Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 5/10 χλμ σε τι χρονο τα εχεις?
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 50 λεπτά τα 10χλμ. Πριν 2 χρονια Περιπου 4.5 λεπτά το 1000αρι δεν σε παιρνει να ανοίξεις παραπάνω. εκει γυρω 4:30-4:45. Aλλα μεμονωμένο 1000αρι 27-28χρονων φιλοι μου που παιζουν και μπάλα το βγάζουν 3-3:30 λεπτά. Δεν είναι κατι τρομερο αρκει βεβαια να τρέχεις χρονια. Τα ειπε και ο Vapir χθες μέσα σε μια 5ετια θα δεις διαφορά. Δεν γινεται από τη μια μερα στην άλλη το έχω πει και εγω αυτό παλιοτερα.
benign Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Γίνομαι γραφικός το ξέρω αλλά και μόνο που γράφεις εδώ και δεν έχεις πάει σε γιατρό ακόμη, απορώ...γιατί έχουμε συναντηθεί και σε έχω κρίνει για σοβαρό άνθρωπο. Περιμένουμε καλα νέα και περαστικά... Το καθυστερω γιατι ειμαι κατα της νοοτροπιας ''αμεσως στον γιατρο'' και ο πονος δεν ειναι οξυς για να φοβηθω. Εχω παθει στο παρελθον και αλλους τραυματισμους οπως ριξη του τενοντα του δικεφαλου του δεξιου χεριου κ.τ.λ. Εχω μια καποια εμπειρια απο τραυματισμους αλλα στο στηθος ,ποτε δεν μου ετυχε. Επισης οι γιατροι εχουν τσουχτερες χρεωσεις και τα οικονομικα μου ειναι δυσκολα.Αλλα σιγουρα αν συνεχιστει θα παω αναγκαστικα. Εχω και προσωπικο φιλο τον φυσιοθεραπευτη της ομαδας μπασκετ του Αμαρουσιου που ειναι πολυ καλος και καλο παιδι,θα τον ρωτησω και αυτον. (Τωρα ειναι διακοπες.) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 50 λεπτά τα 10χλμ. Πριν 2 χρονια Περιπου 4.5 λεπτά το 1000αρι δεν σε παιρνει να ανοίξεις παραπάνω. εκει γυρω 4:30-4:45. Aλλα μεμονωμένο 1000αρι 27-28χρονων φιλοι μου που παιζουν και μπάλα το βγάζουν 3-3:30 λεπτά. Δεν είναι κατι τρομερο αρκει βεβαια να τρέχεις χρονια. Τα ειπε και ο Vapir χθες μέσα σε μια 5ετια θα δεις διαφορά. Δεν γινεται από τη μια μερα στην άλλη το έχω πει και εγω αυτό παλιοτερα. να χεις 10αρι στα 50 και 1000αρι στα 3 δεν παιζει για κανενα λογο. 10αρι στο 40' και Ημι στα 1.36 και 1000αρι το ειχα στα 3.40. Οποτε ή γραφεις παπατζες ή οι μετρησεις που κανεις ειναι οτι ναναι. Εγω μιλαω με χρονους μετρημενους μεσω Garmin οποτε ειναι ακριβειας. οταν εκανα αυτους τους χρονους ημουν 69 κιλα στεγνος τελειως και φουλ δυναμη στα ποδια γιατι παραλληλα ετρεχα και βουνο οποτε για 83κιλα κιολας ειναι ακομη πιο δυσκολο
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Όλα σχετικά είναι φιλε. 40χρονος βάτραχος που προπονούμασταν μαζι έκανε 10 χιλιόμετρα με ρυθμο 4,30 λεπτά σκεψου σε ένα μεμονωμενο 1000αρι ότι τα 3-4 λεπτά τα έχει τσεπάκι. Επισης από άποψη μυικοτητας ο τύπος είναι επαγγελματιας και πάνω πολύ δεμένος και βαρύς. Σου εξηγησα και πριν αλλα δεν το καταλαβες. Τα 3,5 λεπτά δεν είναι για δρομο 10 χιλιομετρων θα φτυσεις το στομάχι σου. Είναι για 2 χιλιάρα το πολύ 3. Δεν μπορεις να τρέχεις σε αυτή τη ταχυτητα για 10χλμ αμα το πάμε ετσι πες μου ποσο κάνεις 1000αρι να αρχισω να υπολογιζω σε ποση ωρα θα βγάλεις τον μαραθωνιο των 40 χιλιομετρων Bιαζεσαι να μου την πεις. Άραξε λιγο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Παμε παλι οταν εχεις το 10αρι στο 50 ειναι αδυνατο να εχεις το χιλιαρι στο 3' ή καλυτερα αν εχεις το 1000αρι στο 3' αν πας σε 10αρι -εννοειται δεν θα πας στο 3'- θα το βγαλεις περιπου σε ενα 40' μαξ. Και σου εξηγησα οτι εγω οταν εβγαζα το 10αρι σε 40' το 1000αρι το ειχα μαξ στο 3.45' πιο κατω δεν πηγαινε για κανενα λογο. Αρα καταλαβαινεις οτι καπου κατι δεν δενει. Εχω φωτογραφιες απο το πως ημουν και ολα τα τρεξιματα χρονομετρημενα με το ρολοι σε περιπτωση που θες να τα δεις γιατι γενικα πολλοι εδω μιλανε αλλα μολις ερθει η συζητηση σε στοιχεια που να υποστηριζουν τα λεγομενα τους κανουν λιγο τις παπιες..
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν δένει όχι επειδή είμαι ψευτης εγω και παπάτζας αλλα επειδή εσυ δεν καταλαβαίνεις ότι τον δρομο 10 χλμ δεν θα τον έτρεχα ποτε ουτε με 3.5 λεπτά το χιλιομετρο (αυτό δεν γινεται βεβαια) ουτε με 4' λεπτα που υποστηριζεις εσυ.... καταπονεις τον οργανισμο χωρις λογο. 4.5 λεπτά με 5 είναι μια χαρα για δρομο που είναι μεγάλος. Τωρα εντάξει αμα δεν το καταλαβαίνεις αυτό τι να σου πω άστο ετσι. Δε εχω να σε βοηθησω παραπάνω. Εγω τα λεφτά μου τα τρωω αλλού όχι σε γκατζετάκια γυμναστικης. Οποτε δεν εχω ρολογια να μετράνε τα χιλιόμετρα σε συναρτηση με τον χρονο για να αποδειξω ότι δεν είμαι πάπια όπως λές εσυ Έχω 2-3 βασικα συνεργα που με βοηθάνε και αυτό είναι ολο ένα στρωμα - ένα ζευγαρι γάντια - ένα σετ αλτηράκια και αυτό είναι ολο. Δεν εχω ουτε εξτριμ ρολογια που μετράνε μέχρι και τις θερμιδες που καις ουτε διαστημικα οργανα από το ebay!
yannis27gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Σε πρόσφατες αιματολογικές μου η κακή χοληστερίνη ήταν πάτο παρόλο που κατανάλωνα κάποιες φορές γαλακτοκομικά όπως είπα, αλλά καλού κακού είπα να το ρωτήσω μιας και όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχει πάντα η οικονομική ευχέρεια για πηγές πρωτείνης χαμηλές σε κορεσμένα και κοιτάω εναλλακτικές. Σαφέστατα και θα τα μειώσω κοιτώντας light λύση γαλακτοκομικών, απλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη όπως και να έχει μιας και όσο και να έψαξα έβρισκα παρόμοιο άρθρο . Μόνο πρόσεξε μην πας στο αλλο άκρο του 0%. Χρειάζεται να υπάρχουν λίγα λιπαρά καθώς πολλές βιταμίνες ειναι λιποδιαλύτες δηλαδή θέλουν λίπος για να αφομοιωθούν απο τον οργανισμό. Με 2% γαλα και στραγγιστό γιαουρτι και λαιτ κασέρι εισαι κομπλέ. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Και οταν σταμανε τα επιχειρηματα και η συζητηση πλεον χρειαζεται στοιχεια για να εχει νοημα το παμε στο προσωπικο. Σιγουρα εχεις ενα κινητο το οποιο με ενα endomondo κανει την ιδια δουλεια με το ρολοι. Δεν ειναι θεμα ψευτιας η οχι αλλα το ενα ειναι φυσικο αποτελεσμα του αλλου. Το να τρεξεις 10χλμ στο 4΄ σε καταπονει αν εισαι απροπονητος αν εισαι προπονημενος και το σωμα σου εχει μαθει να δουλευει σε αλλους ρυθμους τοτε το 4' δεν ειναι καταπονηση. Πες "ναι μπορει να εχω κανει οτι να ναι μετρηση με το ρολοι και ειναι στο περιπου" και παραδεξου οτι εχεις λαθος απο το να λες πραγματα που δεν ισχυουν. Εσυ αυτη τη στιγμη μου λες κανω 5 καθισματα στα 200κιλα αλλα δεν θελω να κανω 20 καθισματα στα 120κιλα για να μην καταπονησω τον οργανισμο μου.
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν υπάρχουν επιχειρηματα φιλε. Ο καθενας πιστευει ότι έχει δικιο στα λεγομενα δεν αλλαζουν ετσι ευκολα οι αποψεις.Αμα είμασταν από κοντά θα στο έδειχνα παντως. Αλλα επειδή δεν ειμαστε και επειδή δεν είναι και τοσο σοβαρο θεμα ποσα λεπτά κανω εγω το χιλιομετρο και τα 10χλμ θα περαστει στο ντούκου και θα ξεχαστεί Η κουβεντα ξεκινησε από τα 3 χλμ τα οποια δεν ηταν ακριβως 3 χλμ στα 10 λεπτά ηταν σκάρτα γυρω στα 2700-2800 το εγραψα και χθες. Κατά τα αλλα κανεναν δεν ενδιαφερει το δικο μου το 1000αρι και το 10αρι. Πιο πολύ το εγραψα χθες για να δειξω πως μοιραστηκε ο χρονος στην προπονηση. Αμα είμασταν από κοντα θα ετρεχα 2 χιλιόμετρα στα 7 λεπτά (αλλωστε και στις ειδικές δυναμεις το ένα στρατιωτικο μιλι δεν το θέλουν πανω από 8 λεπτά.) και μετα θα καναμε ένα 10αρι στα 50. Τοσο απλό. Τωρα εσυ λεγε τα δικα σου δεν εχω πρόβλημα. Δικιο εχεις Ότι πεις! Χωρις να θελω να σε προσβάλλω αλλα δεν είμαι τοσο ανασφαλης για να εκνευριστω επειδή κάποιος αμφισβητει τις επιδοσεις μου δικαιωμα σου να πιστευεις ότι θελεις δεν εχω θεμα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ωραια οσο δεν εχεις επιχειρηματα να υποστηριξεις τα λεγομενα σου καλο ειναι τοτε να προσεχεις και το τι λες. Αμα δεν εισαι διατεθιμενος να υποστηριξεις τα οσα λες τοτε απλα τα κρατας για παρτυ σου! Οταν γραφεις σε ενα φορουμ ξερεις οτι θα σχολιασουν αυτα που λες αρα να εισαι ετοιμος να δεχτεις τα σχολια. Εισαι σε ενα φορουμ σε ενα θρεντ για φιτνες και αν θες καποιος να σε παρει λιγο στα σοβαρα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι απλα μια χνουδωτη μπαλα που γραφει τα δικα του προσπαθωντας να το παιξει αλλος ενας τουμπανιαρης του καναπε. Μαους, αλεξ, Φωτης, Δημητρα, Μαργαριτα, Γκον, Γιαννης, Αλαντιν ολοι μας εχουν δειξει τι ειναι και τι κανουν μεχρι τωρα το μονο που εχεις κανει ειναι μπλα μπλα και τιποτα αλλο (συμφωνω μαζι σου σε καποια θεματα διατροφης περι κρεατων κτλ αλλα περα απο αυτο δεν εχεις δειξει το κατα ποσο οσα εχεις πει εχουν μια βαση. Προφανως και δεν με νοιαζει τι κανεις αλλα προσπαθω να προφυλαξω ατομα που δεν εχουν γνωσει απο το να διαβαζουν πραγματα τα οποια δεν ισχυουν. Και για του λογου του αληθες Και προσθετω σχετικα με το edit σου οσο γραφεις σε φορουμ/ιντερνετ για να σε παρουν στα σοβαρα θα πρεπει να αποδειξεις αυτα που λες και δεν το λεω για το τρεξιμο αλλα γενικα. 6
SuicycoMania Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ναι και εγω νομιζω ο DDevil οτι μας τα μπερδευει λιγο.Ειναι αφυσικο να εισαι 83 κιλα και να κανεις 1000αρι στα 3κατι , και πιο πανω γραφεις στα 10χλμ εχεις ενα ρυθμο πιο πανω του μετριου! Σε φαση θα μπορουσες να ετρεχες κανονικα σε αγωνες αν υπολογισεις οτι το 5αρι το κανεις κοντα 20λεπτα αφου εισαι πιο σπριντερ τυπος.Καπου χανεις στις μετρησεις...επισης αυτο που λες για τους βατραχους κλπ που κολαει? απλα οι τυποι ειναι σε φορμα δεν ειναι αθλητες, ακυρο εντελως 3
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Spect και φωτογραφιες να ανεβάσει κάποιος δεν ειμαστε σιγουροι αν οσα έχει πετυχει είναι φυσικά ή από φάρμακα. Γενικά μιλοντας. Ακριβως για αυτό το λογο (αλλα και άλλους που εχω παρατηρησει) εγω προσωπικά μπαινω να γράψω χαλαρά την προπονηση που κάνω και αν κάποιος δεν με πάρει στα σοβαρα είναι δικο του θεμα. Δεν με ενδιαφερει να βγάλω πελάτες από το Ιντερνετ. Επισης τι να συζητησω με άτομα που ενώ λέμε τα ιδια με κάποιους αλλους κάνουν λάϊκ σε αυτους και σε μένα κάνουν τους κριτές? δεν με απασχολει αμα δεν με βάλουν κάποιοι στο λόμπι τους. Εχω ξαναγραψει και στην αρχη υπάρχουν κλικες και προσωπικες γνωριμίες οι οποιες κάποιες φορές επηρεάζουν το κλιμα του θρεντ. Έχουν υπάρξει και επιθετικες συμπεριφορές κάποιων μελών προς καινουργια μέλη βεβαια αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν χρειάζεται γιατι θα μπουν οι συντονιστες και θα κλειδώσουν το θέμα. Ο καθενας ας κοιτάξει την πάρτη του και αμα δεν σ αρεσουν αυτά που διαβάζεις αγνοησε τα χωρις πολλά. Οι ιδιοι οι συντονιστες εχουν πει ότι ο καθενας έχει δικαιωμα να γράφει ότι πιστευει. Οποτε δεν κάνω κάτι παρανομο. ΥΓ Έχω βάλει φωτογραφια με τα ποδια μου εδω στο θρεντ την έχει δει ο γιάννης επειδή το ηθελα όμως όχι επειδή μου το ειπατε εσεις .... οποτε ρωτησε τον να σου πει ποιος είναι η χνουδωτη μπάλα που παριστανει τον τουμπανο. Τελευταια εξηγηση μου πανω στο θεμα τα ιδια ειχα πει και στον Μάους. Πριν κανα 2μηνο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ουτε εγω κανω κατι παρανομο(!?) με το να κρινω τα οσα γραφεις. Ξαναλεω οτι γραφω απλα για τυχον ατομα που διαβασουν που δεν εχουν γνωσεις πανω στο θεμα καθως ειναι παραπληροφορηση αυτα που γραφεις. Το αν ειναι φυσικος ή οχι δεν εχει καμια σχεση με το οτι εν τελη οντως κανει δουλεια και δεν γραφει απλα για να γραφει. Δεν ειναι θεμα πελατειας και λαικ αλλα εχει να κανει καθαρα με την γραφει πραγματων που ισχυουν. ΤΟ τι κανουν και πως μιλανε οι αλλοι δεν με απασχολει εγω κοιταω μονο το πως μιλαω εγω. Με το χνουδωτη μπαλα δεν αναφερομουν σε σενα αλλα γενικα σε ατομα που πισω απο μια οθονη το παιζουν απο ολυμπιονικες μεχρι αστροναυτες και εν τελη δεν ειναι τιποτα περα απο τρολ. Ξαναλεω οτι σε ενα θρεντ οπως αυτο "οφειλεις" να υποστηρζεις τα λεγομενα σουμε οτι αυτο συνεπάγεται.
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Όχι εχει μεγάλη σχέση κάνεις λάθος. Διοτι τον βλέπεις κάποιος φυσικος και νομιζει ότι ετσι γινεσαι από γυμναστική και μονο ενώ ο άλλος έγινε με φάρμακα και πουλάει μουρη. Όπως βλέπεις διαφωνούμε σε αρκετά πράγματα οποτε για αυτό σου ειπα εξαρχής ότι δεν έχουν νοημα ουτε τα επιχειρηματα ουτε να απασχολούμε το θρεντ χωρις λογο. Aπλα δεν σχολιάζει κανενας τον άλλον και τελειωνει εκει όπως κανω και εγω τοσο καιρο εδώ δεν έχω κρινει και σχολιάσει κανεναν πρωτος και η ζωή συνεχιζεται. Και εμενα λοιπον με την φωτογραφια που έχω βαλει με τα ποδια θα έπρεπε (όπως ισχυρίζεσαι) να με πάρεις στα σοβαρά αλλα τωρα λες ότι γράφω περι παραπληροφόρησης ξερω τι σε έθιξε ότι υπάρχει καποιος που κάνει το 1000αρι λιγοτερο από σένα. Κρινε πάντως πρωτα αν αυτά που γραφεις εσυ στεκουν και μετα κάνε τον τιμητή της σωστης πληροφορησης. Τι δεν στεκει ότι βγάζω το 1000αρι στα 3.5 λεπτα και που το ξέρεις εσυ? με ξέρεις? με εχεις δει να τρέχω? αυτή είναι η παραπληροφορηση? εδωσα σε κανεναν καμια συμβουλη? να τρέξει όπως εγώ? μια ερωτηση εκανες μια απαντηση πηρες αλλα ξαναλεω κάτι άλλο σε πειραξε εσενα και βγηκες να "προφυλάξεις" τον κοσμο. Αντε καλή τυχη προφυλαξε τους από τον κακο DDevil θα είμαι και εγω διπλα σου σε αυτόν τον αγώνα! ΥΓ Το ποτε θα υποστηριξω τον εαυτο μου και τα γραφομενα μου είναι θέμα δικης μου κρισης και πιστευω ότι και ολες αυτές οι απαντησεις που δοθηκαν είναι ισως περιττες παιζει να τις καθαρισουν οι συντονιστες μέχρι το βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις