wizzy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Σε άνθρωπο που τραυματίστηκε στο γόνατο και πρόσφατα postαρε αυτό, το "σιδερένιος" δε μου ακούγεται και καλή ευχή. Να πούμε "πάντα γερός και δυνατός" καλύτερα; Εεεεε, να σημειωθεί ότι η ακτινογραφία στο post μου στο οποίο κάνεις αναφορά, δεν είναι δική μου, αλλά του φίλου/συνποδηλάτη που ήταν μαζί μου εκείνη την ημέρα. Μακριά από μένα τέτοιοι τραυματισμοί και - ειλικρινά - μακριά από όλους μας. Οπότε, η ευχή του Φώτη, μια χαρά "στέκει" για το απειροελάχιστο μέγεθος του τραυματισμού μου, συγκρινόμενο με τον τραυματισμό της ακτινογραφίας. @Dakonblackblade: Thanks man (εάν πήγαινε σε μένα το "τιτάνιος"). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εεεεε, να σημειωθεί ότι η ακτινογραφία στο post μου στο οποίο κάνεις αναφορά, δεν είναι δική μου, αλλά του φίλου/συνποδηλάτη που ήταν μαζί μου εκείνη την ημέρα. Μακριά από μένα τέτοιοι τραυματισμοί και - ειλικρινά - μακριά από όλους μας. Οπότε, η ευχή του Φώτη, μια χαρά "στέκει" για το απειροελάχιστο μέγεθος του τραυματισμού μου, συγκρινόμενο με τον τραυματισμό της ακτινογραφίας. @Dakonblackblade: Thanks man (εάν πήγαινε σε μένα το "τιτάνιος"). Αστειευόμουν, αλλά μάλλον αποτυχημένα για να χρειαστεί να το εξηγήσω. Το ξέρω για τη φώτο, δεν είπα ότι είσαι εσύ. Είπα ότι το να ευχηθείς "σιδερένιος" σε άνθρωπο που πόσταρε τέτοια εικόνα με "σίδερα", ίσως να μην είναι η καλύτερη ευχή. Ο Dakonblackblade νομίζω συνέχισε το "αστείο" με ένα double entendre, καθώς το "Τιτάνιος" σημαίνει μεγάλος, τεράστιος αλλά από την άλλη οι βίδες και οι λάμες του φίλου σου είναι από τιτάνιο (νομίζω), όχι από "σίδερο". Προφανώς και σου εύχεται κι αυτός περαστικά, απλά εγώ έτσι το εισέπραξα καθώς το Τιτάνιος δεν είναι κι η πιο συνηθισμένη ευχή. Anyway, αρκετά το μαλάκισα. Πάντα γερός, δυνατός, σιδερένιος, τιτάνιος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Να ΄σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Γεια κι από εμένα. Συνεχίζω προσεγμένη διατροφή και γυμναστική (βάρη και αερόβια) και έχω αισίως φτάσει στα 47.5kg και 22.4 body fat περίπου. Ξέρω ότι τα κιλά μου είναι λίγα (1,62 το ύψος μου να θυμίσω) αλλά είμαι σε διαδικασία να βρω τι πρέπει να τρώω για να μην χάνω άλλο και να παίρνω μύες σιγά-σιγά. Τα πηγαίνω καλύτερα πιστεύω μέρα με τη μέρα (εκτός του ότι νιώθω φοβερά με το σώμα μου πια!) Κάποια εβδομάδα έχασα kg+bf και πήρα μύες ενώ δύο εβδομάδες έχασα λίπος, πήρα μύες και έμεινα ίδια κιλά. Επίσης, ανέβασα βάρη (σηκώνω αλτήρα 4kg και ανέβασα και επαναλήψεις!) Αυτά από νέα Μία ερώτηση τώρα. Αύριο θα πάω να ρωτήσω κάποια πράγματα σε ένα καινούριο γυμναστήριο που άνοιξε στην πόλη μου και να δω το μέρος γενικώς. Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο ή να κάνω κάποια ερώτηση. Έχω σκοπό να ρωτήσω κυρίως αν βγάζει πρόγραμμα γιατί δεν έχω ξαναπάει ποτέ γυμναστήριο και δεν ξέρω πού πάνε τα τέσσερα. Κάτι άλλο ίσως? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Βγάζουν προγραμματα γενικα προσεξε αμα θα έχει γυμναστή στο γυμναστηριο οση ώρα κανουν και δεν ειναι μονοι τους αυτο πιστευω ειναι βασικο ειδικα για κάποιον αρχάριο που θα έχει σιγουρα ερωτησεις μέχρι να μαθει να κανει τις ασκησεις μονος του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Κάτι άλλο ίσως? πόσες μέρες κλείνουν το χρόνο και ποιες είναι αυτές. Ωράριο υποθέτω θα είναι εμφανές σημείο ή θα γνωρίζεις ήδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Η διαφορα ανάμεσα στο γυμνάζομαι vs τραυματίζομαι Κειτ είναι η σωστή τεχνική των ασκήσεων. Οπότε αυτό που θες είναι το γυμναστηριο να έχει έναν σωστό γυμναστή που θα σε καθοδηγήσει μέχρι να μάθεις πώς να εκτελείς την άσκηση σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μυικη ενδυμωση(υπερτροφια?) εχουμε με αυξηση ή εναλλαγη κιλων/σετ/επαναληψεων σωστα?Με αλλαγες στην ταχυτητα των επαναληψεων μπορουμε να πετυχουμε κατι? ή απλα υπαρχει κινδυνος για καποιο τραυματισμο? Για πόδια η για χέρια? εγω απλα οταν εβλεπα οτι μια άσκηση την έχω και ηταν σαν περιπατος ανεβαζα δυσκολια. Οποτε αυξηση των κιλών ή δυσκολια της άσκησης. Πχ για ασκησεις με το βάρος του σώματος οπως στα καθισματα εκει που κανεις τα απλά και βλέπεις οτι τα έχεις τα 30 * 4 σετ για πλάκα δοκιμασε στο επομενο σετ να κάνεις 10 καθισματα και αναπηδηση. δηλαδη κανεις το κάθισμα (τα γονατα να μην περνάνε τις μυτες των ποδιών) και σηκώνεσαι με αναπηδηση. Θα καταλαβεις αμεσως οτι ανεβηκε η δυσκολια της άσκησης. Το αλλο ειναι να χρησιμοποιησεις τις εξεδρες σε ενα γηπεδο μπασκετ για να πηδάς πανω και ξανα πισω. Σε κάτι συνεχομενες το πηγαινα ως πάνω 7-8 συνεχομενα σκαλοπατια * 3 και οταν τελειωνεις σου έρχεται να βγάλεις το στομάχι σου απο τα χοροπηδητά αλλα δεν πειράζει ανεβάζεις και την φυσική κατασταση.Εκει τα βλέπεις ολα βεβαια ειναι απαιτητικη άσκηση διοτι τα σκαλοπάτια ειναι φαρδιά και σηκωνεσαι ολοκληρος για να προσγειωθείς.Οποιος δεν μπορει ας την κάνει μια φορά. Εχει πολλά ορεξη να εχεις. Προσοχή στις διατασεις στο τέλος. Μην τις παραλειψει κάποιος. https://postimg.org/image/87hms1njl/ Εχω να κάνω γυμναστική 2 εβδομάδες. Έχω μπετώσει. Προχθες με ενοχλησε το γονατο ... διαμαρτυρεται θέλει να λιώσουμε παλι στα καθισματα Παντως μπορεις να ανεβάσεις δυσκολια και με βάρη δικά σου σε συνδυασμο με ασκησεις που χρησιμοποιουν το βάρος του σωματος πχ πεφτεις για κάμψεις και φοράς ενα σακιδιο στη πλάτη με βάρος μεσα. Ολα τα λεφτά ο μονοζυγος. Βασιλιάς ασκησεων. Εγω εχω βρει μια κουνια Π και οποτε δεν παιζουν τα παιδακια πάω και κανω εκει και βυθισεις και έλξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ίδιες ασκήσεις κάνουμε διάβολε. Στα καθίσματα, άμα τα έχεις τόσο εύκολα ξεκίνα προετοιμασία για pistol squat. Πολύ τρίχα όμως ρε μεγάλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ίδιες ασκήσεις κάνουμε διάβολε. Στα καθίσματα, άμα τα έχεις τόσο εύκολα ξεκίνα προετοιμασία για pistol squat. Πολύ τρίχα όμως ρε μεγάλε. Στα ποδια έχω τριχουλα δεν βαριέσαι. Και λιγη στο στηθος, αλλα μπράτσα πλατη και κοιλια δεν εχω τιποτα. Pistol squats δεν εχω κανει τι λενε ειναι πιο μανικι απο τα κλασσικά? Τα κλασσικα τα έχω άνετα εβγαζα και 50 επαναληψεις σε κάθε σετ, εκεινο που με έσφιξε για τα καλά ηταν που πηγα σε ενα τοιχο και σε θεση καθισματος έμεινα 1.5 λεπτό και αυτο το εκανα επι 4 φορές τα χερια μπροστα ευθεια τεντωμενα για να εχω ισσοροπια. Προς το τέλος τα τελευταια 15-20 δευτερολεπτα ετρεμα ολοκληρος σε καθε σετ αλλα έμεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αν φτάσεις σε μια άσκηση και κάνεις με σχετική άνεση σετ των 20 ας πούμε μετά μεχρι πόσο έχει νόημα να ανεβείς; Ας πούμε κάνω τώρα ροκανίσματα και πλέον σε ένα σετ μπορώ να βγάλω μέχρι 60 δε ξέρω αν ίσως το κάνω λάθος και βγαίνει τόσο αλλά το point είναι για progress εκεί τι κάνεις απλά αυξάνεις επαναλήψεις μέχρι να σε πιάσει για τα καλά ή χώνεις βάρη; Ρώτησα το γυμναστή και μου είπε καλό είναι να μη προσθέτεις βάρος ούτε για κοιλιακούς ούτε για ραχιαίους. in other news έβγαλε το γυμναστήριό μου ένα καλοκαιρινό ωράριο... μούρλια. 1) Όλα τα Σάββατα του Αυγούστου κλειστά ( Κυριακές κλείνει πάντα ) με πρώτο το Σάββατο στις 30 Ιουλίου (?!!) 2) Τη βδομάδα του 15υγουστου κλειστά ( αυτό πες οκ κατανοητό ) 3) Καθημερινές που θα ναι ανοιχτό το γυμναστήριο θα ναι μόνο 6 ώρες ανοιχτό (16:00 - 22:00) το δα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μα καλά δε ντεπονται λίγο; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αν φτάσεις σε μια άσκηση και κάνεις με σχετική άνεση σετ των 20 ας πούμε μετά μεχρι πόσο έχει νόημα να ανεβείς; Ας πούμε κάνω τώρα ροκανίσματα και πλέον σε ένα σετ μπορώ να βγάλω μέχρι 60 δε ξέρω αν ίσως το κάνω λάθος και βγαίνει τόσο αλλά το point είναι για progress εκεί τι κάνεις απλά αυξάνεις επαναλήψεις μέχρι να σε πιάσει για τα καλά ή χώνεις βάρη; Ρώτησα το γυμναστή και μου είπε καλό είναι να μη προσθέτεις βάρος ούτε για κοιλιακούς ούτε για ραχιαίους. in other news έβγαλε το γυμναστήριό μου ένα καλοκαιρινό ωράριο... μούρλια. 1) Όλα τα Σάββατα του Αυγούστου κλειστά ( Κυριακές κλείνει πάντα ) με πρώτο το Σάββατο στις 30 Ιουλίου (?!!) 2) Τη βδομάδα του 15υγουστου κλειστά ( αυτό πες οκ κατανοητό ) 3) Καθημερινές που θα ναι ανοιχτό το γυμναστήριο θα ναι μόνο 6 ώρες ανοιχτό (16:00 - 22:00) το δα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μα καλά δε ντεπονται λίγο; Και η τιμη ιδια? Αν ναι, να τους κραξεις κ να παρεις τα μπογαλακια σου να πας αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Κάνω κι εγώ αυτή την άσκηση (κάθισμα στον τοίχο) διάβολε αλλά σταυροπόδι ώστε να στηρίζει όλο το βάρος ένα πόδι τη φορά. 30'' αντέχω. Ναι, τα pistol squats είναι πολύ δύσκολα αφού εκτός της δύναμης χρειάζεται και πολύ ισορροπία. @theotherone: όχι, δεν έχει νόημα να συνεχίζεις να αυξάνεις επαναλήψεις. Πρέπει να αυξάνεις τη δυσκολία των ασκήσεων. Ψάξου στο ιντερνετ για να βρεις πιο απαιτητικές ασκήσεις για κοιλιακούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Και γω στο σμιθ έκανα σε τελείως κάθετο άξονα κάθισμα και μετά η ώθηση γινόταν από όσο θυμάμαι με τον γλουτιαίο, αλλά είχα πιάσιμο και στον μηριαίο...την ανακάλυψα στα προπονητικά μου τελειώματα. Μαζί με hip thrust τις είχα κατατάξει στις κορυφαίες ασκήσεις οπισθίων μυών. Εσείς στον τοίχο ποια ομάδα νιώθετε να δουλεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ίσως αντί των "στάσιμων" squats ακουμπώντας την πλάτη στον τοίχο, να δοκιμάζατε squats με ελβετική μπάλα στον τοίχο όπως π.χ. αυτό: Για όσους θέλουν μεγαλύτερη πρόκληση, μπορούν να προσθέσουν βάρος, όπως π.χ. εδώ: Φυσικά, υπάρχει κι ο αντίλογος. Αυτή εδώ η τύπισσα εξηγεί γιατί δεν πρέπει να κάνουμε τα πιο πάνω squats. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις