Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέτρα με endomondo αλλιώς δεν σε πιστεύω.Ακόμα περιμένω τον ddevil......

Γατάκι...Ποιο endomondo και παπαριές...; Έχω Garmin 520 "κουμπωμένο" μόνιμα στο ποδήλατο! :-D  :-D  :-D Επίσης, έχω "φίλους" στο Strava (που γράφουν κι εδώ) και μπορούν να "πιστοποιήσουν" τρόπον τινά εάν όσα γράφω ισχύουν ή όχι. :-)

Υ.Γ.: Η σημερινή βόλτα ήταν "ένας γύρος στο τετράγωνο" για να δοκιμάσω το πόδι μου και δεν την κατέγραψα (σε περίπτωση που κάποιος διερωτηθεί).

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μέτρα με endomondo αλλιώς δεν σε πιστεύω.Ακόμα περιμένω τον ddevil......

χαχαχαχα θεος! η χθεσινη και μαλλον τελευταια πριν παω διακοπες.

μεσο ορο 23 χλμ/ωρα που πρεπει να παει στα 25 , για να μπορεσω να πεσω περιπου στα 45λεπτα τα 20χλμ

https://www.strava.com/activities/679695579

αλλη μια κλασσικη πριν αρχισω τις μεγαλες 60-80χλμ απο σεπτεμβρη 

https://www.strava.com/activities/663381142

• Like 3

Ατς! Κι άλλος ποδηλάτης! Ωραίος man, συνέχισε έτσι!

Κάποια στιγμή που θα βρεθώ Αθήνα (με κάμποσο χρόνο στη διάθεσή μου) θα νοικιάσω ένα road bike, αν θέλεις πάμε καμιά βόλτα μαζί.

Εγω που αυτη την εβδομαδα δεν παω καθολου γυμναστήριο, επειδη ειναι κλειστο, μου βγηκε μια κουραση αλλο πραγμα.. φευγω απο την δουλεια το μεσημέρι και.δεν μπορω μα κανω πεταλι

• Like 1

Εγω που αυτη την εβδομαδα δεν παω καθολου γυμναστήριο, επειδη ειναι κλειστο, μου βγηκε μια κουραση αλλο πραγμα.. φευγω απο την δουλεια το μεσημέρι και.δεν μπορω μα κανω πεταλι

Άντε και νόμιζα ότι είναι η φαντασία μου. Μετά αρχίζουν να πονάνε οι μύες ,τα κόκαλα..

Συνάδελφος στις παρενέργειες :)

Ατς! Κι άλλος ποδηλάτης! Ωραίος man, συνέχισε έτσι!

Κάποια στιγμή που θα βρεθώ Αθήνα (με κάμποσο χρόνο στη διάθεσή μου) θα νοικιάσω ένα road bike, αν θέλεις πάμε καμιά βόλτα μαζί.

μπααα τι ποδηλατης...μια τριχα ειμαι.

Ειχε το τριαθλο στο Ριο πριν λιγο και οι τυποι ειναι απλα απο αλλο κοσμο. φοβερος αγωνας και πρωτοι τα 2 αδερφια Brownlee https://www.rio2016.com/en/triathlon-men

ναι αμε γιατι οχι :) ειναι 20ετιας το bike μου αλλα καλα κρατει

Οι περισσότεροι στο industry δεν είναι.Οι μόνοι natural που παρακολουθώ αυτήν την περίοδο είναι οι Cavaliere και OmarIsuf.

Αυτός πχ από ότι ξέρω είναι natural.Χαμηλό bf και extreme όγκος δεν πάνε ποτέ μαζί.

https://www.facebook.com/dimitris.stiakakis.7/photos?source_ref=pb_friends_tl

• Like 1

Δεν εχει σωμα το οποιο δεν γινεται με φυσικο τροπο. Ειδικα με βαση το πως ηταν στα 17 του

τον θυμάμαι τις παλιές εποχές που δεν ήταν τόσο γνωστός 

15722om.jpg

θυμάμαι πριν κανα χρόνο που έκανε προπόνηση σε ένα βίντεο και φαινόταν soft , ζοριζόταν με αστεία κιλά κτλ και του γράφανε απο κάτω "μα καλά πως έγινες χειρότερος απο πριν 2-3 χρόνια?)   :-D

• Like 1

Οι περισσότεροι στο industry δεν είναι.Οι μόνοι natural που παρακολουθώ αυτήν την περίοδο είναι οι Cavaliere και OmarIsuf.

Αυτός πχ από ότι ξέρω είναι natural.Χαμηλό bf και extreme όγκος δεν πάνε ποτέ μαζί.

https://www.facebook.com/dimitris.stiakakis.7/photos?source_ref=pb_friends_tl

τΙ ΤΟΥ ΣΥΝΈΒΗ ΑΥΤΟΥ του ανθρωπου και έγινε ετσι? :cry:

• Moderators

Εβαλε ενα στοχο και τον πετυχε αυτο του συνεβη. Το αν σου αρεσει ειναι αλλο θεμα και δεν ενδιαφερει κανεναν καθως το κανει για δικους του λογους

• Like 4

ΠΑντως στην φωτο ειναι doable αυτο που εχει. Πχ ο μαους στις πλατες χανει λιγο

εννοείται πως είναι doable απλά μερικοί επιλέγουν shortcuts για να φτάσουν το ίδιο που θα έφταναν natural με περισσότερη προσπάθεια και χρόνο.Όχι πως έχει κάτι κακό αυτό , κάνεις τις επιλογές σου και δέχεσαι τις συνέπειες αλλα tren στα 17... να πάει να το πει σε κανένα σοβαρό φαρμακοgym να καραφλιάσουν οι αλτήρες 

Έχουμε δει πολλούς με ουσίες που περνάνε σαν nattys επειδή ο κόσμος που δεν γνωρίζει νομίζει πως θα πρέπει να είναι σαν τον mr Olympia  :lol:

• Like 1

εντάξει και το όλο θέμα με ουσίες κτλ έχει παρερμηνευθεί...δλδ αν έχει κάνει μόνο ένα κύκλο στα 10χρόνια πορείας του αυτόματα τον καταλογίζει ως τίγκα φάρμακο;

το καλύτερο είναι όταν βλέπω άντρες/γυναίκες bb να τρώνε τον άμπακα από σαβούρα και να μένουν καθαρή...και όχι τίποτα άλλο αλλά το δείχνουν και στα social media ... banghead

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...