Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κανεις bodyweight ασκησεις;

Σιχαίνομαι τις bw ασκήσεις ... Αλλά έχω έναν καλό φύλακα άγγελο και θα αποκτήσω σύντομα λάστιχα αντίστασης. 

Bw μόνο sumo squat και hip thrust συμβιβάζομαι, ώσπου να προστεθεί το backpack με τα βιβλιογραφικά μου συγγράματα, θα πιάσουν και πραγματικό τόπο :D 

μόνο αερόβιες κάνω πια 

Δημοσ.

Σιχαίνομαι τις bw ασκήσεις ... Αλλά έχω έναν καλό φύλακα άγγελο και θα αποκτήσω σύντομα λάστιχα αντίστασης. 

Bw μόνο sumo squat και hip thrust συμβιβάζομαι, ώσπου να προστεθεί το backpack με τα βιβλιογραφικά μου συγγράματα, θα πιάσουν και πραγματικό τόπο :D 

μόνο αερόβιες κάνω πια 

Είμαστε διαμετρικά αντίθετοι φιλενάδα :)

Δημοσ.

Είμαστε διαμετρικά αντίθετοι φιλενάδα :)

ω ναι, δεν αντέχω τις bw, αν δεν πιάσω αλτήρα ή σιδερένια μπάρα δεν μπορώ. 

γεννήθηκα για τις αίθουσες γυμναστηρίου. 

απλά δεν μπορώ την πολυκοσμία και τις πολύ μικρές αίθουσες. 

ιδιοτροπίλα του φώτη έχω, άσε 

• Like 2
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη είμαι, δεν έχω φύγει ποτές απλά δεν έχω πια λεφτά για γυμναστήριο, ό,τι έχω πάει σε διατροφή

σοβαρα, μπορει να θεωρείται "πολυτελεια" το γυμναστήριο σε σχέση με πολλες καταστάσεις που βλέπουμε, αλλα ρε φιλε μου κάθεται στο λαιμό να μην μπορείς να κάνεις κάτι που θες και γουστάρεις (και ΔΕΝ ειναι υπερβολή/χαιλίκι). Σιχτίρια..

• Like 2
Δημοσ.

Δικό σου Δήμητρα, για να κάνεις και λίγο οικονομία για το γυμναστήριο.

http://metavolismos.com/?p=769

στη δικιά μου περίπτωση ιδανικότερη ήταν μια παλιά φώτο που είχες αναρτήσει...

το γυμναστήριο πάντα θα είναι εκεί και θα με περιμένει 

τώρα ορίζω ως "μεταβατική" περίοδο τη ζωή μου...όλα τα άλλα θα έρθουν 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε δεν σας εχω ξεχασει   και σε κατι αλλα θεματα που εκκρεμoυν  απαντησεις μου  ,απλα εχει πεσει πολυ  φορτος εργασιας και αλλα προσωπικα θεματα.

Γιαννη επεσες στην περιπτωση ...

Θα επανελθω  μετα τις 20/8 μεχρι τοτε  δεν σταματαμε την γυμναστικη και στις διακοπες :)

• Like 3
Δημοσ.

Ετοιμάζω πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής τώρα που έχω τις γνώσεις, να δούμε αν θα καταφέρω αυτή τη σεζόν (Σεπτέμβρης-Μάης) να βάλω τα 3-5 μυικά κιλά που στοχεύω. Άμα δεν τα καταφέρω θα φάω το καπέλο μου που έλεγε κι ο Ρόμπαξ!

Φώτη, απάντησαν τα υπόλοιπα παιδιά (poulinos, wizzy) στο θέμα με τη στολή, με κάλυψαν don't worry.

Δημοσ.

Γιαννη τα μυικα κιλα δεν ειναι στραγάλια... μαξ με διατροφολογο κλπ 2/2,5 παραπανω δεν νομιζω...

Ασχετα που πρεπει να πας σε διατροφολογο να σε μετρησει, να ξερεις που βαδιζεις, να μην το κανεις ολο αυτο τζαμπα. Εφοσον στοχευεις στο μάξιμουμ

Δημοσ.

Γιαννη τα μυικα κιλα δεν ειναι στραγάλια... μαξ με διατροφολογο κλπ 2/2,5 παραπανω δεν νομιζω...

Ασχετα που πρεπει να πας σε διατροφολογο να σε μετρησει, να ξερεις που βαδιζεις, να μην το κανεις ολο αυτο τζαμπα. Εφοσον στοχευεις στο μάξιμουμ

άστον μωρέ δεν θα πάει και για bb, θα τα μετρήσει με το "μάτι" ... τουλ να ευχαριστιέται την εικόνα του. αυτό έχει σημασία, με τον σωστό τρόπο να σου αρέσεις και να σε ευχαριστιέσαι ... 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μετα απο 40 μερες διακοπων φευγω κερκυρα να κανω διακοπες ξανα και να αρχισω προπονηση ξανα!!! xD

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...