Demetra_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 1-2 κομμάτια πίτσας ή 1-2 burger; έχει διαφορά...είμαι πολύ σκυλί με τη διατροφή...δεν δέχομαι οποιαδήποτε απόκλιση από τον στόχο μου, maniac τελείως πειθαρχία full ειδικά με τις τωρινές μου συνθήκες ένα το χειρότερο για να πω "έλα δε βαριέσαι τι θα μου κάνουν 1-2" 1
SuicycoMania Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 1-2 κομμάτια πίτσας ή 1-2 burger; έχει διαφορά... είμαι πολύ σκυλί με τη διατροφή...δεν δέχομαι οποιαδήποτε απόκλιση από τον στόχο μου, maniac τελείως πειθαρχία full ειδικά με τις τωρινές μου συνθήκες ένα το χειρότερο για να πω "έλα δε βαριέσαι τι θα μου κάνουν 1-2" παστιτσιο! ναι αναλογα το μεταβολισμο σου η και τους στοχους που εχεις...εγω αντιθετα ειμαι σκυλι και τρωω οτι σαβουρα αλλα και σπιτικα φαγητα υπαρχουν. Tις δε πρωτεινο-σκονες-κλπ δεν τα ακουμπαω, οτι επιδοσεις εχω στο τριαθλο ειναι φυσικες απο το φαγητο που τρωω (σαβουρες και μη) επισης burger και πιτσα μπορεις να κανεις σπιτικα...δεν ειναι αναγκη απ'εξω , λεμε τωρα!
Liverpool89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αρχηγέ, μια ώρα ποδήλατο και μία ώρα τρέξιμο, όλοι κάνουν - με τον ρυθμό τους. Για δοκίμασε να κάνεις ποδήλατο για μία ώρα με 40χλμ/ώρα μέση ταχύτητα (μιας και μιλάμε για ποδήλατο στο πλαίσιο τριάθλου) και έλα να το συζητήσουμε ξανά. Με την καμια ομως μαξ εχω φτασει απο τι θυμαμαι τα 30/35χλμ/ωρα και αυτο για λιγα λεπτα.. τι ωρα; να πεθανουνε ειναι αυτο, αναλογα και το ποδηλατο ομως
tehAllantin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 ρε σεις αφηστε το παστιτσιο και πιαστε τον μουσακα που ειναι τρου και μερακλίδικος κλπ. Πρωτη φορα που εκανα μεγαλη κουρσα (ΛΑρισα-αγιοκαμποσ-Λαρισα) ημουν σε μεσο ορο 25 και πεθανα
Demetra_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 παστιτσιο! ναι αναλογα το μεταβολισμο σου η και τους στοχους που εχεις...εγω αντιθετα ειμαι σκυλι και τρωω οτι σαβουρα αλλα και σπιτικα φαγητα υπαρχουν. Tις δε πρωτεινο-σκονες-κλπ δεν τα ακουμπαω, οτι επιδοσεις εχω στο τριαθλο ειναι φυσικες απο το φαγητο που τρωω (σαβουρες και μη) επισης burger και πιτσα μπορεις να κανεις σπιτικα...δεν ειναι αναγκη απ'εξω , λεμε τωρα! είσαι γυναίκα; το έχω δει σε γυναίκα αυτό, μεταβολισμό καυστήρα έτρωγε άπειρα και μέσα σε μια μέρα ξανά γραμμές στην κοιλιά. Εμένα κάνουν κάνα 48ωρο να επανεμφανιστούν. αν είναι να φας βρωμιά πρέπει να την κάνεις σωστά, απ΄έξω...σπιτική βρωμιά δεν λέει. τι να την κάνεις την πρωτεϊνη για αντοχή, δεν χρειάζεσαι τους μύες σου τρώνε το πολύτιμο γλυκογόνο άρα σου μειώνουν και την αντοχή.
SuicycoMania Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 είσαι γυναίκα; το έχω δει σε γυναίκα αυτό, μεταβολισμό καυστήρα έτρωγε άπειρα και μέσα σε μια μέρα ξανά γραμμές στην κοιλιά. Εμένα κάνουν κάνα 48ωρο να επανεμφανιστούν. αν είναι να φας βρωμιά πρέπει να την κάνεις σωστά, απ΄έξω...σπιτική βρωμιά δεν λέει. τι να την κάνεις την πρωτεϊνη για αντοχή, δεν χρειάζεσαι τους μύες σου τρώνε το πολύτιμο γλυκογόνο άρα σου μειώνουν και την αντοχή. οχι ναι καπως ετσι και εγω χαχαχαχα καλα λεμε τωρα, αν θες ντε και καλα να φας σουβλακι-πιτσα-burger μπορεις και σπιτι να τα φτιαξεις αυτα χωρις να εχεις στο νου σου τα βρωμολαδα του καθενος... οχι απλα το ανεφερα γιατι μονο αυτο εχω ακουστα, αλλα χρειαζεται διοτι δεν ειναι μονο αντοχης αλλα και δυναμης. Ειχα ρωτησει και πιο πριν...ο ελληνικος καφες κανει 1-2 ωρες πριν πας για ασκηση ?
Demetra_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ειχα ρωτησει και πιο πριν...ο ελληνικος καφες κανει 1-2 ωρες πριν πας για ασκηση ? Αναλογα την ανοχη του καθε οργανισμου.η απαντηση ειναι: δοκιμασε και δες πως αντιδρα ο δικος σου 1
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Άμα δεν πειραματιστείς και με τον καφέ, που είναι η πλάκα ?
DDevil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αναλογα την ανοχη του καθε οργανισμου. η απαντηση ειναι: δοκιμασε και δες πως αντιδρα ο δικος σου Α όχι μη τα γυρνας τωρα , εσυ ειπες ότι δοκιμές και πειραματα με τον οργανισμο δεν κανουμε ετσι δεν ειπες?
yannis27gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αρχηγέ, μια ώρα ποδήλατο και μία ώρα τρέξιμο, όλοι κάνουν - με τον ρυθμό τους. Για δοκίμασε να κάνεις ποδήλατο για μία ώρα με 40χλμ/ώρα μέση ταχύτητα (μιας και μιλάμε για ποδήλατο στο πλαίσιο τριάθλου) και έλα να το συζητήσουμε ξανά. Με τέτοια ταχύτητα πας για μετάλλιο. Εγω δεν έχω αποκτήσει καν την αντοχή που απαιτείται για να το τερματίσω έστω! Αγάλι αγάλι.
Phoenix7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από Phoenix7
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τα γυμναστηρια δεν ειναι Ινστιτούτο αδυνατισματος.. υπαρχουν προσωπικοί γυμναστες γι αυτα τα θεματα. Μια συδρομη δεν σημαινει οτι ο γυμναστης ειναι δούλος μας...
Demetra_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 @DDevil συγκρίνεις δύο ανόμοια πράγματα...άλλο η δράση της καφεΐνης και άλλο ο κίνδυνος του υποσιτισμού. εξάλλου η διατροφή είναι το 70% της υγεινής διαβίωσης, το άλλο 30% είναι η άσκηση. οι μύες ερεθίζονται με την άσκηση, θρέφονται με τη σωστή διατροφή και μεγαλώνουν με τον ύπνο και έτσι για το καλησπέρα της ημέρας 2
alex_000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δήμητρα ξαναγύρισες Θεσσαλονίκη και ξανάρχισες προπονήσεις?
Demetra_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δήμητρα ξαναγύρισες Θεσσαλονίκη και ξανάρχισες προπονήσεις? Θεσσαλονίκη είμαι, δεν έχω φύγει ποτές απλά δεν έχω πια λεφτά για γυμναστήριο, ό,τι έχω πάει σε διατροφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις