Liverpool89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 13/8 με 1/9 το γυμναστήριο ειναι κλειστο.. τον παιζουν κανονικα... 2
alex_000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Γιαννη να πας για τα 3 μυικα κιλα σε ενα χρόνο που στοχεύεις. τα εχεις ανετα αρκει να μιλαμε για προπονηση gym. ξεκινα και squat. θα κανεις καπου 60x5 τωρα. Οταν σε ενα χρονο κανεις 90x5 θα εχεις βαλει τα 3-4 κιλα που θες. --- Φωτη με τεντωσες. ειμαι κανα μηνα διατροφη ερημίτη μονο στηθος χαμηλο υδατανθρακα και σανο. Εγω δεν το καταλαβα πολυ αλλα παρολο που δεν εχασα πολά κιλα 83.5 ειμαι οσοι με βλεπουν μου λενε πως εγινες έτσι 1
tehAllantin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 πως μπορείς να καταλάβεις πόσα από τα κιλά που έβαλες είναι μυικά και πόσα λίπος νερα κλπ; Αρχες μαη μουν 68~ και τώρα βλέπω είμαι 71/72. Εχει μια ζυγαριά που υποτιθεται μετράει λίπος στο γυμναστήριο αλλα οκ, δεν πιστεύω πως ειναι ακριβής. Εχω και αυτο το πραγματακι που υποτίθεται μετρας το bf% αλλα και παλι, δεν πιστεύω πως ειναι 100% ακριβές΄. Πχ, στη ζυγαρια ελεγε 11.5% και το caliper 14%. Αύριο θα πάω να τσεκάρω πάλι στο γυμναστηριο πάντως.
Demetra_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 εγώ είμαι 53.3κιλά σημερινή ζύγιση δοκίμασα ένα περσινό τζιν και με ζόριζε στα μπούτια. καλά που σταμάτησα το γυμ γιατί δεν θα έμπαινα στα ρούχα (αστείο) αλήθεια, είναι τόσο απλό Άλεξ; δλδ με την αύξηση των κιλών στη μπάρα να βάζεις μυική μάζα; συνδυάζεται τόσο άμεσα η ενδυνάμωση με την υπερτροφία; πως μπορείς να καταλάβεις πόσα από τα κιλά που έβαλες είναι μυικά και πόσα λίπος νερα κλπ; Αρχες μαη μουν 68~ και τώρα βλέπω είμαι 71/72. Εχει μια ζυγαριά που υποτιθεται μετράει λίπος στο γυμναστήριο αλλα οκ, δεν πιστεύω πως ειναι ακριβής. Εχω και αυτο το πραγματακι που υποτίθεται μετρας το bf% αλλα και παλι, δεν πιστεύω πως ειναι 100% ακριβές΄. Πχ, στη ζυγαρια ελεγε 11.5% και το caliper 14%. Αύριο θα πάω να τσεκάρω πάλι στο γυμναστηριο πάντως. ότι μετράς και συ bf με διαπερνά
tehAllantin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 i love statistics Αλλά γιατί όχι; Επισης, με ενδιαφέρει πολύ να ξέρω τι γινεται στο σώμα μου και πως ο συνδυασμός δύναμη = περισσότεροι μύες και όχι ίσως δυνατότεροι υπάρχοντες με μικρές προσθήκες σιγα σιγά. Τον μάη, κατα τα μέσα έκανα 1μιση pullup. Τώρα έκανα 9 (το ένατο ηταν "μισό" δεν πέρασε το σαγόνι την νοητή ευθεία). Εκανα 5χ5 στηθος στα 40 κιλα, τώρα 55(ψιλο ανετα). 5χ5χ30 military τώρα 42,5. 5χ5χ70 deadlift τώρα 100. 5χ5χ60 squat κ τώρα 90. Επισης εβγαλα το βαρος του σώματος μου από 1 σετ 6επαναληψεις 1 σετ 5 1 σετ 4 σε 4χ8 . Το θεωρώ καλη πρόοδο μιας και δεν τα δινω ολα στο γυμναστήριο, χρειάζομαι δυνάμεις και για τη δουλειά. 3
alex_000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Στο περιπου δεν ειναι δυσκολο. ανεβαινει το σωματικο βαρος η περιφερεια μεσης μενει ιδια το προσωπο δεν παχαινει και τα κιλα στο gym αυξανουν αρκετα. οπως εχουμε πει πολλες φορες, στην ηλικια του γιαννη βαζω τρια μυικα κιλα σημαινει βαζω 6 και μετα κοβω τα 3 με καλη διατροφη. δεν παιζει να μπουνε 3 μυικα καθαρά. προς αποφυγη παρεξηγησεων 3 μυικα κιλα σε ενα χρονο ειναι σχεδον αδυνατο για το 90% των ανθρωπων, να μην δινω την εντυπωση οτι γινεται για τον καθενα. Για τον Γιαννη συγκεκριμενα ειμαι σιγουρος οτι το εχει ανετα γιατι ξερω τον σωματοτυπο του και την προπονηση διατροφη που εκανε μεχρι τωρα. Αν κανει σωστη δουλεια για ενα χρονο δεν θα τον γνωριζει κανενας (και μαλια θα βγαλεις ) αλήθεια, είναι τόσο απλό Άλεξ; δλδ με την αύξηση των κιλών στη μπάρα να βάζεις μυική μάζα; συνδυάζεται τόσο άμεσα η ενδυνάμωση με την υπερτροφία; οχι δεν ειναι τοσο απλο και δεν συνδυαζεται τοσο γραμμικα. μιλαω για τον γιαννη συγκεκριμενα και μιλαω με τοση σιγουρια γιατι ξερω πολυ καλα τι εκανε και τον εχω δει και προσωπικα. i love statistics Αλλά γιατί όχι; Επισης, με ενδιαφέρει πολύ να ξέρω τι γινεται στο σώμα μου και πως ο συνδυασμός δύναμη = περισσότεροι μύες και όχι ίσως δυνατότεροι υπάρχοντες με μικρές προσθήκες σιγα σιγά. Τον μάη, κατα τα μέσα έκανα 1μιση pullup. Τώρα έκανα 9 (το ένατο ηταν "μισό" δεν πέρασε το σαγόνι την νοητή ευθεία). Εκανα 5χ5 στηθος στα 40 κιλα, τώρα 55(ψιλο ανετα). 5χ5χ30 military τώρα 42,5. 5χ5χ70 deadlift τώρα 100. 5χ5χ60 squat κ τώρα 90. Επισης εβγαλα το βαρος του σώματος μου από 1 σετ 6επαναληψεις 1 σετ 5 1 σετ 4 σε 4χ8 . Το θεωρώ καλη πρόοδο μιας και δεν τα δινω ολα στο γυμναστήριο, χρειάζομαι δυνάμεις και για τη δουλειά. φιλε πρεπει να το παρεις σοβαρα και να κανεις τουλαχιστον 8-12μηνες προπονησεις με προγραμμα. μετα απο αυτο το διαστημα μπορεις να εισαι σιγουρος οτι η αυξηση κιλων στο gym συνοδευεται απο αυξηση μυικης μαζας. μεχρι τοτε η αυξηση κιλων οφειλεται κυριως σε adaptation του νευρικου συστηματος και τα νουμερα ειναι πολυ off πχ αυξηση 100% των κιλων που σηκωνεις σε μια ασκηση συνοδευεται απο 1-5% αυξηση της μυικης μαζας το πρωτο 12μηνο ενω αυξηση 100% των κιλων συνοδευεται απο αυξηση 40-60% μυικης μαζας μετα τον πρωτο χρονο γυμναστικης (ανακριβη νουμερα to make a point) 2
tehAllantin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 "Μεχρι τοτε η αυξηση κιλων οφειλεται κυριως σε adaptation του νευρικου συστηματος" Ναι, το αυτό. Οπως εχω πει, οσο δυναμώνω θα είμαι ευχαριστημένος. Αναπόφευχτα και λογω του οτι εχω τον σωματοτυπο που εχω και το ότι δεν γυμνάζομαι/γυμναζόμουν συστηματικά, η αλλαγή του σώματος ακολουθεί. Γενικά δεν εχω routine patterns μιας και αλλαζω δουλειές κ μερη συχνά. (μου αρεσει να ταξιδευω, βλεπω νεα μερη, ανθρωπους κουλτουρες κλπ). 1
mpompo13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν ξερω αμα γυμνάζεσαι ηδη ή αμα σκέφτεσαι να αρχισεις αλλα υπάρχουν φορές που παρακαλάω από μέσα μου να τελειώσει το σέτ. Η γυμναστική δεν είναι για τους τεμπέληδες μπορει να γουστάρεις να κάνεις μεν αλλα θα φτάσεις αρκετες φορές στα ορια σου και θα νιώθεις ότι τρικλίζεις. Αυτό πιστευω ότι σε κάνει πιο δυνατο και ψυχικά και σωματικά. Ψυχικά διοτι αντέχεις την πιεση. Αμα γινόντουσαν τα γυμνάσματα με τον φραπέ και στο χαλαρο ολοι φιτνεσσ θα ηταν. Τα χαστουκια προφανως είναι σε εισαγωγικά αλλα μη θεωρησεις απιθανο να πέσεις σε κανενα τρελο εκπαιδευτη - γυμναστή - δασκαλο και όταν μιλάς ή εισαι αλλου να ριχνει ολο το τμημα για κάμψεις και τέτοια "καψωνια" συμβαινουν και αυτά. Πχ γιατι μιλατε? πάρτε τωρα 30 κάμψεις ολοι. επειδή εχω κανει ομαδικές προπονήσεις εχει συμβει αρκετες φορές αυτό. Παλια μας ειχαν βγαλει να τρέξουμε το χιλιομετρο 10 φορές με ενδιάμεσα διαλειματα των 2 λεπτών και με χρονο όχι πανω από 4 μιση λεπτά το κάθε χιλιομετρο. Στα 2 τελευταια χιλιάρια το σωμα δεν το ένιωθα και το μυαλο ειχε κλειδώσει. Μονο με το μυαλο πηγαινα να τελειωσει αυτό το μαρτυριο 9 το πρωι αυγουστο μήνα. Φιλε μη τρελαίνεσαι λιγο λιπος χρειάζεται .... δεν θα γινουμε και τερατουργήματα. Αμα πάνω εισαι γεμάτος και λιγη κοιλιτσα να εχεις δεν τρέχει τιποτα. Αρκει πανω να έχεις κανει καλη δουλειά. Αν και μετά από καιρό λόγω έλλειψης χρόνου ξαναξεκίνησα γυμναστήριο πριν κανά δίμηνο. Βέβαια θεωρώ ότι γυμναστική κάνει για τους λόγους ο καθένας κ κυρίως επειδή γουστάρει. Το ψυχικό θέμα άστο. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά δεν χρειάζεται να ξεσκιστείς στα σετ/γυμναστική για να γίνεις ψυχικά δυνατός. Καψόνια δεν σηκώνω οπότε εάν γινόταν κάτι τέτοιο μάλλον θα σου έριχνα Χ ως εκπαιδευτή όπως κ στο άθλημα. Βέβαια ίσως φταίει πλέον ότι μεγάλωσα κ η έλλειψη υπομονής που έχω. Όσο για το τελευταίο με το 10χιλιόμετρο μου μυρίζει στρατός. Φαντάρος ήσουν ή είσαι στρατιωτικός; Όπως και να έχει δεν συμφωνώ ότι πήγαινες μόνο με το μυαλό. Πήγαινες χωρίς να δουλεύει το μυαλό. Το μυαλό υπάρχει για να το χρησιμοποιούμε δημιουργικά και να αποφεύγουμε καταστάσεις περιττές όπως αυτή που ανέφερες. (Βέβαια για να μην είμαι απόλυτος ομολογώ ότι χωράει πολύ κουβέντα το θέμα.) Τέλος πάντων, έχουμε μία διαφορά απόψεων, κάτι που δεν είναι κακό κ συνήθως οδηγεί σε καλό διάλογο, αλλά δεν γνωρίζω κάτα πόσο είμαστε εντός θέματος εδώ.
yannis27gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Κι ομως, σε ζητήματα αντοχής, απο ενα σημείο και μετά το σώμα σου λέει να σταματήσεις και προχωράς με μόνη δύναμη το πείσμα. Όσοι το έχουν, όσοι δεν τα παρατάνε οταν το σώμα τους λέει οτι δεν μπορεί αλλο να συνεχίσει ειναι που γίνονται σπουδαίοι αθλητές. Εγω τον νιώθω το διαβολο κι αυτό που περιέγραφε με το 10χιλιομετρο γιατί το έχω ζήσει ο ίδιος. Σε λίγες μέρες ξεκινάω προπονήσεις για τη νέα σεζόν. Πω ρε φίλε έχω μια όρεξη... Το δίμηνο καλοκαιρινό διάλειμμα ήταν οτι πρέπει για να γεμίσω ενέργεια και διάθεση! 1
DDevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 μπομπο13 ναι βεβαια ο καθενας γυμνάζεται για δικους του λογους. Άλλος γυμνάζεται από χομπι άλλος για να είναι μάχιμος στη δουλειά του. Ωστοσο πιστευω ότι το ζορι που βγάζουμε στη γυμναστική ισως και να χρειαστεί κάπου. Και οι προπονήσεις στα μαχητικά αθλήματα καμια φορά είναι λιγο πιεστικές όχι επειδή ο εκάστοτε εκπαιδευτης έχει κατι εναντιον σου αλλα διοτι μονο αν σε ζορισει θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις καλυτερα σε μια πιθανη κάποια στιγμη εξωτερική απειλή. Ποτε δεν ξέρεις σε ποιον θα πέσεις. Πάρε το παράδειγμα ένα καρο παιδιών που πέφτουν θυματα τραμπουκισμου στα σχολεια , οι καθηγητές αδιαφορουν αρα πρέπει το παιδι να είναι προετοιμασμένο να αμυνθεί. Καμια φορά είναι παράλογο αλλα μπορει να κινδυνευει και η ζωη του. Κυκλοφορει παλιόκοσμος αναμεσά μας που είναι έτοιμος να προκαλέσει κακό. Πρεπει να ειμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι το ιδιο οσο αυτοι. Σε όσα έχω κανει μας εκαναν σενάρια από δυσκολες καταστασεις βιασμους / επιθεσεις ακομα και 2-3 ατομων. Αμα ψαρώνεις μονο επειδή ανεβάζεις παλμους και κουράζεσαι τοτε πως θα νιώσεις αμα έχεις και 2-3 άτομα απέναντι σου που είναι έτοιμα να επιτεθούν ή μηπως θα κάνεις το κοροιδο αμα καθως βαδιζεις ένα βραδυ δεις σε ένα σκοτεινο σημειο να έχουν επιτεθει σε έναν ανθρωπο ή σε μια γυναικα? δεν εισαι σαν τον τύπο που κάθεται σε έναν καναπε και χλαπακώνει πατατάκια ή πινει μπυρες και καπνιζει εσυ γυμνάζεσαι εχεις φυσική κατασταση μπορεις να τρέξεις να βάλεις δυναμη να πιαστεις στα χέρια δεν μπορεις να φερθεις το ιδιο με κάποιον τέτοιο.
tehAllantin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Παχυνα! Που σαι ρε Δημητρουλλλλα, οριστε, δεν προσεχα κ εβαλα λιπος x"D 1
anwnymh29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Λιγες ερωτησεις στα γυμνασμενα κορμια του θρεντ..Ειμαι 64 κιλα 1.66 υψος,γυναικαρα,γκομεναρα,πεφτουν ολοι στα ποδια μου..ενταξει σταματαω τις βλακειες. Εδω και εναν μηνα κανω καθημερινα 1 ωρα γυμναστικη απο μονη μου,θα μου πειτε τι γυμναστικη κανεις απο μονη σου μωρη χαρχαλω?Γρηγορο περπατημα,βαθια καθισματα,ασκηση σανιδα (την οποια την παλευω για 20 δευτερα το πολυ λολ),ακουστικα στα αυτια και δωστου αεροβικη τυπου χορο αυτα εν ολιγοις..εχω χασει με τις δικες μου τις βλακειουλες 2.5 κιλα τα οποια θα ηταν και περισσοτερα αν τα βραδια δεν με κερδιζαν 2 μπυριτσες Aυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποσες θερμιδες πρεπει να καταναλωνω ημερησιως ωστε να χασω 5-6 κιλα και να κανω λιγη γραμμωση?Δεν με νοιαζει το χρονικο διαστημα..ας παρει οσο χρειαστει. Σημερα πχ εφαγα ενα μικρο πιατακι γιγαντες,υπολογιστε ενα φλιτζανακι,χωρις ψωμι,χωρις τιποτα,το απογευμα τρακαρα μετωπικα με ενα κεφτεδακι,μονο ενα και το βραδυ εφαγα 2 καλαμακια κοτοπουλο αλαδωτα σκετα!Ποσες θερμιδες καταναλωσα σημερα και τι εκαψα με μια ωρα αεροβικη?Επισης οταν κανεις καθημερινα την γυμναστικη σου και τρως μετρημενα ειναι καταστροφικη μια μπυρα το βραδυ?Ελα καλοκαιρι ειναι γαμωτο.... Ελπιζω σε μια σοβαρη απαντηση και οχι τρολλαρισμα.. 1
the other one Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 γενικά αυτά θα τα δεις και μόνη σου με trial n error με προϋπόθεση πως μετράς θερμίδες.. μπορείς να δεις και έναν calorie calculator http://www.calculator.net/calorie-calculator.html
SuicycoMania Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ειμαι 64 κιλα 1.66 υψος,γυναικαρα,γκομεναρα,πεφτουν ολοι στα ποδια μου.. Ωχ...ψηθηκα! Επισης οταν κανεις καθημερινα την γυμναστικη σου και τρως μετρημενα ειναι καταστροφικη μια μπυρα το βραδυ?Ελα καλοκαιρι ειναι γαμωτο.... Με την μπυρα δεν παχαινεις...ισα ισα εχει και μικρες ποσοτητες πρωτεινης και αντιξειδοτικα οποτε μην τρελενεσαι τοσο , Cool
anwnymh29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 γενικά αυτά θα τα δεις και μόνη σου με trial n error με προϋπόθεση πως μετράς θερμίδες.. μπορείς να δεις και έναν calorie calculator http://www.calculator.net/calorie-calculator.html Nαι τα εχω δει αυτα και βασει αυτων των μετρητων λειτουργω..απλα θα ηθελα ετσι και μια πιο εμπεριστατωμενη αποψη απο καποιον που ασχολειται με την γυμναστικη-διατροφη και μια συμβουλη Ωχ...ψηθηκα! Με την μπυρα δεν παχαινεις...ισα ισα εχει και μικρες ποσοτητες πρωτεινης και αντιξειδοτικα οποτε μην τρελενεσαι τοσο , Cool Θα ηθελα παρα πολυ να το πιστεψω οτι η μπυρα δεν παχαινει αλλα δεν...ΔΕΝ!Ποσες θερμιδες εχει μια μπυρα,ενα μπουκαλι των 500ml?Μια απλη ξανθια του σουπερ μαρκετ..ουφ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις