Demetra_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Κανεις bodyweight ασκησεις; Σιχαίνομαι τις bw ασκήσεις ... Αλλά έχω έναν καλό φύλακα άγγελο και θα αποκτήσω σύντομα λάστιχα αντίστασης. Bw μόνο sumo squat και hip thrust συμβιβάζομαι, ώσπου να προστεθεί το backpack με τα βιβλιογραφικά μου συγγράματα, θα πιάσουν και πραγματικό τόπο μόνο αερόβιες κάνω πια
yannis27gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Σιχαίνομαι τις bw ασκήσεις ... Αλλά έχω έναν καλό φύλακα άγγελο και θα αποκτήσω σύντομα λάστιχα αντίστασης. Bw μόνο sumo squat και hip thrust συμβιβάζομαι, ώσπου να προστεθεί το backpack με τα βιβλιογραφικά μου συγγράματα, θα πιάσουν και πραγματικό τόπο μόνο αερόβιες κάνω πια Είμαστε διαμετρικά αντίθετοι φιλενάδα
Demetra_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Είμαστε διαμετρικά αντίθετοι φιλενάδα ω ναι, δεν αντέχω τις bw, αν δεν πιάσω αλτήρα ή σιδερένια μπάρα δεν μπορώ. γεννήθηκα για τις αίθουσες γυμναστηρίου. απλά δεν μπορώ την πολυκοσμία και τις πολύ μικρές αίθουσες. ιδιοτροπίλα του φώτη έχω, άσε 2
tehAllantin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Θεσσαλονίκη είμαι, δεν έχω φύγει ποτές απλά δεν έχω πια λεφτά για γυμναστήριο, ό,τι έχω πάει σε διατροφή σοβαρα, μπορει να θεωρείται "πολυτελεια" το γυμναστήριο σε σχέση με πολλες καταστάσεις που βλέπουμε, αλλα ρε φιλε μου κάθεται στο λαιμό να μην μπορείς να κάνεις κάτι που θες και γουστάρεις (και ΔΕΝ ειναι υπερβολή/χαιλίκι). Σιχτίρια.. 2
astrosunnefo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Έπεσα πάνω της τυχαία. Παραθέτω για όποιον ενδιαφέρεται. http://sofeto.gr/?p=3031
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δικό σου Δήμητρα, για να κάνεις και λίγο οικονομία για το γυμναστήριο. http://metavolismos.com/?p=769 1
Demetra_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δικό σου Δήμητρα, για να κάνεις και λίγο οικονομία για το γυμναστήριο. http://metavolismos.com/?p=769 στη δικιά μου περίπτωση ιδανικότερη ήταν μια παλιά φώτο που είχες αναρτήσει... το γυμναστήριο πάντα θα είναι εκεί και θα με περιμένει τώρα ορίζω ως "μεταβατική" περίοδο τη ζωή μου...όλα τα άλλα θα έρθουν 1
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εννοείται. Απλά σου πασάρω γνώση για να μη στρεσσάρεσαι 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ρε δεν σας εχω ξεχασει και σε κατι αλλα θεματα που εκκρεμoυν απαντησεις μου ,απλα εχει πεσει πολυ φορτος εργασιας και αλλα προσωπικα θεματα. Γιαννη επεσες στην περιπτωση ... Θα επανελθω μετα τις 20/8 μεχρι τοτε δεν σταματαμε την γυμναστικη και στις διακοπες 3
yannis27gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ετοιμάζω πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής τώρα που έχω τις γνώσεις, να δούμε αν θα καταφέρω αυτή τη σεζόν (Σεπτέμβρης-Μάης) να βάλω τα 3-5 μυικά κιλά που στοχεύω. Άμα δεν τα καταφέρω θα φάω το καπέλο μου που έλεγε κι ο Ρόμπαξ! Φώτη, απάντησαν τα υπόλοιπα παιδιά (poulinos, wizzy) στο θέμα με τη στολή, με κάλυψαν don't worry.
Liverpool89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γιαννη τα μυικα κιλα δεν ειναι στραγάλια... μαξ με διατροφολογο κλπ 2/2,5 παραπανω δεν νομιζω... Ασχετα που πρεπει να πας σε διατροφολογο να σε μετρησει, να ξερεις που βαδιζεις, να μην το κανεις ολο αυτο τζαμπα. Εφοσον στοχευεις στο μάξιμουμ
Demetra_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γιαννη τα μυικα κιλα δεν ειναι στραγάλια... μαξ με διατροφολογο κλπ 2/2,5 παραπανω δεν νομιζω... Ασχετα που πρεπει να πας σε διατροφολογο να σε μετρησει, να ξερεις που βαδιζεις, να μην το κανεις ολο αυτο τζαμπα. Εφοσον στοχευεις στο μάξιμουμ άστον μωρέ δεν θα πάει και για bb, θα τα μετρήσει με το "μάτι" ... τουλ να ευχαριστιέται την εικόνα του. αυτό έχει σημασία, με τον σωστό τρόπο να σου αρέσεις και να σε ευχαριστιέσαι ... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μετα απο 40 μερες διακοπων φευγω κερκυρα να κανω διακοπες ξανα και να αρχισω προπονηση ξανα!!! xD 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις