Vapir Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Όχι τουλάχιστον όχι κάτι αξιοσημείωτο.Η περίοδος που κατανάλωνα μεγάλες ποσότητες δεν ξεπέρασε τους 2 μήνες.Ίσως μακροχρόνια να έβλεπα παρενέργειες. Btw με μακαρόνια είναι φοβερός...τουλάχιστον για τα γούστα μου. αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Να ρωτήσω κάτι και γω. Έχω κόψει εδώ και δύο μήνες τους πολλούς υδατάνθρακες που έτρωγα με αποτέλεσμα να πέσω 2.5-3 κιλά αλλά τώρα εδώ και κάτι εβδομάδες έμεινα στάσιμος. Πως ξεκολλάνε; Έχω κόψει ψωμιά ,μακαρόνια,πατάτες, κόκα κόλες,χυμούς κτλ, γλυκά τρώω σπάνια. Να συμπληρώσω ότι εκτός από κολύμπι μια στο τόσο κάνω καθιστική ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 @Devil αλλο το να πεις δεν μου αρεσει και αλλο τι επαθε γιατι εκει δεν κρινεις αλλα κραζεις! Στο προτυπο σωματος εχουμε περιπου τα ιδια στανταρ πχ για μενα δεν με νοιαζει ο ογκος αλλα μια νορμαλ μυικοτητα που σου προσφερει αρκετη δυναμη για αυτα που θες και ταυτοχρονα αντοχη για να μπορεις να βγαλεις ενα 10αρι σε νορμαλ χρονο που σημαινει οτι μπορεις να κανεις αυτα που γουσταρεις ανετα @eliasjuve απο ενα σημειο και μετα το σωμα αρχιζει και χανει με πιο αργο ρυθμο οποτε μην σκαλωνεις ειναι λογικο. Για μενα πρεπει να βαλεις λιγη γυμναστικη στη καθημερινοτητα σου οτι σου αρεσει απλα να κουνιεσαι. Γενικα για να εισια καλα στην υγεια και στην εμφανιση θες σωστο φαι (ποιοτητα ποσοτητα) και να κινεισαι ολα τα αλλα ερχονται απο μονα τους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Να ρωτήσω κάτι και γω. Έχω κόψει εδώ και δύο μήνες τους πολλούς υδατάνθρακες που έτρωγα με αποτέλεσμα να πέσω 2.5-3 κιλά αλλά τώρα εδώ και κάτι εβδομάδες έμεινα στάσιμος. Πως ξεκολλάνε; Έχω κόψει ψωμιά ,μακαρόνια,πατάτες, κόκα κόλες,χυμούς κτλ, γλυκά τρώω σπάνια. Να συμπληρώσω ότι εκτός από κολύμπι μια στο τόσο κάνω καθιστική ζωή. Calories in -Calories out. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 μπααα τι ποδηλατης...μια τριχα ειμαι. Ειχε το τριαθλο στο Ριο πριν λιγο και οι τυποι ειναι απλα απο αλλο κοσμο. φοβερος αγωνας και πρωτοι τα 2 αδερφια Brownlee https://www.rio2016.com/en/triathlon-men ναι αμε γιατι οχι ειναι 20ετιας το bike μου αλλα καλα κρατει Γιατί ρε φιλαράκι "τρίχα"; Μια χαρά χιλιόμετρα βγάζεις και με καλούς μέσους όρους ταχύτητας! Δεν είμαστε όλοι τζόβενα ούτε αθλητές για να "χτυπάμε" 40 και 45χλμ/ώρα μέσο όρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Έκανε τα 1000 μέτρα σε 3,5 λεπτά και έγινε έτσι...... Με μέτρο οι τόνοι.Έτρωγα περίπου 800γρ την βδομάδα πριν τον κόψω(τώρα πλέον ~ 100-150) ενώ από ότι βλέπω το όριο είναι περίπου 400 γρ. http://www.livestrong.com/article/365763-how-much-canned-tuna-can-i-eat-every-week/ 3,12 sec ειπαμε...μην ανεβαινεις και εσυ! Σοβαρα αυτα για τον τονο ε? τωρα που θα ειμαι camping 2 βδομαδες θα πεσει πολυ κονσερβα ομως... Γιατί ρε φιλαράκι "τρίχα"; Μια χαρά χιλιόμετρα βγάζεις και με καλούς μέσους όρους ταχύτητας! Δεν είμαστε όλοι τζόβενα ούτε αθλητές για να "χτυπάμε" 40 και 45χλμ/ώρα μέσο όρο! εεε δεν τραβαω οπως παλια! Στοχος ειναι το λιγοτερο τα 25 μεσο ορο....το απολυτο θα ηταν το 28-30αρι βεβαια , αλλα ειμαι ρεαλιστης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Calories in -Calories out. Δηλαδή θες να πεις ότι έχω κόψει τα φαγητά που μ'αρέσουν για μόλις τρία κιλά; Ε τότε να τα ξανα αρχίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δηλαδή θες να πεις ότι έχω κόψει τα φαγητά που μ'αρέσουν για μόλις τρία κιλά; Ε τότε να τα ξανα αρχίσω! τα φαγητά που σου αρέσουν έχουν θερμίδες όπως έχουν κ αυτά που δεν σου αρέσουν κ τρως τωρα αν δεν χάνεις σημαίνει οτι τρως παραπάνω απ ότι θα έπρεπε ξέρεις πόσοι τρώνε "υγιεινές τροφές" μόνο αλλα ειναι υπέρβαροι ή και παχύσαρκοι ? η ποιότητα της τροφής σου θα σου δώσει υγεία και σωστή σύσταση σώματος , το πόσο τρως και κινείσαι θα καθορίσει αν χάσεις η όχι πάντως χωρίς να έχεις ιδέα απο σωστές διατροφικές συνήθειες και άθληση είναι άκυρο να κόβεις υδατάνθρακες και γενικά να κάνεις οτιδήποτε άλλο απο υποθερμιδική ισορροπημένη διατροφή . Μην κοιτάς τι κάνουν άλλοι , αυτοί οι άλλοι ίσως ασχολούνται χρόνια κ έχουν δοκιμάσει τα πάντα , για εσένα η καλύτερη λύση είναι stick with the basics 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 μου κόβει την όρεξη ο τόνος , αν γινόταν και δεν είχε θέμα με τα βαρέα μέταλλα θα έτρωγα κάθε μέρα, θα ήταν το ποιο εύκολο cutting ever Τα περισσοτερα ψαρια εχουν συγκεντρωσεις υδραργυρου, αλλα οχι μονο. Μεχρι και στα φρουτα και στα λαχανικα μπορουν να βρεθουν σημαντικες συγκεντρωσεις. Οσο υψηλοτερα βρισκεται ενα ψαρι στη τροφικη αλυσιδα, τοσο μεγαλυτερες συγκεντρωσεις υδραργυρου ενδεχεται να εχει. Πχ τα περισσοτερα καρχαροειδη ειναι τοξικα προς καταναλωση. Το βασικο προβλημα παντως με τους τονους, ειναι τα συντηρητικα που εχουν, και οχι τοσο οι πολυ μικρες συγκεντρωσεις υδράργυρου. Γιαυτο και θα ακουσεις και θα διαβασεις απο πολλους να λενε, να προτιμας ειτε φρεσκο που θα τον μαγειρευεις εσυ, η να ειναι στο νερο του σε αλμη αντι σε αλλα υγρα και σαλτσες που κρυβουν τα υπολοιπα συντηριτικα που βαζουν. Για μαγειρεμα τωρα, δοκιμασε τονοσαλατα με αυγα, αγγουρι και αλλα λαχανικα. Με λιγο ελαιολαδο και πιπερι καγιεν, ειναι απιστευτος ετσι. Τελος, στην Ελλαδα μπορουμε να αγοραζουμε σαρδελες πολυ φθηνοτερα απο οτι εξω, οπου εχουν και πολυ μικροτερες ποσοτητες υδραργυρου, αλλα και περισσοτερη πρωτεινη. Δεν θα το δεις να το αναφερουν στο εξωτερικο τακτικα γιατι στις περισσοτερες αλλες χωρες ειναι πολυ πιο ακριβες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 καλά αυτά τα ξέρω αλλα τόσα χρόνια δεν ακουμπάω ψάρια , τα συχαίνομαι χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Spect πως ανεβάζεις τα αποτελέσματα του endomondo εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 share link η screenshot. Αν βαλεις το λινκ κοιταξε απλα να ειναι παμπλικ η προπονηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 share link η screenshot. Αν βαλεις το λινκ κοιταξε απλα να ειναι παμπλικ η προπονηση Για να γινει δημοσια πρέπει να φτιάξω την διαδρομή πρώτα και βαριέμαι .... θα κοιτάξω πως μπορω να βγάλω φωτογραφια δεν ξερω αν μπορω από το κινητο να κάνω ένα κλικ και να τραβηξω φωτο την επιφανεια με το αποτέλεσμα. 2ο κινητο δεν έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Για να γινει δημοσια πρέπει να φτιάξω την διαδρομή πρώτα και βαριέμαι .... θα κοιτάξω πως μπορω να βγάλω φωτογραφια δεν ξερω αν μπορω από το κινητο να κάνω ένα κλικ και να τραβηξω φωτο την επιφανεια με το αποτέλεσμα. 2ο κινητο δεν έχω. Τα περισσότερα κινητα τραβάνε screenshot αν πατήσεις το κουμπί που κλειδώνει ταυτοχρονα με το volume down 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ψάξε για εφαρμογή που τραβάει σκρινσοτ απο το κινητο διάβολε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις