anwnymh29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Υπάρχουν αρκετες ωραιες ακησεις που μπορει να κάνει κάποιος σε ένα πάρκο χωρις να χρειάζεται γυμναστηριο. Τα καθίσματα κανουν καλη δουλειά στους τετρακέφαλους όπως και οι προβολές. Εγω σημερα έκανα και άρσεις γαμπών. Μετα το τρεξιμο ανεβηκα στο πεζουλάκι οι φτερνες στον αέρα και σηκώνεσαι στις μυτες των ποδιών. Εκτελείς 20 επαναλήψεις επι 4 σετ και εισαι τζέτ Για το πανω μερος του σωματος εκτος απο αεροβικη ποιες ασκησεις βοηθουν?Βαρακια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Για το πανω μερος του σωματος εκτος απο αεροβικη ποιες ασκησεις βοηθουν?Βαρακια? Και με τα βαράκια - αλτηράκια μπορεις να κάνεις καλές ασκήσεις. Μια από αυτές είναι οι εκτάσεις ωμων. Ψάξε στο γιουτιουμπ να δεις την εκτελεση της. Σηκώνεις το χέρι τεντωμένο μέχρι το υψος του ώμου. Τα "σφυρια" για τρικέφαλους , η αυτοσυγκέντρωση για δικέφαλους. Στην τελευταια κάθεσαι απλα κάπου σε ένα πεζουλι πχ παιρνεις το αλτηράκι , ο αγκώνας σου βρισκει εσωτερικά στο γονατο εκει στηρίζεσαι και κατεβάζεις - ανεβάζεις. Μετά βασιλιάς των ασκήσεων για στηθος και όχι μονο για μενα είναι οι κάμψεις. Ευθεια το σώμα τεντωμένο πέφτεις και σηκώνεσαι σιγά όχι γρηγορα. Σειρά εχει ο μονοζυγος για πλάτες ή το διζυγο για χέρια. Εχω βρει μια κουνια Π και κάνω εκει τις προαλλες ένα παιδάκι με ρωτησε "Κυριε θελετε να κανετε?" Θα βγάλω τα αλτηράκια φωτο και θα τα ανεβάσω να δεις ποσο βολικά είναι παιρνεις μετά δικά σου κιλά και ανεβάζεις την δυσκολια αμα θες. Εγω παιρνω κάθε φορά αλτηράκια , γάντια για τον μονοζυγο και τις κάμψεις , στρωμα, 1 μπουκάλι νερο και 2 μπλούζες οπωσδήποτε.Φτιάχνω ένα μινι γυμναστηριο εκει γυρω και κανω την δουλεια μου! Όταν πηγαινα πολεμικές τεχνες δεν χρησιμοποιούσαμε βάρη για να γυμναστούμε , κ'αμψεις παιζανε , μονοζυγος , ένα τετραγωνο ξυλινο για να πηδάμε πανω (για τα ποδια) κτλπ στην πυγμαχια έπαιζε και κέτλμπελ οκ. Μπορεις να πάρεις και Κέτλμπελ εγω έχω ένα αλλα δεν το παιρνω μαζί! Με αυτό και αν κανεις φοβερες ασκησεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 αυτές οι εκτάσεις ώμων μου χουν φάει τη ζωή.. 3-4 μήνες τώρα με 6αράκια κάνω έχω ανεβάσει παντού εκτός από κει. πρέπει να ναι πολύ μικρός ο μυς μάλλον και να μην υπερτροφεί εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 To καλο με τα αλτηράκια είναι ότι έχεις την ευελιξια να αυξομειώσεις το βάρος όπως θέλεις εσυ πχ να ξεκινήσεις με λιγοτερα κιλά για προθερμανση και να αυξήσεις πιο μετά. https://postimg.org/image/we4wjtgk5/ εγω χρησιμοποιώ αυτά και είναι πολύ εξυπηρετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1784875418431766&id=1614251518827491 Αυτα ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Πόσο θεός; Έχω λιώσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 αυτές οι εκτάσεις ώμων μου χουν φάει τη ζωή.. 3-4 μήνες τώρα με 6αράκια κάνω έχω ανεβάσει παντού εκτός από κει. πρέπει να ναι πολύ μικρός ο μυς μάλλον και να μην υπερτροφεί εύκολα Πόσες επαναλήψεις κάνεις; 8-12; Χρειάζεται να αλλάξεις μοτίβο. Μείωσε λίγο τα κιλά (π.χ. πάνε σε 5κιλα) και κάνε 3*20 επαναλήψεις. Έτσι έκανα εγώ όταν κολλούσα κάπου κι έβλεπα σύντομα διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Σημερα θα κάνω τρέξιμο (εκανα χθες και ποδια βεβαια) αυριο δεν θα κάνω καθολου. 4 * 10 λεπτά τα 2 πρώτα 10λεπτα θα είναι σε χαλαρο μοτιβο το 3ο θα είναι καταδίωξη και το 4ο θα είναι χαλαρο κλεισιμο. ποσα χλμ τρεχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ποσα χλμ τρεχεις? Έχω κοψει να τρέχω μεγάλες αποστάσεις. Χθες πχ έτρεξα 3 χιλιομετρα αλλα το 1.5 το έκανα με ένταση (η καταδιωξη) δεν το χρονομέτρησα αλλα 2 κλικ πιο πανω απο το τζοκιν. Σήμερα έχω δυναμη κάμψεις - μονοζυγο - αλτηρες. Δεν θα κάνω καθολου ποδια γιατι χθές έκανα και καθισματα και γάμπες κτλπ. Παιδιά για καθισματα ..... σε ένα τοιχο η πλάτη και κάθεστε σε θέση καθισματος σαν να υπάρχει καρέκλα αλλα δεν υπάρχει ειστε στον αέρα οσο αντέχει ο καθενας εγω χθες εκανα 4 σέτ του 1.5 λεπτού. Οταν σηκώνεσαι νιώθεις ένα πιάσιμο φουλ στον τετρακέφαλο αυτη η άσκηση με πιάνει σαν να κάνω ένα σετ των 50 συνεχομενων καθισμάτων πχ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Αύγουστος...παράδεισος Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2016 από Tenshi 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Έχω κοψει να τρέχω μεγάλες αποστάσεις. Χθες πχ έτρεξα 3 χιλιομετρα αλλα το 1.5 το έκανα με ένταση (η καταδιωξη) δεν το χρονομέτρησα αλλα 2 κλικ πιο πανω απο το τζοκιν. Σήμερα έχω δυναμη κάμψεις - μονοζυγο - αλτηρες. Δεν θα κάνω καθολου ποδια γιατι χθές έκανα και καθισματα και γάμπες κτλπ. Παιδιά για καθισματα ..... σε ένα τοιχο η πλάτη και κάθεστε σε θέση καθισματος σαν να υπάρχει καρέκλα αλλα δεν υπάρχει ειστε στον αέρα οσο αντέχει ο καθενας εγω χθες εκανα 4 σέτ του 1.5 λεπτού. Οταν σηκώνεσαι νιώθεις ένα πιάσιμο φουλ στον τετρακέφαλο αυτη η άσκηση με πιάνει σαν να κάνω ένα σετ των 50 συνεχομενων καθισμάτων πχ. Ναι αυτο καταλαβα οταν ειπες για 40 λεπτα... εμενα το στανταρ τρεξιμο ειναι 5χλμ - 30 λεπτα και καπακι 20χλμ ποδηλατο - 45 λεπτα ή 10χλμ - 1ωρα και 40χλμ ποδηλατο - 1ωρα κ 50 λεπτα περιπου, και τελειωνω με 120 επαναληψεις 4σετ μονοζυγο για περιπου 15-20λεπτα με ενδιαμεσες ιδιο αριθμο 4σετ σε καμψεις οταν κουραζονται τα χερια απο το μονοζυγο. Υπαρχουν και μερες που παω μονο για ποδηλατο 80χλμ η μονο τρεξιμο 10χλμ για πιο χαλαρα. Παντα ομως μερα παρα μερα , 3 φορες την βδομαδα οχι παραπανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 @tensi, καναδά αυτό το γυμ είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 @tensi, καναδά αυτό το γυμ είναι; Τι Καναδάς, τι Αιγάλεω. Δυο καφέδες δρόμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Διάβολε, αυτό το αόρατο κάθισμα που κάνεις, κάντο με σταυροπόδι ώστε να πέφτει όλο το βάρος στο ένα πόδι. Κράτα 1 λεπτό. Κλάμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Τι Καναδάς, τι Αιγάλεω. Δυο καφέδες δρόμος ντάξει, κλαίω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις