Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εβαλε ενα στοχο και τον πετυχε αυτο του συνεβη. Το αν σου αρεσει ειναι αλλο θεμα και δεν ενδιαφερει κανεναν καθως το κανει για δικους του λογους

Δεν μ αρεσει. Ειναι αποκρουστικο. Οπως ειπες και εσυ προχθές ο καθενας έχει δικαιωμα να κρινει και να σχολιάζει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

έφαγα κονσέρβα τόνο και νιώθω μια σιχαμάρα 

καλός χρυσός ο τόνος αλλα τα ψάρια τα συχαίνομαι όσο δεν πάει   :-(

ναι έτσι σκέτος είναι κάπως... εγώ τον χειμώνα τον πετάω στο φακόρυζο μαζί με κρεμμύδια και ιστορίες 

και το καλοκαίρι στα διαβητικά μου μακαρόνια πάλι με καρυκεύματα... παλεύεται 

• Like 2

ναι έτσι σκέτος είναι κάπως... εγώ τον χειμώνα τον πετάω στο φακόρυζο μαζί με κρεμμύδια και ιστορίες 

και το καλοκαίρι στα διαβητικά μου μακαρόνια πάλι με καρυκεύματα... παλεύεται 

αυτή την περίοδο οι μόνοι υδατάνθρακες που τρώω είναι μετρημένα λαχανικά  :lol:

με ρύζι κτλ και με μακαρόνια ναι τρώγεται κάπως 

μου κόβει την όρεξη ο τόνος , αν γινόταν και δεν είχε θέμα με τα βαρέα μέταλλα θα έτρωγα κάθε μέρα, θα ήταν το ποιο εύκολο cutting ever 

αυτή την περίοδο οι μόνοι υδατάνθρακες που τρώω είναι μετρημένα λαχανικά  :lol:

με ρύζι κτλ και με μακαρόνια ναι τρώγεται κάπως 

μου κόβει την όρεξη ο τόνος , αν γινόταν και δεν είχε θέμα με τα βαρέα μέταλλα θα έτρωγα κάθε μέρα, θα ήταν το ποιο εύκολο cutting ever 

και γω παθαίνω το ίδιο με τα βαρέα μέταλλα...για αυτό τον έχω μόνο δύο φορές την εβδομάδα σε ποσότητα 80γρ

αν ήμουν low carb (σκοπεύω του χρόνου που δεν θα χρειάζομαι την πνευματική ενέργεια να το κάνω για 1-2 μήνες) 

θα έβαζα σε σαλάτα με λάδι, μουστάρδα και τριμμένη ζεμύθα

και γω παθαίνω το ίδιο με τα βαρέα μέταλλα...για αυτό τον έχω μόνο δύο φορές την εβδομάδα σε ποσότητα 80γρ

αν ήμουν low carb (σκοπεύω του χρόνου που δεν θα χρειάζομαι την πνευματική ενέργεια να το κάνω για 1-2 μήνες) 

θα έβαζα σε σαλάτα με λάδι, μουστάρδα και τριμμένη ζεμύθα

εμένα τώρα μου πάει καλά , δεν νιώθω lost in space , η διαφορά βέβαια είναι πως ανέβασα τα λιπαρά απο αυγά κτλ 

η χειρότερη μαλακία που μπορεί να κάνει κάποιος είναι low carb low fat

been there , done that xD

εμένα τώρα μου πάει καλά , δεν νιώθω lost in space , η διαφορά βέβαια είναι πως ανέβασα τα λιπαρά απο αυγά κτλ 

η χειρότερη μαλακία που μπορεί να κάνει κάποιος είναι low carb low fat

been there , done that xD

όχι καλέ δεν γίνεται και τα δύο macros να κόψεις ... μειώνεις carb, αυξάνεις παράλληλα protein - fat (δεν κάνουμε παλιά λάθη!!! )

ανέβασες ζωικά fat ε;χμμμ πόσο θα κρατήσεις τη συγκεκριμένη διατροφή; 

• Like 1

όχι καλέ δεν γίνεται και τα δύο macros να κόψεις ... μειώνεις carb, αυξάνεις παράλληλα protein - fat (δεν κάνουμε παλιά λάθη!!! )

ανέβασες ζωικά fat ε;χμμμ πόσο θα κρατήσεις τη συγκεκριμένη διατροφή; 

ναι βρε εννοείται πως τα ανέβασα , ιδικά σε εμάς τους άντρες αν τρώμε γύρω στα 25- 30% των θερμίδων απο fats ανεβαίνει σημαντικά και η τεστοστερόνη , διπλό το καλό 

ε θα δω όσο πάρει για να φτάσω 70-72kg για αρχή, μετά θα το γυρίσω στα κλασικά για συντήρηση λογικά 

• Like 1

ναι βρε εννοείται πως τα ανέβασα , ιδικά σε εμάς τους άντρες αν τρώμε γύρω στα 25- 30% των θερμίδων απο fats ανεβαίνει σημαντικά και η τεστοστερόνη , διπλό το καλό 

ε θα δω όσο πάρει για να φτάσω 70-72kg για αρχή και βλέπω, μετά θα το γυρίσω στα κλασικά για συντήρηση λογικά 

κράτα μας ενήμερους :D για τη διάρκεια 

• Like 1

κράτα μας ενήμερους :D για τη διάρκεια 

ναι θα έχει ενδιαφέρον αυτή τη φορά γιατι δεν θα έχω παρεμβολές απο τρίτους όπως στο παλιό gym 

για αρχή πάρε ένα ξυρισμένο πόδι αχχααχ

έχω μήνες που δεν τα γύμναζα δυνατά και τώρα έχω και μια εβδομάδα off , δεν μου φαίνεται να μικραίνουν αλλα και πότε ήταν πρόβλημα αυτό? θα τους αλλάξω τα φώτα όμως με heavy training σε μια εβδομάδα που ξανανοίγει το gym μου γιατι μου τη βάρεσε , με χαμηλό bf θα φαίνονται καλά 

post-353959-0-60181300-1471610523_thumb.jpg

η γάμπα παραμένει στα 40cm lol 

• Like 2

τΙ ΤΟΥ ΣΥΝΈΒΗ ΑΥΤΟΥ του ανθρωπου και έγινε ετσι? :cry:

Έκανε τα 1000 μέτρα σε 3,5 λεπτά και έγινε έτσι......

Με μέτρο οι τόνοι.Έτρωγα περίπου 800γρ την βδομάδα πριν τον κόψω(τώρα πλέον ~ 100-150) ενώ από ότι βλέπω το όριο είναι περίπου 400 γρ. http://www.livestrong.com/article/365763-how-much-canned-tuna-can-i-eat-every-week/

Με μέτρο οι τόνοι.Έτρωγα περίπου 800γρ την βδομάδα πριν τον κόψω(τώρα πλέον ~ 100-150) ενώ από ότι βλέπω το όριο είναι περίπου 400 γρ. http://www.livestrong.com/article/365763-how-much-canned-tuna-can-i-eat-every-week/

έπαθες κάτι με τα 800γρ/εβδομάδα;

και γιαυτό δεν χαλιέμαι ΚΑΘΟΛΟΥ

τον νιώθω λες κ έχει σκαλώσει στο λαιμό μου yikes 

• Like 1

έπαθες κάτι με τα 800γρ/εβδομάδα;

Όχι,τουλάχιστον όχι κάτι αξιοσημείωτο.Η περίοδος που κατανάλωνα μεγάλες ποσότητες δεν ξεπέρασε τους 2 μήνες.Ίσως μακροχρόνια να έβλεπα παρενέργειες.

Btw με μακαρόνια είναι φοβερός...τουλάχιστον για τα γούστα μου.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...