SuicycoMania Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Θα ηθελα παρα πολυ να το πιστεψω οτι η μπυρα δεν παχαινει αλλα δεν...ΔΕΝ!Ποσες θερμιδες εχει μια μπυρα,ενα μπουκαλι των 500ml?Μια απλη ξανθια του σουπερ μαρκετ..ουφ! βρε δεν παχαινει λεμε ποσο να εχει 150? θα τις καψεις αμα περπατησεις 100 μετρα...αν σε καιει πιες χωρις αλκοολ , αλλα μην τρελενεσαι τοσο... δεν κανει κακο το μπυρακι 1
the other one Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 δεν είναι οι θερμίδες σαν ποσότητα το πρόβλημα, είναι πως καταρχήν κανείς δε μενει στη 1 μπύρα οπότε οι 150-170 θερμίδες γίνονται άνετα 500, πως συνήθως οι μπύρα συνοδεύεται με άλλα πράγματα που επίσης δεν είναι κι ό,τι πιο υγιεινό συνήθως όπως και το ότι αυτές οι 170 θερμίδες περίπου ανά μπουκάλι κατά βάση είναι άχρηστες. 1
DDevil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Λιγες ερωτησεις στα γυμνασμενα κορμια του θρεντ..Ειμαι 64 κιλα 1.66 υψος,γυναικαρα,γκομεναρα,πεφτουν ολοι στα ποδια μου..ενταξει σταματαω τις βλακειες. Εδω και εναν μηνα κανω καθημερινα 1 ωρα γυμναστικη απο μονη μου,θα μου πειτε τι γυμναστικη κανεις απο μονη σου μωρη χαρχαλω?Γρηγορο περπατημα,βαθια καθισματα,ασκηση σανιδα (την οποια την παλευω για 20 δευτερα το πολυ λολ),ακουστικα στα αυτια και δωστου αεροβικη τυπου χορο αυτα εν ολιγοις..εχω χασει με τις δικες μου τις βλακειουλες 2.5 κιλα τα οποια θα ηταν και περισσοτερα αν τα βραδια δεν με κερδιζαν 2 μπυριτσες Aυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποσες θερμιδες πρεπει να καταναλωνω ημερησιως ωστε να χασω 5-6 κιλα και να κανω λιγη γραμμωση?Δεν με νοιαζει το χρονικο διαστημα..ας παρει οσο χρειαστει. Σημερα πχ εφαγα ενα μικρο πιατακι γιγαντες,υπολογιστε ενα φλιτζανακι,χωρις ψωμι,χωρις τιποτα,το απογευμα τρακαρα μετωπικα με ενα κεφτεδακι,μονο ενα και το βραδυ εφαγα 2 καλαμακια κοτοπουλο αλαδωτα σκετα!Ποσες θερμιδες καταναλωσα σημερα και τι εκαψα με μια ωρα αεροβικη?Επισης οταν κανεις καθημερινα την γυμναστικη σου και τρως μετρημενα ειναι καταστροφικη μια μπυρα το βραδυ?Ελα καλοκαιρι ειναι γαμωτο.... Ελπιζω σε μια σοβαρη απαντηση και οχι τρολλαρισμα.. http://www.vita.gr/diaita/xaste-varos/article/6372/poses-thermides-xreiazomai-kathhmerina/ αλλα νομιζω έφαγες λιγο 1
afentiko Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Εχει να προτεινει κανεις καποιο προγραμμα εκγυμνασης με λαστιχα για να κανουμε συντηρηση στις διακοπες? (κανα 10-15 μερες)
yannis27gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ανώνυμη, τρώγε πολλά λαχανικά κι αρκετά φρουτα. Επίσης καλό πρωινό και μεσημεριανό κι ενα γιαουρτι 2% στραγγιστό για βραδινό. Αν πεινας τρέφεσαι λάθος, να το θυμάσαι αυτό. Αφεντικό, ψάξε για band resistance ασκησεις, θα βρεις πολύ πραμα. 1
Bspus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Θα ηθελα παρα πολυ να το πιστεψω οτι η μπυρα δεν παχαινει αλλα δεν...ΔΕΝ!Ποσες θερμιδες εχει μια μπυρα,ενα μπουκαλι των 500ml?Μια απλη ξανθια του σουπερ μαρκετ..ουφ! Συμφωνα με το google παντως, ενα κουτακι μπυρα εχει λιγο περισσοτερες θερμιδες απο ενα κουτακι coca cola (κανονικη). Οποτε αν η μπυρα δεν παχαινει, ουτε η coca cola παχαινει Καλυτερα να την αποφυγεις. Μια συνηθεια ειναι ολα. Και εγω ημουν εθισμενος στα αναψυκτικα και τα εκοψα μαχαιρι παροτι δεν εχω περιττα κιλα. Προσωπικη εμπειρια ειναι οτι σε πραγματα που κινδυνευεις να εθιστεις η πληρης αποχη ειναι πιο ευκολη απο την περιστασιακη καταναλωση, αλλα αυτο δεν ειναι κανονας.
Vapir Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 δεν ξανατρώω βρώμη τέλος , την έκοψα λίγες μέρες και εξαφανίστηκε το φούσκωμα και η ενόχληση. Είχα φτάσει να τρώω μόνο 40γρ και να με πειράζει , βρασμένη/ψημένη / μουλιασμένη όλη νύχτα και δεν ήταν και η άκοπη.αστα διάλα με το πριονίδι , τόσα χρόνια φούσκωμα μετά το πρωινό και δεν ήξερα απο τι ήταν Συμφωνα με το google παντως, ενα κουτακι μπυρα εχει λιγο περισσοτερες θερμιδες απο ενα κουτακι coca cola (κανονικη). Οποτε αν η μπυρα δεν παχαινει, ουτε η coca cola παχαινει Καλυτερα να την αποφυγεις. Μια συνηθεια ειναι ολα. Και εγω ημουν εθισμενος στα αναψυκτικα και τα εκοψα μαχαιρι παροτι δεν εχω περιττα κιλα. Προσωπικη εμπειρια ειναι οτι σε πραγματα που κινδυνευεις να εθιστεις η πληρης αποχη ειναι πιο ευκολη απο την περιστασιακη καταναλωση, αλλα αυτο δεν ειναι κανονας. τα μπερδεύεις , η κοκα κόλα δεν παχαίνει λόγο θερμίδας , παχαίνει λόγο οτι η θερμίδα της είναι ζάχαρη και αυτό προκαλεί κάτι που βαριέμαι να αναλύσω και θα γράψω σεντόνι (google it καλύτερα αν ενδιαφέρεσαι). Μην μένετε στις θερμίδες , προφανώς και δεν είναι το ίδιο να φας 2000 θερμίδες ποιοτικής τροφής με το να φας 2.000 θερμίδες (τυχαίες θερμίδες) απο σοκολάτες/πατατάκια και κοκα κόλα 2
DDevil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Οπως εγραψε και ο Vapir η ζάχαρη θα μεινει σαν λίπος δεν ειναι το ιδιο με το να φάς ας πουμε 2 φέτες ψωμι ολικης με ταχινι μέλι και χουρμάδες και κανέλα με το να φάς 2 φετες ασπρο ψωμι με μερέντα το πρωτο δινει πρωτεινη απο το ταχινι (για τον χουρμα δεν εχω ψάξει) ενω το δευτερο δινει λίπος. Δινει και υδατανθρακες βεβαια αλλα το ολικης δεν εχει σχέση με το άσπρο ψωμί. Εγω χθες μετα την προπονηση κουμπωσα 2 γιαούρτια με 5-6 καρυδια και 2 φέτες ψωμι ολικής με ταχινι μέλι και κανέλα. Ισως το πιο σωστο γευμα τυπικά να ειναι μονο πρωτεινη και σαλάτες. Για μετά την προπονηση.Εμενα ειχε και υδατανθρακα ωστοσο 1 φετα ψωμι με το φαγητο πιστευω θα την έτρωγες σε κάθε περιπτωση. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2016 από DDevil
TEOKOS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Κούμπωσα και εγώ χτες το βράδυ 5-6 φρηγαδέλια σάντουιτς με κοκορέτσι και κρατσανιστή πανσέτα Και συνήλθα απο τους πόνους της υπερβολικής χρήσης κανό. Από Σχοινούσα μέχρι κάτω Κουφονήσι έκαψα και την πρωτείνη απο τα νύχια των ποδιών μου 2
eliasjuve Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν παχαίνει ομορφαίνει! Το θέμα δεν είναι τόσο οι θερμίδες αλλά ο γλυκαιμικός δείκτης. 1
Demetra_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν παχαίνει ομορφαίνει! Το θέμα δεν είναι τόσο οι θερμίδες αλλά ο γλυκαιμικός δείκτης. ΚΑΡΑ συμφωνώ !!!
anwnymh29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..να πω οτι αναψυκτικα δεν πινω καθολου,γλυκα δεν τρωω επισης.Η μονη ζαχαρη που καταναλωνω ειναι μιση κουταλια στον καφε μου.Ψωμι δεν τρωω,λαχανικα τρωω 3 φορες την εβδομαδα,φρουτα το παλευω,νερο πινω 2 λιτρα.Απλα λιγο μες τις θερμιδες μπερδευομαι,δλδ ποσες να καταναλωνω.Και φυσικα ο βραχνας μου ειναι το βραδυνο μπυρονι
Bspus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 τα μπερδεύεις , η κοκα κόλα δεν παχαίνει λόγο θερμίδας , παχαίνει λόγο οτι η θερμίδα της είναι ζάχαρη και αυτό προκαλεί κάτι που βαριέμαι να αναλύσω και θα γράψω σεντόνι (google it καλύτερα αν ενδιαφέρεσαι). Μην μένετε στις θερμίδες , προφανώς και δεν είναι το ίδιο να φας 2000 θερμίδες ποιοτικής τροφής με το να φας 2.000 θερμίδες (τυχαίες θερμίδες) απο σοκολάτες/πατατάκια και κοκα κόλα Απαντησα με θερμιδες ως μετρο συγκρισης γιατι αυτες ανεφερε αλλα θα επρεπε να το ξεκαθαριζα. Εχεις απολυτο δικιο προφανως. Δεν ειχα σκοπο να υπερασπιστω τα αναψυκτικα σε συγκριση με τη μπυρα. Μεταξυ των 2 καλυτερα η μπυρα αλλα ακομα καλυτερα κανενα απο τα 2 1
DDevil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..να πω οτι αναψυκτικα δεν πινω καθολου,γλυκα δεν τρωω επισης.Η μονη ζαχαρη που καταναλωνω ειναι μιση κουταλια στον καφε μου.Ψωμι δεν τρωω,λαχανικα τρωω 3 φορες την εβδομαδα,φρουτα το παλευω,νερο πινω 2 λιτρα.Απλα λιγο μες τις θερμιδες μπερδευομαι,δλδ ποσες να καταναλωνω.Και φυσικα ο βραχνας μου ειναι το βραδυνο μπυρονι Δεν τρως γλυκά? ειναι η μεγάλη μου αγάπη ευτυχως έχω καλο μεταβολισμο και δεν φαινεται οτι κάποιες φορές τις κάνω τις μαλακιες μου. Εμενα η μπυρα δεν μου άρεσε ποτέ. 1
Demetra_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 https://www.facebook.com/paigehathawayfit/videos/1048333308619994/πρέπει να βρω πατέντα να την κάνω σπίτι ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις