Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει τροπος να δουμε τι μπορουμε να αγορασουμε απο ενα φαρμακειο "over the counter" και τι θελει συνταγη γιατρου?

μπορει να ειναι λιγο off topic.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Υπαρχει τροπος να δουμε τι μπορουμε να αγορασουμε απο ενα φαρμακειο "over the counter" και τι θελει συνταγη γιατρου?

μπορει να ειναι λιγο off topic.

δοκίμασε εδώ αν και δεν είμαι σίγουρος https://www.galinos.gr/

δοκίμασε εδώ αν και δεν είμαι σίγουρος https://www.galinos.gr/

το γνωριζω αυτο το σιτε,δεν λεει και πολλες πληροφοριες σχετικα με το ερωτημα μου

ειχα στειλει email σχετικα με την στηλη "τροποι και περιορισμοι διαθεσης"

και μου εστειλαν ενα generic email τυπου οτι εξηγεί απο κατω τι σημαινει καθε τι που γραφει,αλλα στην ουσια δεν σου λεει αυτο που ρωτησα.

μαλλον θα ηταν καλυτερο να ανοιξω αλλο thread αλλα αμφιβάλω πως υπαρχει απαντηση.

Η συνολικη συνδρομη για το ετος ειναι 99 ευρω. Την Δευτερα θα μιλησω με τον/την υπευθυνο του συγκεκριμενου παραρτηματος,αλλα οταν ρωτησα τους αλλους για να μαθω τι εγινε εκει,σε 3 διαφορετικα παραρτηματα,σε αλλα μερη της Αθηνας,οπως προεγραψα,μου ειπαν οτι ''ειναι πολιτικη της εταιριας να μην επιστρεφει χρηματα και να δινει καποια προσφορα μερικων μηνων εξτρα, αν εχει γινει καποιο λαθος.''

Εν τω μεταξυ το ατομο που μου ειπε οτι το δικο τους παραρτημα ενημερωθηκε 4 μερες μετα απο ολα τα υπολοιπα παραρτηματα της Αθηνας,ειναι γυμναστρια και οχι το ατομο που ειναι υπευθυνο για αυτα τα θεματα. Σε ενα αλλο παραρτημα που ρωτησα τηλεφωνικα μου ειπαν οτι οι τιμες που προσφερουν ειναι δευσμευτικες για ολους και οτι δεν μπορει ο καθε ενας υπευθυνος να θετει δικες του τιμες.

Απο αυτα που ειδα, δεν εχουν καλες πρακτικες ηθικης επαγγελματικης συμπεριφορας και μαλλον θελω να διακοψω την συνδρομη μου εκει θα εξαρτηθει σε μεγαλο βαθμο απο την ολη γενικη συμπεριφορα και αντιδραση που θα λαβω την Δευτερα.

Ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν.

Δεν χανουν αυτοι λεφτα αν φυγω ετσι οπως λες,τους εχω προπληρωσει 129 ευρω. Σε χρεωνουν 99 ευρω + την εγγραφη 30 ευρω,στην δικη μου περιπτωση,στο συγκεκριμενο μερος ,κακως.

Ευχαριστω για αυτο το πολυ κατατοπιστικο post. Αυτο που με απασχολει ειναι θα μου γινει γρηγορη επιστροφη των χρηματων μου,η θα φαω μηνες χωρις γυμναστηριο και θα ταλαιπωρηθω ψυχικα?

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις και με τα κεντρικά, θα σου πρότεινα, είτε μέσω της ιστοσελίδας είτε μέσω της σελίδας τους στο facebook.

Μου φαίνεται πραγματικά περίεργο που η συνεννόηση έχει ήδη τραβήξει τόσο, στη περίπτωση αυτή η ενημέρωση της "ιεραρχίας" μπορεί να είναι ο πιο σύντομος δρόμος.

Με αποφασιστικότητα κι ευγένεια πιστεύω πως θα λύσεις το θέμα σου γρήγορα.

Κι εγώ στην ίδια αλυσίδα είμαι εγγεγραμμένος (πέρυσι με την προσφορά των 49€ το έτος) και τώρα που ήθελα να ανανεώσω - πλήρωσα μέσω της ιστοσελίδας - χρειάστηκε να επιβεβαιώσω στο υποκατάστημα ότι η ετήσια συνδρομή που πλήρωσα στα 99€ θα προστεθεί / θα αρχίσει να τρέχει μετά το πέρας της τρέχουσας τον Σεπτέμβρη.

..."σκάλωσαν" λίγο οι υπάλληλοι μέχρι να το επιβεβαιώσουν, αλλά αποσαφηνίσθηκε το ζήτημα γρήγορα.

DYEL

Aν εννοεις τι ειδους φαρμακα που μπορει να εχουν αναβολικη δραση μπορεις να αγορασεις απο φαρμακειο χωρις συνταγη,δεν ξερω αν επιτρεπεται εδω να το πουμε,αλλα μονο 2. Και δεν θα σε συμβουλευα να το κανεις γιατι μπορει να αποβει πολυ επικινδυνο για την υγεια σου ακομη και αν σε ''συμβουλευει'' καποιος παλιος bodybuilder που κανει χρηση απο χρονια. Και η επιδραση που θα εχουν στο σωμα σου ,θα ειναι σχετικα μικρη ,οχι κατι το τρομερο,μια μικρη βοηθεια,αλλος ενας λογος που δεν αξιζει να δοκιμασεις.

Μονο τα απογορευμενα αναβολικα εχουν αποτελεσμα σημαντικο και αυτα ειναι ακομη πιο επικινδυνα,οποτε περιορισου στο τι μπορεις να καταφερεις μονος σου με φυσικο τροπο.

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις και με τα κεντρικά, θα σου πρότεινα, είτε μέσω της ιστοσελίδας είτε μέσω της σελίδας τους στο facebook.

Μου φαίνεται πραγματικά περίεργο που η συνεννόηση έχει ήδη τραβήξει τόσο, στη περίπτωση αυτή η ενημέρωση της "ιεραρχίας" μπορεί να είναι ο πιο σύντομος δρόμος.

Με αποφασιστικότητα κι ευγένεια πιστεύω πως θα λύσεις το θέμα σου γρήγορα.

Κι εγώ στην ίδια αλυσίδα είμαι εγγεγραμμένος (πέρυσι με την προσφορά των 49€ το έτος) και τώρα που ήθελα να ανανεώσω - πλήρωσα μέσω της ιστοσελίδας - χρειάστηκε να επιβεβαιώσω στο υποκατάστημα ότι η ετήσια συνδρομή που πλήρωσα στα 99€ θα προστεθεί / θα αρχίσει να τρέχει μετά το πέρας της τρέχουσας τον Σεπτέμβρη.

..."σκάλωσαν" λίγο οι υπάλληλοι μέχρι να το επιβεβαιώσουν, αλλά αποσαφηνίσθηκε το ζήτημα γρήγορα.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον ,προσπαθησα να τηλεφωνησω στο τηλεφωνο της ιστοσελιδας,αλλα κανεις δεν το σηκωνε.

Σιγουρα ευγενικα και αποφασιστικα,αλλωστε αυτος ειναι παντα ο τροπος μου. :)

νταξει δεν υπαρχει λογος να κρύβομαι,αλλωστε ενα απο τα αποτελεσματα που φερνει το google σε σχετικη αναζητηση φερνει σε αυτο το φορουμ. για εφεδρινη μιλαω. επειδη πηρα panadol cold and flu και ειδα οτι εχει ψευδοεφεδρινη σκέφτηκα μηπως υπαρχει κατι αλλο over the counter χωρις παρακεταμολη η αν υπαρχει νομιμος τροπος να παρεις εφεδρινη.

παντως με βοηθησε το panadol,βρηκα και εγω να αρρωστησω το καλοκαιρι :-D

ειναι γνωστο οτι,οτι δουλευει ειναι απαγορευμενο,δεν ψανχω για τετοια πραγματα,ειδικα σε φαρμακειο χαχα

οι φιλοι μας οι αμερικανοι εχουν το bronkaid π.χ

δεν μου φαίνεται καλή ιδέα να πάρεις κάμποσες έξτρα αχρείαστες ουσίες με πιθανές άσχημες παρενέργειες ( απο ασπιρίνη πεθαίνουν 15.000 άνθρωποι το χρόνο και 100.000 καταλήγουν να νοσηλευτούν ) για να επωφεληθείς μια μικροποσότητα ουσίας που λογικά δεν θα σου δώσει κανένα αποτέλεσμα 

νταξει δεν υπαρχει λογος να κρύβομαι,αλλωστε ενα απο τα αποτελεσματα που φερνει το google σε σχετικη αναζητηση φερνει σε αυτο το φορουμ. για εφεδρινη μιλαω. επειδη πηρα panadol cold and flu και ειδα οτι εχει ψευδοεφεδρινη σκέφτηκα μηπως υπαρχει κατι αλλο over the counter χωρις παρακεταμολη η αν υπαρχει νομιμος τροπος να παρεις εφεδρινη.

παντως με βοηθησε το panadol,βρηκα και εγω να αρρωστησω το καλοκαιρι :-D

ειναι γνωστο οτι,οτι δουλευει ειναι απαγορευμενο,δεν ψανχω για τετοια πραγματα,ειδικα σε φαρμακειο χαχα

οι φιλοι μας οι αμερικανοι εχουν το bronkaid π.χ

Ξεχασε τα ολα αυτα,μπορεις αν εισαι αφωσιωμενος και μεθοδικος,να φτιαξεις ενα αξιολογο σωμα αλλα θελει χρονια ,μεσο ορο 6-8 για να πεις οτι εκανες κατι αρκετα καλο.Αγαθα κοποις κτωνται,εδω ο φιλος ο Maus ασχολειται μια ζωη.

Front squat στο smith machine. 

Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Εγώ το θεωρώ βεβήλωση ΑΛΛΑ είμαι και περίεργος να δω αν το έχει κάνει κανείς.

https://www.t-nation.com/training/tip-front-squat-on-the-smith-machine

Front squat στο smith machine.

Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Εγώ το θεωρώ βεβήλωση ΑΛΛΑ είμαι και περίεργος να δω αν το έχει κάνει κανείς.

https://www.t-nation.com/training/tip-front-squat-on-the-smith-machine

Μπα δεν το χω επιχειρησει. Το θεωρω ανουσιο γιατι δεν θα ενεργοποιησω τις μυικες ομάδες που θελω.. καλυτερα να την κανω με αλτηρες.

γιατί τόσο hate για το smith? δηλαδή αν κάποιος δεν έχει spotter να βαφτεί μπλε και να ψάχνει για θάλασσα;

Σε καθε προπονηση χρειαζεσαι βοηθεια;

γιατί τόσο hate για το smith? δηλαδή αν κάποιος δεν έχει spotter να βαφτεί μπλε και να ψάχνει για θάλασσα;

Ο spotter είναι μόνο το θέμα; Εδώ αρκετά γυμναστήρια δεν έχουν squat stand. Ενώ αντίθετα δεν έχω πετύχει ακόμα και στο πιο σάπιο σιδεράδικο να μην υπάρχει μηχάνημα smith.

Εν τω μεταξύ παίζει να είναι το πιο απλό/φτηνό πράγμα που μπορεί να βάλει κάποιος σε gym.

• Like 1

Ναι αλλα μπορεί να παει ο κάθε καγκουρας, να φορτώσει κιλά που δεν τα χει, να πάρει την μπάρα στους ώμους και να φύγει μαζί της κι όποιον πάρει ο χάρος.

Το σμιθ ειναι πιο ασφαλές για τον ιδιοκτήτη του τζιμ.

Για το θεμα του γυμναστηριου ενημερωνω οτι σημερα μιλησα με την υπευθυνο του γυμναστηριου που ειχα παει,η οποια ηταν μια υπεροχη και ευγενεστατη κυρια,μου ζητησε συγνωμη για το λαθος της υπαλληλου που με ειχε χρεωσει την συνδρομη και μου επεστρεψε το ποσο. Ηταν τοσο σωστη στην συμπεριφορα της που με επεισε να μεινω,απλα της ζητησα και με μεταφερε στο παραρτημα Ανω Πατησιων που ειναι πιο βολικο γιατι ειναι πιο κοντα στο σπιτι μου.Τελος καλο,ολα καλα και ευχαριστω ολα τα παιδια που ενδιαφερθηκαν για το θεμα μου. :)

• Like 2

Τριάντα ευρώ, μείον τρία ο καφές μου, 27 στο χέρι.

:P

Σκέψου όμως πόσοι ντρέπονται / δεν ξέρουν / δεν ασχολούνται / δε διεκδικούν και πόσα λεφτά βγάζουν κάποιοι απ' το πουθενά κυριολεκτικά (δεν είναι σπόντα για κανέναν, μιλάω γενικά).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...