Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αν καποιος εχει καλες γνωσεις για τους ομιλους γυμναστηριων στην Αθηνα ηθελα να ρωτησω για ενα συγκεκριμενο περιστατικο,οποτε ας μου στειλει ενα p.m. να του πω τι εγινε και να τον ρωτησω.Ευχαριστω.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

1 scoop = 1 κουταλάκι πλήρες.

Benign, ρωτα κι ας σου απαντήσουν με πμ όσοι έχουν γνώμη (όποτε δε θα τεθεί θέμα δυσφήμησης ´η διαφήμισης).

Αρα μεχρι στιγμης επερνα την μιση ποσοτητα :P

Δημοσ.

Καλημέρα! Πήγαμε στο γυμναστήριο Παρασκευή και Σάββατο και ήταν φοβερά! Μας έβγαλε πρόγραμμα την Παρασκευή και μας έδειξε το κάθε μηχάνημα και ξεκινήσαμε κανονικά. Μας είπε να πάμε και Σάββατο και χθες το πρωί είμασταν τέρμα πιασμένοι και λέγαμε "μα είναι δυνατόν να μπορέσουμε να σηκώσουμε βάρη έτσι?" και αμφιταλλαντευόμασταν αν έπρεπε να πάμε όντως δεύτερη μέρα συνεχόμενα. Τελικά πήγαμε (αφού μας το είπε αυτή κάτι θα ήξερε) και μετά το ζέσταμα είχα ξεχάσει ότι πονούσα. Χθες τα κάναμε μόνοι μας γιατί τα θυμόμασταν και χαιρόμασταν  :D 

Πονάει ο κάθε μου μυς λες και δεν έκανα ποτέ μου γυμναστική (όχι ότι 6 μήνες βαράκια στο σπίτι και τρέξιμο στον δρόμο μπορεί να θεωρηθεί γυμναστική αλλά λέμε τώρα) αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Μέχρι στιγμής και τις δυο φορές που τελειώσαμε το workout ένιωθα κορυφαία και επίσης η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβω καθόλου. Μόνο ένα μηχάνημα "δεν μ' αρέσει" (επειδή είναι πανδύσκολο και με καταστρέφει :P ) και είναι αυτός εδώ ο βελζεβούλης:

NEW-Vertical-Knee-Raide-Dip-Power-Tower-

Κατά τ' άλλα, χαίρομαι πολύ που ξεκίνησα να πηγαίνω. Είναι σαν άλλος κόσμος εκεί πέρα η γυμναστική, για μένα τουλάχιστον που δεν είχα ξαναπάει ποτέ. Νιώθω λες και κάνω δουλειά πραγματική τώρα που κάποιος που ξέρει μου έδειξε τι να κάνω. :) Αυτά από την πρώτη μου εμπειρία. Ωραία θα ήταν να το έχουμε περισσότερο σαν νοοτροπία το γυμναστήριο (ή ακόμα και την γυμναστική γενικώς) γιατί σε κάποιους μπορεί να αρέσει πολύ (όπως σε μένα) και να το μάθουν αργά ή ποτέ.

Τέλος του "Σκέφτομαι και γράφω: Η πρώτη μου μέρα στο γυμναστήριο +bonus δεύτερη μέρα." :P

• Like 6
Δημοσ.

Μπραβο.. συνεχισε ετσι, αλλα να ψαχνεσαι.. μην σε πει κατι και το πιστεψεις με την μια. Ρωτα πρωτα, αν νιωσεις το παραμικρο να το λες, μπορει αλλη ασκηση να δουλευει καλυτερα σε σενα.

Χτες στην δουλειά, λεω εγω για να αγορασω να φαω κατι διαβαζω το συστατικα του, αν εχει ζαχαρη τρωει ακυρο, αν δεν γραφει στα 100γρ τοση πρωτεινη παλι. Με κοιτουσανε λεγοντας αν ολοι ηταν σαν και σενα θα κλειναμε, ευτυχως ειστες παρα πολυ λιγοι.

Άσχετα που με θεωρουν σαν εξωγηινο που θελω να τρωω μονο ολικης κλπ... δηλαδη το σωστο να ναι λαθος σε μια κοινωνια μεγαλωμενη μεσα στην σαβουρα

• Like 2
Δημοσ.

Μπραβο.. συνεχισε ετσι, αλλα να ψαχνεσαι.. μην σε πει κατι και το πιστεψεις με την μια. Ρωτα πρωτα, αν νιωσεις το παραμικρο να το λες, μπορει αλλη ασκηση να δουλευει καλυτερα σε σενα.

Χτες στην δουλειά, λεω εγω για να αγορασω να φαω κατι διαβαζω το συστατικα του, αν εχει ζαχαρη τρωει ακυρο, αν δεν γραφει στα 100γρ τοση πρωτεινη παλι. Με κοιτουσανε λεγοντας αν ολοι ηταν σαν και σενα θα κλειναμε, ευτυχως ειστες παρα πολυ λιγοι.

Άσχετα που με θεωρουν σαν εξωγηινο που θελω να τρωω μονο ολικης κλπ... δηλαδη το σωστο να ναι λαθος σε μια κοινωνια μεγαλωμενη μεσα στην σαβουρα

Παιρνε απο το σπιτι ξηρους καρπούς!!!! Και αμα σου πουν "α ωραια εφερες και ξηρους βάζουμε τα ποτάκια" πες του ηλιθιε ειναι για σωστη διατροφη οι καρποι που έχω φερει οχι για να μπεκρουλιασεις!

Δημοσ.

Παιδια επειδη βλεπω πως δεν το προσεξε κανεις, αλλαξα γυμναστηριο και γραφτηκα σε ενα που ανηκει σε μια αλυσσιδα γυμναστηριων.ονομα δεν λεω. Πεντε ημερες μετα διαπιστωνω οτι 3 μερες προτου της εγγραφης μου,που την πληρωσα 30 ευρω,η συγκεκριμενη εταιρια γυμναστηριων εδινε σαν δωρο δωρεαν την εγγραφη αλλα στο συγκεκριμενο τοπικο γυμανστηριο μου την χρεωσαν.Το ανεφερα αυτο αλλα αποφευγουν να μου επιστρεψουν το ποσο.Τους ειπα οτι τηλεφωνησα πληροφοριακα σε 3 αλλα γυμναστηρια που ανηκουν στον ιδιο ομιλο αλλων περιοχων που ολα δεν χρεωσαν τους πελατες τους  και μου ειπαν οτι αυτους τους ενημερωσαν μια μερα μετα απο την εγγραφη μου και οτι ειμουν ατυχος.

Δηλαδη ολα τα αλλα γυμναστηρια του ομιλου σε διαφορες περιοχες ειχαν ενημερωθει για την προσφορα στις 22 του μηνες αλλα το δικο μου ενημερωθηκε στις 26 ας πουμε. Τι μπορω να κανω για να αποφυγω την λαμογια,δεν ειναι για το ποσο αλλα ειναι εκνευριστικη η εξαπατηση και μαλιστα μια χαζη εξαπατηση ,χωρις σοβαρη δικαιολογια.Οποιος εχει υποψη του ας πει και αν μπορει αν γινει καποιου ειδους καταγγελια και σε ποια αρχη.

Δημοσ.

Παιδια επειδη βλεπω πως δεν το προσεξε κανεις, αλλαξα γυμναστηριο και γραφτηκα σε ενα που ανηκει σε μια αλυσσιδα γυμναστηριων.ονομα δεν λεω. Πεντε ημερες μετα διαπιστωνω οτι 3 μερες προτου της εγγραφης μου,που την πληρωσα 30 ευρω,η συγκεκριμενη εταιρια γυμναστηριων εδινε σαν δωρο δωρεαν την εγγραφη αλλα στο συγκεκριμενο τοπικο γυμανστηριο μου την χρεωσαν.Το ανεφερα αυτο αλλα αποφευγουν να μου επιστρεψουν το ποσο.Τους ειπα οτι τηλεφωνησα πληροφοριακα σε 3 αλλα γυμναστηρια που ανηκουν στον ιδιο ομιλο αλλων περιοχων που ολα δεν χρεωσαν τους πελατες τους  και μου ειπαν οτι αυτους τους ενημερωσαν μια μερα μετα απο την εγγραφη μου και οτι ειμουν ατυχος.

Δηλαδη ολα τα αλλα γυμναστηρια του ομιλου σε διαφορες περιοχες ειχαν ενημερωθει για την προσφορα στις 22 του μηνες αλλα το δικο μου ενημερωθηκε στις 26 ας πουμε. Τι μπορω να κανω για να αποφυγω την λαμογια,δεν ειναι για το ποσο αλλα ειναι εκνευριστικη η εξαπατηση και μαλιστα μια χαζη εξαπατηση ,χωρις σοβαρη δικαιολογια.Οποιος εχει υποψη του ας πει και αν μπορει αν γινει καποιου ειδους καταγγελια και σε ποια αρχη.

Πώς πλήρωσες; Με κάρτα, με μετρητά;

Η συγκεκριμένη αλυσίδα (για* θαρρώ) έδινε όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο δωρεάν την εγγραφή, απ' όσο ξέρω για ετήσια ανανέωση...

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να απευθυνθείς στον Συνήγορο του Καταναλωτή

http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html

Δημοσ.

Τους ενημέρωσαν μια μέρα μετα την εγγραφη σου ότι δεν θα παίρνουν εγγραφες και εσενα σου λενε ότι εισαι άτυχος και ότι θα σε χρεώσουν? :cry:

Παιδια πες τους τωρα εγω σας προτιμησα και ήρθα στο γυμναστηριο σας το πρόβλημα που είναι? ότι το μάθατε μια μέρα μετα? ηδη ισχυει η προσφορα. Και αν υποθέσουμε ακομα ότι το μαθατε μια μερα μετα όπως μου λετε και δεν εχω θεμα να μην σας πιστέψω επιστρέψτε μου τωρα τα λεφτα ποιο είναι το κολλημα δηλαδή? η ημερομηνια? βαλτε ημερομηνια μια μέρα μετα.

Αν δεις ότι συνεχιζουν πες εντάξει δεν θα συνεργαστούμε γιατι με κοροϊδεύετε επιστρέψτε μου όλα τα χρηματα μαζι με την εγγραφη και φευγω. Δεν θελω να είμαι στο γυμναστηριο σας θα πάω αλλου.

Δημοσ.

• Αν δε θες να συνεχίσεις εκεί:

Πας και ζητάς να κάνεις διακοπή συμβολαίου και να σου επιστραφούν τα μη δεδουλευμένα. Εφόσον μόλις γράφτηκες αυτά θα είναι σχεδόν όλο το ποσό. Αν σε ρωτήσουν το λόγο, τους εξηγείς το σκηνικό με την εγγραφή (αν θες, δεν είναι υποχρεωτικό να παρουσιάσεις οποιοδήποτε λόγο). Αν σου επιστρέψουν την εγγραφή και ζητήσουν συγνώμη, αποφασίζεις τι θα κάνεις. Αν σου πουν αυτά δε γίνονται κτλ, τους εξηγείς ότι οι νόμοι και η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή διαφωνούν:

Αγόρασα μια συνδρομή για να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Το ξανασκέφτηκα την επόμενη ημέρα. Δεν έχω πραγματικά το χρόνο για κάτι τέτοιο κα μάλλον είναι και λίγο ακριβό. Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου;

Η ακύρωση της συνδρομής μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο με την υποβολή σχετικού εντύπου Δήλωσης Υπαναχώρησης στην εταιρεία. Αν η υποβολή της καταγγελίας γίνει μετά την παρέλευση 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης, ο έμπορος δικαιούται να παρακρατήσει ποσό που αντιστοιχεί στο 2,5% του ποσού της σύμβασης, πέραν του ποσού που αντιστοιχεί στις ήδη εκτελεσθείσες υπηρεσίες.

Η παρακράτηση του 2,5% δεν ισχύει στην περίπτωση της υποβολής της δήλωσης υπαναχώρησης πριν από την παρέλευση 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης (Y.A. Z1-1262/2007).

Η υπουργική απόφαση αναλυτικά εδώ. Ρίχνοντάς του μια κλεφτή ματιά, βρήκα και αυτό το άρθρο:

Απαγορεύεται και είναι άκυρη η προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης και της

τυχόν εγγραφής, ποσοστού που υπερβαίνει το 2,5% του συμφωνηθέντος συνολικού τιμήματος πριν αρχίσει

η εκτέλεση της σύμβασης από τις μονάδες αδυνατίσματος ή τα γυμναστήρια.

Τουτέστιν, αν σου πήραν εγγραφή μεγαλύτερη του 2,5% της ετήσιας που πλήρωσες, είναι παράνομο.

• Αν θέλεις να συνεχίσεις εκεί, κάνεις ακριβώς τα παραπάνω. Αφού σου επιστρέψουν ετήσια και εγγραφή, ξαναγράφεσαι χωρίς να πληρώσεις εγγραφή.  :P

Ανάλογα την απάντησή τους κλιμακώνεις τη δική σου (συνήγορος καταναλωτή, γενική γραμματεία καταναλωτή, καταγγελίες σε υπουργεία, πυροσβεστικές, συλλόγους, ικα, κτλ κτλ κτλ)

• Like 2
Δημοσ.

εντάξει να κανεις θεμα τωρα για 30 ευρώ και να απειλησεις με μηνυσεις ή γραμμες καταναλωτή κτλπ πιστευω δεν συμφέρει κανεναν ας προσπαθησει να τους εξηγησει με ηρεμο τροπο ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστο ειδικα για άτομα που τους προτιμάνε γιατι αν είναι έτσι θα πηγαινες σε άλλο γυμναστηριο που δεν πληρώνεις εγγραφη. Αλλα αυτος προτιμησε αυτους.

Τωρα εντάξει αν δεν γινει να τους πει ότι θα φυγει και με την εγγραφή αμα νομιζουν ότι είναι σωστο να την κρατήσουν ας το κάνουν. Εσυ παντως δεν εμεινες ευχαριστημένος από αυτή την εξηγηση και με φιλους που τη συζητησες και σκοπευαν και αυτοι να προτιμήσουν το γυμναστηριο

Δημοσ.

εντάξει να κανεις θεμα τωρα για 30 ευρώ και να απειλησεις με μηνυσεις ή γραμμες καταναλωτή κτλπ πιστευω δεν συμφέρει κανεναν ας προσπαθησει να τους εξηγησει με ηρεμο τροπο ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστο ειδικα για άτομα που τους προτιμάνε γιατι αν είναι έτσι θα πηγαινα σε άλλο γυμναστηριο που δεν πληρώνεις εγγραφη. Αλλα αυτος προτιμησε αυτους. Τωρα εντάξει αν δεν γινει να τους πει ότι θα φυγει και με την εγγραφή αμα νομιζουν ότι είναι σωστο να την κρατήσουν ας το κάνουν.

Ποιος μίλησε για απειλές με μηνύσεις ή γραμμές καταναλωτών;

Το ξαναγράφω πιο απλά αφού βαρέθηκες να το διαβάσεις.

Ζητάει πίσω την εγγραφή, αλλιώς θα διακόψει την συνδρομή και θα πάρει πίσω και εγγραφή και συνδρομή (υπόλοιπο, δηλαδή σχεδόν όλο).

Αν την πάρει, καλώς.

Αν του πουν αυτά δεν γίνονται και ποιος τα λέει κτλ, τους εξηγεί τι λέει ο νόμος.

Στο τέλος έγραψα: Ανάλογα με την απάντησή τους, κλιμακώνει και τη δική του (πχ αν του πουν δεν παίρνεις τίποτα, αρχίζει τις διαδικασίες).

Δημοσ.

Ναι αρχιζει τις διαδικασιες .... να πάρει την πυροσβεστικη τηλεφωνο. :cry:  Στις περισσοτερες από αυτές τις συναλλαγες εσυ απλα εξηγεις αν ο άλλος δεν καταλαβει σηκώνεσαι και φευγεις και του ριχνεις μαυρο.Στην Ελλαδα που ζουμε ποιος θα ενδιαφερθεί.

Και δεν χρειαζεσαι να επικαλεστείς καν νομους , είναι προσφορα και ζητηση αν μου πάρεις εσυ εγγραφη θα πάω σε άλλον που δεν παιρνει. Απλά τα πραγματα μην τα περιπλέκουμε παιδια αμα θελετε να κάνετε κατι καλυτερο καλώς αν όχι εγω απλα θα φυγω και δεν θα ξαναερθω. Δεν χρειαζονται στεναχωριες ουτε γραμματειες καταναλωτή για 30 ευρώ.

Και τι ειμαστε να ξερουμε ολους τους νομους απεξω στην τελικη? αμα θελουν πελάτες ας κανουν καλυτερες εξηγήσεις χέστηκα τωρα εγω να ασχοληθώ με τη γραμμη καταναλωτή. Σορρυ κιολας.

Έχασα 30 ευρω θα χάσει 300. Αμα είναι βλάκας εγω του φταιω?

Δημοσ.

Η συνολικη συνδρομη για το ετος ειναι 99 ευρω. Την Δευτερα θα μιλησω με τον/την υπευθυνο του συγκεκριμενου παραρτηματος,αλλα οταν ρωτησα τους αλλους για να μαθω τι εγινε εκει,σε 3 διαφορετικα παραρτηματα,σε αλλα μερη της Αθηνας,οπως προεγραψα,μου ειπαν οτι ''ειναι πολιτικη της εταιριας να μην επιστρεφει χρηματα και να δινει καποια προσφορα μερικων μηνων εξτρα, αν εχει γινει καποιο λαθος.''

Εν τω μεταξυ το ατομο που μου ειπε οτι το δικο τους παραρτημα ενημερωθηκε 4 μερες μετα απο ολα τα υπολοιπα παραρτηματα της Αθηνας,ειναι γυμναστρια και οχι το ατομο που ειναι υπευθυνο για αυτα τα θεματα. Σε ενα αλλο παραρτημα που ρωτησα τηλεφωνικα μου ειπαν οτι οι τιμες που προσφερουν ειναι δευσμευτικες για ολους και οτι δεν μπορει ο καθε ενας υπευθυνος να θετει δικες του τιμες.

Απο αυτα που ειδα, δεν εχουν καλες πρακτικες ηθικης επαγγελματικης συμπεριφορας και μαλλον θελω να διακοψω την συνδρομη μου εκει θα εξαρτηθει σε μεγαλο βαθμο απο την ολη γενικη συμπεριφορα και αντιδραση που θα λαβω την Δευτερα.

Ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν.

Έχασα 30 ευρω θα χάσει 300. Αμα είναι βλάκας εγω του φταιω?

Δεν χανουν αυτοι λεφτα αν φυγω ετσι οπως λες,τους εχω προπληρωσει 129 ευρω. Σε χρεωνουν 99 ευρω + την εγγραφη 30 ευρω,στην δικη μου περιπτωση,στο συγκεκριμενο μερος ,κακως.

• Αν δε θες να συνεχίσεις εκεί:

Πας και ζητάς να κάνεις διακοπή συμβολαίου και να σου επιστραφούν τα μη δεδουλευμένα. Εφόσον μόλις γράφτηκες αυτά θα είναι σχεδόν όλο το ποσό. Αν σε ρωτήσουν το λόγο, τους εξηγείς το σκηνικό με την εγγραφή (αν θες, δεν είναι υποχρεωτικό να παρουσιάσεις οποιοδήποτε λόγο). Αν σου επιστρέψουν την εγγραφή και ζητήσουν συγνώμη, αποφασίζεις τι θα κάνεις. Αν σου πουν αυτά δε γίνονται κτλ, τους εξηγείς ότι οι νόμοι και η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή διαφωνούν:

Αγόρασα μια συνδρομή για να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Το ξανασκέφτηκα την επόμενη ημέρα. Δεν έχω πραγματικά το χρόνο για κάτι τέτοιο κα μάλλον είναι και λίγο ακριβό. Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου;

Η ακύρωση της συνδρομής μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο με την υποβολή σχετικού εντύπου Δήλωσης Υπαναχώρησης στην εταιρεία. Αν η υποβολή της καταγγελίας γίνει μετά την παρέλευση 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης, ο έμπορος δικαιούται να παρακρατήσει ποσό που αντιστοιχεί στο 2,5% του ποσού της σύμβασης, πέραν του ποσού που αντιστοιχεί στις ήδη εκτελεσθείσες υπηρεσίες.

Η παρακράτηση του 2,5% δεν ισχύει στην περίπτωση της υποβολής της δήλωσης υπαναχώρησης πριν από την παρέλευση 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης (Y.A. Z1-1262/2007).

Η υπουργική απόφαση αναλυτικά εδώ. Ρίχνοντάς του μια κλεφτή ματιά, βρήκα και αυτό το άρθρο:

Απαγορεύεται και είναι άκυρη η προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης και της

τυχόν εγγραφής, ποσοστού που υπερβαίνει το 2,5% του συμφωνηθέντος συνολικού τιμήματος πριν αρχίσει

η εκτέλεση της σύμβασης από τις μονάδες αδυνατίσματος ή τα γυμναστήρια.

Τουτέστιν, αν σου πήραν εγγραφή μεγαλύτερη του 2,5% της ετήσιας που πλήρωσες, είναι παράνομο.

• Αν θέλεις να συνεχίσεις εκεί, κάνεις ακριβώς τα παραπάνω. Αφού σου επιστρέψουν ετήσια και εγγραφή, ξαναγράφεσαι χωρίς να πληρώσεις εγγραφή.  :P

Ανάλογα την απάντησή τους κλιμακώνεις τη δική σου (συνήγορος καταναλωτή, γενική γραμματεία καταναλωτή, καταγγελίες σε υπουργεία, πυροσβεστικές, συλλόγους, ικα, κτλ κτλ κτλ)

Ευχαριστω για αυτο το πολυ κατατοπιστικο post. Αυτο που με απασχολει ειναι θα μου γινει γρηγορη επιστροφη των χρηματων μου,η θα φαω μηνες χωρις γυμναστηριο και θα ταλαιπωρηθω ψυχικα?

Δημοσ.

''ειναι πολιτικη της εταιριας να μην επιστρεφει χρηματα και να δινει καποια προσφορα μερικων μηνων εξτρα, αν εχει γινει καποιο λαθος.''

Αυτο που με απασχολει ειναι θα μου γινει γρηγορη επιστροφη των χρηματων μου,η θα φαω μηνες χωρις γυμναστηριο και θα ταλαιπωρηθω ψυχικα?

Περιττό να σου πω ότι ο νόμος είναι πάνω από κάθε πολιτική/πρακτική κάποιας εταιρείας.

Σκέψου μια καφετέρια που δε σερβίρει ασιάτες γιατί ¨«είναι πολιτική τους» ή ένα κατάστημα ηλεκτρονικών που δίνει μόνο 2 μήνες εγγύηση στα προϊόντα του γιατί «είναι πολιτική τους».

Το σωστό και νόμιμο είναι να πάρεις τα χρήματά σου πίσω άμεσα και με τον τρόπο που τα έδωσες (μετρητά, κάρτα). Σε περίπτωση πιστωτικής ίσως δικαιολογείται καθυστέρηση μερικών ημερών γιατί έχει μια διαδικασία.

Πιστεύω αν έχουν μια στάλα επαγγελματισμού, θα σου δώσουν πίσω την εγγραφή (που ούτως ή άλλως και να μην υπήρχε η προσφορά παράνομα ζήτησαν) χωρίς πολλά πολλά. Αρκεί να τους δείξεις ότι ξέρεις τα δικαιώματά σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...