Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Οι γυναικες κανουν squat και deadlift χωρις γαντια , και εγω δεν κανω squat ουτε deadlift και φοραω και γαντια...<br><br>

Καλυτερα να το γυρισω στο πλεξιμο

Χαχα ετσι ρε φιλε αυτο λεω και εγω . Βαζω γαντια πολλα χρονια τα εχω συνηθισει plus δεν γουσταρω καλους στα χερια και δεν βαζουν οι γυναικες παει ξεφτυλιστηκαμε :P μετα ειναι και θεμα υγιεινης νομιζω παει ο καθε μπιχλας και πιανει μπαρεσ αλτηρες ...

Sent from my ipad4 using Insomnia

Δημοσ.

Ρε γιάννη στα πολωνικά?

Παίδες, όταν πιάνετε λεφτά , οι μπάρες και οι αλτήρες που είναι σκέτο σίδερο , είναι το λιγότερο από τα ανθυγιεινά προβλήματά σας. ΕΠίσης δε τρώτε όταν κάνετε βάρη , αλλά τρώτε και πιάνετε το φαγητό με το χέρι, όταν μόλις έχετε πληρώσει με 5ευρω.

Δημοσ.

Στα ελληνικα το βγάζει σε μένα. 

Κάπου είχα διαβάσει ότι ο αριθμός μικροβίων στα χαρτονομίσματα είναι μεγαλύτερος από τις δημόσιες τουαλέτες. Ειδικά δε στα ΑΤΜ γίνεται της πόπης...

Ας μας πει ο γιατρός αν έχει υπόψην του.

Να ρε γιατί μας σκίζει η μέρκελ, για λόγους υγιεινής :)

Δημοσ.

Σε γυμναστηριο σε καλη συνοικιας της πολης μου βρισκεται μια φιλη για συνεντευξη -ζητουσαν ατομο για μανικιουρ. Περιμενει να την φωναξει ο υπευθυνος. Στο διαστημα αυτο, βλεπει τυπισσες το μαλλι στη τριχα, το eyeliner εντονο, την τσαντα την επωνυμη ... για να γυμναστουν

Δημοσ.

Σε γυμναστηριο σε καλη συνοικιας της πολης μου βρισκεται μια φιλη για συνεντευξη -ζητουσαν ατομο για μανικιουρ. Περιμενει να την φωναξει ο υπευθυνος. Στο διαστημα αυτο, βλεπει τυπισσες το μαλλι στη τριχα, το eyeliner εντονο, την τσαντα την επωνυμη ... για να γυμναστουν

And the point is?

Δημοσ.

Χαχα ετσι ρε φιλε αυτο λεω και εγω . Βαζω γαντια πολλα χρονια τα εχω συνηθισει plus δεν γουσταρω καλους στα χερια και δεν βαζουν οι γυναικες παει ξεφτυλιστηκαμε :P μετα ειναι και θεμα υγιεινης νομιζω παει ο καθε μπιχλας και πιανει μπαρεσ αλτηρες ...

Ε εντάξει άμα η άλλη κάνει με 5κιλα βαράκια ή βάζει 10 κιλά στην μπάρα δεν χρειάζεται γάντια. Μια που είχα δει να κάνει 60 κιλά στήθος φορούσε πάντως :P

Δημοσ.

Εγώ γάντια βάζω για 2 λόγους. Ο ένας είναι ότι θέλω να μην έχω κάλους και υπερπλασίες στα χέρια λόγω δουλειάς. Με ενδιαφέρει να έχω καλή απτική ικανότητα στα δάχτυλα και στις παλάμες. Ο δεύτερος είναι γιατί νιώθω ότι έχω καλύτερο grip με αυτά παρά χωρίς αυτά. Έχω ένα ζευγάρι δερμάτινα από το ποδήλατο χωρίς δάχτυλα με τριμμένο κέβλαρ στις παλάμες. Ε η μπάρα δεν γλιστράει με τίποτα ακόμα κι όταν ιδρώνω. 

Τώρα κατά τα squat και στο σπίτι και στο γυμναστήριο έχω κομμένο αφρό για σωλήνες (μαύρο λεπτό) που κουμπώνει σε ένα δευτερόλεπτο στο σημείο που ακουμπάει η μπάρα στους ώμους, έτσι δεν πονάω και δεν ερεθίζεται και το σημείο.

Για τα μικρόβια απλά να πω ότι και η υπερβολική απολύμανση πχ με hand sanitizers και ειδικά σαπούνια τύπου detol δεν κάνει καλό, δημιουργεί ανθεκτικά στελέχη και ύστερα όταν θέλει πχ ο άλλος να απολυμανθεί για λόγο (χειρουργείο) δεν μπορεί.

Ένα απλό σαπούνι με ζεστό νερό και καλό τρίψιμο αρκεί. Για το γυμναστήριο δεν τίθεται θέμα απλά πλένεις τα χέρια μετά.

Θέλω να πάρω δύο δεκάκιλα για την μπάρα αλλά σκέφτομαι μήπως πάρω τέσσερα πεντάκιλα για να μπορώ να τα σπάω στους αλτήρες. Ποια η γνώμη σας; 

και δύο ωραίες σελιδούλες 

http://www.health-calc.com/

http://home.fuse.net/clymer/bmi/

ειδικά η πρώτη έχει πολύ ψωμί και στη βιβλιογραφία της. 

Δημοσ.

Doc αφού θες να βάζεις και στους αλτήρες κιλά πάρε 4 5κιλα.

Η απλά θα πάρω 2 εικοσάκιλα να έχω καβάτζα και θα στείλω όλα τα πεντάκιλα μου (4) στους αλτήρες μαζί με 2 δεκάκιλα. 

Τώρα απλά πρέπει να βρω και ένα μέρος που να τα έχει φτηνά γιατί 3Ε/κιλό δεν δίνω. 

Δημοσ.

Η απλά θα πάρω 2 εικοσάκιλα να έχω καβάτζα και θα στείλω όλα τα πεντάκιλα μου (4) στους αλτήρες μαζί με 2 δεκάκιλα. 

Τώρα απλά πρέπει να βρω και ένα μέρος που να τα έχει φτηνά γιατί 3Ε/κιλό δεν δίνω. 

Με τα 20κιλα έχεις καθαρίσει...δεν έχεις βάλε βγάλε όλη την ώρα.

Είναι ένα θέμα αυτό με τα βάρη. Αν βρεις σφύρα κι από δω για να έχω κι εγώ υπόψιν μου. 

Δημοσ.

Το bodybuildingclub.gr εχει φθηνα κιλα...

Μαγαζια εχει παντου.. Θεσσαλονικη, Αθηνα, Λαρισα.

Λιγότερο απο 2 ευρώ το κιλό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...