DDevil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αρα λοιπον εννοουσες: Δεν μπορω να πω πως συμφωνω και παλι για την συγκεκριμενη αποσταση, αλλα τωρα τουλαχιστον ειναι αρκετα πιο υποκειμενικο το θεμα: Tι εστι το "οσο γυμνασμενος και να εισαι", τι εννοει ως "ψυχη" ο καθενας μας, κλπ. Cheers! Την έχεις δοκιμάσει ποτε σε αυτους τους χρονους που λεμε? γιατι στα τελευταια 300-400μ όταν τρέχεις σε τέτοιο ρυθμό ξεκινάει το δυσκολο κομμάτι. Το μυστικο είναι εκει να κρατήσεις και να μη μασήσεις. Έχει κατσει τα τελευταια 300μέτρα να τα βγάλω με πονους στη σπληνα αλλα δεν σταματησα. Κάτι με έκοψε που ειχα φάει. Σε κάποια 1000αρια μπορει να νιώσεις κάποιες ενοχλήσεις κυριως στη κοιλια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Την έχεις δοκιμάσει ποτε σε αυτους τους χρονους που λεμε? γιατι στα τελευταια 300-400μ όταν τρέχεις σε τέτοιο ρυθμό ξεκινάει το δυσκολο κομμάτι. Το μυστικο είναι εκει να κρατήσεις και να μη μασήσεις. Έχει κατσει τα τελευταια 300μέτρα να τα βγάλω με πονους στη σπληνα αλλα δεν σταματησα. Κάτι με έκοψε που ειχα φάει. Σε κάποια 1000αρια μπορει να νιώσεις κάποιες ενοχλήσεις κυριως στη κοιλια. (Endomondo) Δεν ειναι ξερο το παραπανω "1000αρι" αλλα απο 10αρα προπονηση. H οποια φυσικα δεν βγηκε οπως ηθελα, γιατι ειχα λαθος ρυθμο, αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια. Και δεν ειμαι στην κατηγορια των θαμωνων του thread απο αποψη "γυμνασμενος", ειμαι πιο κατω. Οποτε λοιπον, επαναλαμβανω αυτο που ειπα στο προηγουμενο post: Αρκετα υποκειμενικο τι θεωρεις εσυ και τι εγω. Cheers 1
παπι Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Τσα. Τι μου κανετε; Εγω αραγμα μεχρι να πεσουν οι θερμοκρασιες. Να ρωτησω, ειδα πριν ενα παλικαρι να τρεχει με ενα γιλεκο με βαρη, τι δουλεια κανει αυτο;
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 @devil Εκτός του ότι 3.12 με 3.42 έχουν 30" διαφορά τα οποία στο τρέξιμο και ειδικά σε τέτοιο χρόνο είναι τεράστια (ακόμη και 5" να θες να το ρίξεις θέλει δουλειά την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να κάνεις κάτι για να αποδείξεις τη παπατζα σου κάντε σωστά ο χρόνος που έχεις είναι από το χρόνομετρο του κινητού α) γιατί στο εντιτ καλύπτεις τη λέξη duration και β) γιατί το χρόνομετρο του endomondo είναι αυτό Την επόμενη φορά δοκίμασε λίγο παραπάνω αλλα σου δίνω ένα πλας για την προσπάθεια 6
DDevil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Screen Shot 2016-08-20 at 02.55.15.png (Endomondo) Δεν ειναι ξερο το παραπανω "1000αρι" αλλα απο 10αρα προπονηση. H οποια φυσικα δεν βγηκε οπως ηθελα, γιατι ειχα λαθος ρυθμο, αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια. Και δεν ειμαι στην κατηγορια των θαμωνων του thread απο αποψη "γυμνασμενος". Οποτε λοιπον, επαναλαμβανω αυτο που ειπα στο προηγουμενο post: Αρκετα υποκειμενικο τι θεωρεις εσυ και τι εγω. Cheers Ωραιος! Δεν διαφωνω με αυτό που έγραψες και δεν θα βρεις ουτε ένα δικο μου ποστ εδώ που κρίνει ως προς τις επιδοσεις ατομα που δεν γνωριζει, αλλα το ότι αν κάποιος δεν έχει τα ψυχικά κοτσια τοτε ακομα και να εχει γυμναστεί πιστευω δεν θα πιάσει το οριο που θέλει. Όχι επειδή δεν μπορει αλλα επειδή έχει πεισει τον εαυτο του ότι δεν μπορει και στη πρωτη δυσκολια κοβει ρυθμούς.
DDevil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 @devil Εκτός του ότι 3.12 με 3.42 έχουν 30" διαφορά τα οποία στο τρέξιμο και ειδικά σε τέτοιο χρόνο είναι τεράστια (ακόμη και 5" να θες να το ρίξεις θέλει δουλειά την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να κάνεις κάτι για να αποδείξεις τη παπατζα σου κάντε σωστά ο χρόνος που έχεις είναι από το χρόνομετρο του κινητού α) γιατί στο εντιτ καλύπτεις τη λέξη duration και β) γιατί το χρόνομετρο του endomondo είναι αυτό Screenshot_20160820-085714.png Την επόμενη φορά δοκίμασε λίγο παραπάνω αλλα σου δίνω ένα πλας για την προσπάθεια To 3:12 ηταν όταν ημουν 19χρονω παικτη!Τωρα είμαι 30 Ειχαμε πει για 3.5 λεπτά τα 10 δευτερόλεπτα δεν είναι τιποτα έχω να τρέξω 1000αρι καλο 4-5 μήνες. Το duration εγραψα χθες γιατι καλυφθηκε μη κολλάς σε πραγματα που δεν έχουν σημασια. ΕΙΠΑ ότι το έχω βγαλει και 3:12 το βασικο στοίχημα δεν ηταν το 3 και 12 αλλα το 3 και μισο .... ο χρονος είναι από το endomondo κανονικά. Δεν πρεπει να μου δώσεις απλα ένα πλάς για την προσπάθεια θα πρέπει να πάρεις πισω τους χαρακτηρισμούς περι παπατζή τοτε θα εισαι σωστος και ωραιος! Στο μεταξυ μ αρεσει που όταν εγραφα για αυτό που σχολιασες λεω τωρα αυτό τι το γραφω ούτως ή αλλως ειπαμε χθες αμα πατησεις ταυτόχρονα το κουμπι για κλεισιμο και το χαμήλωμα εντασης βγαινει η φωτογραφια.
king2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 O χρόνος πάντως ρε συ devil δεν είναι από το endomondo είπα να το γραψω χθες μόλις είδα την εικόνα αλλά τελικά έβγαλε ο Spect το φίδι από την τρύπα. Δεν είναι καλυμμένος από την ένταση αλλά δεν φαίνεται καθόλου με τον γκρι χρόνο που έχει από πάνω.
DDevil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 O χρόνος πάντως ρε συ devil δεν είναι από το endomondo είπα να το γραψω χθες μόλις είδα την εικόνα αλλά τελικά έβγαλε ο Spect το φίδι από την τρύπα. Δεν είναι καλυμμένος από την ένταση αλλά δεν φαίνεται καθόλου με τον γκρι χρόνο που έχει από πάνω. Παιδια εγω άνοιξα το endomondo πριν το ανοιξω μπηκα στο Ιντερνετ για να υπολογιζει το χιλιομετρο για αυτό και εχει το Η πάνω. Και μετα πηγα στην εφαρμογή που είναι κατεβασμένη και την ανοιξα δεν καταλαβαινω τι άλλο θέλετε. Οι φωτογραφιες μμου φαινονται ιδιες. Το γκρι να ξαναγραψω ότι είναι επειδή πηγα να πατησω για να βγει φωτογραφια στην 1η δεν έπιασε και εμφανιστηκε μονο η ένταση που είναι μεσα σε γκρι πλαισιάκι στο δικο μου κινητο στην 2η έπιασε και βγηκε η φωτο! https://postimg.cc/image/cci5ahesf/ δεν φαινεται το 3 και 42 εγω πως το βλεπω???? η ενταση εχει ένα γκρι πλαισιο τι να κάνω τώρα εγω αμεσως μετα το 1000αρι είναι τραβηγμενη η φωτο θα πρεπει να γινει δεκτή από την επιτροπή η φωτογραφια! Είναι εγκυροτατη!
Vapir Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 μου φαίνεται πως κάθε μέρα που ξυπνάω τα πόδια μου είναι ποιο στεγνά , μα καλά τι νερά κρατάνε κ κάνει τόση διαφορά όταν κόψω τα 400-500γρ carbs ? παίζει να είναι και η ιδέα μου αλλα αυτή είναι προχθεσινή αερόβια δεν έχω ξεκινήσει ακόμα , σε κανα 10ρι μέρες που λέτε ο τόνος με αυγά που πρότεινε ο Getta Robo τρώγεται κάπως ευχάριστα 4 αυγά ολόκληρα μεγάλα απο τις κότες μου τις αλανιάρες και ένας μεγάλος τόνος gg για πρωινάκι 9
revolver1990 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 μου φαίνεται πως κάθε μέρα που ξυπνάω τα πόδια μου είναι ποιο στεγνά , μα καλά τι νερά κρατάνε κ κάνει τόση διαφορά όταν κόψω τα 400-500γρ carbs ? παίζει να είναι και η ιδέα μου αλλα αυτή είναι προχθεσινή αερόβια δεν έχω ξεκινήσει ακόμα , σε κανα 10ρι μέρες legz.jpg ΚΑΒΛΙΑΡΗ!!!! Επίσης, DDevil εγώ σε πιστεύω αυτό έχει σημασία <3 2
king2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 μου φαίνεται πως κάθε μέρα που ξυπνάω τα πόδια μου είναι ποιο στεγνά , μα καλά τι νερά κρατάνε κ κάνει τόση διαφορά όταν κόψω τα 400-500γρ carbs ? παίζει να είναι και η ιδέα μου αλλα αυτή είναι προχθεσινή αερόβια δεν έχω ξεκινήσει ακόμα , σε κανα 10ρι μέρες legz.jpg που λέτε ο τόνος με αυγά που πρότεινε ο Getta Robo τρώγεται κάπως ευχάριστα 4 αυγά ολόκληρα μεγάλα απο τις κότες μου τις αλανιάρες και ένας μεγάλος τόνος gg για πρωινάκι Ρε nik τι τετρακεφαλο έχεις ρε μπράβο πολύ καλός φαίνεται η δουλειά που έχεις ρίξει. Ο Alex παραπάνω απίστευτη πλάτη και αρκετά στεγνός στο μπροστά μέρος. Επίσης, DDevil εγώ σε πιστεύω αυτό έχει σημασία <3 4
yannis27gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Seriously τώρα, ποσο χρόνων είστε και την μετράτε ποιος την εχει πιο μεγάλη; Σοβαρευτείτε. Για πλάκα/σοβαρά, ξεκινώντας ξανά γυμναστικη + διατροφή όγκου είπα να ζυγίζομαι καθημερινά, για να δω πως παει το πράγμα. Τι αποκλίσεις ειναι αυτές! +-2 κιλά απο μέρα σε μέρα. Φαντάζομαι ειναι τα νερά, έτσι; Είχε και φεγγάρι, έπαιζε παλίρροια. 1
Vapir Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Seriously τώρα, ποσο χρόνων είστε και την μετράτε ποιος την εχει πιο μεγάλη; Σοβαρευτείτε. Για πλάκα/σοβαρά, ξεκινώντας ξανά γυμναστικη + διατροφή όγκου είπα να ζυγίζομαι καθημερινά, για να δω πως παει το πράγμα. Τι αποκλίσεις ειναι αυτές! +-2 κιλά απο μέρα σε μέρα. Φαντάζομαι ειναι τα νερά, έτσι; Είχε και φεγγάρι, έπαιζε παλίρροια. δε νομίζω να έχουμε τέτοιο θέμα εδω μέσα , αλλα όταν λέμε κάτι ακραίο καλό είναι να το υποστηρίζουμε με στοιχεία αλλιώς οφείλουμε να αποδεχθούμε πως δεν θα μας πιστεύουν όλοι. Προσωπικά δεν σκοτίζω το κεφάλι μου τόσο , ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει , δεν σημαίνει οτι θα το πάρω και της μετρητής ναι Γιάννη νερά είναι , εγώ όταν τρώω 400-500γρ υδατάνθρακα και τον κόψω πηγαινοέρχομαι τουαλέτα όλη μέρα και η διαφορές είναι 3-4kg στο άψε σβήσε όταν αρχίζω υδατάνθρακα πάλι παίρνω νερά, περίπου το ίδιο γρήγορα 1
Liverpool89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ακομα μια εβδομαδα κλειστο το γυμναστήριο, τα νευρα μου..το μονο θετικο ειναι οτι νιωθω το σωμα μου, αυτο συνεβη απο χτες το απογευμα να ναι πιο ξεκουραστω. Πριν δεν μπορουσα μετα το ποδηλατο να ανεβω τις σκαλες του σπιτιου, τρεμανε τα ποδια μου. Τωρα ανετα. Οταν αρχισω ξανα θα κανω προσεγμενη διατροφή. Την αλλη εβδομαδα λεω να κανω μερικες ασκησεις σπιτι, μην παω και τα πιασιματα κανουν παρτυ. Την πρωτη εβδομαδα θα το παω φουλ μποντι,να αρχισει το σωμα να θυμαται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις