yannis27gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ειναι καλό να γυμναζεται κανεις. Αλλα ειναι ακόμα καλύτερο αν ξέρεις τι θες να πετύχεις ωςτε να γυμνάζεσαι ανάλογα. Π.χ. ο vgiozo θέλει να συνδυάζει βάρη με άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Αν ο λόγος που κανει βάρη δεν ειναι η μυική συντήρηση αλλα η μυική αυξηση, τότε κανει λάθος. Το ίδιο και για την Κέιτ που γουστάρω να διαβάζω ποσο χαίρεται που γυμνάζεται κάθε μέρα, αλλα όπως σωστά σου είπαν τα αλλα παιδια, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ - κυρίως επειδή δεν τρως αρκετά. Αν έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε να πετύχετε με τη γυμναστικη, προσαρμοστε προγραμμα και διατροφή ανάλογα. Αν όχι, συνεχίστε ο,τι κάνετε, η καρδιά σας σας λέει ενα μεγάλο ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ειναι καλό να γυμναζεται κανεις. Αλλα ειναι ακόμα καλύτερο αν ξέρεις τι θες να πετύχεις ωςτε να γυμνάζεσαι ανάλογα. Π.χ. ο vgiozo θέλει να συνδυάζει βάρη με άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Αν ο λόγος που κανει βάρη δεν ειναι η μυική συντήρηση αλλα η μυική αυξηση, τότε κανει λάθος. Το ίδιο και για την Κέιτ που γουστάρω να διαβάζω ποσο χαίρεται που γυμνάζεται κάθε μέρα, αλλα όπως σωστά σου είπαν τα αλλα παιδια, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ - κυρίως επειδή δεν τρως αρκετά. Αν έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε να πετύχετε με τη γυμναστικη, προσαρμοστε προγραμμα και διατροφή ανάλογα. Αν όχι, συνεχίστε ο,τι κάνετε, η καρδιά σας σας λέει ενα μεγάλο ευχαριστώ - Αν η αερόβια και η άσκηση με βάρη γίνονται διαφορετικές μέρες, τότε ισχύει το ίδιο; - Μήπως όμως υπάρχει και μια πιο μέση, γκρίζα περιοχή κι όχι μόνο το άσπρο - μαύρο; Έστω δλδ αν αυτό που λες είναι εν γένει σωστό, μήπως ορθότερο θα ήταν να πεις ότι αν κάνεις και απαιτητική αερόβια (σιγά το απαιτητικό πρόγραμμα που είναι 1 ώρα jogging και 1/2 ώρα σερβίς εδώ που τα λέμε, υπερβάλλεις κάπως δλδ) τότε δεν πετυχαίνεις στο ΜΕΓΙΣΤΟ τον στόχο σου, αν αυτός ο στόχος είναι να αυξήσεις μυική μάζα, αλλά σε ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ βαθμό; Σε αυτή τη περίπτωση, που βρίσκω πιο βάσιμη, θα έλεγα πως θα ήμουν ευχαριστημένος με μια πιο αργή διαδικασία μυϊκής αύξησης, αν αυτό μου επέτρεπε να κάνω και την αερόβιά μου, σε χωριστές μέρες... ...πως δλδ η μυϊκή αύξηση είναι αυτή τη περίοδο προτεραιότητα, αλλά όχι αποκλειστική προτεραιότητα... Συνοπτικά, αμφιβάλλω αν είναι τόσο άσπρο-μαύρο, όπως το παρουσιάζεις, νομίζω πως υπάρχουν διαβαθμίσεις και θα ήμουν ευχαριστημένος έστω με μια πιο αργή ανάπτυξη, αν μου επιτρέπει να κρατώ ισορροπίες. ...γιατί αφήνεις εκτός και μια άλλη, ψυχολογική παράμετρο, που είναι εξίσου σημαντική... ...δλδ γι αυτούς που έχουν μάθει κυρίως σε αθλήματα, ειδικά τέτοια που συνδυάζουν τη φυσική δραστηριότητα με τη τακτική και τη στρατηγική και γενικά τη δυναμική αλληλεπίδραση, το γυμναστήριο από μόνο του μπορεί να γίνει εύκολα βαρετό... ...αν λοιπόν κάποιος υιοθετήσει μια "απόλυτη" προσέγγιση, είναι πολύ πιθανό να βαρεθεί πιο γρήγορα και τελικά σιγά-σιγά να εγκαταλείψει την άσκηση με βάρη μακροπρόθεσμα, στην οποία περίπτωση και πάλι δεν θα πετύχει τους στόχους του και μάλλον πολύ λιγότερο. Ποικιλία χρειάζεται παντού, μια μεσαία προσέγγιση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ασκούμενου για να πετύχει αυτός τους στόχους του μακροπρόθεσμα...οι απόλυτες, κανονιστικές λογικές μπορεί να είναι αντι-παραγωγικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ειναι καλό να γυμναζεται κανεις. Αλλα ειναι ακόμα καλύτερο αν ξέρεις τι θες να πετύχεις ωςτε να γυμνάζεσαι ανάλογα. Π.χ. ο vgiozo θέλει να συνδυάζει βάρη με άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Αν ο λόγος που κανει βάρη δεν ειναι η μυική συντήρηση αλλα η μυική αυξηση, τότε κανει λάθος. Το ίδιο και για την Κέιτ που γουστάρω να διαβάζω ποσο χαίρεται που γυμνάζεται κάθε μέρα, αλλα όπως σωστά σου είπαν τα αλλα παιδια, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ - κυρίως επειδή δεν τρως αρκετά. Αν έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε να πετύχετε με τη γυμναστικη, προσαρμοστε προγραμμα και διατροφή ανάλογα. Αν όχι, συνεχίστε ο,τι κάνετε, η καρδιά σας σας λέει ενα μεγάλο ευχαριστώ Πως στέγνωσες το στηθος φιλε? με κάμψεις και καλη διατροφή? Τις προαλλες πετυχα έναν τυπο που τον λυπηθηκα γιατι ηταν 50 χρονων βεβαια εμοιαζε 40αρης με καλο σωμα σχετικά αλλα όχι μεγάλη μυικοτητα ειχε μεν αλλα όχι σαν άλλους. Ο τυπος ειχε μια ανεπαρκεια στην βαλβιδα της καρδιας και οι γιατροι του ειχαν απαγορευσει την ασκηση ο ενας ο άλλος του ειπε να χαμηλωσει παλμους. Αυτό συνεχιζει κανονικα βεβαια του ευχηθηκα καλη τυχη και να είναι καλά. Οχι, εννοειται πως δεν συνεχιζω μονο για αυτον αλλα προφανως και για μενα γιατι οπως ειπα μ' αρεσει πολυ η αεροβια γιατι πραγματικα απεκτησα την φυσικη κατασταση που ηθελα να εχω. Βοηθαμε, ομως, ο ενας τον αλλον και μονο με την καθημερινη παρουσια μας εκει. Γενικως το συζηταμε το ολο θεμα της γυμναστικης και αρεσει πολυ και στους δυο μας (βαρη και αεροβια) οποτε σιγουρα θα το συνεχισουμε. Αν δουμε οτι μας "κουραζει" θα κανουμε ενα pause και μετα συνεχιζουμε ξανα. Αν και νομιζω πως αν μπεις σε αυτην την διαδικασια (της καλης διατροφης και ασκησης) μετα ειναι δυσκολο να βγεις γιατι σε κανει να νιωθεις πολυ ομορφα. Ενα μικρο pause ισως αλλα να σταματησω και να παω παλι εκει που ημουν δεν νομιζω. Εγω εχω 2 προγράμματα το ένα παει Δευτερα - Τεταρτη - Παρασκευη - Κυριακη ενώ το άλλο Τριτη- Πέμπτη - Σαββατο - Δευτέρα θελεις ένα 48ωρο αναμεσα για να αποκατασταθεί η μυική καταπονηση. Καλο ύπνο (8 ωρες) + σωστη διατροφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Κι εγώ για κάποιο λόγο αν δεν κάνω γερή αερόβια νιώθω πως δεν γυμνάζομαι (κουσούρια από την αντισφαίριση), αλλά τώρα διαβάζω γνώμες που λένε καλύτερα η αερόβια και η προπόνηση με βάρη να γίνονται διαφορετικές μέρες, τουλάχιστον αν στόχος είναι η μυϊκή ανάπτυξη. Οπότε μείωσα το χρόνο στον διάδρομο, κι αν νιώθω ότι μου λείπει η εκτόνωση της αερόβιας πηγαίνω άλλη μέρα για τρέξιμο εκτος και για κανά μισάωρο για σερβίς στο γήπεδο (μισή ωρίτσα συνεχόμενα σερβίς σε υψηλή ένταση νιώθω πως γυμνάζουν περισσότερο τους κοιλιακούς μου από τον ίδιο χρόνο στον πάγκο...τουλάχιστον τους αφήνουν πιο πιασμένους μετά) ...γενικά νομίζω ότι είναι καλό η άσκηση με βάρη να πλαισιώνεται από άλλες αθλητικές δραστηριότητες, για καλύτερο συντονισμό, πιο "λειτουργική" άσκηση κοκ. Βρεθηκε και αλλος τεννιστας στο thread??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 αν η μυική ενδυνάμωση/υπερτροφία είναι προτεραιότητα τότε οι ασκήσεις με αντίσταση είναι μονόδρομος το καλύτερο παράδειγμα είναι του "δρομέα" ... δεν θα δεις ποτέ έναν ντουλάπα να τρέχει σε μαραθώνιους (και ο Spect δεν ήταν και ντουλάπα και δεν θυμάμαι να έτρεχε σε μαραθώνιο, σίγουρα πάντως ήταν κάποτε δρομέας) αποκλειστικά, ντεμί, ναι μεν αλλά είναι προσδιορισμοί που δεν έχουν λόγο ύπαρξης...το θέμα είναι να ξέρεις τι θες και πως το θες, αφήνεις έναν καθαρό και ευθύ δρόμο, οι πολλές στροφές κουράζουν σε όλα χρειάζεται μέτρο και φυσικά .... στρατηγική 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 αν η μυική ενδυνάμωση/υπερτροφία είναι προτεραιότητα τότε οι ασκήσεις με αντίσταση είναι μονόδρομος το καλύτερο παράδειγμα είναι του "δρομέα" ... δεν θα δεις ποτέ έναν ντουλάπα να τρέχει σε μαραθώνιους (και ο Spect δεν ήταν και ντουλάπα και δεν θυμάμαι να έτρεχε σε μαραθώνιο, σίγουρα πάντως ήταν κάποτε δρομέας) αποκλειστικά, ντεμί, ναι μεν αλλά είναι προσδιορισμοί που δεν έχουν λόγο ύπαρξης... το θέμα είναι να ξέρεις τι θες και πως το θες, αφήνεις έναν καθαρό και ευθύ δρόμο, οι πολλές στροφές κουράζουν σε όλα χρειάζεται μέτρο και φυσικά .... στρατηγική Είσαι έτοιμη για σεντόνι post ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Είσαι έτοιμη για σεντόνι post ? δεν θέλω να καταβολίσω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα, επιστρέφω στον γολγοθά μου ελπίζω η Καίτη να μην πάρει μαζί της την όποια μυική υπερτροφία έκτισε ... είναι άσχημο το skinny fat (υποκειμενικά και ολίγον αντικειμενικά θαρρώ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 είναι άσχημο το skinny fat (αντικειμενικά θαρρώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 ddevil, αν απευθυνεσαι σε μένα με αυτό το στέγνωμα στήθους κι όλα τα υπόλοιπα που έγραψες, δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι... Μιλάς με γρίφους γέροντα. vgiozio, όχι δεν είναι παράξενο να πετύχεις μυική αύξηση με τόσο πολύ αερόβια, είναι απλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να δουλεύεις σε δύο αντίθετους τομείς με την ίδια ένταση. Οι περισσότεροι συνήθως δεν δίνουν το 100% στα βάρη για να έχουν κουράγιο να βγάλουν την αεροβική. Αν εσύ μπορείς να τα συνδυάσεις και τα 2 θα φανεί από το αποτέλεσμα. Υ.Γ. Μη νομίζεις ότι αντιτίθεμαι σε αυτό που κάνεις. Κι εγώ το ίδιο κάνω αλλά ξέρω ότι θα αυξήσω μάζα αργά. Αν έχεις κι εσύ τον ίδιο στόχο, τότε μια χαρά το πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) yiannis θυμαμαι μια παλια φωτο που ειχες βαλει με το στέγνωμα εννοουσα την γραμμωση και επειδή δεν εχεις πει ότι κανεις βαρη σε γυμναστηριο για αυτό σε ρωτησα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2016 από DDevil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Διάβασα χθες την διατροφή που έκανε ο Φελπς όταν αγωνιζόταν. 12.000 θερμίδες κάθε μερα και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σκουπίδια έτρωγε και έπινε. Σοκολάτες, τηγανητά φαγητά πολλά, energy drinks δεκάδες κάθε μέρα και όμως δεν έχει καθόλου λίπος. Αρχίζω να πείθομαι οτι η σκληρή γυμναστική παίζει σημαντικότερο ρόλο απο την διατροφή. Και όταν λεω σκληρή γυμναστική δεν εννοώ ''πήγα γυμναστήριο για 1 ώρα και σήκωσα 200 κιλά'' ,αλλά 5-6 ώρες την ημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 HGH και είσαι νικητής. Σαν τον φελπς 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Διάβασα χθες την διατροφή που έκανε ο Φελπς όταν αγωνιζόταν. 12.000 θερμίδες κάθε μερα και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σκουπίδια έτρωγε και έπινε. Σοκολάτες, τηγανητά φαγητά πολλά, energy drinks δεκάδες κάθε μέρα και όμως δεν έχει καθόλου λίπος. Αρχίζω να πείθομαι οτι η σκληρή γυμναστική παίζει σημαντικότερο ρόλο απο την διατροφή. Και όταν λεω σκληρή γυμναστική δεν εννοώ ''πήγα γυμναστήριο για 1 ώρα και σήκωσα 200 κιλά'' ,αλλά 5-6 ώρες την ημέρα. ξέρω και σε χώρο του ΒΒ ακριβώς το ίδιο σκηνικό ... ναι, ναι, όλα στον βωμό της φύσης yeah \m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 ελπίζω η Καίτη να μην πάρει μαζί της την όποια μυική υπερτροφία έκτισε ... είναι άσχημο το skinny fat (υποκειμενικά και ολίγον αντικειμενικά θαρρώ) No, no, no ουτε εγω θελω skinny fat σε καμια περιπτωση. Ευχαριστω για τα warnings αλλα αληθεια προσεχω τι κανω και παρατηρω το σωμα μου συνεχως για να δω τι δουλευει και τι δεν δουλευει ωστε να το αλλαξω αν χρειαζεται. Τωρα τρωω περισσοτερο εννοειται για να μην χασω, πραγματι, τους μυες που πηρα. Trial and error ωστε να μαθαινω πως δουλευει το σωμα μου και να χρησιμοποιησω τη γνωση στο μελλον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 No, no, no ουτε εγω θελω skinny fat σε καμια περιπτωση. Ευχαριστω για τα warnings αλλα αληθεια προσεχω τι κανω και παρατηρω το σωμα μου συνεχως για να δω τι δουλευει και τι δεν δουλευει ωστε να το αλλαξω αν χρειαζεται. Τωρα τρωω περισσοτερο εννοειται για να μην χασω, πραγματι, τους μυες που πηρα. Trial and error ωστε να μαθαινω πως δουλευει το σωμα μου και να χρησιμοποιησω τη γνωση στο μελλον πρόσεχε τους κινδύνους που εγκυμονούν...ως αρχάρια πάντα την πατάς και εθελοτυφλείς .. στο λέω ως παθούσα. θρέψου καλά και υγιεινά, αν δεν σε πνίγει μέτρα θερμίδες (ζύγισμα) τροφών κτλ για ένα χρονικό διάστημα (αυτό θα το θέσεις μόνη σου) να δεις που κινείσαι και πως μεταβολίζεις. keep lifting από μένα, καλή δουλειά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις