crom251 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 1000αρι με βιντεο θα δω πως μπορω να κάνω αν και δεν ειναι ευκολο να τρέχεις και να κρατάς καμερες εκτος αν εχεις καποια μικρη ενσωματωμένη. Βαλε καποιο φιλο σου να τραβηξει το βιντεο. Φανταζομαι θα εχεις καποιο γηπεδο κοντα σου που τα 1000 μετρα θα μπορουν να υπολογιστουν. Δηλαδη 2,5 γυροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 O DDevil από ότι κατάλαβα έγραψε ότι βγάζει το 1000αρι στα 3.30 λεπτά αλλά το 10αρι στα 50 ενώ θα έπρεπε κάπου στα 40. Έγραψε όμως και ότι όταν κάνει το 1000αρι σε 3.30 λεπτά μετα αντε να βγάλει ακόμα ένα χιλιόμετρο με ίδιο ρυθμό. Δηλαδή τα δίνει όλα σε αυτό το χιλιόμετρο αλλά μετά δεν τραβάει. Λογικό το βλέπω δεν είπε κάτι που δεν γίνεται. Και ο Spect αν πλακωθει τέρμα θα έχει το 1000αρι σε 2.50 αλλά μετά θα βγάλει το επόμενο σε 4.50. Γίνεται αυτό. Με ένα μέσο τεμπο 4.30 τα 10χλμ είναι μια πολύ καλή επίδοση. Ειναι σαν να λέμε ο Bolt βγάζει τα 100 σε κάτω από 10 δευτερα ναι αλλά το 1000αρι δεν το βγάζει σε 1.40. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κινκ και στα καλά μου το είχα στο 3.40 όταν πήγαινα για 5χ1000 αλλά; ακόμη και αν πήγαινα για 1000 αντε να το ριχνα 10" και σκέψου ότι ήμουν στα καλά. Μου και 15 κιλά κάτω από τον ντεβιλ. Το αναλυσαμε αρκετα και πριν. Το 3λεπτα για χιλιαρι είναι χρόνος αγωνιστικός και άτομα που τρέχουν χρόνια τον πιάνουν με δυσκολία. Κινητό έχει γήπεδο έχει μπορεί να πάει να τρέξει να λυθεί η απορία αν θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κινκ και στα καλά μου το είχα στο 3.40 όταν πήγαινα για 5χ1000 αλλά; ακόμη και αν πήγαινα για 1000 αντε να το ριχνα 10" και σκέψου ότι ήμουν στα καλά. Μου και 15 κιλά κάτω από τον ντεβιλ. Το αναλυσαμε αρκετα και πριν. Το 3λεπτα για χιλιαρι είναι χρόνος αγωνιστικός και άτομα που τρέχουν χρόνια τον πιάνουν με δυσκολία. Κινητό έχει γήπεδο έχει μπορεί να πάει να τρέξει να λυθεί η απορία αν θέλει Ναι με ένα endomondo θα κάνουμε δουλειά να δούμε χρόνους. Μόνο 10 δευτερα θα το έριχνες είσαι σίγουρος? Μιλάμε για Full ταχύτητα από την αρχή όσο αντέχεις μέχρι να βγει το χιλιάρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ναι με ένα endomondo θα κάνουμε δουλειά να δούμε χρόνους. Μόνο 10 δευτερα θα το έριχνες είσαι σίγουρος? Μιλάμε για Full ταχύτητα από την αρχή όσο αντέχεις μέχρι να βγει το χιλιάρι. Aυτο δεν μπορει να καταλαβει ο Spect από χθες και ότι εγραψες και στο ακριβως προηγουμενο ποστ! Και μου λεει να το αναλυσουμε με επιχειρηματα. Δεν εχω επιχειρηματα. Οποιονδηποτε αθλιατρο να ρωτησει ή γυμναστη θα του εξηγησει ότι κάθε οργανισμος είναι διαφορετικός. Δεν μπορει να καταλαβει ότι υπάρχουν ατομα που βγάζουν το χλμ οσο πιο γρηγορα μπορουν αλλα με τετοιο ρυθμο δεν πανε με καμια παναγια στο 10αρι γιατι θα σκάσουνε! Και τέτοια ατομα που ξέρω δεν τα πιάνει το μάτι σου μάλιστα ο ενας έχει και κοιλιτσα αλλα στο τρέξιμο εχει πνευμονια ο πουστης! Και μετα ηρθε και η Δημητρα και μου ελεγε ότι δεν γινεται καν να βγαζω χιλιαρι σε τέτοιους χρονους γιατι έχω 15% λιπος στο ποδι και άλλα τέτοια ... ο καθενας με το πονο του δηλαδή σορρυ αλλα γελάω Το endomoto μπαινει σε Android? θα το κατεβασω αμα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βεβαίως και μπαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας. Τώρα τέλη αυγούστου έχω σκοπό να γραφτώ γυμναστήριο και να φτιάξω την διατροφή μου. Όσον αφορά το γυμναστήριο έχω σκοπό να πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα. Όταν γραφτώ θα σας ρωτήσω ξανά για να μου προτείνετε τι πρόγραμμα πρέπει να ακολουθήσω. Τώρα όσον αφορά την διατροφή. Ο σκοπός μου είναι να πάρω κιλά μιας και είμαι αρκετά αδύνατος. Είμαι 1,76 και είμαι 60 κιλά. Οπότε χρειάζομαι να πάρω κιλά. Αλλά καθε φορά που το λέω δεν τρώω αρκετά και παραμένω σταθερά σε αυτά τα κιλά. Οπότε τώρα θέλω να φτιάξω την διατροφή συγκεκριμένα ώστε να είμαι σιγουρος ότι παίρνω αρκετές θερμίδες. Με αυτά που διάβασα στο νετ έχω καταλήξει στα εξής. Αν γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα για να πάρω κιλά πρέπει η διατροφή μου να είναι περίπου 3000 θερμίδες. Επίσης πρέπει η πρωτείνη που τρώω να ειναι η διπλάσια από το βάρος μου, αν και δεν ειμαι σιγουρος αν αυτό αφορά την συνολική πρωτεινη ή μονο την ζωική. Τα έχω υπολογίσει σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Απο λίπος πως είσαι ?υποθέτω πως δεν έχεις πολύ αλλα φαίνονται οι κοιλιακοί σου ? <αυτό θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ποιο καλά το current state του σώματος σου, αν είσαι αδύνατος αλλα κομμάτια θα έχεις σοβαρό προβάδισμα για να φτιάξεις ωραίο σώμα αρκεί βέβαια να τρέφεσαι/προπονείσαι σωστά, όχι οτι έχει και την τρελή σημασία , just saying Θα πρέπει να βρεις πόσες θερμίδες τρως τώρα και να τις προσαρμόσεις ανάλογα , θα ανεβάζεις σιγά σιγά μέχρι να δεις οτι αρχίζεις και βάζεις κιλά. Αυτό όμως που θα προσέξεις είναι να μην το παρακάνεις με το φαγητό , φυσικά και θα φας παραπάνω αλλα μην ακούσεις κανέναν και σου πει φάε 4000 θερμίδες και 5000 θερμίδες και πράσινα άλογα , ο σκοπός σου θα πρέπει να είναι να βάλεις μυς , όχι κιλά γενικά και ο καθένας μας έχει διαφορετικές θερμίδες συντήρησης οπότε ? δίνεις χρόνο , δηλαδή βάζεις ένα λογικό timeline στο οποίο θα προσπαθήσεις να φτάσεις τα χ κιλά , βάζοντας όσο το δυνατόν λιγότερο λίπος. 500 θερμίδες πάνω απο τις θερμίδες συντήρησης σου (οι θερμίδες που τρως και δεν παίρνεις/χάνεις κιλά) είναι καλά για αρχή , μετά ανεβάζεις πχ 250 ανα 2 εβδομάδες αν δεις οτι χρειάζεται. Αυτά τα γενικά απο εμένα γιατι δεν είμαι σε φάση να το αναλύσω πολύ , απλά μια συμβουλή δώσε χρόνο και μην βιαστείς και όλα θα έρθουν καλή αρχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ακου θέλει να βάλει κιλά λέει... προβλήματα που εχει ο κόσμος...! Εμείς που θέλουμε να χάσουμε και δεν χάνουμε τι να πούμε; Λοιπόν ακου τι θα κάνεις, μείνε όπως είσαι και στα 40-45 σου θα προστεθούν τα κιλά που θες Αστειεύομαι φυσικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 αν χρειάζεσαι φυσικοθεραπευτή και είσαι Αθήνα πες μου να σου συστήσω έναν από τους καλύτερους Ευχαριστώ πολύ Δήμητρα,θα έχω υπόψιν την προσφορά σου. Ελπίζω να μην χρειαστεί. Και ο δικός μου φυσιοθεραπευτής,μου δίνει ασκήσεις για την περίοδο της αποκατάστασης.Αυτό που χρειάζομαι είναι ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα εκγύμνασης,βγαλμένο από επιστήμονα που θα λάβει υπόψιν του όλες τις παραμέτρους και ιδιαιτερότητές μου. Για αυτό αποφάσισα να επενδύσω και ας μην μου περισεύουν. Την Παρασκευή έχω ραντεβού με έναν μάστορα στο εργονομικό κέντρο που μας πήγαιναν πριν πολλά χρόνια όταν αθλούμουν. Θα δει τις μαγνητικές και από Δευτέρα θα έρθει στο γυμναστήριο μου. Θα μου βγάλει πρόγραμμα και θα με παρακολουθεί για όσο χρειαστεί Ελπίζω να πάνε όλα καλά και επιτέλους να μπορώ να γυμνάζομαι χωρίς τον φόβο τραυματισμών Έπρεπε να το κάνω καιρό τώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Γενικά λίπος έχω ελάχιστο. Ναι με το που γυμναστώ λίγο οι κοιλιακοι μου διακρίνονται δλδ. Επειδή η διατροφή μου τώρα είναι ότι να ναι μου ειναι δύσκολο να υπολογίσω πόσο τρώω για να αυξήσω ανάλογα. Οπότε κοίταξα μια από αυτές τις εξισώσεις που παίζουν στο ιντερνετ που βάζεις, υψος, κιλά κλπ και έβαλα ότι σκοπεύω να γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα και έβγαλα τις θερμίδες συντήρησεις. Οπότε αυξησα 500 θερμίδες παραπάνω και βγαίνουν κάπου στις 3000. Οπότε θα προσπαθήσω να είμαι σε αυτές τις θερμίδες και βλέπουμε. Ακου θέλει να βάλει κιλά λέει... προβλήματα που εχει ο κόσμος...! Εμείς που θέλουμε να χάσουμε και δεν χάνουμε τι να πούμε; Λοιπόν ακου τι θα κάνεις, μείνε όπως είσαι και στα 40-45 σου θα προστεθούν τα κιλά που θες Αστειεύομαι φυσικά!!! Το ίδιο μου λένε και οι φίλοι μου αλλά πίστεψε με όσο δύσκολο ειναι για τους περισσότερους να χάσουν κιλά το ίδιο δύσκολο ειναι για μένα να πάρω. Την πείνα την αντέχω, το να φάω περισσότερο απ όσο μπορώ μου φαίνεται υπερβολικά δυσκολο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Παιδια απλα να ενημερωσω για οσους φιλους ειχαν ασχοληθει με το θεμα μου,οτι απειχα απο προπονηση απο Τριτη μεχρι σημερα και εφυγε ο πονος που ειχα στο ηλιακο πλεγμα.Θα απεχω και το υπολοιπο της εβδομαδας,οσο και αν με στεναχωρει και θα παω απο Δευτερα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μια μικρη θλάση που απλώς ήθελε ξεκούραση. Καλά νέα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Fuck yeah! Μαδαφάκιν επιτέλους!! Έκανα βόλτα με το ποδήλατο σήμερα, την πρώτη μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, χωρίς την παραμικρή υποψία πόνου!!! Από αύριο ξεκινάω "χαλαρές" βόλτες (30-40χλμ) και σιγά σιγά θα "ανεβαίνω"! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Από αύριο ξεκινάω "χαλαρές" βόλτες (30-40χλμ) και σιγά σιγά θα "ανεβαίνω"! Μέτρα με endomondo αλλιώς δεν σε πιστεύω.Ακόμα περιμένω τον ddevil...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις