SuicycoMania Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 ο ελληνικος καφες πριν την προπονηση κανει καλο? το εννοω σαν τονοτικο να με ξυπνησει...DDevil θα ξερασω με αυτα που συνδιαζεις ρε φιλε! χαχαχα
DDevil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Okay, κι εγώ νομίζω πως το συζητήσαμε αρκετά και θα αρχίσουμε να επαναλαμβανόμαστε. Thanks και πάλι για τις απαντήσεις και τις συμβουλές. Αυτό το pro testo δεν ξέρω τι είναι και δεν μου το βγάζει και το google να μάθω. Η ζυγαριά μου αυτά μου έδειξε, οπότε αυτά λέω. Anyway, και πάλι thanks και καλή συνέχεια. edit: Ω ελπίζω να μην εννοείς το Pro Testosterone (έκανε autofill τελικά το google και έβγαλε αποτελέσματα που βγάζουν νόημα) γιατί εκεί όντως θα γελάνε και οι πέτρες. Δεν παίρνω κάτι προφανώς. http://www.vita.gr/diaita/xaste-varos/article/6372/poses-thermides-xreiazomai-kathhmerina/ τσέκαρε λιγο και αυτό.
ducatirulez Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 παιδιά πρόταση για εφαρμογή(ανδροιντ) καταγραφής τρεξίματος? runtastic,runkeeper,sports tracker
Liverpool89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Να ξερεις οτι το μπανιο στην θαλασσα χαλαρωνει τους μυς και σε κανει χωμα... Πριν κανε αλλα μετα οχι. Αλλα αν σε χτυπάει ο ηλιος πως την παλευεις;
DDevil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 ο ελληνικος καφες πριν την προπονηση κανει καλο? το εννοω σαν τονοτικο να με ξυπνησει... DDevil θα ξερασω με αυτα που συνδιαζεις ρε φιλε! χαχαχα H φάβα είναι δυναμιτης από πλευράς πρωτεϊνων και εχει και ελάχιστο λίπος. στα 100γρ 25γρ η πρωτεϊνη. Θα είναι ευτύχημα αμα συνηθισει κάποιος να τρωει οσπρια (όχι κάθε μερα βεβαια) θα κανει πολύ καλο στην υγεια του και επισης θα φτιαξει και το σώμα του. Δεν υστερουν σε τιποτα από το κρέας (αν και δεν είμαι χορτοφάγος) τρωω και εγω αλλα 2 φορές την εβδομάδα το πολύ. Και όχι κοκκινο κρεας. 1 φορα στις 10 κοκκινο.
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Φάε παραπάνω κρέας από όσπρια. Μικρότερη ποσότητα, μεγαλύτερα πλεονεκτήματα, ευκολότερο στη προετοιμασία. 3
tehAllantin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δακονα, μα μεν!! Εγω στη δουλεια εχω μαμηθει στις σαλατες απο δημητριακα/ριζες/γλυκοπατατα, σε χυμιυς απο παντζαρι καροτο σελερι ανανα πορτοκαλο τζιτζερ, σε πρωινο απο βρωμη. Ελαχιστο κρεας, κανα κοτοπουλο. Μονο η πρωτεινη μετα τη γυμναστικη. Μαλακια, ξερω, αλλα "καλοκαιρι" τραβαει πιο βιγκαν κατασταση. In other news, εψαξα για κανα στρονκμαν γυμ στο αμστερδαμ, τπτ. Κροσφιτ ΠΑΝΤΟΥ...
vgiozo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Φάε παραπάνω κρέας από όσπρια. Μικρότερη ποσότητα, μεγαλύτερα πλεονεκτήματα, ευκολότερο στη προετοιμασία. Και αρκετά μεγαλύτερο κόστος.
yannis27gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ποιος είπε οτι η θαλασσα χαλαρώνει τους μυς; Αλλο πράγμα να την πέφτω στην παραλία και να χαλαρώνω = να διώχνω το άγχος, κι αλλο αυτό που λες Λιβε. Μια χαρά conditioning γυμναστικη μπορεί να κανει κάποιος στη θαλασσα, ίσως και καλύτερη δουλειά απο ενα κλασικό τρέξιμο σε διάδρομο γυμναστηρίου. Τα όσπρια δεν παλεύονται πάνω απο δυο φορες τη βδομάδα, κι αυτό με κενό ενδιάμεσα. Προκαλούν πολύ ένταση στο στομάχι. Μια φορά έκανα το λάθος να φάω 2η μέρα σερί φακή και δε θα το ξεχάσω ποτε... 2
DDevil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ποιος είπε οτι η θαλασσα χαλαρώνει τους μυς; Αλλο πράγμα να την πέφτω στην παραλία και να χαλαρώνω = να διώχνω το άγχος, κι αλλο αυτό που λες Λιβε. Μια χαρά conditioning γυμναστικη μπορεί να κανει κάποιος στη θαλασσα, ίσως και καλύτερη δουλειά απο ενα κλασικό τρέξιμο σε διάδρομο γυμναστηρίου. Τα όσπρια δεν παλεύονται πάνω απο δυο φορες τη βδομάδα, κι αυτό με κενό ενδιάμεσα. Προκαλούν πολύ ένταση στο στομάχι. Μια φορά έκανα το λάθος να φάω 2η μέρα σερί φακή και δε θα το ξεχάσω ποτε... Εντάξει αμα το θυμασαι μονο εσυ πάει στο διαολο το θεμα είναι μην ηταν κανεις ή καμια παραδίπλα να σε ακουει .... και να στο θυμιζουν 1
vgiozo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τα όσπρια δεν παλεύονται πάνω απο δυο φορες τη βδομάδα, κι αυτό με κενό ενδιάμεσα. Προκαλούν πολύ ένταση στο στομάχι. Μια φορά έκανα το λάθος να φάω 2η μέρα σερί φακή και δε θα το ξεχάσω ποτε... Νομίζω πως αυτό είναι πιο ιδιοσυγκρασιακό στη δική σου περίπτωση....αν μη τι άλλο, παραδοσιακά τα όσπρια τρώγονται σε μεγαλύτερη συχνότητα από το κρέας ή ελλείψει κρέατος. Η φακή γίνεται "κουραστική" αν τη τρως ως νεροζούμι...βάλε 2-3 καρότα κομμένα σε ροδέλες μέσα, λίγο σέλινο, ακόμα και λίγο αρακά, σκορδάκι και κρεμμύδι (και μια συσκευασία ψιλο΄κομμένης ντομάτας) και γίνεται λιχουδιά... ...προσωπικά όταν έχω φακές μπορεί να κλέψω καμιά κουταλιά ενδιάμεσα στα γεύματα, αντί να μου βαραίνει το στομάχι, περισσότερο νιώθω ότι μου το φτιάχνει (ίσως είναι το σκορδάκι). ...πλούσιο θρεπτικά γεύμα, με μπόλικη πρωτεΐνη, σίδηρο κτλ
SuicycoMania Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Να ξερεις οτι το μπανιο στην θαλασσα χαλαρωνει τους μυς και σε κανει χωμα... Πριν κανε αλλα μετα οχι. Αλλα αν σε χτυπάει ο ηλιος πως την παλευεις; Ναι ετσι ειναι αλλα καποια στιγμη συνηθιζεις...εγω που κανω τριαθλο σπριντ+κανονικο (olympic) τα transition ειναι οτι χειροτερο υπαρχει απο κουραση! καθε φορα νιωθεις το σωμα σου και τα ποδια σου οτι ειναι σαν ζελες και θα σωριαστεις στο εδαφος. Δεν συγκρινεται πιστευω με κανενα ειδος γυμναστικης η γυμναστηριου. Επισης ποτε δεν πινω η τρωω κατι ενδιαμεσα μονο ξεπλενω το στομα με νερο , μονο ισοτονικ κανει να πινεις. Δεν μπορω να φανταστω τι απιστευτη δυναμη εχουν αυτοι που κανουν το ironman ... το οποιο θελω να πετυχω και εγω καποια στιγμη στη ζωη μου. H φάβα είναι δυναμιτης από πλευράς πρωτεϊνων και εχει και ελάχιστο λίπος. στα 100γρ 25γρ η πρωτεϊνη. Θα είναι ευτύχημα αμα συνηθισει κάποιος να τρωει οσπρια (όχι κάθε μερα βεβαια) θα κανει πολύ καλο στην υγεια του και επισης θα φτιαξει και το σώμα του. Δεν υστερουν σε τιποτα από το κρέας (αν και δεν είμαι χορτοφάγος) τρωω και εγω αλλα 2 φορές την εβδομάδα το πολύ. Και όχι κοκκινο κρεας. 1 φορα στις 10 κοκκινο. Δεν τα μπορω τα νεροζουμια μονο οταν ειμαι σε ξεκουραση , θελω το στομαχι να μην επηρεαζεται ευκολα απο τις τροφες γι'αυτα που κανω. 1
yannis27gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Βρε πεντανόστιμη την κάνω, γι αυτό και πήγε σερί. Αλλα το οτι τα όσπρια προκαλούν στομαχικές διαταραχές ειναι σύνηθες, δεν αφορά μόνο εμένα, δεν ειναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Θρεπτικά ειναι ναι, αλλα υπερβάλεις λίγο. Η μεν πρωτεΐνη δεν εχει πλήρες προφίλ -γι αυτό και πρέπει να συνδυάζονται με ρύζι ωςτε να πάρεις απο εκεί το αμινοξύ που τους λείπει- ενώ κι ο σιδηρος ειναι τρισθενης που σημαίνει πολύ πιο δύσκολα απορροφησιμος σε σχέση με το δισθενη που βρίσκεται στις ζωικές τροφές -χωρια που οι ίδιες οι φυτικές ίνες που υπάρχουν στα όσπρια δεσμεύουν ακόμη περισσότερο σίδηρο και τον κάνουν ακόμη πιο δύσκολα απορροφησιμο. Μια λύση ειναι να συνδυάζεις φακές με βιταμίνη c π.χ. να τις τρως με χυμό λεμονιού, αλλα και πάλι αν βασίζεσαι εκεί για να πάρεις σίδηρο, θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Suicycomania, θέλω πολύ να κάνω τρίαθλο αλλα ενώ το ποδήλατο και το τρέξιμο παλεύονται, αυτό το κολύμπι ειναι μεγάλο μανίκι! Σε ζηλεύω που το βγάζεις. Ευελπιστώ σε λίγα χρόνια να μπορώ κι εγω! 1
SuicycoMania Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Suicycomania, θέλω πολύ να κάνω τρίαθλο αλλα ενώ το ποδήλατο και το τρέξιμο παλεύονται, αυτό το κολύμπι ειναι μεγάλο μανίκι! Σε ζηλεύω που το βγάζεις. Ευελπιστώ σε λίγα χρόνια να μπορώ κι εγω! Ναι ακριβως επειδη δεν ειμαι και ο καλυτερος κολυμβητης κρατιεμαι μονο απο τις αντοχες που εχω, οπως και οτι δεν ειμαι 1.90 υψος αλλα 1.70... παιζει τεραστιο ρολο αυτο μεταξυ αλλων, αλλα μπορω και κλεινω χρονους απο τα αλλα 2. Δεν παιζω εννοειτε με pro's αλλα στους aged group. Το peak ειναι στα mid-20'ς , οσο μεγαλωνεις τοσο χειροτερα ειναι αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις