Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλύτερα να δεις γιατρό , κανείς δεν μπορεί να σου πει τι έχεις και ιδικά όταν είναι σε τέτοιο σημείο δεν το σκέφτεσαι καν , ποτέ δεν ξέρεις ... #χτύπαξύλο

Vapir δεν μου φαινεσαι και τοσο skinny fat στην 1η φωτογραφια βεβαια εντάξει καμια σχέση με τις επομενες. Πολύ περισσοτερη μυικοτητα και αναπτυξη σχεδόν διπλάσια. Είναι βεβαια και τι ορισμο δινει ο καθενας για μενα skinny fat είναι ενας αδυνατος τελειως ισιος σε όλα και χωρις ιχνος γράμμωσης.

μου έχουν πει πολλοί πως βλέπω τον εαυτό μου χειρότερο απ ότι είναι αλλα σε αυτή την περίπτωση νομίζω πως ήμουν  , είχα φτάσει σε χειρότερο σημείο βέβαια skinny fat στα 65kg? όταν μπήκα φαντάρος αλλα δεν έχω καν φωτογραφία σώματος .Είχα φτάσει σε σημείο να φαίνονται τα οστά του προσώπου μου και με είδαν οι δικοί μου στο επισκεπτήριο και τρόμαξαν, δεν πρέπει να ήταν πολύ καιρό απο την φωτογραφία , εκείνο το διάστημα μπήκα φαντάρος  :lol:   

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Benign, στην καλύτερη περίπτωση έχεις μια απλή θλάση που θα περάσει με ξεκούραση. Πανε σε γιατρό για να βεβαιωθείς για το καλό σενάριο και μην κανεις στήθος μέχρι να περάσει.

Ω, ρε ντομς...

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια. :)

Παντως απο αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ απο ατομα που εχουν παθει θλαση στο στηθος, εχουν σοβαρο πονο και ειδικα οταν προσπαθουν να κανουν βαρη για το στηθος.Εχω δεν εχω το παραμικρο προβλημα,ουτε καν υποψια πονου οταν κανω βαρη για το στηθος στον παγκο. Ολα ειναι μια χαρα. Αλλα μετα, αφου περασουν λιγες ωρες,οταν βγαινω να περπατησω,αισθανομαι ενα πιασιμο,σφιξιμο,πιο πολυ και εναν πολυ μικρο αλλα ενοχλητικο πονο μονο οταν περπατω.Οταν ειμαι ακινητος η οταν καθομαι η οταν περπατω λιγο μεσα στο σπιτι μου δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα. Η ενοχληση αρχιζει αφου περπατησω για 5 λεπτα συνεχεια ας πουμε και σταματαει αμεσα οταν κατσω ακινητος.

Δημοσ.

Το περπατημα δεν αρκει για αεροβια γιατι ο οργανισμος θελει μεγαλυτερη επιβαρυνση  ως προς την σωματικη προσπαθεια για να δει βελτιωσεις στο καρδιοαναπνευστικο και στην γενικοτερη σωματικη κατασταση. Το περπατημα ειναι καλο για να μην σκουριασει εντελως καποιος που δεν κανει καμμια αλλη εκγυμναση στην ζωη του και για να καψει καποιες επιπλεον θερμιδες ο υπερβαρος ή ο κατα φαντασιαν υπερβαρος.  
Και η αναεροβια βελτιωνει το καρδιοαναπνευστικο  αλλα με διαφορετικο τροπο απο την αεροβια. Ειναι σαν την αλλη πλευρα του ιδιου νομισματος. Το νομισμα για να εχει πραγματικη αξια πρεπει να εχει υπαρκτες και τις δυο του οψεις. Ετσι για τα μεγιστα οφελη στην υγεια πρεπει να υπαρχει ο καταλληλος συνδιασμος των δυο. 
Το να το παρακανει καποιος με την αεροβια εχει αμεση επιπτωση ως προς τα φτωχα αποτελεσματα  που θα παρει απο την αναεροβια και μακροχρονια  το πιθανοτερο να εχει προβληματα φθορας στις αρθρωσεις του γενικοτερα.
Το να το παρακανει καποιος με την αναεροβια εχει αμεση επιπτωση στον  μεγαλυτερο μυικο ογκο που θα αποκτησει, αλλα μακροχρονια το πιθανοτερο ειναι να  εχει προβληματα υγειας γιατι δεν ειχε την πληρη υποδομη στα εσωτερικα του οργανα για να υποστηριξει τον τεραστιο ογκο του.
Ειναι πολυ γελοιο θεαμα το να παιζεις μπασκετ με εναν που φαινεται πολυ καλογυμνασμενος, αλλα δεν μπορει να στριψει με τιποτα και μετα απο λιγη ωρα δεν μπορει να παρει τα ποδια του.   

Πολυ ωραια αναλυση εκανες....μπραβο!

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια. :)

Παντως απο αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ απο ατομα που εχουν παθει θλαση στο στηθος, εχουν σοβαρο πονο και ειδικα οταν προσπαθουν να κανουν βαρη για το στηθος.Εχω δεν εχω το παραμικρο προβλημα,ουτε καν υποψια πονου οταν κανω βαρη για το στηθος στον παγκο. Ολα ειναι μια χαρα. Αλλα μετα, αφου περασουν λιγες ωρες,οταν βγαινω να περπατησω,αισθανομαι ενα πιασιμο,σφιξιμο,πιο πολυ και εναν πολυ μικρο αλλα ενοχλητικο πονο μονο οταν περπατω.Οταν ειμαι ακινητος η οταν καθομαι η οταν περπατω λιγο μεσα στο σπιτι μου δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα. Η ενοχληση αρχιζει αφου περπατησω για 5 λεπτα συνεχεια ας πουμε και σταματαει αμεσα οταν κατσω ακινητος.

Γίνομαι γραφικός το ξέρω αλλά και μόνο που γράφεις εδώ και δεν έχεις πάει σε γιατρό ακόμη, απορώ...γιατί έχουμε συναντηθεί και σε έχω κρίνει για σοβαρό άνθρωπο.

Περιμένουμε καλα νέα και περαστικά...

• Like 1
Δημοσ.

Έκατσα και διάβασα το εν λόγω άρθρο για τα λιπαρά :

http://www.bodybuilding.gr/forum/showthread.php?30-%CE%9B%CE%AF%CF%80%CE%B7

Και η απορία μου είναι η εξής, τα κορεσμένα όντως πρέπει να τα κρατάμε σε τόσο χαμηλά επίπεδα και να το ψειρίζουμε τόσο πολύ ; Υπάρχουν φορές που χρησιμοποιώ ως εναλλακτική πηγή πρωτείνης το γάλα και έχει τύχει να καταναλώνω κάποιες μέρες 1-2 λίτρα πλήρους γάλακτος ημερησίως ή να χρησιμοποιώ κάποιο τυρί όχι ight για να συμπληρώσω πρωτείνη με αποτέλεσμα να φτάνω ημερησίως τα 50 γραμμάρια κορεσμένων λιπαρών. Σκέφτομαι να πάω σε light λύση γάλακτος και τυριού για τέτοιες περιπτώσεις για να μειώσω τουλάχιστον στο μισό τα κορεσμένα, αλλά το ερώτημά μου είναι το εξής και πιο πολύ για την υγεία του καρδειαγγειακού, όντως θέλουν τόση προσοχή τα κορεσμένα ; 

Δημοσ.

Έκατσα και διάβασα το εν λόγω άρθρο για τα λιπαρά :

http://www.bodybuilding.gr/forum/showthread.php?30-%CE%9B%CE%AF%CF%80%CE%B7

Και η απορία μου είναι η εξής, τα κορεσμένα όντως πρέπει να τα κρατάμε σε τόσο χαμηλά επίπεδα και να το ψειρίζουμε τόσο πολύ ; Υπάρχουν φορές που χρησιμοποιώ ως εναλλακτική πηγή πρωτείνης το γάλα και έχει τύχει να καταναλώνω κάποιες μέρες 1-2 λίτρα πλήρους γάλακτος ημερησίως ή να χρησιμοποιώ κάποιο τυρί όχι ight για να συμπληρώσω πρωτείνη με αποτέλεσμα να φτάνω ημερησίως τα 50 γραμμάρια κορεσμένων λιπαρών. Σκέφτομαι να πάω σε light λύση γάλακτος και τυριού για τέτοιες περιπτώσεις για να μειώσω τουλάχιστον στο μισό τα κορεσμένα, αλλά το ερώτημά μου είναι το εξής και πιο πολύ για την υγεία του καρδειαγγειακού, όντως θέλουν τόση προσοχή τα κορεσμένα ; 

εξαρτάται τον κάθε οργανισμό, αν θες να τα καταναλώνεις τότε πρέπει να ελέγχεσαι ανά 6μηνο.. αν όχι, τότε καλό θα ναι να μετριάσεις την πρόληψη τέτοιων πηγών 

Δημοσ.

Σε πρόσφατες αιματολογικές μου η κακή χοληστερίνη ήταν πάτο παρόλο που κατανάλωνα κάποιες φορές γαλακτοκομικά όπως είπα, αλλά καλού κακού είπα να το ρωτήσω μιας και όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχει πάντα η οικονομική ευχέρεια για πηγές πρωτείνης χαμηλές σε κορεσμένα και κοιτάω εναλλακτικές. Σαφέστατα και θα τα μειώσω κοιτώντας light λύση γαλακτοκομικών, απλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη όπως και να έχει μιας και όσο και να έψαξα έβρισκα παρόμοιο άρθρο :D.

Δημοσ.

Για 3χλμ 3.5 λεπτα το 1000αρι αλλα παραπανω δεν θα αντεχα με ιδιο ρυθμο. Σκεψου αρχες 3ου νιωθω οτι θελω να ξερασω! Και ειναι σκαρτο 3χλμ υπολογισε 2700-2800

Μεμονωμενο 1000αρι εχω βγάλει και 3 λεπτα και 12 sec.

η μου τα μπερδευεις η οντως εισαι τοσο καλος σε επιπεδο αθλητη που πρεπει να κατεβεις σε αγωνες , αν σκεφτεις οτι εισαι 30sec κατι πιο αργος σε συγκριση με τους γρηγοροτερους στον κοσμο για το 1000αρι!

Και 2700-2800, παλι εισαι πολυ γρηγορος για 10 λεπτα σε αυτα τα χλμ και εισαι κοντα στους καλυτερους που τρεχουν σε αγωνες.

η ηλικια παιζει σημαντικο ρολο , εισαι skinny 1.85 και 70 κιλα ?

θα υποθεσω ομως μαλλον οτι μου τα μπερδευεις...

Δημοσ.

Σε πρόσφατες αιματολογικές μου η κακή χοληστερίνη ήταν πάτο παρόλο που κατανάλωνα κάποιες φορές γαλακτοκομικά όπως είπα, αλλά καλού κακού είπα να το ρωτήσω μιας και όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχει πάντα η οικονομική ευχέρεια για πηγές πρωτείνης χαμηλές σε κορεσμένα και κοιτάω εναλλακτικές. Σαφέστατα και θα τα μειώσω κοιτώντας light λύση γαλακτοκομικών, απλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη όπως και να έχει μιας και όσο και να έψαξα έβρισκα παρόμοιο άρθρο :D.

μετράει και το ratio HDL-LDL, όχι μόνο η μια.

συν ένα triplex υπέρηχο καρδίας και όχι ένα απλό καρδιογράφημα 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρες! Καιρό έχω να ασχοληθώ με το forum. Που και που το όμως το ψιλοπαρακολουθώ αυτό το thread.

Ας κάνουμε ένα μικρό update μιας και φτάνουμε τέλη καλοκαιριού. Γενικότερα από τα ~59 κιλά που ξεκίνησα το καλοκαίρι έπεσα στα ~56.7. Γενικότερα το καλοκαίρι δεν έχω όρεξη για φαγητό. 1 το κρατούμενο. Όλος ο Αύγουστος έφυγε και θα φύγει σε διακοπές με κατά βάση ορειβασίες/αναρριχήσεις και κατασκηνώσεις, οπότε και τότε παρατήρησα το μεγάλο drop. Το καλό είναι ότι βλέπω να έφυγε και λίπος αρκετό.

Λόγω της κατάστασης του Αυγούστου δεν κατάφερα να σταυρώσω συνεχόμενη προπόνηση. Οπότε από 22/8 και μετά.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος γιατί έχω αρχίσει και πάω προς πιο προχωρημένες ασκήσεις. Βλέπω μία πρόοδο. Τον Οκτώβρη κλείνω 1 χρόνο γυμναστικής με bw και ήδη νιώθω χαρούμενος με αυτά που μπορώ να κάνω.

Άντε και μερικές φώτογραφίες μέσα από το καλοκαίρι (σόρρυ για ποιότητα, αλλά ποιος βγάζει φωτογραφική; :P):

Αρχές καλοκαιριού @~59.5:

Μέσα καλοκαιριού @~58:

Χθεσινές @56.7:

• Like 11
Δημοσ.

η μου τα μπερδευεις η οντως εισαι τοσο καλος σε επιπεδο αθλητη που πρεπει να κατεβεις σε αγωνες , αν σκεφτεις οτι εισαι 30sec κατι πιο αργος σε συγκριση με τους γρηγοροτερους στον κοσμο για το 1000αρι!

Και 2700-2800, παλι εισαι πολυ γρηγορος για 10 λεπτα σε αυτα τα χλμ και εισαι κοντα στους καλυτερους που τρεχουν σε αγωνες.

η ηλικια παιζει σημαντικο ρολο , εισαι skinny 1.85 και 70 κιλα ?

θα υποθεσω ομως μαλλον οτι μου τα μπερδευεις...

Σιγα ρε συ το ξαδερφάκι ενος φιλου ειναι 3της στη σχολή ναυτικων δοκιμων και το 1000 αρι το έβγαλε στα 2 λεπτά και 58 δευτερολεπτα.

Ειμαι γενικα γρηγορος αλλα δεν θα κατεβαινα και σε αγώνες. Δεν ειμαι skinny 83kg ειμαι 1.80 υψος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...