Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To καλο με τα αλτηράκια είναι ότι έχεις την ευελιξια να αυξομειώσεις το βάρος όπως θέλεις εσυ πχ να ξεκινήσεις με λιγοτερα κιλά για προθερμανση και να αυξήσεις πιο μετά.

https://postimg.org/image/we4wjtgk5/

εγω χρησιμοποιώ αυτά και είναι πολύ εξυπηρετικά.

Αυτά χρησιμοποιούσα κι' γώ αλλά δε τα βρίσκω βολικά, βάλε-βγάλε δίσκους. Ειδικά αν θες να κάνεις dropset. Αλλά σου βγαίνει πιο οικονομικά να τα αγοράσεις απ' ότι να πάρεις βαράκια διαφόρων κιλών.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αύγουστος...παράδεισος

attachicon.gif20160810_142039.jpg

κ σε εμένα τα ίδια , πήγα 12:30 και ήμουν ο 5ος , έτσι πάει πάντα ο Αύγουστος 

το κακό με το δικό μου είναι οτι πρωινές ώρες συνήθως έχει ωραίους κώλους και όσο νάνε μου φτιάχνει κ η διάθεση , σήμερα μόνο ένας τύπος ήταν

Διάβολε, αυτό το αόρατο κάθισμα που κάνεις, κάντο με σταυροπόδι ώστε να πέφτει όλο το βάρος στο ένα πόδι.

Κράτα 1 λεπτό.

Κλάμα.

:cry: :cry: 

Αυτά χρησιμοποιούσα κι' γώ αλλά δε τα βρίσκω βολικά, βάλε-βγάλε δίσκους. Ειδικά αν θες να κάνεις dropset. Αλλά σου βγαίνει πιο οικονομικά να τα αγοράσεις απ' ότι να πάρεις βαράκια διαφόρων κιλών.

Έχει ενα πολυ ωραιο βαλιτσάκι που βάζεις μεσα τους δισκους και παιρνεις και το αλτηράκι αλλα βαρέθηκα να το παραγγειλω :-D

https://postimg.org/image/s1xdhfs79/

Ώρα για μάσα.

Μακαρονια ολικής με ριγανη και λάδι , κοτόπουλο λιγη σάλτσα σκέτη χωρις καρικεύματα και τυράκι από πάνω.

Πέρασε και η ώρα βεβαια αλλα εργαζομενο παιδι μέχρι να έρθω από τη δουλειά να μαγειρέψω κιολας :cry:

οπα ποιο γυμναστήριο είναι αυτό στο Αιγάλεω; ( σε πμ αν δε θες εδώ )

Είναι το παλιό Joe Weider.Mεταφέρθηκε στον πεζόδρομο στην Μοσχονησίων (κοντά στo Mikel)

α καλά το ψιλιάστηκα ή το φτιάξανε κάπως μια που μεταφέρθηκε ή εγώ έχω να πατήσω χρόνια και δε το θυμάμαι... παίζει να την κάνω για κει το φθινόπωρο

Hello hello! Γυρισα απο διακοπες και γω με 3 εβδομαδες συνολο οφφ. 2 οι διακοπες (στις οποιες εκανα κολυμπι μονο, οχι καθε μερα) και 1 βδομαδα πριν απο αυτο λογω τραβηγματος κατω απο τον αυχενα εξαιτιας του human flag :-D :-D

Νιωθω πως εχω σαπισει αλλα λεω να μεινω οφφ μεχρι Σεπτεμβρη με κανα περιστασιακο κολυμπι και ποδηλατακι και μετα μπαινουμε δυναμικα παλι.

Τι λεει εσεις ? Πως παει το καλοκαιρι σας? :-)

• Like 1

Γιατι μου πιανονται οι γαμπες με το παραμικρο; ειτε περπατησω λιγο μακρυα η λιγο γρηγορα; με το περπατημα μου περναει με το που κατσω κατω αλλα οταν κανω μια ασκηση πχ. Απ αυτες που σηκωνεσαι στα δαχτυλαμε βαρυ με πιανει και δε μπορω να περπατησω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...