Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

If you’re using Android 4.0 or later, this is easy. Just press and hold the Volume Down and Power buttons at the same time. You’ll see an animation on the screen, indicating that the screen photo was saved. Android will save the image to your Gallery. Launch the Gallery app and tap Screenshots to view and share your screenshot.

Αν και μπορεις να μπεις στο λογαριασμου σου απο τον browser στο pc

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Eντάξει έβγαλα ηδη μια δοκιμαστική. Με ταυτοχρονο πάτημα κουμπιού που σβηνει το κινητο και χαμήλωμα έντασης (ή αυξηση)

αποψε θα πάω για προπονηση αλλα δεν εχω στο πρόγραμμα το τρεξιμο παρολαυτα μπορει να τρέξω κάποια αποσταση B)

Δημοσ.

Eντάξει έβγαλα ηδη μια δοκιμαστική. Με ταυτοχρονο πάτημα κουμπιού που σβηνει το κινητο και χαμήλωμα έντασης (ή αυξηση)

αποψε θα πάω για προπονηση αλλα δεν εχω στο πρόγραμμα το τρεξιμο παρολαυτα μπορει να τρέξω κάποια αποσταση B)

Περιμένω  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Τι λέει παίχτες, διαβάζω αλλά δεν γράφω δεν υπάρχει χρόνος, αλλά και έχουμε πει τα πάντα anyway. Αύριο φεύγω για Πεκίνο - Σανγάη - Σεντζέν για 10 μέρες αλλά η γυμναστική δεν σταματάει τα ξενοδοχεία είναι πεντάστερα τούμπανα και εχουν πισίνες και gyms. Spect αν έχεις οποιοδήποτε tip για κίνα πες, φοβάμαι περισσότερο το great firewall αλλά νομίζω στα καλά ξενοδοχεία έχουν VPN.

Επειδή ο χρόνος και η όρεξη έχει λιγοστέψει γυμναστήριο πάω 2 φορές την εβδομάδα πόδια και μία αν έχω όρεξη upper body. Έχω αγοράσει όμως μια στραβόμπαρα με 2 εικοσαριά κάπου 50 κιλά σύνολο και ένα μονόζυγο πόρτας και κάνω όποτε δεν πάω gym στο σπίτι (upper body) όσο ψήνεται το φαί. 

Επειδή με τις μαλακίες του Φώτη με τους σανούς έχω ρέψει στα 82.5 κιλά θα παίξω πιο anti fitness στην Κίνα να βάλω κάνα κιλό, να ποστάρω και τίποτα εκτός από sushi. Πάντως η αλήθεια είναι ότι μια ψιλογράμωση μας έκατσε αν και ακόμα έχω λίπος στον οφαλό. Πάρτε καμιά φώτο να δείτε 

πλάτη σφίξιμο

rVHAC5y.jpg

Ανοιγμα πλάτη 

IQEPGk1.jpg

Μπροστά με χαλαρό σφίξιμο

OyhFvFD.jpg?3

και μια περίεργη από πλάγια που είναι σαν απεργία πείνας

adryUfQ.jpg?1

• Like 11
  • Moderators
Δημοσ.

Τι εχεις ρεψει ρε για μενα δειχνεις καλυτερα απο ποτε. Δεν εχω ιδεα απο Πεκινο Σανγκαι. Αν και Σανγκαι γενικα προσεχε παιζει πολυ μαφια. 

Για VPN Βρες καποια εφαρμογη για το κινητο αλλιως δεν θα βγαλεις ακρη. Ακομη και στα καλυτερα ξενοδοχεια δεν νομιζω οτι εχουν VPN γιατι γαμιουνται οι νομοι στην Κινα. 

Φαγητο τα ξερεις πανω κατι πιστευω οτι παιζει οτι και Σινγκαπουρη -αν και δεν εχουν σουσι οπως στην Σινγκαπουρη-.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

[..]φοβάμαι περισσότερο το great firewall αλλά νομίζω στα καλά ξενοδοχεία έχουν VPN[..]

Του δινω μηδαμινες πιθανοτητες να παρεχουν τα ξενοδοχεια τροπους παρακαμψης της τοπικης νομοθεσιας ;)

Αγορασε μια συνδρομη σε καποιο (πχ της F-Secure). Ή ιδανικοτερα, σηκωσε δικο σου back home, εαν θες να αφιερωσεις τον χρονο.

Τα σεβη μου απο Μοσχα:)

/back on topic

• Like 3
Δημοσ.

Μπράβο Άλεξ, πολύ καλός, όντως η καλύτερη φόρμα σου που μας έχεις δείξει. Ελπίζω η γυναίκα να μη διαμαρτύρεται για το ότι "έρεψες" ίσα ίσα. 

Βγάλε και μια φώτο τα γυμνάσια των ξενοδοχειακών μονάδων, έτσι για την περιέργεια 

Άλλος Μόσχα, άλλος Σανγκάι και μεις Ελλαδιστάν...δε βαριέσαι 

• Like 1
Δημοσ.

Παρασκευή σήμερα η πιο ωραια μέρα της εβδομάδας για τους εργαζομενους .... επεστρεψα σπιτι μετα τη δουλεια και η νυστα δεν περιγραφοταν. Έφαγα 2 ροδάκινα και έπεσα για ύπνο. Σηκωθηκα κατά τις 6 το απόγευμα και τοτε εβαλα να φάω 1 πιάτο φακές με ψητά λαχανικά από πάνω μελιτζανες κτλπ (το αγαπημενο μου ντρεσιν) κατά τις 8 και μιση έφυγα για την προπονηση που λεγαμε ... έκανα 3 χιλιάρα ένα ζέσταμα ένα πιο χαλαρο και στο τελευταιο έδωσα δυναμη οπου και ο χρονος ηταν 3 και 42. Μετα έκανα διατάσεις αραξα λιγο να ξεκουραστω και πηγα για έλξεις 7 * 5 σετ = 35 άλλες 65 κάμψεις και δρομο. Καλα ηταν για αποψε. Συνολο 30 λεπτά προπονηση μαζι με τις διατασεις μέσα και όλα. Τωρα γυρισα και παω να κανω ένα μπανάκι να βγω βολτα δεν ξερω τι θα φάω ισως κανα καλαμάκι κοτοπουλο στεγνο πριν παω για κανα ποτο. :devil:  :devil:

Τα χιλιάρια είναι δυνατη προπονηση πάντως. Δεν εισαι για κάτι άλλο μετά ηρεμεις λιγο και πάς σπιτι σου.

Δημοσ.

Και τι έγινε που έχουμε πει τα πάντα ρε συ Αλεξ; Ας τα ξαναπούμε.

Στο πα και παλιότερα, έχεις γίνει θηρίο. Έχεις κάποιο στόχο, να γίνεις πιο ογκώδης ´η μήπως να στεγνώσεις σαν τα μοντέλα ´η απλά να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι; Μάλλον για κεί σε κόβω, συντήρηση κυρίως, σωστά;

Ποια Κίνα ρε; Σαν την Χαλκιδική δεν εχει!

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα πρέπει να έχω κάποιο στόχο γιατί αλλιώς βαριέμαι και δεν ασχολούμαι. Αυτούς τους 2 μήνες ήταν να κάνω την διατροφή του σανού να δω που θα με οδηγήσει.. ε με οδήγησε εδώ στα 82.5 κιλά. 

Από εδώ και πέρα επιστροφή στα 86 με περισσότερη ποσότητα φαγητού μεν αλλά κρατώντας το κοτόπουλο στήθος αντί για μπούτι γιατί φαίνεται να κάνει διαφορά, και επίσης με λίγο λιγότερο υδατάνθρακα γενικά. Ε το επόμενο καλοκαίρι ελπίζω να είμαι στην ίδια κατάσταση στα 83.5 κιλά κτλ. Φέτος θα δώσω πολύ βάση πόδια, και τώρα έδινα και είχα πάει 110 κιλά squat περίπου αλλά μια προπόνηση kick boxing μου γάμησε το γόνατο για κάνα 4μηνο και πρακτικά δεν προχώρησαν όσο ήθελα. 

πήγα και Χαλκιδική πριν μια εβδομάδα πάντως Ποσείδι, Πευκοχώρι, Καλιθέα, Σίβηρη τα γνωστά :D

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω  :devil:

Ορίστε φιλε μου :

https://postimg.org/image/cci5ahesf/

o ήχος εμφανιστηκε επειδή πηγα να πατησω να βγάλει την φωτο όπως είχαμε πει το απόγευμα εδώ

το 1000αρι εκτος από όλα τα αλλα που τα ξέρετε και τα έχουμε πει πολλες φορές θέλει το βασικοτερο που είναι η ψυχή. Αν δεν έχεις ψυχη οσο γυμνασμένος και να εισαι 1000αρι δεν το βγάζεις.Aυτο επειδή διάβαζα κάτι υποτιμητικά περι ποσοστών λιπους και ότι "εσυ με τετοιο ποδι θα βγάλεις τέτοιο 1000αρι?". Κατά τα αλλα οπως ειχαμε γραψει και σε άλλο ποστ παλιοτερα με τον γιαννη. Κλειδώνει το μυαλο και το σωμα παει από μονο του.

Άσχετο θα μοιραστω το πρωϊνο που πηρα σημερα στη δουλειά για οσους θέλουν να έχουν κάτι υγιεινο και ταυτόχρονα ποιοτικό :

https://postimg.org/image/mofdlbkzz/

παξιμάδια με ταχινι - μελι - σταφιδες και καρυδια. Ενιοτε βάζω και κανελίτσα ή στιβω λιγο πορτοκάλι να πάρουν χυμο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

[..][Αν δεν έχεις ψυχη οσο γυμνασμένος και να εισαι 1000αρι δεν το βγάζεις[..]

Κοιτουσα και ξανακοιτουσα το '1000αρι', να δω εαν μου ξεφυγε κανενα μηδενικο, αλλα δεν εκανα λαθος.

Εαν εισαι γυμνασμενος, το 1000αρι το βγαζεις χωρις καμια ψυχη. Hell, εαν δεν εισαι σαπιος το 1000αρι το βγαζεις τρεχοντας, χωρις ψυχη (..και προφανως οχι καλο χρονο και ισως να αισθανεσαι πως θα λιποθυμησεις μετα, αλλα θα το βγαλεις). Ψυχη θελουν αλλες, πολυ μεγαλυτερες αποστασεις.

Υποθετω πως κατι αλλο εννοεις.

Δημοσ.

Κοιτουσα και ξανακοιτουσα το '1000αρι', να δω εαν μου ξεφυγε κανενα μηδενικο, αλλα δεν εκανα λαθος.

Εαν εισαι γυμνασμενος, το 1000αρι το βγαζεις χωρις καμια ψυχη. Hell, εαν δεν εισαι σαπιος το 1000αρι το βγαζεις τρεχοντας, χωρις ψυχη (..και προφανως οχι καλο χρονο και ισως να αισθανεσαι πως θα λιποθυμησεις μετα, αλλα θα το βγαλεις). Ψυχη θελουν αλλες, πολυ μεγαλυτερες αποστασεις.

Υποθετω πως κατι αλλο εννοεις.

Θέλει ένταση από 4,5 λεπτά και κάτω για να το βγάλεις. Δεν συμφωνω. Πως και το 1000αρι δεν θέλει ψυχή.

Κατά τα αλλα τι μηδενικά εψαχνες? km γράφει.

Δεν ειπα να το βγάλεις περπατοντας. Όταν λεμε 1000αρι εννοουμε σε κάποιο χρονο. Πχ για στρατιωτικές σχολές το οριο είναι 4.30 λεπτά μέσα είναι τα 4 λεπτά από 4.5 ή και 4 και κάτω αρχιζουν τα ζορια. Εντάξει να το βγάλεις 5 λεπτά δεν είναι τιποτα το τρομερό.

• Moderators
Δημοσ.

Θέλει ένταση από 4,5 λεπτά και κάτω για να το βγάλεις. Δεν συμφωνω. Πως και το 1000αρι δεν θέλει ψυχή.

Κατά τα αλλα τι μηδενικά εψαχνες? km γράφει.

Δεν ειπα να το βγάλεις περπατοντας. Όταν λεμε 1000αρι εννοουμε σε κάποιο χρονο. Πχ για στρατιωτικές σχολές το οριο είναι 4.30 λεπτά μέσα είναι τα 4 λεπτά από 4.5 ή και 4 και κάτω αρχιζουν τα ζορια. Εντάξει να το βγάλεις 5 λεπτά δεν είναι τιποτα το τρομερό.

Αρα λοιπον εννοουσες:

[..]Αν δεν έχεις ψυχη οσο γυμνασμένος και να εισαι 1000αρι δεν το βγάζεις κατω απο xx:xx χρονο[..]

Δεν μπορω να πω πως συμφωνω και παλι για την συγκεκριμενη αποσταση, αλλα τωρα τουλαχιστον ειναι αρκετα πιο υποκειμενικο το θεμα: Tι εστι το "οσο γυμνασμενος και να εισαι", τι εννοει ως "ψυχη" ο καθενας μας, κλπ.

Cheers!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...