Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γαμάει το low bf , φαίνεσαι καλύτερος , νιώθεις καλύτερα και έχεις την αίσθηση well being που στον όγκο προσωπικά ΔΕΝ την έχω λόγο άσματος 

και εγώ για κόψιμο πάω , σοβαρό κόψιμο και όχι απλά να ρίξω λίπος , θα ρίξω το λίπος μέχρι να φτάσω 70kg και αυτά θα συντηρώ , 1-2 πάνω κάτω 

θέλω να πέσω σε σωματικό βάρος γιατι δεν με βολεύει πλέον στην νέες δραστηριότητες που κοιτάζω (τρέξιμο έξω πχ) , όχι οτι θα προσπαθήσω να χάσω μυς , πιστεύω με τους μυς που έχω αν γραμμώσω στα 70-72 θα είμαι καλός , δηλαδή στα κιλά του ύψους μου , τώρα είμαι σε συντήρηση όπως είχα πει :P

Τρώω ότι θέλω τώρα και μου αρέσει :P.Προσπαθώ να διατηρηθώ σε νορμάλ bodyfat επίπεδα <15%,αν δω και αρχίζω να ξεφεύγω θα το κόψω.Εξάλλου και τώρα είμαι σχετικά ικανοποιημένος.

Στα 70kg πόσο υπολογίζεις να κατέβεις?Μονοψήφια νούμερα έτσι?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Τρώω ότι θέλω τώρα και μου αρέσει :P.Προσπαθώ να διατηρηθώ σε νορμάλ bodyfat επίπεδα <15%,αν δω και αρχίζω να ξεφεύγω θα το κόψω.Εξάλλου και τώρα είμαι σχετικά ικανοποιημένος.

Στα 70kg πόσο υπολογίζεις να κατέβεις?Μονοψήφια νούμερα έτσι?

υποθέτω πως ναι. Τα 70 ακούγονται αρκετά για full cut όταν είσαι 1,70-κάτι αλλα εγώ έχω και κιλά στα πόδια που είναι το μισό σώμα 

• Moderators

Δημητρα το κοψιμο στον τετρακέφαλο δεν το έχεις ουτε εσυ που έχεις γυμνασμένα ποδια. Αυτό δεν σημαινει ότι έχεις πολύ λιπος στο ποδι. Ειπαμε τέτοια σκηνικά γινονται μονο με το φαρμακάκι. Να γινεις δηλαδή τοσο κομμένος.Κατα τα αλλα και μονο που ο τετρακέφαλος δειχνει να "πλακωνει" το γονατο το ποδι είναι γραμμωμένο.

Μονο συνθολ! Γελανε και οι πετρες..

https://www.dropbox.com/sh/lcigllawozjcp1n/AABc2a6uqIcKjic53WBIOS1aa?dl=0

• Like 5

για μένα μίλησε, αμέσως εσείς να μου πάρετε τα πρωτεία...άντε πιείτε καμία ινουλίνη λιποδιάολοι 

• Moderators

Την κάνεις που την κάνεις τη δουλειά,βάλε νέες με το ταττού...  :-(

Θες να σου βαλω και μια μονο το ταττου να γουσταρεις? :P 

Εκτος του οτι τωρα δεν ειμαι τοσο στεγνος οσο τοτε βαριεμαι και να βγαλω φωτογραφια :P

Ο σκοπος μου ειναι να δειξω οτι για κομμενα ποδια και γενικα γραμμωση δεν θες φαρμακο αλλα ουμπαλα

• Like 1

Γελάνε ναι ! Κάτσε να γελάσουμε και εμεις λιγο. :devil:

Και εχω και τριχες στα ποδια και η φωτο είναι χωρις σκιές κτλπ.

https://postimg.org/image/ihhmfusb3/

από την απογευματινή προπονηση.

Η φωτο είναι από μενα που είμαι παπατζής και παριστάνω τον δρομέα σε ένα φορουμ ενώ είμαι μπαλάκι και τρωω ολη τη μερα πατατάκια στο σπιτι μου :cry:  :cry:

Την γραμμωση δεν βλεπω αλλα μαλλον ειναι επειδη δεν εισαι σε φαρμακο..

Διπλάσιος είναι από τον δικο σου. :cry: Αυτό το βλέπεις? ακριβως πάνω από το γονατο μην πας πιο πάνω.

Είναι που είμαι παπατζής και δεν τρέχω για αυτό. Από το καθισιο εχουν γινει αυτά! Με κατηγορησες το απόγευμα φιλε με ειπες παπατζή και ψευτη.

Αμα βαλει φωτο κάποιος που είναι αδυνατος και εχει γράμμωση τον λετε σκινυ φάτ αν πάλι βαλει φωτο που έχει ογκο ψάχνετε την γράμμωση αποφασιστε :cry:

finding the bulk θα γυρίσουμε ... 
ο gon στα 56 κιλά πιο γεμάτος φαίνεται...
Ιωάννη, πραγματικά πολύ καλός στις δύο τελευταίες φώτο. Έχεις ιδανικό μεταβολισμό μπράβο σου ! 

• Like 1

Και εχω και τριχες στα ποδια και η φωτο είναι χωρις σκιές κτλπ.

https://postimg.org/image/ihhmfusb3/

θελω να συμμετέχω στην συζήτηση αλλα δεν "τρέχω" οπότε το μονο που έχω να πω ειναι οτι εχουμε την ιδια τρίχα στα πόδια.

Καλώ το τοπικ σε αυτοσυγκρατηση ,δεν ειναι το θέμα μας ποιος τον εχει μεγαλύτερο(τον τετρακέφαλο),εγω πάντως για να ξέρετε απο ολους εσας που τους δείξατε τον εχω μικρότερο(τον τετρακέφαλο!)

• Like 3

Την γραμμωση δεν βλεπω αλλα μαλλον ειναι επειδη δεν εισαι σε φαρμακο..

Και το φαρμακο ακομη θελει καποια καλη βαση πρωτα για να εχει αποτελεσματα. :P

• Like 2

Διπλάσιος είναι από τον δικο σου. :cry: Αυτό το βλέπεις? ακριβως πάνω από το γονατο μην πας πιο πάνω.

Είναι που είμαι παπατζής και δεν τρέχω για αυτό. Από το καθισιο εχουν γινει αυτά! Με κατηγορησες το απόγευμα φιλε με ειπες παπατζή και ψευτη.

Ετσι ακριβως ειναι και ενος φιλου μου , απλα αυτος δεν γυμναζεται λογω της δουλειας που κανει και αν τον βαλεις να τρεξει θα ψοφησει στα 500 μετρα. Στο τρεξιμο δεν μετραει ποιος εχει γραμμωση και τεραστιους μυς...εμεις προσπαθουσαμε να σου πουμε οτι αυτα τα αποτελεσματα που λες δεν στεκουν και δεν εχουν βαση.

• Like 1

Η Δημητρα σου κάνει λάϊκ σε ένα ποστ που λεει ότι δεν μετράνε οι γραμμώσεις και οι τεράστιοι μυς στο τρέξιμο. Συμφωνοι αυτή είναι η αποψη σας.  Το μεσημερι όμως μου ειπε διαφορετικά πράγματα ότι "Αμφισβητω τις επιδοσεις σου γιατι φαινεται να έχεις μεγάλο bf ... και οι δρομείς πρέπει να έχουν μικρά ποσοστά ! "  παιδια αποφασιστε τελικά ποιο είναι το προτυπο σας! Για δικο σας καλο δεν γινεται να λέμε αλλα την μέρα και αλλα το βράδυ :shock:  :cry:

Όπως ειπα και πριν αμα βάλει κάποιος μια φωτογραφια που είναι αδυνατος μεν αλλα φαινονται οι μυς του θεωρείται σκιννυ φάτ αν πάλι βάλει φωτο με μεγάλο ογκο τοτε θα ψάχνουμε την γράμμωση :cry:  δεν είμαι υπερ του να έχεις πλάτες και ταυτόχρονα να κρεμεται η κοιλια αλλα το να ψάχνουμε 10% λιπος  για να πουμε ότι κάποιος ειναι γυμνασμένος είναι υπερβολή όπως υπερβολή είναι και το σωμα της Παπαδοπουλου εμενα δεν μ αρεσει για γκομενα αυτή. Το γάμησε. Ειπαμε να γυμνάζεται κάποια αλλα όχι να γινει και στυλιάρι τελειως.

Τεσπα γουστα είναι αυτά. Ειμαι ανοιχτος πάντως σε οποιαδήποτε άσκηση την βγάζουμε βιντεο και την ανεβάζουμε. Ποιος ψηνεται και αμφισβητει? καθίσματα? θα δω τι μπορω να τραβήξω τις επομενες μέρες με το κινητο και αναλογα. Οποιος θέλει κάνουμε σπάρινκ. Με αριθμο επαναλήψεων με δυσκολια ασκησης με τα πάντα. Για τα ποδια με το βάρος του σωματος επειδή δεν έχω άλλο εξοπλισμο αυτή τη περιοδο.

Χανεις το νοημα των λεξεων

πριν περιαυτολογισεις, μαθε καμια εννοια.

Εχω κανει like και σε αλλους, αλλα δν το σχολιασες.

εμεινες σε μια περιοδο του suic. Ειπε ομως μονο αυτο?

Τι να κανουμε δλδ τωρα, δν εισαι τοσο γαματος οσο πιστευεις.

Δες το bulk cut των παιδιων για να μαθεις τι ειναι ογκος γραμμωση.

Αυτα απο μενα. Δν θα ξοδεψω αλλο typing.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...