Physics_Rulez Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 θα σου πρότεινα το άλλο που είναι ίσιο και πιάνει καλύτερα , αν κάνεις με τέτοιο να θεωρείς δεδομένο και να προσέχεις οτι κάποια στιγμή ίσως βγει και πέσεις , μην πας να κάνεις τίποτα αεροπλανικά κ ανοίξεις κανα κεφάλi Το άλλο που είναι ίσιο δε με βολεύει καθόλου γιατί βρίσκουν οι αγκώνες μου δεξιά και αριστερά. Ενώ αυτό απ ότι βλέπω προεξέχει προς τα έξω, γι' αυτό το γλυκοκοιτάζω. Ευχαριστώ.
Captn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το άλλο που είναι ίσιο δε με βολεύει καθόλου γιατί βρίσκουν οι αγκώνες μου δεξιά και αριστερά. Ενώ αυτό απ ότι βλέπω προεξέχει προς τα έξω, γι' αυτό το γλυκοκοιτάζω. Ευχαριστώ. κανε με αναποδη λαβη,παλαμες προς τα σενα
Vapir Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το άλλο που είναι ίσιο δε με βολεύει καθόλου γιατί βρίσκουν οι αγκώνες μου δεξιά και αριστερά. Ενώ αυτό απ ότι βλέπω προεξέχει προς τα έξω, γι' αυτό το γλυκοκοιτάζω. Ευχαριστώ. αν σε βολεύει go for it , απλά να προσέξεις που και πως θα το τοποθετήσεις
Captn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 αναρωτιεμαι γιατι οι πιεσεις μπαρα σε ισιο παγκο ειναι τοσο δημοφιλης ασκηση ποτε δε μου αρεσε και ποτε δε σηκωσα κιλα σ αυτη την ασκηση, παλια μονο ειχα κανει ενα προγραμμα 6 εβδομαδων και στο τελος εβαλα 85.πλεον κανω πολυ σπανια
Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αλαντιν αν δεν δουλεύω και εχω χρονο με τα χαρας να βρεθουμε. Να δω και το γιαννη... Αλλα ολα ειναι ρευστα λογο κωλοδουλεια. Πιο σκατοδουλεια δεν υπάρχει. Μεχρι και 15/8, μας αναγκαζει να δουλεψουμε. Λεει εγω θα ειμαι εδω να βγαλω δουλεια.
wizzy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Να ρωτήσω, αυτά τα μονόζυγα που βάζουν στις πόρτες λένε τίποτα; Σκέφτομαι να πάρω ένα για το γραφείο μιας που απ ότι κατάλαβα μπαίνει και βγαίνει εύκολα. Θα γκρεμίσω κανένα ντουβάρι; είναι της προκοπής; γλιστράει και πέφτεις; Ευχαριστώ. Έχω ένα παρόμοιο από το Lidl (το οποίο "βαστάει" μια χαρά!). Βίδωσα τις βάσεις πάνω από την κάσα της πόρτας κι είναι ΟΚ. Απλά πρόσεξε οι βίδες να είναι αρκετά μεγάλες (μακριές) και τα ρομπλαξ να είναι κατάλληλα για τον τοίχο που θα το βιδώσεις. Το συγκεκριμένο (όπως και το δικό μου) μπορείς να το χρησιμοποιείς και για push ups.
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 αναρωτιεμαι γιατι οι πιεσεις μπαρα σε ισιο παγκο ειναι τοσο δημοφιλης ασκηση ποτε δε μου αρεσε και ποτε δε σηκωσα κιλα σ αυτη την ασκηση, παλια μονο ειχα κανει ενα προγραμμα 6 εβδομαδων και στο τελος εβαλα 85.πλεον κανω πολυ σπανια Κι εγώ την απέφευγα όταν έκανα βάρη (κι όχι Bodyweight ασκήσεις). Με αλτήρες βολευόμουν περισσότερο -κι απ' ότι είχα διαβάσει ενείχε μικρότερο ρίσκο τραυματισμού. Άλλοι πάλι τρελαίνονται. Το πόσα κιλά σηκώνουν στον πάγκο είναι το Α και το Ω. How much do you bench? υποτίθεται πως είναι η βασική ερώτηση.
Vapir Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 και όμως όταν νιώθω πεσμένος καμια φορά για προπόνηση στις μόνες ασκήσεις που την ακούω είναι bench press + squat (dl δεν κάνω) σε καμία άλλη , ίσως τις θεωρούν μονάδα μέτρησης δύναμης επειδή όντως σε τέτοιες ασκήσεις θα δεις την δύναμη σου , σε ελεύθερο bench πχ με full roam δεν μπορείς να κλέψεις , ιδικά στα μεγάλα κιλά , όπως και στο squat , θα τσιμπήσεις τραυματισμό πριν το καταλάβεις.
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) και όμως όταν νιώθω πεσμένος καμια φορά για προπόνηση στις μόνες ασκήσεις που την ακούω είναι bench press + squat (dl δεν κάνω) σε καμία άλλη , ίσως τις θεωρούν μονάδα μέτρησης δύναμης επειδή όντως σε τέτοιες ασκήσεις θα δεις την δύναμη σου , σε ελεύθερο bench πχ με full roam δεν μπορείς να κλέψεις , ιδικά στα μεγάλα κιλά , όπως και στο squat , θα τσιμπήσεις τραυματισμό πριν το καταλάβεις. Εγω τον εχω κοψει τον οριζοντιο χρονια κανω σε μηχανημα και επικλινη .Ισχυει αυτο που λες ομως οτι θεωρειται "μοναδα μετρησης δυναμης " . Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2016 από Fotis13 2
Vapir Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 ο οριζόντιος ποτέ δεν μου καθόταν καλά , δεν ξέρω γιατί , ούτε μου "άρεσε", δεν υπήρχε θέμα τεχνικής , είχα πολύ καλούς γνώστες να με παρακολουθούν και είχα φτάσει τα 130kg χωρίς τραυματισμό ένα μικρό διάστημα που έκανα low reps 3-6. Ο επικλινής μου αρέσει περισσότερο 1
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τελικά η θάλασσα έχει πολλές ασκήσεις για αύξηση conditioning με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Χώρια που ολη η εμπειρία γίνεται αυτομάτως πιο ενδιαφέρουσα κι αποκτά άλλη διάσταση το "πάω για μπάνιο". Σήμερα π.χ. έβαζα τη μικρή να κάτσει στον ώμο, τη σήκωνα με το ένα χέρι και την πετούσα μακριά. Βουτιές γι αυτήν, παραλλαγή military press για μένα. Άλλη άσκηση είναι να πας βαθιά ώστε να μην πατάς και να προσπαθείς να κρατήσεις το πηγούνι έξω από το νερό κουνώντας μόνο τα πόδια. Μετά από 1 λεπτό οι γάμπες αρχίζουν να την ακούνε για τα καλά. Και τόσες άλλες. Όρεξη να υπάρχει! 3
Muchacho Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ένα βιδεον, παιζει να το εχω ποστάρει παλιότερα. Καθε φορά που νιώθω "χαμένος" και το κίνητρό μου για το οτιδήποτε το βλέπω και θέλω να δακρύσω φάση. Στο συγκεκριμενο βιντεο εμφανιζεται και ομιλει ο υπερμαραθωνοδρομος Γιαννης Κουρος που μεχρι και σημερα κατεχει αρκετα ρεκορ. Τα 473.495 χιλιομετρα σε 48 ωρες αντιστοιχουν 9.8 km/h μεση ταχυτητα. 1
benign Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Παιδια μπορω να ρωτησω γνωμη για συγκεκριμενο γυμναστηριο η δεν το επιτρεπουν οι κανονισμοι?
FreakBoy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Επειδη εχω μπερδευτει λιγο η πρωτεινη που πηρα λεει 1 scoop= 32gr αυτο το κουταλακι που εχει μεσα η καθε πρωτεινη για να την βαζεις λεει 70 ml, εγω ποσο πρεπει να γεμιζω το κουταλακι μεχρι την μεση περιπου η ολο ;;
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 1 scoop = 1 κουταλάκι πλήρες. Benign, ρωτα κι ας σου απαντήσουν με πμ όσοι έχουν γνώμη (όποτε δε θα τεθεί θέμα δυσφήμησης ´η διαφήμισης).
Προτεινόμενες αναρτήσεις