Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι είναι καλή φάση οι bw, οποιοδήποτε στόχο και αν έχεις είναι σίγουρα αρκετές έστω για συντήρηση , πχ τώρα με βόλεψαν γιατι είναι ευκαιρία να δοκιμάσω και άλλες μορφές γυμναστικής για την εμπειρία 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

θα δυναμώσεις κ θα εξαφανιστεί . Όταν μπήκα πρώτη μέρα γυμναστήριο πριν χρόνια είχα και κιλά δεν ήμουν αδύνατος αλλα ήμουν αγύμναστος και δεν μπορούσα να κάνω απλές ασκήσεις με 5kg αλτήρες , τραγικό , εκεί να δεις τρέμουλο 

τώρα τρέμω σε συγκεκριμένες ασκήσεις πχ τροχαλία πλάτης , εκεί που τελειώνει το μεγαλύτερο σε kg set και δεν μπορώ να κάνω ούτε μισή επανάληψη επιχειρώ να δώσω ότι έχω και τρέμοντας ολόκληρος καταφέρνω και την βγάζω , αυτό δίνει και το αποτέλεσμα σε εμένα  

Με λίγα λόγια , κάνεις κάτι που νομίζεις πως είναι λίγο και είναι λίγο για άλλους, σαν αρχάρια για εσένα είναι πολύ και σου δίνει αποτέλεσμα!

αν μπεις κάνεις προπόνηση και βγεις όπως μπήκες , άνετη και ξεκούραστη να ξέρεις πως σπαταλάς το χρόνο σου. Απλά μετά απο ένα σημείο θα δυναμώσεις και το τρέμουλο θα το συναντάς σπάνια και ανάλογα και πως θα γυμνάζεσαι 

οπότε dont worry , καλή συνέχεια   :)

Στο γυμναστηριο αμα τα φτυσεις μετα απο δεκα λεπτα δεν θα σου πει κανεις τιποτα.Αν γινει μεσα στον αγωνα ομως θα φας κραξιμο και απο προπονητη και απο συμπαικτες.Φυσικα και θα δυναμωσει με τον καιρο αλλα ζηταει μια λυση για την αρχη.

Η αποψη μου ειναι ζητα στην αρχη να παιξεις σεντερ μπακ(στα ερασιτεχνικα συνηθως δεν ειναι και πολυ σταθερες οι θεσεις) που δεν εχει πολυ τρεξιμο και δεν θελει πολυ αντοχη σε σχεση με αλλες θεσεις.Τωρα σε 6 μερες δεν γινονται και πολλα,ξεκινα τρεξιμο οπως ειπες απο χαμηλο επιπεδο και κλιμακωσε το μεχρι την τελευταια μερα.Ε και αμα δεις δεν σε παιρνει πεσε κατω κανε τον τραυματια και κερδισε λιγες μερες ακομα,ετσι εκανε ο χαλκιας :P

• Like 1

ναι είναι καλή φάση οι bw, οποιοδήποτε στόχο και αν έχεις είναι σίγουρα αρκετές έστω για συντήρηση , πχ τώρα με βόλεψαν γιατι είναι ευκαιρία να δοκιμάσω και άλλες μορφές γυμναστικής για την εμπειρία 

Σβατζενέγκερ δεν γινεσαι :-D  αλλα εγω πιστευω ότι με καλή διατροφή και γυμναστική θα πάρεις έναν όγκο. Βεβαια είναι και τα χρονια. Πχ βλέπεις κάποιους με μεγάλες πλάτες και στηθος και πραγματικά δεμένους οσους εχω ρωτησει ασχολούνται  χρόνια για να γινουν έτσι δεν ξύπνησε δηλαδή κάποιος ξαφνικα και μεσα σε 1-2 χρονια έγινε έτσι. Αν έχεις υπομονή σε μια 5ετια θα εισαι αγνώριστος. Με ότι ασκησεις και αν κάνεις ειτε με βάρος σωματος ειτε γυμναστηριο. Και πάντα υπάρχουν τροποι να δυσκολέψεις την άσκηση πχ καμια φορά κάνω και έλξεις φοροντας ένα σακιδιο με 10+ κιλά βάρος μέσα. Κάνω τις μισές βεβαια από οσες κάνω χωρις αυτό αλλα και πάλι ανεβάζω το λέβελ της άσκησης.

Για τα ποδια πηγαινε και κάτσε με την πλάτη σε έναν τοιχο σε στάση καθίσματος και κάτσε για 1 λεπτό επι 5 σετ να δεις μετά πιάσιμο στα ποδια σαν να έκανες σιδερα με κιλά στην πρέσα ποδιών!

Και δέσιμο από δέσιμο στο σώμα έχει διαφορα πχ καταλαβαίνεις αυτόν που φουσκωσε με φάρμακα μεσα σε 2 χρονια από τον άλλον που απλά γυμνάζεται μια ζωή και εχει γεμισει!

Στο γυμναστηριο αμα τα φτυσεις μετα απο δεκα λεπτα δεν θα σου πει κανεις τιποτα.Αν γινει μεσα στον αγωνα ομως θα φας κραξιμο και απο προπονητη και απο συμπαικτες.Φυσικα και θα δυναμωσει με τον καιρο αλλα ζηταει μια λυση για την αρχη.

Η αποψη μου ειναι ζητα στην αρχη να παιξεις σεντερ μπακ(στα ερασιτεχνικα συνηθως δεν ειναι και πολυ σταθερες οι θεσεις) που δεν εχει πολυ τρεξιμο και δεν θελει πολυ αντοχη σε σχεση με αλλες θεσεις.Τωρα σε 6 μερες δεν γινονται και πολλα,ξεκινα τρεξιμο οπως ειπες απο χαμηλο επιπεδο και κλιμακωσε το μεχρι την τελευταια μερα.Ε και αμα δεις δεν σε παιρνει πεσε κατω κανε τον τραυματια και κερδισε λιγες μερες ακομα,ετσι εκανε ο χαλκιας 

Center for είμαι που κι εκεί δεν θέλει ιδιαίτερο τρέξιμο,κλαίω με το τελευταίο  :-D

Σβατζενέγκερ δεν γινεσαι :-D  αλλα εγω πιστευω ότι με καλή διατροφή και γυμναστική θα πάρεις έναν όγκο.  

βρε μια χαρά τούμπανο γίνεσαι και φυσικός απλά παίρνει χρόνια , για εμένα και σε 10 χρόνια συνεχίζεις να παίρνεις αν ξέρεις τι κάνεις , θα βάζεις πολύ ποιο αργά απο τα πρώτα gains αλλα ποτέ δεν σταματάς.

Δες το Φώτη πχ και άλλους που έχουν βάλει φωτογραφίες κατα καιρούς , πιστεύεις πως χρειάζεται κάτι παραπάνω σε κάποιον που δεν το κάνει επαγγελματικά? ε όχι ,   Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις το όριο σου.

Εγώ έκανα 2 χρόνια για να νιώσω οτι αρχίζω κ έχω μυς και 4-5 για να πιάσω μια καλή φόρμα , δεν γίνονται αυτά απ τη μια μέρα στην άλλη.   

δες πχ εδώ , πριν 4 χρόνια το 2012 που έκανα keto γιατι ήταν πραγματικό μανίκι να φύγει το λίπος μετά τα 80kg (είχα γίνει skinny fat αδυνατίζοντας στα 65 με 70) αλλα και το δέρμα χαλαρό , αφού ήταν άδειο 70kg  max

post-353959-0-44093900-1471276285_thumb.jpg

και μετά απο 4 χρόνια με όγκο/γράμμωση έφτασα να βάλω κάποιους μυς (φωτο πριν 2 μήνες) . Καθαρό φαι , πολύ φαΐ αλλα και 1 ώρα αερόβια καθημερινά , αυτό δουλεύει σε εμένα , θα πρέπει να τρώω σαν ζώο αλλα παράλληλα να κάνω κ σοβαρή αερόβια για να βάλω σχετικά καθαρό όγκο.

post-353959-0-17476500-1471276246_thumb.jpg

τώρα ήθελα να γραμμώσω τέρμα το καλοκαίρι , είδα οτι είχα πρόβλημα με το άσμα και την αερόβια λόγο ζέστης και είχα και κάτι άλλα θέματα με θανάτους και διαδικαστικά και αυτό πήγε πίσω, τελευταίο στις προτεραιότητες. Κλάιν , συντήρηση κανονικότατα και σε κανα μήνα πιάνω φόρμα πάλι που θα δροσίσει.

Αυτή είναι η γράμμωση μου όταν είχα λιγότερους μυς και με λαθάκια στο water manipulation 

post-353959-0-20543200-1471276900_thumb.jpg

και μια ποιο καθαρή , ότι βρήκα δηλαδή γιατι δεν τις κρατάω πλέον , καταλαβαίνω με το μάτι

post-353959-0-61163700-1471277452_thumb.jpg

, τώρα όταν γραμμώσω θα είμαι πραγματικά καλός σε 1 σε 2 μήνες? με την ησυχία μου δεν με κυνηγάει κανείς 

Αν δεν κάνεις κάτι επαγγελματικά έχεις την άνεση να μη μπαίνει εμπόδιο στην ζωή σου. Ένα χόμπι είναι η γυμναστική , ο καθένας το κάνει για τους δικούς του λόγους αλλα δεν θα την έβαζα ποτέ προτεραιότητα , είπαμε. 

προτεραιότητες σοβαρές είναι η επαγγελματική αποκατάσταση για αρχή. 

σχετικά με τα πόδια είναι το σημείο μου και να μη τα προπονήσω 2 εβδομάδες δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν εκατοστό , θα κάνω βέβαια bw αλλα όχι οτι μου είναι κ απαραίτητο , 2-3 ασκήσεις είναι cool για πόδια και μια για γάμπες. 

• Like 3

Μανκες, 1 επαναληψη στα 75 στηθος (σε σμιθ γιατι δεν εχιυμε παγκο) και στγ δευτερη εμεινα απο πρωτη στις χαμηλες.. :Ρ

Δεν πιστευα ποτε οτι θα εβλεπα τετοιο νουμερο.

• Like 1

το μόνο bw που έχω κάνει σπίτι μου πέρα απο ασκήσεις κοιλιακών και κάμψεις είναι να πάρω δυο καρέκλες και να κάνω βυθίσεις όπως στο δίζυγο , καλή φάση

Για δοκιμασε και το L στις καρεκλες

Απατηλο ονειρο για μενα (προς το παρον) το παρακατω.

• Like 1

βρε μια χαρά τούμπανο γίνεσαι και φυσικός απλά παίρνει χρόνια , για εμένα και σε 10 χρόνια συνεχίζεις να παίρνεις αν ξέρεις τι κάνεις , θα βάζεις πολύ ποιο αργά απο τα πρώτα gains αλλα ποτέ δεν σταματάς.

Δες το Φώτη πχ και άλλους που έχουν βάλει φωτογραφίες κατα καιρούς , πιστεύεις πως χρειάζεται κάτι παραπάνω σε κάποιον που δεν το κάνει επαγγελματικά? ε όχι ,   Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις το όριο σου.

Εγώ έκανα 2 χρόνια για να νιώσω οτι αρχίζω κ έχω μυς και 4-5 για να πιάσω μια καλή φόρμα , δεν γίνονται αυτά απ τη μια μέρα στην άλλη.   

δες πχ εδώ , πριν 4 χρόνια το 2012 που έκανα keto γιατι ήταν πραγματικό μανίκι να φύγει το λίπος μετά τα 80kg (είχα γίνει skinny fat αδυνατίζοντας στα 65 με 70) αλλα και το δέρμα χαλαρό , αφού ήταν άδειο 70kg  max

attachicon.gifketofoto2012.jpg

και μετά απο 4 χρόνια με όγκο/γράμμωση έφτασα να βάλω κάποιους μυς (φωτο πριν 2 μήνες) . Καθαρό φαι , πολύ φαΐ αλλα και 1 ώρα αερόβια καθημερινά , αυτό δουλεύει σε εμένα , θα πρέπει να τρώω σαν ζώο αλλα παράλληλα να κάνω κ σοβαρή αερόβια για να βάλω σχετικά καθαρό όγκο.

attachicon.gifogkos.jpg

τώρα ήθελα να γραμμώσω τέρμα το καλοκαίρι , είδα οτι είχα πρόβλημα με το άσμα και την αερόβια λόγο ζέστης και είχα και κάτι άλλα θέματα με θανάτους και διαδικαστικά και αυτό πήγε πίσω, τελευταίο στις προτεραιότητες. Κλάιν , συντήρηση κανονικότατα και σε κανα μήνα πιάνω φόρμα πάλι που θα δροσίσει.

Αυτή είναι η γράμμωση μου όταν είχα λιγότερους μυς και με λαθάκια στο water manipulation 

attachicon.gifgramwsh111.jpg

και μια ποιο καθαρή , ότι βρήκα δηλαδή γιατι δεν τις κρατάω πλέον , καταλαβαίνω με το μάτι

attachicon.gifφεαδφψ (1).jpg

, τώρα όταν γραμμώσω θα είμαι πραγματικά καλός σε 1 σε 2 μήνες? με την ησυχία μου δεν με κυνηγάει κανείς 

Αν δεν κάνεις κάτι επαγγελματικά έχεις την άνεση να μη μπαίνει εμπόδιο στην ζωή σου. Ένα χόμπι είναι η γυμναστική , ο καθένας το κάνει για τους δικούς του λόγους αλλα δεν θα την έβαζα ποτέ προτεραιότητα , είπαμε. 

προτεραιότητες σοβαρές είναι η επαγγελματική αποκατάσταση για αρχή. 

σχετικά με τα πόδια είναι το σημείο μου και να μη τα προπονήσω 2 εβδομάδες δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν εκατοστό , θα κάνω βέβαια bw αλλα όχι οτι μου είναι κ απαραίτητο , 2-3 ασκήσεις είναι cool για πόδια και μια για γάμπες. 

Μια χαρα σε κοβω φιλε! Ωραιος! Συνεχισε ετσι

• Like 1

Με bw ασκήσεις δεν έχεις στόχο τη μεγάλη μυική αύξηση. Αν κάποιος θέλει κάτι τέτοιο, παίρνει αγκαλιά τα σίδερα και γυμνάζεται με αυτά.

Σε καλισθενικές ασκήσεις η φιλοσοφία είναι να μεγιστοποιήσεις τις δυνατότητες που σου παρέχει το σώμα σου και να κάνεις πολύ δύσκολες ασκήσεις όπως κάμψεις με ένα χέρι, έλξεις με ένα χέρι, planche, κτλ. Σε τέτοιες ασκήσεις ο πολύς όγκος είναι μειονέκτημα άλλωστε.

Το σημαντικό για τον καθένα είναι να βρει αυτό που θέλει να πετύχει και να κινηθεί ανάλογα.

----------------

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, αύριο δε θα μπορώ να περπατήσω. Το φχαριστήθηκα πάντως. 

• Like 1

... έτρεξα μέχρι εκει που έχει το μονοζυγο περιπου 3 χιλιόμετρα 10 λεπτά.

βγαζεις τοσο γρηγορα τα 3χλμ? εγω περιπου κανω το 1χλμ σε 6-7 λεπτα και αυτο καπακι μετα απο το ποδηλατο

Πρέπει να βρώ μάστορα να μου βγάλει σωστό πρόγραμμα. Αθλίατρο ξέρω γω να του πάω αξονικές μαγνητικές κ.λ.π

Από τον Μάρτιο που τραυματίστηκα όποια άσκηση και να έκανα με έριχνε βδομάδες με πόνους.

Μόνο μονόζυγο με υποβοήθηση βγάζω απόνευτα.

Βλέπω πρόσφατες φώτο και τρελένομαι που πρήζομαι ασύμμετρα . Ότι κορόιδευα παλιά

post-68421-0-35107900-1471284945_thumb.jpeg

• Like 4

βγαζεις τοσο γρηγορα τα 3χλμ? εγω περιπου κανω το 1χλμ σε 6-7 λεπτα και αυτο καπακι μετα απο το ποδηλατο

Για 3χλμ 3.5 λεπτα το 1000αρι αλλα παραπανω δεν θα αντεχα με ιδιο ρυθμο. Σκεψου αρχες 3ου νιωθω οτι θελω να ξερασω! Και ειναι σκαρτο 3χλμ υπολογισε 2700-2800

Μεμονωμενο 1000αρι εχω βγάλει και 3 λεπτα και 12 sec.

Πρέπει να βρώ μάστορα να μου βγάλει σωστό πρόγραμμα. Αθλίατρο ξέρω γω να του πάω αξονικές μαγνητικές κ.λ.π

Από τον Μάρτιο που τραυματίστηκα όποια άσκηση και να έκανα με έριχνε βδομάδες με πόνους.

Μόνο μονόζυγο με υποβοήθηση βγάζω απόνευτα.

Βλέπω πρόσφατες φώτο και τρελένομαι που πρήζομαι ασύμμετρα . Ότι κορόιδευα παλιά

αν χρειάζεσαι φυσικοθεραπευτή και είσαι Αθήνα πες μου να σου συστήσω έναν από τους καλύτερους 

• Like 1

Λοιπον πριν απο ακριβως 3 εβδομαδες, εκανα στηθος λιγο αποτομα και με σχετικα αποτομα μεγαλυτερο βαρος και απο τοτε εχω ενα πονο στο ηλιακο πλεγμα ,στο κεντρο του στηθους,οχι μεγαλο,αλλα ενοχλητικο οταν περπαταω ,κυριως γρηγορα.Οταν ειμαι καθιστος η απλα στεκομαι ακινητος,κανενα προβλημα. Κανενας παλιος και εμπειρος ,μπορει να υποθεσει τι πρεπει να ειναι? Σε αυτη την διαρκεια των 3 εβδομαδων μαλλον χειροτερεψε λιγο ο πονος ,παρα μειωθηκε.Να σημειωθει οτι καθε Δευτερα κανω στηθος,και αυριο σκοπευω να κανω το ιδιο αν και η γυμναστρια μου ειπε οτι μπορει να εχω παθει τραυματισμο και τον επιδεινωνω.Αν και καλη κοπελα,με γνωσεις και εργατικη νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικη.

Vapir δεν μου φαινεσαι και τοσο skinny fat στην 1η φωτογραφια βεβαια εντάξει καμια σχέση με τις επομενες. Πολύ περισσοτερη μυικοτητα και αναπτυξη σχεδόν διπλάσια. Είναι βεβαια και τι ορισμο δινει ο καθενας για μενα skinny fat είναι ενας αδυνατος τελειως ισιος σε όλα και χωρις ιχνος γράμμωσης.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...