Demetra_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ο Φώτης ΔΕΝ είναι φυσικός!!! hell, yeah (λείπει ευτυχώς ... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ρε συ DDevil οσο τεραστια και γυμνασμενα ποδια να εχεις , εισαι 80φευγα στα κιλα! Τον χρονο που λες για το 1000αρι που να χτυπιεσαι δεν βγαινει με τοσο βαρος που εχεις. Οποτε απο μονο του δεν στεκει πουθενα και λογικο ειναι να μην σε περνουμε στα σοβαρα , εκτος αν πιστευεις οτι μιλας σε χαζους εδω μεσα. Μετα απο μονος σου ειπες δεν εχεις ρολογια που μετρανε το χρονο , με το ματι υπολογιζεις τα χιλιομετρα και τον χρονο που κανεις μαλλον ε? παλι δηλαδη φενεται οτι το χανεις...Πες οτι το βγαζεις σε 8-9 λεπτα, θα πεσουμε να σε φαμε επειδη δεν τρεχεις γρηγορα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Α ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι προκειται για φιδεμπορα και μαλιστα απο τα lidl; Στο ενα thread ειναι μεγαλος businessman και βγαζει λεφτα που δε βγαζουν 2 οικογενειες μαζι, στο αλλο του την πεφτουν ανηλικες και ενηλικες γκομενες 2-2 και τους κανει παρτυ με ουζα και στο επομενο εχει επιδοσεις Ολυμπιακων αγωνων σε 5-6 διαφορετικα αθληματα ταυτοχρονα. Παραλληλα με ολες αυτες τις ασχολιες που δε θα επρεπε να του αφηνουν χρονο ουτε για υπνο, με μαγικο τροπο καταφερνει και ειναι 24/7 στο ινσομνια (και ποιος ξερει και σε ποια αλλα forums) και ποσταρει πιο γρηγορα κι απο spambot. Ειναι ο τυπος που σε thread που θα ανοιξει τον επομενο μηνα με θεμα τις καλοκαιρινες δικοπες θα γραφει οτι ολο τον Αυγουστο βρισκοταν Σευχελλες κι επινε κοκες μαζι με ολο το διεθνες jetset επειδη θα εχει ξεχασει οτι την εβγαζε ινσομνια μερα νυχτα 15γουστιατικα. Απορω πως baitαρεστε σε σοβαρη συζητηση μαζι του κιολας! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τουλαχιστον πηρε οτι πηρε και εγινε καπως (δεν συμφωνω με τα φαρμακα). Μα εισαι σε ενα φορουμ και η λογικη του φορουμ ειναι η ανταλλαγη αποψεων και οτι γραφουμε και ανεβαζουμε το κανουμε ακριβως για να κριθουμε να παρουμε γνωμες, συμβουλες κτλ αν απλα θες να γραφεις την προπονηση σου παρε ενα ημερολογιο με λουκετακι και καθαρισες. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι που ειναι πιο γρηγοροι απο μενα, πιο δυνατοι απο μενα, πιο ομορφοι απο μενα και αλλα πολλα αλλα δεν με απασχολει καθολου εγω την προπονηση που κανω την κανω για μενα και για αυτο δεν συγκρινα ποτε τον εαυτο μου με αλλους. Το οτι κρινω καποια πραγματα με βαση αυτα που εχω κανει δεν ειναι για να δειξω αν εγω, εσυ ή καποος αλλος ειναι καλυτερος αλλα τα εχω απλα σαν μετρο συγκρισης. Οτι μπορει να ετρεχες το 1000αρι σε 3.30 θα μπορυσε να στεκει το να λες οτι εχεις το 1000αρι στο 3.30 και το 10αρι στο 50 δεν στεκει γιατι για να εχεις φτασει στο επιεπδο να τρεχεις το 1000αρι στο 3.30 σημαινει οτι εισαι σε μια φυσικη κατασταση η οποια σου επιτρεπει να τρεξεις το 10αρι στο 40 χωρις να κοντευεις να λιποθυμησεις. Ρε συ DDevil οσο τεραστια και γυμνασμενα ποδια να εχεις , εισαι 80φευγα στα κιλα! Τον χρονο που λες για το 1000αρι που να χτυπιεσαι δεν βγαινει με τοσο βαρος που εχεις. Οποτε απο μονο του δεν στεκει πουθενα και λογικο ειναι να μην σε περνουμε στα σοβαρα , εκτος αν πιστευεις οτι μιλας σε χαζους εδω μεσα. Δεν ειναι ακριβως ετσι περι κιλων γιατι ειχα φιλο 90 κιλα 175 ειχε τρελη αντοχη και ηταν σχετικα γρηγορος (δυνατοτερος αν οχι γρηγοροτερος απο μενα γιατι μιλαω για βουνο που δεν ειναι καθαρη ταχυτητα). Απλα οι χρονοι δεν στεκουν για αυτο λεω οτι ειναι λιγο κουκουρουκου και δεν το λεω με κακια/ζηλεια Whatever 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Φιλε όπως ο Suicy πιστευει ότι το βάρος παιζει ρολο στο τρέξιμο (δεν ειπαμε να εισαι 100 κιλα οκ) και του το αναιρείς με αυτό που γράφεις ετσι και εσυ θα αναιρεθεις μολις καταλάβεις-δεις-συναντήσεις κάποιον που μπορει να βάλει δυναμη να τρεξει καποια χιλιόμετρα δυνατά αλλα μετά να θέλει να ηρεμησει το τέμπο από μονος του. Υπάρχει ατομο που ξέρω που βγάζει το χιλιάρι στα 3 και 25 αλλα αυτό το ατομο δεν μπορει να τρέξει πανω από 3 χιλιόμετρα και ο λογος είναι ότι έχει κατεστραμένα γονατα. Το τρέξιμο δεν είναι μονο ποδια είναι και πνευμονια είναι και στομάχι και γενικα κοιλια γενικοτερα. Εσυ μπορει να μη τρέχεις πιο γρηγορα αλλα να έχεις διάρκεια. Το 10αρι το έχω βγαλει και στα 45' & 30'' αλλα δεν έχω δοκιμάσει να ανεβάσω και άλλο ρυθμο οποτε το άφηνα στα 50 καμια φορά το αφηνα και στη 1 ώρα. Θα πάμε "χαλαρα" σημερα. Με ενδιεφερε απλα να βγάλω τα χλμ όχι να πετυχω χρονο. Μονο στο μεμονωμένο 1000αρι έλεγα να δω ποσο γρηγορα μπορω να το βγάλω. Και που να ξέρω αυτό είναι εξάσκηση μπορει σε 3-4 μήνες από τώρα να ξαναπετύχω χρονο στο 10αρι ακομα και κατω από 45'. ΥΓ Η Λογικη της δημοκρατιας είναι ο καθενας ανεβάζει ότι θέλει. Αμα με πληρωνες για να σου κάνω μαθημα τοτε να ειχες απαιτηση να ανεβάσω φωτογραφιες και να σου δειξω την ¨δουλεια" μου. Τωρα είναι απλα ένα φορουμ στο οποιο λεμε τις αποψεις μας και οποιος θελει ανεβάζει και φωτογραφιες οποτε καλο είναι να μην χαλαμε το κλιμα με προσωπικές έριδες και ανουσιους ανταγωνισμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Όλοι οι δρομείς, πάντα μιλάμε σε καλό επίπεδο, έχουν πολύ χαμηλό bf είναι ακόμα και sprinter πόσο μάλλον μαραθωνοδρόμοι κτλ. τα δικά σου τα πόδια όσο τα θυμάμαι ήταν γεμάτα όχι μόνο από μύες αλλά και από λίπος. Δεν διακρίνονταν γράμμωση άρα χαμηλό bf.Αντοχή χτίζεις με την προπόνηση, αν βγάζεις τέτοιους χρόνους που λες σημαίνει ότι προπονείσαι εντατικά. αν όντως προπονείσαι εντατικά γιατί έχεις τόσο υψηλό bf? Και γω ανήκω στους λοιπούς που αμφιβάλλουν για τα statistics σου κυρίως γιατί η εικόνα των ποδιών σου δεν είναι εικόνα δρομέα τέτοιου επιπέδου που παρουσιάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Προσεξε οτι μιλησα για βουνο που ξαναλεω εκει δεν ειναι μονο αντοχη αλλα και δυναμη οποτε δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικο. Το εγραψα απλα για να δειξω οτι ολα ειναι σχετικο σε ενα βαθμο. Το να βγαζεις Ημι στο 4.15-4.20 νομιζω οτι σε κανει γρηγηρο. Οπως εγραψες δεν εχει "γκατζετακια" οποτε ολα οσα εχεις γραψει περι χρονους/αποστασεις ειναι μετρημενα στο περιπου και μπορει το 1000αρι να ειναι 900 και το 3.30 να ειναι 4. Σε καποια πραγματα σ'αρεσει δεν σ'αρεσει η λεπτομερειες κανουν τη διαφορα και οσο δεν εισαι θεση να τις παρεχεις δεξου τα οσα σου λενε! Ξανα λεω δεν ειναι προσωπικο γιατι ειτε το βγαζεις σε 5 ειτε 3 δεν θα με κανει εμενα πιο γρηγορο ή πιο αργο ή καλυτερο ή χειροτερο αλλα το γραφω για οσους διαβαζουν και δεν εχουν γνωση για να ξερουν τι γινεται πανω κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν ειναι ακριβως ετσι περι κιλων γιατι ειχα φιλο 90 κιλα 175 ειχε τρελη αντοχη και ηταν σχετικα γρηγορος (δυνατοτερος αν οχι γρηγοροτερος απο μενα γιατι μιλαω για βουνο που δεν ειναι καθαρη ταχυτητα). Απλα οι χρονοι δεν στεκουν για αυτο λεω οτι ειναι λιγο κουκουρουκου και δεν το λεω με κακια/ζηλεια Whatever ναι για σπριντερς δεν ειναι προβλημα αφου δεν εχουν σχεδον καθολου λιπος στα κιλα τους, απλα το ειπα με βαση το 10αρι του DDevil οπου βλεπεις το πηγε και στα 45΄ τωρα .... Το 10αρι το έχω βγαλει και στα 45' & 30'' αλλα δεν έχω δοκιμάσει να ανεβάσω και άλλο ρυθμο οποτε το άφηνα στα 50 καμια φορά το αφηνα και στη 1 ώρα. Θα πάμε "χαλαρα" σημερα. ...καλα τωρα μας τρολλαρεις στην μαπα δεν παιζει αυτο. δηλαδη αν ανεβασεις ποσο θα πεσεις στα 39΄ η θα παιξεις και με παγκοσμιο ρεκορ ? σοβαρεψου ρε συ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ναι για σπριντερς δεν ειναι προβλημα αφου δεν εχουν σχεδον καθολου λιπος στα κιλα τους, απλα το ειπα με βαση το 10αρι του DDevil οπου βλεπεις το πηγε και στα 45΄ τωρα .... ...καλα τωρα μας τρολλαρεις στην μαπα δεν παιζει αυτο. δηλαδη αν ανεβασεις ποσο θα πεσεις στα 39΄ η θα παιξεις και με παγκοσμιο ρεκορ ? σοβαρεψου ρε συ... Εγω να σοβαρευτω? εδώ μου λες ότι βγάζεις το 1000αρι στα 7 λεπτά περπατωντας το κάνεις? έναν αγυμναστο να πάρω τωρα να κάνει το 1000αρι πάνω από 6 λεπτά δεν θα το βγάλει. Προσεξε οτι μιλησα για βουνο που ξαναλεω εκει δεν ειναι μονο αντοχη αλλα και δυναμη οποτε δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικο. Το εγραψα απλα για να δειξω οτι ολα ειναι σχετικο σε ενα βαθμο. Το να βγαζεις Ημι στο 4.15-4.20 νομιζω οτι σε κανει γρηγηρο. Οπως εγραψες δεν εχει "γκατζετακια" οποτε ολα οσα εχεις γραψει περι χρονους/αποστασεις ειναι μετρημενα στο περιπου και μπορει το 1000αρι να ειναι 900 και το 3.30 να ειναι 4. Σε καποια πραγματα σ'αρεσει δεν σ'αρεσει η λεπτομερειες κανουν τη διαφορα και οσο δεν εισαι θεση να τις παρεχεις δεξου τα οσα σου λενε! Ξανα λεω δεν ειναι προσωπικο γιατι ειτε το βγαζεις σε 5 ειτε 3 δεν θα με κανει εμενα πιο γρηγορο ή πιο αργο ή καλυτερο ή χειροτερο αλλα το γραφω για οσους διαβαζουν και δεν εχουν γνωση για να ξερουν τι γινεται πανω κατω. Εχω ένα απλο χρονομετρο χεριού φιλε. Δεν εχω να μετράει τις αποστάσεις και τα χιλιόμετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ωραίος ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Όλοι οι δρομείς, πάντα μιλάμε σε καλό επίπεδο, έχουν πολύ χαμηλό bf είναι ακόμα και sprinter πόσο μάλλον μαραθωνοδρόμοι κτλ. τα δικά σου τα πόδια όσο τα θυμάμαι ήταν γεμάτα όχι μόνο από μύες αλλά και από λίπος. Δεν διακρίνονταν γράμμωση άρα χαμηλό bf. Αντοχή χτίζεις με την προπόνηση, αν βγάζεις τέτοιους χρόνους που λες σημαίνει ότι προπονείσαι εντατικά. αν όντως προπονείσαι εντατικά γιατί έχεις τόσο υψηλό bf? Και γω ανήκω στους λοιπούς που αμφιβάλλουν για τα statistics σου κυρίως γιατί η εικόνα των ποδιών σου δεν είναι εικόνα δρομέα τέτοιου επιπέδου που παρουσιάζεις Δημητρα το κοψιμο στον τετρακέφαλο δεν το έχεις ουτε εσυ που έχεις γυμνασμένα ποδια. Αυτό δεν σημαινει ότι έχεις πολύ λιπος στο ποδι. Ειπαμε τέτοια σκηνικά γινονται μονο με το φαρμακάκι. Να γινεις δηλαδή τοσο κομμένος.Κατα τα αλλα και μονο που ο τετρακέφαλος δειχνει να "πλακωνει" το γονατο το ποδι είναι γραμμωμένο. Οποτε ακυρο το "δεν διακρινεται γράμωση" όταν ο τετρακέφαλος είναι μεγάλος το ποδι γραμμώνει ετσι και αλλιως. Να σου φέρω εγω άτομα με λίπος πανω τους και κοιλιτσα να στο βγάλουν το 1000αρι στα 4 λεπτά και κάτω. Τι σχέση εχουν αυτά που γράφεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εγω να σοβαρευτω? εδώ μου λες ότι βγάζεις το 1000αρι στα 7 λεπτά περπατωντας το κάνεις? έναν αγυμναστο να πάρω τωρα να κάνει το 1000αρι πάνω από 6 λεπτά δεν θα το βγάλει. Εχω ένα απλο χρονομετρο χεριού φιλε. Δεν εχω να μετράει τις αποστάσεις και τα χιλιόμετρα. καταρχην δεν ειπα ποτε οτι κανω σπριντ, δευτερον δεν κανω μεμονομενα 1k επειδη ασχολουμαι με αντοχη και το transition απο ποδηλατο σε τρεξιμο. Ειτε θα παω μονο για 5k - 10k τον ιδιο χρονο θα εχω στο 1κ - 6-7' , ειτε θα εχω κανει 20χλμ - 40χλμ ποδηλατο και στα καπακια τρεξιμο παλι στα ιδια θα τρεξω. Στις μεγαλες αποστασεις δεν θα εχεις τετοιες αυξομοιωσεις οπως λες , πας παντα σταθερα. Για βαλε εναν αγυμναστο να τρεξει , θα εκπλαγεις ποσο θα κανει να το τρεξει... Βαλε εσενα για αρχη ομως Και επειδη εχεις ενα απλο χρονομετρο που δεν ξερεις τι αποστασεις και τι χιλιομετρα κανεις τοτε δεν εχει νοημα οσα ειπες προηγουμενως. τεσπα...βαρεθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημητρα το κοψιμο στον τετρακέφαλο δεν το έχεις ουτε εσυ που έχεις γυμνασμένα ποδια. Αυτό δεν σημαινει ότι έχεις πολύ λιπος στο ποδι. Ειπαμε τέτοια σκηνικά γινονται μονο με το φαρμακάκι. Να γινεις δηλαδή τοσο κομμένος. γλυκέ μου, ΕΧΩ ΛΙΠΟΣ, δεν είναι ότι δεν έχω...για αυτό δεν μπορώ να κόψω εύκολα...συν το ότι είμαι γυναίκα με testo 0.42 και γυμναζόμουν για λίγο διάστημα, τι να σου κάνουν μόνο 2χρονάκια. όμως έχω γνώθι σαυτόν και ξέρω που πατάω και που βαδίζω. πλανάσαι πλάνην οικτρά αν θεωρείς ότι όλοι κόβουν με ΑΑΣ, απλά έχουν πολλά κάκαλα και λιώνουν σε αερόβιες και σε διατροφική νηστεία και όλα αυτά σε χρόνιο πηλίκο η γράμμωση είναι άμεση συνάρτηση του χαμηλού bf ΝΟΜΟΣ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ωραίος ! Μου θυμίζει εμένα πριν 15 μήνες όταν είχα πέσει στα 65 κιλά.Χαμηλό bf ~10-12% Αν αποφασίσει να χώσει κιλά στην προπόνηση=>και στο σώμα θα πάει καλά. Πήγα 75.Δύσκολο έως ακατόρθωτο να φτάσω τα 80 μέχρι τον Γενάρη ώστε μετά να πέσω στα 75 με 10%-12% πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημητρα το κοψιμο στον τετρακέφαλο δεν το έχεις ουτε εσυ που έχεις γυμνασμένα ποδια. Αυτό δεν σημαινει ότι έχεις πολύ λιπος στο ποδι. Ειπαμε τέτοια σκηνικά γινονται μονο με το φαρμακάκι. Να γινεις δηλαδή τοσο κομμένος.Κατα τα αλλα και μονο που ο τετρακέφαλος δειχνει να "πλακωνει" το γονατο το ποδι είναι γραμμωμένο. Οποτε ακυρο το "δεν διακρινεται γράμωση" όταν ο τετρακέφαλος είναι μεγάλος το ποδι γραμμώνει ετσι και αλλιως. Νομίζω πως είσαι υπερβολικός σε αυτό εδώ είναι τα πόδια μου πριν κανα χρόνο με λίπος και εδώ σε γράμμωση Μου θυμίζει εμένα πριν 15 μήνες όταν είχα πέσει στα 65 κιλά.Χαμηλό bf ~10-12% Αν αποφασίσει να χώσει κιλά στην προπόνηση=>και στο σώμα θα πάει καλά. Πήγα 75.Δύσκολο έως ακατόρθωτο να φτάσω τα 80 μέχρι τον Γενάρη ώστε μετά να πέσω στα 75 με 10%-12% πάλι. Γαμάει το low bf , φαίνεσαι καλύτερος , νιώθεις καλύτερα και έχεις την αίσθηση well being που στον όγκο προσωπικά ΔΕΝ την έχω λόγο άσματος και εγώ για κόψιμο πάω , σοβαρό κόψιμο και όχι απλά να ρίξω λίπος , θα ρίξω το λίπος μέχρι να φτάσω 70kg και αυτά θα συντηρώ , 1-2 πάνω κάτω θέλω να πέσω σε σωματικό βάρος γιατι δεν με βολεύει πλέον στην νέες δραστηριότητες που κοιτάζω (τρέξιμο έξω πχ) , όχι οτι θα προσπαθήσω να χάσω μυς , πιστεύω με τους μυς που έχω αν γραμμώσω στα 70-72 θα είμαι καλός , δηλαδή στα κιλά του ύψους μου , τώρα είμαι σε συντήρηση όπως είχα πει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις