tehAllantin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δεν εχω φωτο για συγκριση, εδω ειμαι περιπου 71 κιλα, τραβηγμενη τωρα στα κοντα. Δυνατος σαν γομαρι dakonas 5
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Διαφωνώ καπετάνιε. Αλλαντιν, οπωσδήποτε να βρεθούμε. Άμα σε βολέψει έλα σπιτι να σε φιλεψω! Θα τα πούμε πιο λεπτομερώς οταν πλησιάζουν οι μέρες.
werewolf_hunter Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 έχω ερώτηση.. παω για τρεξιμο τακτικα εδω και 1,5 χρ΄νο 4-5 φορες την εβδομάδα.. τρεχω μιση ωρα.. και ειπα να κανω και κανενα push up.. θα βοηθησουν απο μονα τους σε τιποτα η τσαμπα παιδευομαι; Εχω παθει το αναποδο απο κατι καμμενος του γυμναστηριου.. τα ποδια μου ειναι ολο μυες και τα χερια και το στηθος τιποτα Και αν ναι, ποσανα κανω; Εγώ εκανα 10 σήμερα (δεύτερη φορα που κανω εδω και πολλα χρονια) και κοντεψα να μεινω στο παρκε! Γυμναστηριο θα παω αλλα μετα το καλοκαιρι και την εξεταστικη.. επισης εχω αλτηρες θα βοηθησουν; Ο πιο βαρυς που εχω ειναι 10κιλά.
Vapir Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Σε ζηλευω ξερεις γιατι ... 2 βδομαδες ειναι πολυ ρε για gym τι φαση ?Το λογικο ειναι μαξιμουμ 1 i know i know , αλλα δεν χαλιέμαι γιατι κατα τα άλλα είναι τέλειο απ όλες τις απόψεις και έχω και εξοπλισμό για συντήρηση οπότε το παραβλέπω. Την έχω καταβρεί πάντως , η καλύτερη ιδέα ήταν να αλλάξω gym 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) i know i know , αλλα δεν χαλιέμαι γιατι κατα τα άλλα είναι τέλειο απ όλες τις απόψεις και έχω και εξοπλισμό για συντήρηση οπότε το παραβλέπω. Την έχω καταβρεί πάντως , η καλύτερη ιδέα ήταν να αλλάξω gym Ναι ρε εννοειται αλλο boost ενας καινουριος και πολυ πιο καλος χωρος απο εκει που ησουν αλλαζει ολη η ψυχολογια και αυτο βγαινει και στην προπονηση .Το εχω παθει και εγω . Επομενος στοχος μου ειναι να παω στο gym της Μαργαριτας που ειναι απο τα top xaxa. Eμενα σε πολυ μικρη ακτινα απο εδω που ειμai γιατι δεν γουσταρω να κανω δρομολογια για gym δεν εχει κανενα extreme δυστυχως μονο μετρια . Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2016 από Fotis13 2
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 έχω ερώτηση.. παω για τρεξιμο τακτικα εδω και 1,5 χρ΄νο 4-5 φορες την εβδομάδα.. τρεχω μιση ωρα.. και ειπα να κανω και κανενα push up.. θα βοηθησουν απο μονα τους σε τιποτα η τσαμπα παιδευομαι; Εχω παθει το αναποδο απο κατι καμμενος του γυμναστηριου.. τα ποδια μου ειναι ολο μυες και τα χερια και το στηθος τιποτα Και αν ναι, ποσανα κανω; Εγώ εκανα 10 σήμερα (δεύτερη φορα που κανω εδω και πολλα χρονια) και κοντεψα να μεινω στο παρκε! Γυμναστηριο θα παω αλλα μετα το καλοκαιρι και την εξεταστικη.. επισης εχω αλτηρες θα βοηθησουν; Ο πιο βαρυς που εχω ειναι 10κιλά. Σαφώς και θα δεις διαφορά. Ας πούμε 1-5%. Θες παραπάνω; Ε, προφανώς πρέπει να κάνεις περισσότερη και πιο συστηματική δουλειά. 1
Demetra_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Σε ζηλευω ξερεις γιατι ... Τα λεφτά σου και την ομορφιά σου να είχα ... είμαι ένα μήνα και 13 μέρες χωρίς επαφή με weight lifts pray for me 2
Demetra_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ναι ρε εννοειται αλλο boost ενας καινουριος και πολυ πιο καλος χωρος απο εκει που ησουν αλλαζει ολη η ψυχολογια και αυτο βγαινει και στην προπονηση .Το εχω παθει και εγω . Επομενος στοχος μου ειναι να παω στο gym της Μαργαριτας που ειναι απο τα top xaxa. Eμενα σε πολυ μικρη ακτινα απο εδω που ειμai γιατι δεν γουσταρω να κανω δρομολογια για gym δεν εχει κανενα extreme δυστυχως μονο μετρια . εγώ στη θέση σου θα πήγαινα να κάνω παπάδες στο περσοναλάδικο του Ντάκον
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 εγώ στη θέση σου θα πήγαινα να κάνω παπάδες στο περσοναλάδικο του Ντάκον O dakοn ειναι του powerlifting kai δεν πληρει την προυποθεση της εγγυτητας θα εχουμε μεγαλες μετακινησεις και δεν μπορω να το κανω αυτο βαριεμαι θελω σε ακτινα μαξ 5 λεπτα να ειμαι με την vespa gym . 2
DDevil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 έχω ερώτηση.. παω για τρεξιμο τακτικα εδω και 1,5 χρ΄νο 4-5 φορες την εβδομάδα.. τρεχω μιση ωρα.. και ειπα να κανω και κανενα push up.. θα βοηθησουν απο μονα τους σε τιποτα η τσαμπα παιδευομαι; Εχω παθει το αναποδο απο κατι καμμενος του γυμναστηριου.. τα ποδια μου ειναι ολο μυες και τα χερια και το στηθος τιποτα Και αν ναι, ποσανα κανω; Εγώ εκανα 10 σήμερα (δεύτερη φορα που κανω εδω και πολλα χρονια) και κοντεψα να μεινω στο παρκε! Γυμναστηριο θα παω αλλα μετα το καλοκαιρι και την εξεταστικη.. επισης εχω αλτηρες θα βοηθησουν; Ο πιο βαρυς που εχω ειναι 10κιλά. Λογικο ειναι στην αρχη να μην μπορεις να κανεις πολλές καμψεις αλλα μη μασάς. Σιγα σιγα θα βελτιώνεσαι.
Demetra_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 O dakοn ειναι του powerlifting kai δεν πληρει την προυποθεση της εγγυτητας θα εχουμε μεγαλες μετακινησεις και δεν μπορω να το κανω αυτο βαριεμαι θελω σε ακτινα μαξ 5 λεπτα να ειμαι με την vespa gym . Ο εξοπλισμός δεν αλλάζει, ο τρόπος επαφής και η νοοτροπία αλλάζει σε επίπεδο pl. αυτό με τη διαδρομή είναι ζήτημα και δεδομένης της έλλειψης χρόνου γμτ 1
tehAllantin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ένα βιδεον, παιζει να το εχω ποστάρει παλιότερα. Καθε φορά που νιώθω "χαμένος" και το κίνητρό μου για το οτιδήποτε το βλέπω και θέλω να δακρύσω φάση. 1
kate23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πήγα σήμερα με τον φίλο μου (που ξεκινήσαμε παρέα διατροφή/γυμναστική) και είδαμε τον χώρο του γυμναστηρίου και κάναμε μερικές ερωτήσεις. Το μέρος μου φάνηκε μια χαρά, χωρίς βέβαια να γνωρίζω αν του λείπει κάτι ή όχι, και τα παιδιά που το έχουν πολύ ευγενικά και πρόθυμα να μας μιλήσουν και να μας λύσουν απορίες. Μας είπαν για δοκιμαστικό αν θέλουμε και θα πάμε αύριο πρωί να μας δείξει η γυμνάστρια τι και πώς. Πρόγραμμα κανονικά βγάζουν, όπως είπατε κι εσείς. Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ και ανυπομονώ για αύριο. Θα σας γράψω εντυπώσεις από την πρώτη μου μέρα στο γυμναστήριο. (Νιώθω λες και θα γράψω "Σκέφτομαι και γράφω: Πώς πέρασα το καλοκαίρι" αλλά δεν πειράζει ) Bear with me 5
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Να ρωτήσω, αυτά τα μονόζυγα που βάζουν στις πόρτες λένε τίποτα; Σκέφτομαι να πάρω ένα για το γραφείο μιας που απ ότι κατάλαβα μπαίνει και βγαίνει εύκολα. Θα γκρεμίσω κανένα ντουβάρι; είναι της προκοπής; γλιστράει και πέφτεις; Ευχαριστώ.
Vapir Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Να ρωτήσω, αυτά τα μονόζυγα που βάζουν στις πόρτες λένε τίποτα; θα σου πρότεινα το άλλο που είναι ίσιο και πιάνει καλύτερα , αν κάνεις με τέτοιο να θεωρείς δεδομένο και να προσέχεις οτι κάποια στιγμή ίσως βγει και πέσεις , μην πας να κάνεις τίποτα αεροπλανικά κ ανοίξεις κανα κεφάλi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις