Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 γιαννη εισαι πολυ λαθος σε αυτο. Εγω οταν ετρεχα που αντε να εκανα 1-2 ωρες τρεξιμο βαρουσα 4κ θερμιδες και ημουν 69 κιλα. Σκεψου οτι αυτος ειναι πιο μεγαλος απο μενα κανει 4 απλασια προπονηση και σε τελειως διαφορετικο επιπεδο
Liverpool89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εμένα έκλεισε. ξανα 1/9... λεω να κατσω μια εβδομαδα μονο ποδηλατο και την αλλη σε κανενα παρκο ασκησεις με το βαρος του σωματος, ειχα στο πατρικο δυο ζευγαρια των 5/8 κιλων kettlebel. Τωρα λεω γιατι δεν τα χω..
DDevil Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εμένα έκλεισε. ξανα 1/9... λεω να κατσω μια εβδομαδα μονο ποδηλατο και την αλλη σε κανενα παρκο ασκησεις με το βαρος του σωματος, ειχα στο πατρικο δυο ζευγαρια των 5/8 κιλων kettlebel. Τωρα λεω γιατι δεν τα χω.. Γιατι ειστε αρνητικοι στην προπονηση με το βάρος του σώματος δεν καταλαβαινω Οι βάτραχοι και οι αλεξιπτωτιστες και ολες οι επίλεκτες μονάδες των ειδικων δυνάμεων δεν κάνουν προπονηση με βάρη Κάνουν κάμψεις - μονοζυγο και άλλες ασκησεις με το βάρος του σώματος. Στιβο μάχης , αραχνη κτλπ από στιβο μάχης το φιδι και η αράχνη είναι γάαααμησετα ασκησεις. Τις έχω δοκιμάσει και τις 2 για αυτό το λεω. Kαι όχι μονο ... μποτζους (σχοινια αναριχησης) - δοκο ισσοροπιας - ανεμοσκαλα! Ημουν δουλειά και πήρα μαζι μου κάτι ελαφρυ να τσιμπήσω σαρδέλα με μαϊντανο και 2 φετες ψωμι ολικης https://postimg.org/image/uiz0ulhfz/ και μια μεγάλη μεριδα (εδώ εχω φαει και τη μιση) ψητά λαχανικά https://postimg.org/image/5zfq1fy7d/
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εκτος του οτι συνηθως εχουν και ποσο εξοπλισμο πανω τους κανεις δεν πηρε ογκο μονο απο αυτο. ΕΙναι φυση αδυνατο να χτισεις μυικη μαζα απο ενα σημειο και μετα με bodyweight οτι και αν κανεις. 2
Liverpool89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Γιατι γουσταρω τα σιδερα, απλά ξεκαθαρα.... 3
Vapir Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εκτος του οτι συνηθως εχουν και ποσο εξοπλισμο πανω τους κανεις δεν πηρε ογκο μονο απο αυτο. ΕΙναι φυση αδυνατο να χτισεις μυικη μαζα απο ενα σημειο και μετα με bodyweight οτι και αν κανεις. το τι χάπι παίζει εκει μέσα δεν το φαντάζονται .... όπως και στα σώματα ασφαλείας ..
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 ναι ρε εγω ειχα εναν εποπ με ενα ντουλαπι τιγκα στις μαλακιες απο χαπια κτλ 1
Getta Robo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 διέψευσε http://ellinikahoaxes.gr/2016/08/14/o-%CF%86%CE%B5%CE%BB%CF%80%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%B5%CE%B9-12-000-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%AF%CF%89%CF%82/ Το ellinikahoaxes ειναι αναξιοπιστη σελιδα, και σε πολλες περιπτωσεις γραφουν τα δικα τους. Οντως ισχυριζοταν πως τρεφοταν με τοσες θερμιδες. http://www.businessinsider.com/michael-phelps-diet-for-the-rio-olympics-2016-8
DDevil Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλα αυτοι που παιρνουν χάπια ειναι για τα πανηγυρια ....
karapro Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 sorry λίγο off topic:Λοιπόν σε μία εβδόμαδα ξεκινάω παιχνίδια με την ομάδα μου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και λογικά θα παίζω βασικός.Το θέμα είναι το εξής:δεν ήμουν στην προετοιμασία και έπρεπε να γυμναστώ μόνος μου,κάτι που δεν έκανα.Τους τελευταίους 3-4 μήνες έχω τρέξει μόνο 1 φορά!Τα θέματά μου είναι ότι δεν έχω καθόλου αντοχή και άμα ζορίζονται λίγο τα πόδια μου αρχίζουν και πονάνε σε διάφορα σημεία.Τι προλαβαίνω να κάνω σε 1 εβδομάδα για να σώσω έστω και λίγο την κατάσταση και να μην χρειάζομαι αλλαγή μετά από 10 λεπτά?Αυτό που λέω να κάνω είναι να πάω για τρέξιμο τις 6 μέρες και από ρυθμό βλέποντας και κάνοντας.(19 είμαι Btw).
Vapir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλα αυτοι που παιρνουν χάπια ειναι για τα πανηγυρια .... ο λόγος που άλλαξα γυμναστήριο μετά απο τόσα χρόνια και ησύχασε το κεφάλι μου, γενικά ο κόσμος που κάνει χρήση δεν παλεύεται και συνήθως εκπέμπουν αρνητικότητα εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις. 3
Vapir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 θα δυναμώσεις κ θα εξαφανιστεί . Όταν μπήκα πρώτη μέρα γυμναστήριο πριν χρόνια είχα και κιλά δεν ήμουν αδύνατος αλλα ήμουν αγύμναστος και δεν μπορούσα να κάνω απλές ασκήσεις με 5kg αλτήρες , τραγικό , εκεί να δεις τρέμουλο τώρα τρέμω σε συγκεκριμένες ασκήσεις πχ τροχαλία πλάτης , εκεί που τελειώνει το μεγαλύτερο σε kg set και δεν μπορώ να κάνω ούτε μισή επανάληψη επιχειρώ να δώσω ότι έχω και τρέμοντας ολόκληρος καταφέρνω και την βγάζω , αυτό δίνει και το αποτέλεσμα σε εμένα Με λίγα λόγια , κάνεις κάτι που νομίζεις πως είναι λίγο και είναι λίγο για άλλους, σαν αρχάρια για εσένα είναι πολύ και σου δίνει αποτέλεσμα!αν μπεις κάνεις προπόνηση και βγεις όπως μπήκες , άνετη και ξεκούραστη να ξέρεις πως σπαταλάς το χρόνο σου. Απλά μετά απο ένα σημείο θα δυναμώσεις και το τρέμουλο θα το συναντάς σπάνια και ανάλογα και πως θα γυμνάζεσαι οπότε dont worry , καλή συνέχεια
DDevil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 ο λόγος που άλλαξα γυμναστήριο μετά απο τόσα χρόνια και ησύχασε το κεφάλι μου, γενικά ο κόσμος που κάνει χρήση δεν παλεύεται και συνήθως εκπέμπουν αρνητικότητα εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις. Βλαμμενοι είναι αυτοι αλλα δυστυχως δεν είναι μονο οσοι παιρνουν φάρμακα έχει και κάποιους που ασχολούνται με τη γυμναστική και είναι έτσι χωρις να παιρνουν φάρμακα .... εμεις είχαμε έναν (όχι στο γυμναστηριο) ο οποιος ηταν χοντρος και αδυνάτισε εντάξει μαγκιά του του είχαμε πει μπραβο 10 φορές μετα εκανε και διατροφή και γυμναστηριο με πολύ καλα αποτελέσματα. Ελεγε ότι δεν χαπακωνεται αλλα εγω δεν τον πιστευω ολο κάτι πρωτείνες και σκονες ειχε. Δεν ειχε μονο συμπληρώματα. Ενας μου ειχε πει πως επαιρνε και αλλα που τον ηξερε και ειχαν συζητησει. Αλλα ο πουστης οποτε μας εβλεπε πωωωω ερχοταν και μας ελεγε τι σηκωσε χθες στο γυμναστηριο τι έφαγε το πρωι τι θα φαει μετα χαχα σε καποια φαση τον είχαμε παρει στο δουλεμα όπως ηταν φυσικό άλλο θεμα συζητησης δεν ειχε μονο για αυτά ελεγε. Στο μεταξυ ελεγε και ψέμματα ότι έχει γκομενα ενώ δεν ειχε ποτέ! Ποτε δεν τον είχαμε δει λες και είναι ντροπη να πεις δεν έχεις γκομενα. Δεν εχω όχι υπάρχει πρόβλημα?! Γενικα ειχε πολλα κομπλεξ σε πολλους τομεις και αυτό φαινοταν. Μια φορα ενας του ειχε πει ρε μεγαλε μας εχεις πρηξει αυτά που λες μας ενδιαφερουν σε κάτι? μας ωφελουν? χαχα ακομα το θυμαμαι και γελάω! Σε καποια φαση του εκανα ένα καλαμπουρι στο φβ κατω από μια φωτο (όπως ολοι) και με εσβησε κιολας χαχα με ξορκισε με αυτό το τροπο στην συνειδηση του! Και τωρα ζει ηρεμος την καθημερινοτητα του!
Vapir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 άστα βράστα , εμένα μου έλεγε ένας τύπος αμα μπεις φάρμακο θα τεζάρεις βάση του αποτελέσματος που έχεις φυσικός του λέω οτι θα τεζάρω θα τεζάρω(στην κυριολεξία) αλλα ρε φίλε ποιος σου είπε πως μου λείπουν μυς απο τη ζωή μου ?όλα τα είχαμε ραπανάκια για την όρεξη , λες και το σώμα που φτιάχνεις φυσικός στα 20"s σου είναι λίγο δουλειά θέλει , υπομονή και επιμονή και αν μια περίοδο δεν είσαι στην καλύτερη φόρμα δεν τρέχει τίποτα , αν συνεχίζεις κ είναι τρόπος ζωής όλο αυτό , οι διατροφικές συνήθειες και η άθληση το να πιάσεις ξανά την καλύτερη σου φόρμα είναι είναι ζήτημα 1-2 μήνες maxΗ ζωή είναι το κυρίως γεύμα και αποτελείται απο αμέτρητες ευκαιρίες για νέες εμπειρίες , το γυμναστήριο και όλα τα χόμπι είναι απλά αλατοπίπερα που το κάνουν νοστιμότερο ------------------------------------------------------------------------και που λες ας πούμε κάτι ενδιαφέρον γιατι τα παραπάνω δεν αξίζει καν να τα συζητάμε τώρα που είναι κλειστό το gym έκανα στήθος/δικέφαλα που έχω πολυόργανο για συντήρηση κ όλα cool αλλα μου μπήκαν ιδέες να δοκιμάσω και bodyweight ασκήσεις for fun και θα το ψάξω λίγο, έτσι κ αλλιώς θέλω λίγη ποικιλία αυτές τις 2 εβδομάδες. (ευκαιρία με 3 φορές την εβδομάδα να ξεκουραστεί και το σώμα γιατι ποτέ δεν κάνω διάλυμα πχ εβδομάδας που κάνουν οι περισσότεροι κάθε 3-4 μήνες ) το μόνο bw που έχω κάνει σπίτι μου πέρα απο ασκήσεις κοιλιακών και κάμψεις είναι να πάρω δυο καρέκλες και να κάνω βυθίσεις όπως στο δίζυγο , καλή φάση Δοκίμασα planking που λέγατε για 2-3 λεπτά και όντως δεν είναι και ότι ποιο εύκολο , μετά έκανα ξάπλα άρσεις ποδιών 5 σετ των 15 με flag όσο αντέχω για τελείωμα σε κάθε set ευχάριστη προπόνηση , την ένιωσα 2
DDevil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ναι εννοείται πως οι ασκησεις με το βάρος του σώματος τις νιώθεις εγω χθες βράδυ με πανσεληνο πηγα να τρέξω... έτρεξα μέχρι εκει που έχει το μονοζυγο περιπου 3 χιλιόμετρα 10 λεπτά. Το μονο κακο είναι τα γαμωκουνουπα. Πέφτεις για κάμψεις και σου κάνουν επιθεση στις γάμπες. Τεσπα έκανα μονοζυγο χθες καμια 40αρια έλξεις και κάμψεις καμια 60αριά και καθίσματα καμια 50αριά ένα μισάωρο συνολικά. Ειχα πάει και θάλασσα βεβαια το μεσημερι και έκανα 1 ώρα κολυμπι οποτε ήμουν κάπως κομμένος. Γυρισα πηρα 3 σουβλάκια με πιτα αλάδωτη ντομάτα μαρουλι και μπιφτέκι κοτοπουλο μέσα τα έφαγα και μετα από καμιά ωρα στις 11 ειχα ηδη νταγκλάρει. Έπεσα για ύπνο και κοιμηθηκα σαν πουλάκι! Μέχρι τις 9 σημερα οπου σηκωθηκα για να πάω εκδρομουλα σε ένα χωριο με εκκλησάκι της παναγιας που εγινε και πανηγυρι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις