Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

αυτό το βάζω για το muscle memory που λέμε και τα special genetics 

πέρα απο το προφανές πως κάνει χρήση ουσιών και δεν θα ήθελα να σταθούμε σε αυτό γιατι ο συγκεκριμένος 52χρονος είχε σταματήσει τα πάντα τα τελευταία 13 χρόνια, ουσίες και heavy training για δεκαετίες και γυμναζόταν για υγεία την είχε αφού πριν αρχίσει το εν λόγο εγχείρημα πέρασε γιατρούς για τα πάντα και μας έδειξε τα αποτελέσματα στο fb/instagram.

φανταστείτε πως ένας φυσικός μπορεί να πετύχει κάτι ανάλογο σε μικρότερη κλίμακα φυσικά, αν ξέρει τι κάνει. Δηλαδή αν κάποιος είχε παλιότερα ένα χ σώμα και τα είχε περπατήσει , όταν αρχίσει πάλι θα επανέρθει στην κατάσταση που ήταν και ίσως σε ακόμη καλύτερη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 
τώρα το βίντεο το βάζω και για όσους τον είχαν παρακολουθήσει πριν 2-3 μήνες όταν ακούστηκε πως κατεβαίνει ξανά σε αγώνα και μου έκανε εντύπωση πραγματικά η αλλαγή και έχει ακόμα άλλο 1/3 του χρόνου που είχε αρχικά για να αναπτυχθεί μέχρι τον αγώνα.

παρακαλώ μόνο μην αρχίσουμε καμια συζήτηση δεν μου αρέσουν αυτά τα σώματα , θα πεθάνει , θα κάνει θα ράνει , δεν είμαστε αυτός , δεν θα γίνουμε και δεν θέλουμε να γίνουμε αυτός , δεν είναι πρότυπα όσοι κάνουν χρήση ουσιών αλλα αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να παρακολουθούμε κ αυτά που κάνουν οι special περιπτώσεις   :)
Υπάρχουν πολλά τερατώδη σώματα πάντως και είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχουν αρχίσει να πειραματίζονται με κάτι άλλο απο αυτά που ακούγαμε/ξέραμε τόσα χρόνια σαν ουσίες. 
Φυσικά και δεν τους θαυμάζω όλους αυτούς και εμένα άσχημα μου φαίνονται τέτοια σώματα,  αλλα αυτό δεν σημαίνει πως αν έβλεπα έναν άνθρωπο με 4 λειτουργικά χέρια δεν θα έμενα μλκς. Πραγματικά σαν μεταλλαγμένοι είναι , τεράστιες μάζες αλλα και στεγνές σαν γρανίτης, όχι soft όπως παλιότερα , σε λίγα χρόνια μπορεί να τους δούμε να πέφτουν σαν τις μύγες xD
Δημοσ.

Καλημερα! Okay, συμφωνοι με αυτα που λετε, οπως ειπα προσπαθω να φτιαξω κατι καλο για μενα και τωρα μαθαινω οποτε ολες οι αποψεις καλοδεχουμενες. Θα δω τι πρεπει να αλλαξω σιγα-σιγα και θα δω αν με βοηθαει ή οχι. Θα μαθω και θα προσπαθησω τα λαθη να γινονται ακομα λιγοτερα με τον καιρο. Αλλος τροπος απο trial and error δεν υπαρχει για μενα.

Στο θεμα των θερμιδων: Τις προηγουμενες εβδομαδες που ανεβασα θερμιδες (1500) εχασα λιπος, πηρα μυες και εμεινα ιδια κιλα. Αρα πιστευω πως ειναι ενα καλο σημειο για μενα. Αυτη την εβδομαδα που ξεκινησα γυμναστηριο θα δω αν καιω περισσοτερο και απο βδομαδα τρωω περισσοτερο αν χρειαστει. Επισης, δεν πειναω/λιμοκτονω με αυτα που τρωω. Καθε αλλο χορταινω πολυ περισσοτερο απο παλαιοτερα που ετρωγα οτι να ναι. Παιρνω τις πρωτεΐνες μου, τους υδατανρακες μου και τα λιπη μου οσο πιο σωστα μπορω. Προφανως το προγραμμα μου θα μπορουσε να τροποοιηθει προς το καλυτερο αλλα αυτη τη στιγμη κανω οτι μπορω με τα χρηματα που εχω. Παραπανω γνωση κερδιζω μερα με τη μερα και βδομαδα τη βδομαδα απο τη γυμναστικη μου και απο εσας εδω, διαβαζοντας αυτα που λετε. :)

Κοριτσάρα, θα σου πω κάτι τελευταίο για να μην κουράζουμε το παρόν νήμα. 

try and error με την υγεία σου δεν θα κάνεις. Το σώμα μας δεν είναι παιχνίδι. Χρειάζεται συνέπεια, σεβασμό και λογική.

έχασα λίπος, πήρα μύες και έμεινα στα ίδια κιλά με 1500 θερμίδες  θα γελάσουν και οι πέτρες...δεν είναι εφικτό εκτός και να έχεις pro testo οπότε εκεί πάω πάσο. 

Τελευταία φορά σου κρούω τον κώδωνα. Τώρα its up to you..και ελπίζω τα χρήματα που εξοικονομείς από τη διατροφή σου να μην τα δώσεις σε ιατρούς! 

Καλή μέρα άπαντες 

• Like 3
Δημοσ.

Okay, κι εγώ νομίζω πως το συζητήσαμε αρκετά και θα αρχίσουμε να επαναλαμβανόμαστε. Thanks και πάλι για τις απαντήσεις και τις συμβουλές. Αυτό το pro testo δεν ξέρω τι είναι και δεν μου το βγάζει και το google να μάθω. Η ζυγαριά μου αυτά μου έδειξε, οπότε αυτά λέω. Anyway, και πάλι thanks και καλή συνέχεια. :)

edit: Ω ελπίζω να μην εννοείς το Pro Testosterone (έκανε autofill τελικά το google και έβγαλε αποτελέσματα που βγάζουν νόημα) γιατί εκεί όντως θα γελάνε και οι πέτρες. Δεν παίρνω κάτι προφανώς.

Δημοσ.

Okay, κι εγώ νομίζω πως το συζητήσαμε αρκετά και θα αρχίσουμε να επαναλαμβανόμαστε. Thanks και πάλι για τις απαντήσεις και τις συμβουλές. Αυτό το pro testo δεν ξέρω τι είναι και δεν μου το βγάζει και το google να μάθω. Η ζυγαριά μου αυτά μου έδειξε, οπότε αυτά λέω. Anyway, και πάλι thanks και καλή συνέχεια. :)

edit: Ω ελπίζω να μην εννοείς το Pro Testosterone (έκανε autofill τελικά το google και έβγαλε αποτελέσματα που βγάζουν νόημα) γιατί εκεί όντως θα γελάνε και οι πέτρες. Δεν παίρνω κάτι προφανώς.

και 50000 θερμίδες να τρως ... μύες δεν χτίζεις τόσο απλά και σε τόσο λίγο διάστημα. αυτό που βρήκες σημαίνει. 

αν χτίζαμε όλες τόσο γρήγορα μύες με υπερπροπόνηση και 1200-1500θερμίδες cal, θα κάναμε θραύση στις παραλίες και στις σκηνές των αγώνων σωματοδόμησης. 

άμα κινείσαι με το "αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι την πάτησες" 

μην βλέπεις τους άνδρες, οι άνδρες έχουν διαφορετικές συνιστώσες ορμονικού προφίλ...

έτσι για κατακλείδα, μην πέσεις ποτέ ξανά κάτω από 1500, με τις απαιτητικές σου προπονήσεις ο καυστήρας σου θέλει καύσιμο.

μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η διατροφή από τη γυμναστική. 

δεν ξέρω πως δεν πεινάς, εγώ με 1550 θερμίδες τώρα με low cardio,μηδενικό lift και full αναγκαστική καθιστική ζωή, πεινάω ασταμάτητα. 

Καλή δουλειά 

• Like 1
Δημοσ.

5 σε πόδια και 5 σε πλάτη; Νταξ, ειναι λίγο too much αλλα παίζει ρόλο και η ένταση που βάζεις.

Δήμητρα, γίνεσαι πολύ επιθετική. Ακόμα και δίκιο να έχεις -που για μένα έχεις- το χάνεις με τον τροπο σου. Κρατά τον τσαμπουκά για το γήπεδο, θα τον χρειαστούμε!

Κέιτ, αν ταυτόχρονα βάζεις μυς, χάνεις λίπος κι έχεις ενέργεια να προπονείσαι έξι μέρες τη βδομάδα, τρως περισσότερες θερμίδες απ όσες νομίζεις. ;)

Τελικά το καθημερινό μπάνιο, χτες μάλιστα τις πήγα πρωί και βραδυ, μπορεί να γίνει πολύ εξαντλητικό!

• Like 3
Δημοσ.

Σε μια προπονηση

Προσωπικά, τις θεωρώ πολλές, αλλά η εμπειρία μου είναι ελάχιστη σε σχέση με των υπόλοιπων που σου απάντησαν (θα σου απαντήσουν).

Δημοσ.

5 σε πόδια και 5 σε πλάτη; Νταξ, ειναι λίγο too much αλλα παίζει ρόλο και η ένταση που βάζεις.

Δήμητρα, γίνεσαι πολύ επιθετική. Ακόμα και δίκιο να έχεις -που για μένα έχεις- το χάνεις με τον τροπο σου. Κρατά τον τσαμπουκά για το γήπεδο, θα τον χρειαστούμε!

Κέιτ, αν ταυτόχρονα βάζεις μυς, χάνεις λίπος κι έχεις ενέργεια να προπονείσαι έξι μέρες τη βδομάδα, τρως περισσότερες θερμίδες απ όσες νομίζεις. ;)

Τελικά το καθημερινό μπάνιο, χτες μάλιστα τις πήγα πρωί και βραδυ, μπορεί να γίνει πολύ εξαντλητικό!

Κανεις προπόνηση μετα την θάλασσα;

Δημοσ.

Κάνω προπόνηση στην θάλασσα. Και επειδή θεώρησα λανθασμένα ότι δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικη και άρα δεν ισχύει το 48ωρο αποκατάστασης, το παράκανα και τώρα είμαι σαν ψόφιος κοριός (τα γνωστά σημάδια overtraining).

• Like 2
Δημοσ.

Eγω σημερα έχω την προπονηση μου. Θα κουμπωσω τωρα ένα τοστάκι με γαλοπούλα , μετα ένα πιάτο φάβα με ένα πιατο φουλ σαλατα και το απόγευμα προπονηση.

Ως τωρα δεν προλαβα να φαω πολύ δυστυχως είμαι με ένα γιαουρτι με καρυδια και μια μπανανα από το πρωι σκάρτες 300 θερμιδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...