astrosunnefo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δείτε και τα frog squats. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Για butt μετά το hip thrust που ναι το νούμερο 1, αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 τέτοια squat πρέπει να δουλεύουν και με ρόδα κοιλιακών ( ίσως πιάσεις και λίγο πλάτη έτσι; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Τα squat στο smith πολλοι λενε οτι δεν ειναι καλη ιδεα. Ειτε γιατι δεν γυμναζουν ολους του μυς που γυμναζουν τα κλασικα squat ειτε γιατι ειναι χειροτερα για τα γονατα. Αλλοι λενε οτι ειναι καλα για αρχαριους μονο με λιγα κιλα αλλα επικινδυνα με πολλα κιλα. Ποια η γνωμη σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 το δα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μα καλά δε ντεπονται λίγο; εμένα κλείνει 13 με 27 Αυγούστου αλλα μου είπαν οτι φυσικά οι μέρες αυτές δεν θα μετρήσουν στο μήνα (κανα 11ρι μέρες είναι γιατι τις Κυριακές όλα εδώ στην Πάτρα κλειστά είναι έτσι κ αλλιώς) σε εσένα τι παίζει με αυτό? θυμάμαι παλιά τα περισσότερα γυμναστήρια στην Πάτρα μας χρέωναν και τις μέρες που έκλειναν πχ 2 εβδομάδες το 15Αύγουστο. Καλά βέβαια τότε έπαιζε έξτρα χρέωση και για αρχική εγγραφή λολ ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 για πιο λογο να κανει κανεις τις παραλλαγες των καθισματων και οχι την κανονικη ασκηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Γυμνάζονται άλλοι μυς, βαρέθηκες τα ίδια και θες αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 για την αλλαγη ειναι υποκειμενικο αλλα για τους μυς,πιους δλδ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 εμένα κλείνει 13 με 27 Αυγούστου αλλα μου είπαν οτι φυσικά οι μέρες αυτές δεν θα μετρήσουν στο μήνα (κανα 11ρι μέρες είναι γιατι τις Κυριακές όλα εδώ στην Πάτρα κλειστά είναι έτσι κ αλλιώς) σε εσένα τι παίζει με αυτό? θυμάμαι παλιά τα περισσότερα γυμναστήρια στην Πάτρα μας χρέωναν και τις μέρες που έκλειναν πχ 2 εβδομάδες το 15Αύγουστο. Καλά βέβαια τότε έπαιζε έξτρα χρέωση και για αρχική εγγραφή λολ ....... δε ξέρω δε ρώτησα γιατί δε με ενδιαφέρει κιόλας έχω συνδρομή απ' την άνοιξη και φτάνει μέχρι τέλη φθινοπώρου κατά καιρούς βγάζουν κάτι "προσφορές" όπως τώρα μες στο καλοκαίρι, σε εισαγωγικά γιατί είναι αρκετά ακριβοί για να πάρεις συνδρομή με κανονική τιμή. Δεν είμαι υπέρ του να κλείνει ο άλλος όσο θέλει επειδή μπορεί να σου κόψει από την τιμή. Οι αργίες είναι συγκεκριμένες και είναι μέσα στην τιμή. Τώρα οκ αν σου ρθει κανείς για να βάλει 1 μήνα μες στον Αύγουστο και θες να σαι ελαστικός ας κόψεις κάτι. Βέβαια γενικά θα μου πεις ό,τι πληρώνεις παίρνεις συνήθως. Αλλά για μένα από κάτι τέτοια φαίνεται ο επαγγελματισμός του άλλου. Άλλοι ακόμη και τον Αϋγουστο μπορεί να έχουν ρεπό μόνο τα ΣΚ. Δε μπορεί εσύ να του τα κόβεις επειδή θες να φεύγεις διημεράκι κάθε βδομάδα. Ή να δουλεύεις μόνο τη μισή μέρα επειδή θες μεν να δώσεις καλές άδειες σε όλους σου τους υπαλλήλους αλλά βαριέσαι κι εσύ ο ίδιος να κάτσεις στην ίδια σου την επιχείρηση για να βγάλεις τα σπασμένα. edit: οκ τώρα κατάλαβα τι λες. Όχι πολύ θα το θελα αλλά δε πάει έτσι οι μέρες μετράνε κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ελπίζω να ξέρεις αγγλικά καπετάνιε: http://www.bodybuilding.com/fun/meet-the-squats-7-squat-variations-you-should-be-doing.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 edit: οκ τώρα κατάλαβα τι λες. Όχι πολύ θα το θελα αλλά δε πάει έτσι οι μέρες μετράνε κανονικότατα. Αυτό νόμιζα ότι ξεπεράστηκε με τα χρόνια, Είναι κλειστό πέρα από τις κανονικές αργίες σημαίνει πως δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον εξοπλισμό κ τις υπηρεσίες που εχεις πληρώσει οποτε είναι παράλογο να σε χρεώνει γι'αυτές Όχι ότι μου προκαλεί έκπληξη, εδώ μου λέει ο άλλος όταν κοίταζα για νέο gym ότι χρεώνει και εγγραφή κ άρχισα να γελάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Παντως, squat στο smith σε σχεση με την μπαρα, ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση. Εδω δεν εχει squat rack αλλα δε με χαλαει σε αυτη τη φαση. Παντως, ψηνομαι να ψαξω κανα στρονκμαν gym οταν γυρισω απο ελλαδα. Πηγε η φιλη μου στη Στοκχολμη σε ενα κ μου λεει τα καλυτερα. Ουτε κλαρινογαμπροι ουτε ψωνια. Ατομα που χαιρονται να βοηθησουν κλπ. *λιβερπουλ κ θειο γιαννη, 26-29 αυγ. θα ειμαι νικητη, παντρευεται φιλαρακι κ συμφορουμιτης. Να κανονισουμε αν ειναι δυνατον ενα καφεδακι εστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 yes i do για ποδια θα κανεις πισω και μπροστα βαθια καθισματα, με ελευθερη μπαρα οτιδηποτε αλλο ειναι κοροιδια και φυσικα πολλες φορες την εβδομαδα,οχι μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Και η τιμη ιδια? Αν ναι, να τους κραξεις κ να παρεις τα μπογαλακια σου να πας αλλου Σε ζηλευω ξερεις γιατι ... εμένα κλείνει 13 με 27 Αυγούστου αλλα μου είπαν οτι φυσικά οι μέρες αυτές δεν θα μετρήσουν στο μήνα (κανα 11ρι μέρες είναι γιατι τις Κυριακές όλα εδώ στην Πάτρα κλειστά είναι έτσι κ αλλιώς) σε εσένα τι παίζει με αυτό? θυμάμαι παλιά τα περισσότερα γυμναστήρια στην Πάτρα μας χρέωναν και τις μέρες που έκλειναν πχ 2 εβδομάδες το 15Αύγουστο. Καλά βέβαια τότε έπαιζε έξτρα χρέωση και για αρχική εγγραφή λολ ....... 2 βδομαδες ειναι πολυ ρε για gym τι φαση ?Το λογικο ειναι μαξιμουμ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις