kate23 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 πρόσεχε τους κινδύνους που εγκυμονούν...ως αρχάρια πάντα την πατάς και εθελοτυφλείς .. στο λέω ως παθούσα. θρέψου καλά και υγιεινά, αν δεν σε πνίγει μέτρα θερμίδες (ζύγισμα) τροφών κτλ για ένα χρονικό διάστημα (αυτό θα το θέσεις μόνη σου) να δεις που κινείσαι και πως μεταβολίζεις. keep lifting από μένα, καλή δουλειά Θα προσεχω πολυ! Μετραω θερμιδες και ζυγιζω φαγητο απο τοτε που ξεκινησα (Γεναρη) και ουτε με κουραζει ουτε τιποτα. Εχω παντοτε μαγειρεμενο φαγητο (εχω μαθει και φτιαχνω 5-6 πραγματα και τα επαναλαμβανω γιατι δεν εχω θεμα να τρωω συχνα το ιδιο φαγητο αφου με χορταινει) οποτε την ωρα που θα πεινασω το μονο που εχω να κανω ειναι να το ζυγισω και να το φαω. Ετσι αποφευγω να τρωω "χαζομαρουλες" λογω μεγαλης πεινας ή λιγουρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Θα προσεχω πολυ! Μετραω θερμιδες και ζυγιζω φαγητο απο τοτε που ξεκινησα (Γεναρη) και ουτε με κουραζει ουτε τιποτα. Εχω παντοτε μαγειρεμενο φαγητο (εχω μαθει και φτιαχνω 5-6 πραγματα και τα επαναλαμβανω γιατι δεν εχω θεμα να τρωω συχνα το ιδιο φαγητο αφου με χορταινει) οποτε την ωρα που θα πεινασω το μονο που εχω να κανω ειναι να το ζυγισω και να το φαω. Ετσι αποφευγω να τρωω "χαζομαρουλες" λογω μεγαλης πεινας ή λιγουρας. αν θες γράψε μου ένα διατροφικό σου ημερήσιο πρόγραμμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Πρωινό πάντα ίδιο: Γιαούρτι 2% με corn flakes ολικής και βρώμη - 350 ή 380cal Ενδιάμεσο protein snack που φτιάχνω μόνη με βρώμη, φυστικοβούτυρο, λιναρόσπορο, μέλι - 100cal Μεσημεριανό: Κοτόπουλο ψητό ή τόνος με ρύζι ή μακαρόνια ή σπανιότερα πατάτες βραστές ή κινόα/φαγόπυρο και σαλάτα - 500cal Ενδιάμεσο protein snack ξανά ή sorbet φρούτων που φτιάχνω σπίτι από κατεψυγμένα φρούτα μόνο - 100cal Βραδυνό πάντα ίδιο: Κοτόπουλο ψητό, αυγό, cottage ή λευκό τυρί, ρυζογκοφρέτες ή ψωμί τοστ, λαχανικά - 400cal Το μεσημεριανό μου είναι το γεύμα που αλλάζει καμία φορά γιατί ίσως έχω κάποιο άλλο ψάρι ή μπιφτέκια πολύ σπάνια (στον φούρνο μόνο). Γενικώς δεν τηγανίζω τίποτα πια. Έχω υπολογίσει την πρωτεΐνη μου ώστε να είμαι καλυμμένη εκεί και τα υπόλοιπα υδατάνθρακες και λίπη. Αυτά πάνω-κάτω, δεν ξέρω άμα ξέχασα κάτι Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2016 από kate23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Με αυτά που βάζεις, πως σου βγαίνει το σνακ 100 θερμίδες; 10 γραμμάρια τρως; Υπερασπιστή, το σκεπτικό σου ειναι εντελώς λανθασμένο, εκτός κι αν σκοπεύεις να αφοσιωθείς στον πρωταθλητισμό, να γυμνάζεσαι οκτώ ώρες τη μέρα και να παίρνεις αναβολικές ουσίες. Πάντως δεν αντιλαμβάνομαι πως βγαίνουν οι 12.000 θερμίδες του Φελπς. Το κολύμπι και 450 θερμίδες την ώρα. Να πούμε 600 γι αυτόν; 700; Κολυμπα 6 ώρες τη μέρα; Εφτά; 5.000 θερμίδες. Άλλες 3.000 για τις υπόλοιπες λειτουργίες. Πως διάολο φτάνει τις 12.000; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Με αυτά που βάζεις, πως σου βγαίνει το σνακ 100 θερμίδες; 10 γραμμάρια τρως; Κάπου 18γρ βγαίνει το κάθε protein ball. Αν θελεις σου στελνω με πμ αυριο την συνταγη και τις ποσοτητες που βαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πρωινό πάντα ίδιο: Γιαούρτι 2% με corn flakes ολικής και βρώμη - 350 ή 380cal Ενδιάμεσο protein snack που φτιάχνω μόνη με βρώμη, φυστικοβούτυρο, λιναρόσπορο, μέλι - 100cal Μεσημεριανό: Κοτόπουλο ψητό ή τόνος με ρύζι ή μακαρόνια ή σπανιότερα πατάτες βραστές ή κινόα/φαγόπυρο και σαλάτα - 500cal Ενδιάμεσο protein snack ξανά ή sorbet φρούτων που φτιάχνω σπίτι από κατεψυγμένα φρούτα μόνο - 100cal Βραδυνό πάντα ίδιο: Κοτόπουλο ψητό, αυγό, cottage ή λευκό τυρί, ρυζογκοφρέτες ή ψωμί τοστ, λαχανικά - 400cal Το μεσημεριανό μου είναι το γεύμα που αλλάζει καμία φορά γιατί ίσως έχω κάποιο άλλο ψάρι ή μπιφτέκια πολύ σπάνια (στον φούρνο μόνο). Γενικώς δεν τηγανίζω τίποτα πια. Έχω υπολογίσει την προτεΐνη μου ώστε να είμαι καλυμμένη εκεί και τα υπόλοιπα υδατάνθρακες και λίπη. Αυτά πάνω-κάτω, δεν ξέρω άμα ξέχασα κάτι Σε γενικές γραμμές είναι νορμάλ. Βάλε κανέναν μπακαλιάρο το βράδυ ελπίζω τα snack σου να περιέχουν πρωτεΐνη ζωικής προέλευσης (χρειάζεται τα αμινοξέα τους) πριν από τις προπονήσεις σου βάζε και λίγο άπαχο κόκκινο κρέας (έως 3-4φορές εβδομαδιαίως) (λίγο προσοχή με τα φυστικοβούτυρο, λιναρόσπορο, μέλι σε τακτή χρονική βάση, σε μείωση bf είσαι και όχι σε bulk session) φρούτα απογευματινή ώρα... δεν θα το έκανα... είθισται να προτιμάται ο υψηλός γλυκαιμικός δείκτης στο πρωινό και μετά την προπόνηση (εκεί θα έβαζα πχ βραστή πατάτα) όσο για τα cal δεν μπλέκομαι, είναι δικό σου θέμα μόνη σου θα βρεις τις θερμίδες συντήρησης και τα macros σου. δεν σε έχω δει, δεν ξέρω καν τι στόχος έχεις. πάνω κάτω αυτά μπορώ να πω. θα έλεγα και άλλα, αλλά κρατιέμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και για τα tips! Ναι, προσεχω σε ποσοτητες φυστικοβουτυρου και λιναροσπορου γιατι απο θερμιδες αυτα σε εκτοξευουν στο διαστημα. Θα εχω στο νου μου να βαλω/βγαλω και αυτα που ειπες σιγα-σιγα και να δω πως παω. Τα φρουτα (sorbet) ειναι μονο σαν δροσιστικο treat γιατι τωρα το καλοκαιρι καποιες φορες η ζεστη δεν παλευεται αλλιως αλλα ειναι το πολυ μια φορα την εβδομαδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Κάνω τις δικές μου πρωτεινικες μπάρες Κέιτ αλλα εγω άμα δεν φτάσω τις 800 θερμίδες δε θεωρώ οτι έχω φάει. Άκου 18 γρ.... Μα σοβαρά τώρα, ούτε καν θα το μασούσα αυτό μπαλάκι, γκλουπ και κάτω Έχετε πλάκα εσείς οι γυναίκες. Ώρες ώρες ειναι σα να βλέπω σπουργίτια να τρώνε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Κάνω τις δικές μου πρωτεινικες μπάρες Κέιτ αλλα εγω άμα δεν φτάσω τις 800 θερμίδες δε θεωρώ οτι έχω φάει. Άκου 18 γρ.... Μα σοβαρά τώρα, ούτε καν θα το μασούσα αυτό μπαλάκι, γκλουπ και κάτω Έχετε πλάκα εσείς οι γυναίκες. Ώρες ώρες ειναι σα να βλέπω σπουργίτια να τρώνε. για αυτό μιλάμε για skinny fat .... ούτε 1500θερμίδες δεν καταναλώνει ... με τόση προπόνηση τρομάζω να σκεφτώ τι κάνει στο σώμα της ... (αυτό ήταν το κρατιέμαι και δεν μιλάω άλλα...δεν άντεξα...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 για αυτό μιλάμε για skinny fat .... ούτε 1500θερμίδες δεν καταναλώνει ... με τόση προπόνηση τρομάζω να σκεφτώ τι κάνει στο σώμα της ... (αυτό ήταν το κρατιέμαι και δεν μιλάω άλλα...δεν άντεξα...) Κοιτάξτε, από ότι βλέπω στο σώμα μου το λίπος έχει πέσει σε σημείο που δεν χρειάζεται άλλο fat loss (τουλάχιστον όχι ακόμα, θα δείξει το μέλλον) και οι μύες δημιουργούνται σιγά-σιγά. Skinny fat δεν είμαι γιατί δεν μ αρέσει και ειναι ο εντελώς αντιδιαμετρικός στόχος από αυτό που θέλω να είμαι. Τι skinny fat, τι fat fat, το ίδιο μου κάνει. Από τις 1200 που έτρωγα για fat loss ανεβάζω σταθερά βδομάδα-βδομάδα θερμίδες για να δω πως τα πηγαίνω. Τώρα τρώω γύρω στις 1500 τη μέρα και αν δω οτι πρέπει να φάω κι άλλο θα ανεβάσω. Μου φαίνεται ανυπόμονο από μέρους μου να ανεβάσω θερμίδες βιαστικά ενώ έχω κάνει τόση υπομονή τόσους μήνες. Όπως είπα, τώρα μαθαίνω και περι διατροφής και γυμναστικής αλλά και περί του ίδιου μου του σώματος. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τα tips, βοηθάνε περισσότερο από όσο νομίζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 δεν έτρωγες, υποσιτιζόσουν ... είναι απλό, ένας οργανισμός με δυναμική άσκηση (βάρη+αερόβιο) δεν προχωράει με ...1200cal πραγματικά τραγικό. Δεν πεινάς, λιμοκτονείς... όχι απλά δεν boostάρεις τον οργανισμό σου, αλλά τον καταστρέφεις. και στο λέω εγώ που στο βωμό του fat loss πετσόκοψα τις θερμίδες και μαζί πετσόκοψα και όλο το γυναικείο ορμονικό προφίλ, κοινώς έπαθα αμηνόρροια για ένα 6μηνο...μην βλέπεις τα πράγματα μονοδιάστατα, γιατί πραγματικά δεν είναι. Η σύνθεση του ανθρώπινου βάρους είναι πολύπλοκη και πολυερμήνευτη. Δεν είναι παιχνιδάκι αυτά, μιλάμε για σώμα και υγεία.έχεις και ένα αναθεματισμένο ορμονικό μεταβολικό προφίλ που πρέπει να σκεφτείς... δεν είμαστε μόνο νούμερα. για να στο πω απλά, μπορώ να σου δείξω σώματα με 1850 θερμίδες να έχουν δέρμα τσιγαρόχαρτο, το περιβόητο fat loss που χρησιμοποιείς, δλδ ΔΕΝ είναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ το θερμιδικό έλλειμμα με το κάψιμο λίπους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 τρως ελαχιστα και καις οτι προσπαθεια κανεις kate.δν κανεις δουλεια ετσι.μην φοβασαι τις θερμιδες βαλε μερικα αυγουλακια ανεβασε λιγο ακομα θ δεις και τη διαφορα στον οργανισμο στις προπονησεις σ. πλακα πλακα κ εγω πρεπει ν μπω σε φουλ προγραμμα.εχω πεσει θερμιδες κ τρωω αρκετη σαβουρα..δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 κέτι βάλε μια φωτογραφία για να μπορούμε να εκφέρουμε καλύτερα άποψη/γνώμη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλημερα! Okay, συμφωνοι με αυτα που λετε, οπως ειπα προσπαθω να φτιαξω κατι καλο για μενα και τωρα μαθαινω οποτε ολες οι αποψεις καλοδεχουμενες. Θα δω τι πρεπει να αλλαξω σιγα-σιγα και θα δω αν με βοηθαει ή οχι. Θα μαθω και θα προσπαθησω τα λαθη να γινονται ακομα λιγοτερα με τον καιρο. Αλλος τροπος απο trial and error δεν υπαρχει για μενα. Στο θεμα των θερμιδων: Τις προηγουμενες εβδομαδες που ανεβασα θερμιδες (1500) εχασα λιπος, πηρα μυες και εμεινα ιδια κιλα. Αρα πιστευω πως ειναι ενα καλο σημειο για μενα. Αυτη την εβδομαδα που ξεκινησα γυμναστηριο θα δω αν καιω περισσοτερο και απο βδομαδα τρωω περισσοτερο αν χρειαστει. Επισης, δεν πειναω/λιμοκτονω με αυτα που τρωω. Καθε αλλο χορταινω πολυ περισσοτερο απο παλαιοτερα που ετρωγα οτι να ναι. Παιρνω τις πρωτεΐνες μου, τους υδατανρακες μου και τα λιπη μου οσο πιο σωστα μπορω. Προφανως το προγραμμα μου θα μπορουσε να τροποοιηθει προς το καλυτερο αλλα αυτη τη στιγμη κανω οτι μπορω με τα χρηματα που εχω. Παραπανω γνωση κερδιζω μερα με τη μερα και βδομαδα τη βδομαδα απο τη γυμναστικη μου και απο εσας εδω, διαβαζοντας αυτα που λετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κέιτ, στο πρώτο σνακ που τρως, βάλε και 2 φρουτα. Γενικά, προσπάθησε να τρως σταθερά 2 φρουτα τη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις