Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν τρως γλυκά? :cry:  ειναι η μεγάλη μου αγάπη ευτυχως έχω καλο μεταβολισμο και δεν φαινεται οτι κάποιες φορές τις κάνω τις μαλακιες μου.

Εμενα η μπυρα δεν μου άρεσε ποτέ.

Δεν τρελαινομαι για γλυκα..αυτα και αν τα θεωρω αχρηστα και σκετη αρρωστια,την ζαχαρη δλδ.Θρεφει ολα τα κακα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

γλυκά? γουστάρω με χίλια σε σχέση με το φαγητό , αν υπήρχε τρόπος να τρέφομαι μόνο με γλυκά και να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σε σώμα και υγεία δεν θα είχα κάτι άλλο σπίτι μου λολ 
, επειδή όμως δεν μπορώ να τρώω λίγα τα αποφεύγω , τρώω στις γιορτές όσο γουστάρω και τότε είναι οι μόνες φορές που τρώω ζάχαρη, ευτυχώς απο γιορτές άλλο τίποτα στην Ελλάδα , αχχα. Τον καφέ μου πάντα τον πίνω σκέτο , δεν μ αρέσει αλλιώς. Σε ότι άλλο βάζω καμια stevia και κλαιν , έτσι κ αλλιώς δεν είναι οτι μου λείπουν . Βασικά αυτό έχω καταφέρει , να μη μου λείπει τίποτα , αν μου έλειπε το ένα μου έλειπε το άλλο και καταπιεζόμουν θα ήμουν κινητή βόμβα απο τα νεύρα  :-D 

Απαντησα με θερμιδες ως μετρο συγκρισης γιατι αυτες ανεφερε αλλα θα επρεπε να το ξεκαθαριζα. Εχεις απολυτο δικιο προφανως.

Δεν ειχα σκοπο να υπερασπιστω τα αναψυκτικα σε συγκριση με τη μπυρα. Μεταξυ των 2 καλυτερα η μπυρα αλλα ακομα καλυτερα κανενα απο τα 2

yeap , χίλιες φορές η μπύρα . Μια μπύρα στο τόσο δεν λέει τίποτα πάντως αν και προσωπικά δεν μ αρέσει , μου είναι πολύ δύσκολο να την ακούσω με μπύρα.... οπότε και πολλές θερμίδες και πολύ κατούρημα . Αν έφτιαχνα κεφάλι με 2-3 μπουκάλια πάει στα διάλα για γιορτές  :lol:

• Like 1

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..να πω οτι αναψυκτικα δεν πινω καθολου,γλυκα δεν τρωω επισης.Η μονη ζαχαρη που καταναλωνω ειναι μιση κουταλια στον καφε μου.Ψωμι δεν τρωω,λαχανικα τρωω 3 φορες την εβδομαδα,φρουτα το παλευω,νερο πινω 2 λιτρα.Απλα λιγο μες τις θερμιδες μπερδευομαι,δλδ ποσες να καταναλωνω.Και φυσικα ο βραχνας μου ειναι το βραδυνο μπυρονι :(

Για να υπολογίσεις τον αριθμό θερμίδων, ώστε να διατηρήσεις το βάρος σου.

http://manytools.org/handy/bmr-calculator/

Αφού εσύ θες να χάσεις, τότε θα πρέπει να δημιουργείς (με διατροφή κι άσκηση) ένα ήπιο θερμιδικό έλλειμμα.

• Like 1

• Moderators

https://www.facebook.com/paigehathawayfit/videos/1048333308619994/

πρέπει να βρω πατέντα να την κάνω σπίτι ......

δυο καρεκλες κολλημενες στον τοιχο. Δενεις ενα ξυλο μπροστα οποτε οταν κανεις πισω εχεις τις καρεκλες να κρατανε κοντρα και ετοιμη!

δυο καρεκλες κολλημενες στον τοιχο. Δενεις ενα ξυλο μπροστα οποτε οταν κανεις πισω εχεις τις καρεκλες να κρατανε κοντρα και ετοιμη!

αν κάνω το κάθισμα σε κρεβάτι που βρίσκει λίγο πιο κάτω από το πίσω μέρος του γονάτου στη γάμπα το ίδιο δεν θα ναι; μια όμορφη παραλλαγή των hip thrust για το μηριαιο/γλουτιαίο μου... σαν σταθερά θα έχω τη ξύλινη πλάκα του κρεβατιού. 

η πατέντα η δικιά σου είναι λίγο εξτριμ για το μικρό διαμέρισμά μας. 

Δεν τρελαινομαι για γλυκα..αυτα και αν τα θεωρω αχρηστα και σκετη αρρωστια,την ζαχαρη δλδ.Θρεφει ολα τα κακα!

Σημερα πηρα στη δουλειά ένα σαν κέϊκ με κουάκερ θα ανεβάσω φωτογραφία μετά που ειχε μέσα χυμο πορτοκάλι ψημενο στο φουρνο με σταφιδα κανέλα βανιλια (το φρουτο) και ροδάκινο απο πάνω! Μπομπα έφαγα 2 κοματάρες απο αυτο :devil:

Σημερα πηρα στη δουλειά ένα σαν κέϊκ με κουάκερ θα ανεβάσω φωτογραφία μετά που ειχε μέσα χυμο πορτοκάλι ψημενο στο φουρνο με σταφιδα κανέλα βανιλια (το φρουτο) και ροδάκινο απο πάνω! Μπομπα έφαγα 2 κοματάρες απο αυτο :devil:

αν δεν το φτιάξεις εσύ ο ίδιος να ξέρεις τι όντως περιέχει μέσα .... 

Eγω ο ίδιος το έφτιαξα.

https://postimg.org/image/fxt1a4kd1/

και το έβαλα σε λαδοκολα να το πάρω στη δουλειά μαζι. Ειχα επισης πάρει 2 μπανάνες και ένα γιαουρτι οποτε εφαγα 2 κομμάτια μεγάλα και από αυτο. Eιχα και 1 χουφτα αμυγδαλα σε ένα σακουλάκι. :devil:

Τωρα είμαι σπιτι και τρώω φασολια με φετουλα και λαχανικα σαν σάλτσα από πάνω μελιτζανα - κολοκυθι - τοματουλα και ψωμάκι ψημενο ολικης στο φουρνο!

https://postimg.org/image/uncenqaej/0f308c0f/

• Like 2

Σημερα θα κάνω τρέξιμο (εκανα χθες και ποδια βεβαια) αυριο δεν θα κάνω καθολου.

4 * 10 λεπτά τα 2 πρώτα 10λεπτα θα είναι σε χαλαρο μοτιβο το 3ο θα είναι καταδίωξη και το 4ο θα είναι χαλαρο κλεισιμο.  

Μετα διατάσεις και πούλο. Στο 3ο δεν πρέπει να σταματήσω με τίποτα ότι κουραση και αν νιώσω. Τα δεκάλεπτα δεν θα είναι συνεχομενα με 2 λεπτά διαλειμα με περπάτημα αναμεσα. Ντροπη να μη βγει το 3ο σε εντονο ρυθμό. Εχω καιρο να τρεξω θα με τεστάρω λιγο αποψε.

Ισως μετα τις διατάσεις να κάνω το κάθισμα σε τοιχο. 4 * 1.5 λεπτό. Κοιμηθηκα και μια ωρα το μεσημερι. Ειμαι πούδρα. Έτοιμος για νυχτερινή αποστολή. Με ζάλισαν στο γραφειο σημερα και καπου πρέπει να ξεσπάσω.  :devil:

Σημερα θα κάνω τρέξιμο (εκανα χθες και ποδια βεβαια) αυριο δεν θα κάνω καθολου.

4 * 10 λεπτά τα 2 πρώτα 10λεπτα θα είναι σε χαλαρο μοτιβο το 3ο θα είναι καταδίωξη και το 4ο θα είναι χαλαρο κλεισιμο.  

Μετα διατάσεις και πούλο. Στο 3ο δεν πρέπει να σταματήσω με τίποτα ότι κουραση και αν νιώσω. Τα δεκάλεπτα δεν θα είναι συνεχομενα με 2 λεπτά διαλειμα με περπάτημα αναμεσα. Ντροπη να μη βγει το 3ο σε εντονο ρυθμό. Εχω καιρο να τρεξω θα με τεστάρω λιγο αποψε.

Ισως μετα τις διατάσεις να κάνω το κάθισμα σε τοιχο. 4 * 1.5 λεπτό. Κοιμηθηκα και μια ωρα το μεσημερι. Ειμαι πούδρα. Έτοιμος για νυχτερινή αποστολή. Με ζάλισαν στο γραφειο σημερα και καπου πρέπει να ξεσπάσω.  :devil:

Και εμενα μου αρεσει η γυμναστικη το βραδυ αν και μετα μου φερνει υπερενταση..σημερα το μεσημερι εκανα 2 ωρες δουλειες του σπιτιου ελιωσα εεε και αυτο γυμναστικη ειναι θα χτυπηθω και μια ωρα το βραδακι!!

Και εμενα μου αρεσει η γυμναστικη το βραδυ αν και μετα μου φερνει υπερενταση..σημερα το μεσημερι εκανα 2 ωρες δουλειες του σπιτιου ελιωσα εεε και αυτο γυμναστικη ειναι θα χτυπηθω και μια ωρα το βραδακι!!

Εγω ξύπνησα στις 7 πήγα δουλειά γυρισα στις 4 σπιτι εκατσα εφαγα κοιμηθηκα μια ωριτσα το απογευματάκι πηγα για ψώνια στο μάρκετ και τωρα πάω να κάνω το προγραμματάκι μου! Μετα θα έρθω θα κανω την μπανάρα μου με κρυο νεράκι θα κάτσω να φάω και κατά τις 12-1 θα την πέσω για υπνο! Τι θα κανεις αυτά που εγραψες και χθες???

Εγω ξύπνησα στις 7 πήγα δουλειά γυρισα στις 4 σπιτι εκατσα εφαγα κοιμηθηκα μια ωριτσα το απογευματάκι πηγα για ψώνια στο μάρκετ και τωρα πάω να κάνω το προγραμματάκι μου! Μετα θα έρθω θα κανω την μπανάρα μου με κρυο νεράκι θα κάτσω να φάω και κατά τις 12-1 θα την πέσω για υπνο! Τι θα κανεις αυτά που εγραψες και χθες???

Ναι..!Σε οτι κανω διακρινω αρκετες αντοχες,εκτος απο την "σανιδα" ...αλλα ειναι ωραια ασκηση,μαζι με τα βαθια καθισματα..σφιγγουν ολα και οταν υπερβαινω λιγο την προσπαθεια ποναω παντου.

Ναι..!Σε οτι κανω διακρινω αρκετες αντοχες,εκτος απο την "σανιδα" ...αλλα ειναι ωραια ασκηση,μαζι με τα βαθια καθισματα..σφιγγουν ολα και οταν υπερβαινω λιγο την προσπαθεια ποναω παντου.

Υπάρχουν αρκετες ωραιες ακησεις που μπορει να κάνει κάποιος σε ένα πάρκο χωρις να χρειάζεται γυμναστηριο. Τα καθίσματα κανουν καλη δουλειά στους τετρακέφαλους όπως και οι προβολές. Εγω σημερα έκανα και άρσεις γαμπών. Μετα το τρεξιμο ανεβηκα στο πεζουλάκι οι φτερνες στον αέρα και σηκώνεσαι στις μυτες των ποδιών. Εκτελείς 20 επαναλήψεις επι 4 σετ και εισαι τζέτ B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...