DDevil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Χανεις το νοημα των λεξεων πριν περιαυτολογισεις, μαθε καμια εννοια. Εχω κανει like και σε αλλους, αλλα δν το σχολιασες. εμεινες σε μια περιοδο του suic. Ειπε ομως μονο αυτο? Τι να κανουμε δλδ τωρα, δν εισαι τοσο γαματος οσο πιστευεις. Δες το bulk cut των παιδιων για να μαθεις τι ειναι ογκος γραμμωση. Αυτα απο μενα. Δν θα ξοδεψω αλλο typing. Ρε Δημητρα κάλμαρε λιγο εδώ μας έβαλες φωτο ότι σκιζονται τα τζιν από τα ποδια σου τα ξέχασες? εγω παριστάνω τον γαμάτο? εγω απάντησα όταν προκλήθηκα. Δεν το ξεκινησα εγω ολο αυτό. Να μαθω τωρα ογκο και γράμμωση που είμαι από μικρος στα ριγνκ και τα αθλήματα... εντάξει δεν θελω να σε υποτιμήσω αλλα 2 χρονάκια κανεις γυμναστική. Έχεις ακομα χρονια να ωριμάσει μέσα σου κοριτσι μου μη βιάζεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βιντεακι απο τρεξιμο 1000αρι να λυθει το θεμα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ρε Δημητρα κάλμαρε λιγο εδώ μας έβαλες φωτο ότι σκιζονται τα τζιν από τα ποδια σου τα ξέχασες? εγω παριστάνω τον γαμάτο? εγω απάντησα όταν προκλήθηκα. Δεν το ξεκινησα εγω ολο αυτό. Να μαθω τωρα ογκο και γράμμωση που είμαι από μικρος στα ριγνκ και τα αθλήματα... εντάξει δεν θελω να σε υποτιμήσω αλλα 2 χρονάκια κανεις γυμναστική. Έχεις ακομα χρονια να ωριμάσει μέσα σου κοριτσι μου μη βιάζεσαι! Συγκρινεις τν εαυτο σου με μενα, με μια γυναικα, με ενα γυναικειο ορμονικο προφιλ?Απο δρομεας, το γυρισες στα ρινγκ? Wtf, αποφασισε τι εισαι, λιγο απο ολα? Εισαι απο μικρος ή εδω και 15χρονια που εγραψες αρχικα πριν το τροποποιησεις? Σσ. Αλλαζεις τα γραφομενα μου, δν εσκισε ο 4φαλος το παλαιολιθικο μου τζιν. Δν ειναι χαλκ φαση. ΗΜΒ και τα μυακια μου χαλκευουν. Beast mode on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Διπλάσιος είναι από τον δικο σου. Αυτό το βλέπεις? ακριβως πάνω από το γονατο μην πας πιο πάνω. Είναι που είμαι παπατζής και δεν τρέχω για αυτό. Από το καθισιο εχουν γινει αυτά! Με κατηγορησες το απόγευμα φιλε με ειπες παπατζή και ψευτη. Αμα βαλει φωτο κάποιος που είναι αδυνατος και εχει γράμμωση τον λετε σκινυ φάτ αν πάλι βαλει φωτο που έχει ογκο ψάχνετε την γράμμωση αποφασιστε Οπως διπλασια ηταν και η κοιλια σου προφανως. 69 κιλα vs 83+. 8% λιπος vs 15?!+, δρομεας vs whatever!? Ημουν δρομεας οποτε ειναι λογικο το σωμα μου να εχει κοψει και να ειναι οπως πρεπει για αυτο που κανω. Θυμησε μου λιγο ποσους δρομεις εχεις δει να ειναι γομαρια. Ακομη και οι σπριντερ που ειναι τερατα μυικοτητας εχουν πιο μικρο ποδι. Το οτι εχεις επισης μεγαλο ποδι δεν λεει κατι εχω και γω κατι φιλους 130κιλα με μπουτια σαν τα δικα σου. Δεν λεω οτι δεν τρεχεις απλα οτι αυτα που λες δεν στεκουν βαση λογικης. Οταν σηκωνεις πχ 200 κιλα δεν γινεται να μου λες οτι σε κουραζουν τα 150. Η Δημητρα σου κάνει λάϊκ σε ένα ποστ που λεει ότι δεν μετράνε οι γραμμώσεις και οι τεράστιοι μυς στο τρέξιμο. Συμφωνοι αυτή είναι η αποψη σας. Το μεσημερι όμως μου ειπε διαφορετικά πράγματα ότι "Αμφισβητω τις επιδοσεις σου γιατι φαινεται να έχεις μεγάλο bf ... και οι δρομείς πρέπει να έχουν μικρά ποσοστά ! " παιδια αποφασιστε τελικά ποιο είναι το προτυπο σας! Για δικο σας καλο δεν γινεται να λέμε αλλα την μέρα και αλλα το βράδυ Όπως ειπα και πριν αμα βάλει κάποιος μια φωτογραφια που είναι αδυνατος μεν αλλα φαινονται οι μυς του θεωρείται σκιννυ φάτ αν πάλι βάλει φωτο με μεγάλο ογκο τοτε θα ψάχνουμε την γράμμωση δεν είμαι υπερ του να έχεις πλάτες και ταυτόχρονα να κρεμεται η κοιλια αλλα το να ψάχνουμε 10% λιπος για να πουμε ότι κάποιος ειναι γυμνασμένος είναι υπερβολή όπως υπερβολή είναι και το σωμα της Παπαδοπουλου εμενα δεν μ αρεσει για γκομενα αυτή. Το γάμησε. Ειπαμε να γυμνάζεται κάποια αλλα όχι να γινει και στυλιάρι τελειως. Τεσπα γουστα είναι αυτά. Ειμαι ανοιχτος πάντως σε οποιαδήποτε άσκηση την βγάζουμε βιντεο και την ανεβάζουμε. Ποιος ψηνεται και αμφισβητει? καθίσματα? θα δω τι μπορω να τραβήξω τις επομενες μέρες με το κινητο και αναλογα. Οποιος θέλει κάνουμε σπάρινκ. Με αριθμο επαναλήψεων με δυσκολια ασκησης με τα πάντα. Για τα ποδια με το βάρος του σωματος επειδή δεν έχω άλλο εξοπλισμο αυτή τη περιοδο. Το οτι στο τρεξιμο δεν χρειαζεσαι μεγαλους μυς και σε μεγαλο βαθμο δεν παιζει τοσο ρολο (εξαρταται παντα για τι αποστασεις μιλαμε αλλο προφιλ ο 100αρης αλλο ο μαραθωνιοδρομος) δεν ειναι αποψη αλλα fact. Ο σκινυ φατ δεν εχεις μυς ειναι απλα λεπτος με λιπος (πχ ο Αλαντιν παει προς αυτη τη κατηγορια) πχ εγω στις φωτογραφιες που ποσταρα δεν ειμαι σκινυ φατ αλλα στεγνος εχει διαφορα. Απο την τελευταια σου παραγραφο δειχνεις οτι η ολη σου καψα ειναι να δεις ποιος την εχει μεγαλυτερη και να πεις "α εγω ειμαι καλυτερος απο σενα' κατι το οποιο εκτος του οτι δεν ειναι στη φιλοσοφια του θρεντ δεν ειναι γενικοτερα στη φιλοσοφια του χομπιστικου αθλητισμου καθως προσπαθουμε να γινουμε καλυτεροι απο εμας και οχι καλυτεροι απο τους αλλους. Και τα οποια σχολια γινονται γινονται οχι για να δειχτουμε αλλα για να διορθωσουμε τις ανακριβειες. Και με αυτο εννοω οτι αν εγω πχ γραψω "ημουν ετσι και σε 3 μηνες εγινα ετσι και οτι ειμαι φυσικος" αν κανει μπαμ οτι ειναι φαρμακο λογικο ειναι να πεσει σχολιασμος οτι κατσε ρε φιλε αυτο που λες δεν στεκει γιατι ετσι και ετσι. Αυτο κανουμε και στην περιπτωση σου αλλα μαλλον η καψα σου για μετρημα ειναι μεγαλυτερη απο την προσφορα σε ενα θρεντ που εχει σκοπο να βοηθησει κοσμο ΔΩΡΕΑΝ με τον οποιο τροπο μπορει. Τελος, οι προσωπικες επιθεσεις που κανεις δειχνουν ελειψη επιχειρηματων και το μονο που κανουν ειναι να δυσχερενουν την θεση σου σε καποιον τριτο που θα διαβασει και δεν ξερει ουτε εμενα ουτε εσενα ουτε κανεναν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά, μην ασχολείστε με τον DDevil. Την τελευταία φορά που το κάναμε, "έπεσε" το thread από sticky, "πέρασε σκούπα" ο Snoob και γαμήθηκε το thread. Έλεος, όχι πάλι. Φτάνει με τον τύπο. Μην ασχολείστε. Ας γράφει ό,τι θέλει - στο κάτω κάτω, υπάρχει και το ignore list. Όσοι έχουν μυαλό και κρίνουν, θα καταλάβουν εάν λέει παπάτζες ή όχι. Οι υπόλοιποι... ε, ΟΚ, τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Η δικια μου η κοιλια ειναι διπλάσια? προσεξε γιατι θα ξανα-διαψευσθεις. Εχω και 1.80 υψος μη ξεχνάς. Κατα τα αλλα μην πας να τα ριξεις πάνω μου δικιά σου κάψα ειναι να φανεις καλυτερος διοτι απο τοτε που έγραψα για επιδοση στο 1000αρι άρχισες να κανεις ερωτησεις σε μορφη ανακριτη για να δεις αμα σου λένε αληθεια.Απο σενα ξεκινησε. Και ο SuicyMania προχθες ειπε οτι βγάζει 120 έλξεις και 500 κάμψεις ενω εγω ειπα οτι έβγαλα 40. Ειδες να του αρχισω τις ερωτησεις αμφισβητησης? ουτε καν ασχοληθηκα δε πα να κανει και 1000 τι με νοιαζει εμενα? φαινεται ποιος πάει να κινηθει ανταγωνιστικα και ποιος οχι. Φιλοσοφια του θρεντ ειναι οκ γιατι τοτε ζητατε συνεχεια φωτογραφιες ρε παιδια ορισμένοι? και θέτετε εκτος αυτον που δεν ανεβάζει? χθες αλλα μου έγραφες. Τεσπα εγω δεν διαφωνω πάντως να μην απαντάνε ή να βάλουν και ιγκνορ οπως είπε ο wizzy απο πάνω. Αμα ειστε άνθρωποι που δεν δέχεστε την διαφορετική αποψη και βλέπετε τον αθλητισμο μονοπλευρα ορισμένοι και μονο τι θα γράψει η ζυγαριά και τι φαινεται στις φωτο μην με ξαναπαραθέσετε δεν υπάρχει νοημα. Αθλητισμος και γυμναστική δεν ειναι μονο το γυμναστηριο. Θα ακουστουν και διαφορετικές αποψεις εδω και σε οποιον αρέσει. Κάποιοι δεν δέχεστε την αντιθετη αποψη κανενα προβλημα μην την λες στον αλλον μονο γιατι θα απαντησει και μετα θα λες αχ δεν μπορω πρεπει να τον κάνω ιγκνορ ΥΓ Έχω γνωστο σαν τον Αλλαντιν που εσυ τον λες σκιννυ φατ και αμα τρέξετε χιλιάρι θα ιδρώσεις να τον φτάσεις. Οι ταμπέλες μας μάραναν και οι αμερικανιές. Επισης έχω γεματουλη οσο και αν σου φαινεται περιεργο που κάνει άλμα 5.5 μέτρα! Και εσυ αμα τον εβλεπες θα τον υποτιμουσες οτι ειναι χοντρος και αλλα τέτοια γυμναστηριακα κολλημένα! ΥΓ2 Ειπες οτι ειμαι παπατζας και σε προκαλω να παραβγουμε στα καθισματα οποτε θες ποσα κανεις σε ενα σετ? οποτε θες δεν εχω προβλημα να δειξουμε και πως γινονται σωστα τα καθισματα αμα θες ειμαι μεσα οταν ξεκινας μια διαφωνια και προκαλεις τον αλλον μετα μην του λες για ανταγωνισμους εγω ημουν ηρεμος εσεις ξεκινησετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ειδικα στην συγκεκριμενη φωτογραφια με 8% λιπος μονο αν εισαι σε τετοιο ποσοστο θα εχει ιδια κοιλια με μενα αλλιως δυσκολο. Πλεον δεν τρεχω οπως ετρεχα και δεν το εκρυψα ποτε οτι εχω σταματησει το αγωνιστικο τρεξιμο που εκανα και απλα κανω για μενα. Και οπως ειπα και πριν οι χρονοι που ανεβασα ηταν για να δωσω μια βαση συγκρισεις σε αυτα που γραφεις και στην πραγματικοτητα οποτε το να διαστρευλωνεις το τι λεω για δικο σου όφελος δεν πιανει στην συγκεκριμενη περιπτωησ. Η αμφισβητηση δεν ειναι στο αν βγαζεις το 1χλμ ή τα 10 αλλα στο χρονο. Και εκει το μονο σου επιχειρημα ειναι "δεν με νοιαζει τι λες και ελα να τρεξουμε,κανουμε σπαρινκ κτλ". Φωτογραφια ειδικα απο νεα μελη ζηταμε για να εχουμε ιδεα με ποιοιν εχουμε να κανουμε (οχι σαν ομορφια αλλα σαν σωματοδομη) ωστε να μπορεσουμε να δωσουμε οσο το δυνατον καλυτερες συμβουλες. Οσο για τις καμψεις αν σου ελεγει οτι βγαζει 500 σε 5 λεπτα τοτε θα ελεγες "κατσε ρε μεγαλε" μπορει να βγαζει 500 σε 10 ωρες το οποιο ειναι εφικτο οποτε το παραδειγμα σου ειναι λιγο ακυρο γιατι δεν εχει υποθει χρονικο περιθωριο ωστε να μπορεις να κρινεις σε ενα βαθμο του κατα ποσο στεκει αυτο που λεει ΥΓ: οσο για το αν θα διαψευσθώ να σου θυμίσω οτι οσο καιρο εισαι στο φορουμ εισαι μονο μπλα μπλα αλλα οταν ερθει η συζητηση σε επιχειρηαματα και στοιχεια το μπλα μπλα γινεται πα πα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Για αυτο Spect προτεινω να αφησουμε το μπλα-μπλα και μιας και το ξεκινησες αμα θες φτιάχνουμε το βιντεάκι που σου ειπα, 1000αρι με βιντεο θα δω πως μπορω να κάνω αν και δεν ειναι ευκολο να τρέχεις και να κρατάς καμερες εκτος αν εχεις καποια μικρη ενσωματωμένη. Εγω θα καταρριψω τη θεωρια σου οτι αυτο το ποδι με το λιπος που πάτε να βγάλετε εδω μέσα δεν ειναι δυνατο και άξιο αναγνωρισης ως γυμνασμένου.Θα σου βγάλω καθισματα που θα τριβεις τα μάτια σου. Επειδη οπως ειπα κανω γυμναστική χρονια και δεν ξυπνησα ξαφνικα ενα πρωϊ και με βάρεσε εκει οπως ειναι φυσικο εχω δει λογης και λογής αθλητές και χομπιστες ατομα που γυμνάζονται χρονια χωρις να κάνουν σκληρη διατροφη συντηρουν τις επιδοσεις τους αλλα δεν ειναι φιτνεσ μοντελς η τελευταια ειναι μια ξεχωριστη κατηγορια. Εσυ δεν δέχεσαι την διαφορετική γνωμη θες να δεις την ζυγαριά και τη γράμμωση δικαιωμα σου. Δικαιωμα και δικο μου ομως να εκφράζω διαφορετική αποψη. Οποτε θες ισχυει το στοιχημα πες ενα νουμερο επαναληψεων και ενα νουμερο απο σέτ. Πορτεινω για έξτρα δυσκολια να καθομαστε και 3-4 δευτερολεπτα αναμεσα στην καθε επαναληψη να γινεται δηλαδη πολυ αργά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 αράξτε παιδιά όλα coolγια να αλλάξουμε και λίγο κλήμα ... έχει φάση όποιος τον ξέρει ... μου θυμίζει ένα γνωστό xD.....https://www.youtube.com/watch?v=SWNyItAwqek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εγω προσωπικα δεν αναφερθηκα στο αν ειναι δυνατο ή γυμνασμενο και η ενσταση μου ηταν καθαρα σε συγκεκριμενο κομματι. ΤΙ κανεις με τους υπολοιπου δεν με αφορα. Αφου εχεις κινητο με καμερα πετα μεσα ενα endomondo βγες τρεξε ενω γραφει να εχεις μια καλυτερη αποψη για το τι κανεις. Και δεν εχω λογο να μπω στη διαδικασια να κοντραριστω μαζι σου ή οποιονδηποτε αλλον για το ποιος ειναι πιο γρηγορος το εγραψα και πριν οτι δεν τρεχω οπως ετρεχα και δεν εχω τις αντοχες που ειχα και οτι τρεχω καθαρα και μονο για μενα και την φυσικη κατασταση. Δεν εχει νοημα να συνεχισουμε τη συζητηση οτι ηταν να γραφτει γραφτηκε απο κει και περα οποιος διαβαζει βγαζει τα συμπερασματα του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 η μου τα μπερδευεις η οντως εισαι τοσο καλος σε επιπεδο αθλητη που πρεπει να κατεβεις σε αγωνες , αν σκεφτεις οτι εισαι 30sec κατι πιο αργος σε συγκριση με τους γρηγοροτερους στον κοσμο για το 1000αρι! Και 2700-2800, παλι εισαι πολυ γρηγορος για 10 λεπτα σε αυτα τα χλμ και εισαι κοντα στους καλυτερους που τρεχουν σε αγωνες. η ηλικια παιζει σημαντικο ρολο , εισαι skinny 1.85 και 70 κιλα ? θα υποθεσω ομως μαλλον οτι μου τα μπερδευεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Συνταγή για Ποπ κορν από whey έχουμε? Χρειάζεται στο thread. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κατα τα αλλα μην πας να τα ριξεις πάνω μου δικιά σου κάψα ειναι να φανεις καλυτερος διοτι απο τοτε που έγραψα για επιδοση στο 1000αρι άρχισες να κανεις ερωτησεις σε μορφη ανακριτη για να δεις αμα σου λένε αληθεια.Απο σενα ξεκινησε. Και ο SuicyMania προχθες ειπε οτι βγάζει 120 έλξεις και 500 κάμψεις ενω εγω ειπα οτι έβγαλα 40. Ειδες να του αρχισω τις ερωτησεις αμφισβητησης? ουτε καν ασχοληθηκα δε πα να κανει και 1000 τι με νοιαζει εμενα? φαινεται ποιος πάει να κινηθει ανταγωνιστικα και ποιος οχι. Λαθος τα λες φιλε μου, κανεις δεν ειπε οτι εχει καψα ποιος ειναι καλυτερος στο 1000αρι απλα οτι δεν στεκουν αυτες οι μετρησεις που εκανες. Και στο λεει τυπος που ειναι δρομεας , στο λεω και εγω που μπορει να μην ειμαι χρονια , αλλα ξερω πως ειναι το τρεξιμο και οι αποστασεις. Επισης να γραφεις σωστα πραγματα που εχω πει οχι οτι σου καπνισει. Πηγαινε δες το ποστ...και για την παπατζα , ειχα στειλει μια φωτο στον Vapir τις πλατες μου , δεν χρειαζεται να το βγαζω video για να αποδειξω κατι...και στο κατω κατω δεν ειναι εξωπραγματικα αυτα που λεω , ουτε τα κανει μονο ο superman! Περασε το strava στο κινητο σου, φτιαξε την αποσταση και τρεξτην...να μαθεις πως τρεχεις και τι χρονους κανεις. Δεν ειναι αναγκη να μας αποδειξεις κατι, για σενα καντο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Συνταγή για Ποπ κορν από whey έχουμε? Χρειάζεται στο thread. protein chips βολεύεσαι; Παίδες, πολύ ντόρος για το τίποτα. ο τύπος διαστρεβλώνει τα ίδια μας τα γραφόμενα, είναι δυνατό να μη το κάνει και στα δικά του; όπως αναφέρθηκε από άλλα παιδιά, έχει προκαλέσει ξανά το νήμα, το οποίο μάλιστα και κλείδωσαν. βάλτε μια τελεία γιατί προβλέπεται μόνιμο λουκέτο πια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Το νημα βασικα κλειδώθηκε επειδη τα φιλαράκια σου(αυτους που κάνεις λάικ και θαυμάζεις) με προκαλεσαν με προσβλητικους και υποτιμητικους χαρακτηρισμους(εγω δεν μασάω βεβαια απο αυτα γιατι ξέρω οτι δεν θα αρέσουμε σε ολους αλλα τεσπα).Ο λογος ηταν οτι ειχα διαφορετικές αποψεις και προσεγγισεις. Γραψτα οπως ειναι τα πράγματα ρε συ και μετα κατηγορησε τον αλλον για διαστρεβλωση και κάπου μετα ηρθαν οι συντονιστες εσβησαν τα μηνυματα και ειπαν οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να γράφει την αποψη του. Έπεσε η ομαδα να με φάει επενεβησαν οι συντονιστες και εληξε εκει. Τελεια και απο μενα αλλα να γράφονται τα πράγματα οπως ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις