snow22 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Βαπιρ θελω φωτο upper body Τα ποδια σου οντως πολυ στεγνα,καθε ποτε κανεις refeed; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Βαπιρ θελω φωτο upper body Τα ποδια σου οντως πολυ στεγνα,καθε ποτε κανεις refeed; εγώ να δεις τι θέλω μια εβδομάδα έxω περίπου π έκοψα carbs , δεν είναι καιρός για refeed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Τέλος οι διακοπές, τζιμ σήμερα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Τελος και για μενα, επιστρεφω μουρικα αυριο. Κλαψ κλαψ. Τουλαχιστον θα επιστρεψω και στις προπονησεις γιατι εδω (κλασικα) το παραxesα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 gkrem93Επειδη ειχα χασει και εγω πολλα κιλα σε μικρο χρονικο διαστημα, περιπου 70 μεσα σε 6 μηνες, να ξερεις πως θεωρειται επικινδυνο η απωλεια τοσων κιλων σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα. Δεν επαθα κατι, αλλα πολλοι γιατροι μου ειπαν πως ηταν λαθος που τα εχασα τοσο γρηγορα. Καλο θα ειναι να μιλησεις με καποιον παθολογο αμεσα για να σου πει και αυτος καποια πραγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 gkrem93 Επειδη ειχα χασει και εγω πολλα κιλα σε μικρο χρονικο διαστημα, περιπου 70 μεσα σε 6 μηνες, να ξερεις πως θεωρειται επικινδυνο η απωλεια τοσων κιλων σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα. Δεν επαθα κατι, αλλα πολλοι γιατροι μου ειπαν πως ηταν λαθος που τα εχασα τοσο γρηγορα. Καλο θα ειναι να μιλησεις με καποιον παθολογο αμεσα για να σου πει και αυτος καποια πραγματα. Από περιέργεια,πως έχασες 70 κιλά σε 6 μήνες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Από περιέργεια,πως έχασες 70 κιλά σε 6 μήνες? Καταρχας το ηθελα και το τηρησα. Αλλαξα σχεδον εντελως την διατροφη μου. Εκοψα τηγανιτα, ετοιμα φαγητα (με εξαιρεση τα σουβλακια που ειναι υγεια), δεν ετρωγα σχεδον καθολου φαγητα κτλ απο σταρι και ζαχαρη. Τα αντικατεστησα με ειτε βραστα, ειτε στον ατμο/φουρνο. Πολλες σαλατες, φρουτα και επιανα πανω απο τρια λιτρα νερο την ημερα. Ετρωγα καλο πρωινο, βρωμη, φρουτα και γαλα. Εκοψα επισης σχεδον εντελως απο τοτε το μοσχαρι, εβαλα στη διατροφη μου πολυ το κοτοπουλο και την γαλοπουλα. Απο γυμναστικη, καθε μα καθε μερα τουλαχιστον μια ωρα τρεξιμο σε ανωμαλο εδαφος. Καμψεις, κοιλιακοι βαρη. Δεν πηγα καθολου γυμναστηριο αλλα γυμναζομουν καθημερινα. Ξεκινησα αρχες Ιανουαριου και ημουν 136, αρχες Ιουνη ημουν σχεδον 70. Ευτυχως δεν επαθα κατι, αλλα πολλοι γιατροι μου ειπαν πως δεν επρεπε να τα χασω τοσο γρηγορα. Ειμαι καλα παντως και συνεχισω να γυμναζομαι και να τρεφομαι σωστα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Με το δέρμα δεν είχες κάποιο πρόβλημα?Γιατί συνήθως όσοι παίρνουν ή χάνουν γρήγορα πολλά κιλά αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα... ΥΓ.Το να χάσεις πάνω από το 50% του βάρους σου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα,όντως είναι επικίνδυνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Παιδια δεν γινεται μια εταιρια με συμπληρωματα(αλλα και καθε ειδους εταιρια) να σου πει επιβεβαιωσει πως ενα προιον ειναι δικο της αν στειλεις batch number,barcode και δεν ξερω εγω τι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Με το δέρμα δεν είχες κάποιο πρόβλημα?Γιατί συνήθως όσοι παίρνουν ή χάνουν γρήγορα πολλά κιλά αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα... ΥΓ.Το να χάσεις πάνω από το 50% του βάρους σου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα,όντως είναι επικίνδυνο... Ναι με το δερμα οντως εχω προβλημα.. Αλλα οτι και να γινοταν λιγο πολυ δεν θα αλλαζε κατι. Οταν ειχα μιλησει με παθολογο μου ειχε πει πως θα μπορουσαν να μου συμβουν 666 πραγματα απο την τοσο γρηγορη απωλεια βαρους, δεν επαθα κατι, αλλα ειναι και να το ρισκαρει κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ναι με το δερμα οντως εχω προβλημα.. Αλλα οτι και να γινοταν λιγο πολυ δεν θα αλλαζε κατι. Οταν ειχα μιλησει με παθολογο μου ειχε πει πως θα μπορουσαν να μου συμβουν 666 πραγματα απο την τοσο γρηγορη απωλεια βαρους, δεν επαθα κατι, αλλα ειναι και να το ρισκαρει κανεις. Το δερμα σε τετοιες περιπτωσεις φτιαχνει απο μονο του με το χρονο (δηλαδη σφιγγει, φευγει το περιττο) η θελει οπωσδηποτε καποια επεμβαση? Επισης αλλο 70 κιλα σε 6 μηνες αλλο 47 σε 16. Το δευτερο με 3 κιλα το μηνα ΜΟ δεν το θεωρω τοσο ακραιο ωστε να εχει και προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Το δερμα σε τετοιες περιπτωσεις φτιαχνει απο μονο του με το χρονο (δηλαδη σφιγγει, φευγει το περιττο) η θελει οπωσδηποτε καποια επεμβαση? Επισης αλλο 70 κιλα σε 6 μηνες αλλο 47 σε 16. Το δευτερο με 3 κιλα το μηνα ΜΟ δεν το θεωρω τοσο ακραιο ωστε να εχει και προβλημα Υποτιθεται πως ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικο αποτελεσμα με την απωλεια βαρους σε αυτα τα επιπεδα. Σε πολλες περιπτωσεις χρειαζεται εγχειρηση για κοσμητικους λογους, ευτυχως σε εμενα δεν ειναι απο τις ακραιες περιπτωσεις οπως κατελληξα. Ναι, σιγουρα δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις, αλλα απο την στιγμη που αλλαζεις διατροφη/συνηθειες σου λενε πως θα πρεπει να υπαρχει γνωση του γιατρου για διαφορους λογους. Γιαυτο το αναφερα, η προληψη ειναι πολυ σημαντικη σε τετοιες περιπτωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Επιστροφή και σήμερα από πενθήμερο στη νότια Εύβοια. Γεμάτο πρόγραμμα. Μέσα σε όλα (ορειβασίες, κολύμπι, αναρριχήσεις) πήγαμε και στο γυμναστήριο του χωριού και να τεστάρουμε στήθος. Έχω να σηκώσω πάγκο 2 χρόνια περίπου σε γυμναστήριο. Τότε το "ρεκόρ" ήταν 24κιλά. Από περασμένο Οκτώβρη που ξεκίνησα με bodyweight δεν έχω σηκώσει πάγκο. Έφτασα να κάνω 5 επαναλήψεις στα 55 κιλά. Αν βάλουμε και το βάρος της μπάρας, στην ουσία σήκωσα έναν gon1332. Το progression ήταν το εξής: 15reps @ 30kg 15reps @ 40kg >>>>> δε θυμάμαι αν χάνω κάτι εδώ. 8 reps @ 50kg 5 reps @ 55kg Φοβήθηκα να ανέβω στα 60 έστω και για 1 rep. Χάρηκα λιγάκι γιατί δεν έχω ακουμπήσει γυμναστηριακό εξοπλισμό τόσο καιρό. Επίσης έχω ακόμη πολύ δουλειά σε push ups και σε όλα. Φαίνεται να δυναμώνω ουσιαστικά λοιπόν. Επίσης έπαιξα και με pull ups με έξτρα κιλά (6kg). Βγάζω καλές επαναλήψεις. Μπορεί να δοκιμάσω σε κάποια φάση για μικρό χρονικό διάστημα ίσα ίσα για ένα μικρό boost πριν πάω σε progression για one arm pull ups. Αν και στα τελευταία μετράει άπειρα η τεχνική. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 επιτελους αυριο ανοιγει το gym.περασε μια βδομαδα κλειστο και νιωθω σαν λαπας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν παίζεται! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις