Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ποσο κακο ειναι που θελω να ματσουλησω ενα σνικερς πριν την προπονηση;;;

*μπαννα εφαγα κ ενα εσπρεσακι πινω αλλα απλα ειπα να ρωτησω :Ρ

πολυ,η προπονηση θελει αδειο στομαχι και το μεταπρονητικο γευμα πρεπει να ναι καθαρο

γενικα ειναι λαθος να τρωως ανθυγιεινες τροφες και οσο μπορεις να τις αποφευγεις 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντα πριν την προπονηση τρωω μπανανα ή κανα σνικερς, αναλογα. Ξεκιναω στις 4 κ εχω τελειωσει το lunch break στις 2. 2 ωρες δλδ, ειναι καλα. Μετα χαλαρωνω gym lounge choko πρωτειναρα. Και μετα το ντουζακι, καμια 30-40 λεπτα απο την πρωτεινη σαντουιτσακια(2) με τυρι ρανδομ αλλαντικο (ham/turkey/roastbeef)φυλλα σαλατας,300μλ χυμπ πορτοκαλι και 1-2 κυπελακια φρουτα, κυριως πεπονι ανανα πορτοκαλι.

Γενικα, δεν ετρωγα για καν 16 ωρο απο 21:00 τελευταιο γευμα κ μετα το επομενο 13:30 (με το που ξυπναω δεν κατςβαινει τπτ, μετα αρχιζω δουλεια). Πλεον τρωω καμια μπανανα κατα τις 7 και 200-300γρμ oats porridge με κανελα κ αποξηραμενα κρανμπερις. Αισιως, 71κιλα.

χανεις λιπος και το βαρος σου παραμενει ιδιο η μειωθηκε και αυτο?

Λίπος εχασα γιατι μερικα παντελονια που μου ηταν στενα στην μεση το χειμωνα, τωρα ειναι κομπλε.

Το ποδια μου ξεχωριζει ο τετρακεφαλος σε τρια σημεια, πιστετω πρεπει το λιπις μου να πεσει κι αλλο... αλλα με τις λιγοτερες απωλειες

Btw, μικρό ατύχημα στο squash έβγαλε το αριστερό γόνατο και εμένα off για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι εάν δεν είχα δυνατά πόδια λόγω των ποδηλασιών, η ζημιά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Για αυτό παιδιά, do not forget leg day!

Το γόνατο επανήλθε. Σήμερα ξεκινάω ασκήσεις φυσιοθεραπείας και σιγά σιγά ενδυνάμωση (εμπρός καλό μου ποδήλατο!).

• Like 5

Ποσο δύσκολο ειναι να κανεις κανό; Λέω να δοκιμάσω την Πέμπτη το απόγευμα (οικογενεια επιτρέποντος).

Λιβε, με τη δουλειά που έχεις, νομίζω πως θα έπρεπε να μην χάνεις κιλά. Μπορείς να εκμεταλλευτείς το οτι σηκώνεις βάρη στη δουλειά και να φτιάξεις επιπλέον μυς. Αλλα αυτό προϋποθέτει να βάζεις βάρος, όχι να χάνεις.

• Like 2

Καθόλου , μέχρι και εγω κάνω κανό, κανό κάνω :)

Την τράβηξα για καιρό την διατροφή και έπεσα στα πιο λίγα κιλά που εχω πέσει εδω και 20 χρόνια , 87κ από 92 που ήμουν πριν κανα 2μηνο!  παω χθες βράδυ στο σπίτι μιας φίλης που το ψυγείο της ειναι σαν μίνι μάρκετ και κάνει το λάθος να μου πει πως αδυνάτισα και πως φαίνεται! τι το θελε? το πλήρωσε με δυο μεγάλες αραβικές πίτες  γαλοπούλα τυρί Φιλαδέλφεια, μια σοκολατίνα ενα τσις κέικ πως τις λενε αυτές τις μαλακίες και 3-4 χυμούς !

Εννοείται μετά ήμουν όλη νύχτα στην τουαλέτα ..

• Like 5

Το γόνατο επανήλθε. Σήμερα ξεκινάω ασκήσεις φυσιοθεραπείας και σιγά σιγά ενδυνάμωση (εμπρός καλό μου ποδήλατο!).

Σιδερενιος wizzy 

Την τράβηξα για καιρό την διατροφή και έπεσα στα πιο λίγα κιλά που εχω πέσει εδω και 20 χρόνια , 87κ από 92 που ήμουν πριν κανα 2μηνο!  παω χθες βράδυ στο σπίτι μιας φίλης που το ψυγείο της ειναι σαν μίνι μάρκετ και κάνει το λάθος να μου πει πως αδυνάτισα  και φαίνεται! τι το θελε ? το πλήρωσε με δυο μεγάλες αραβικές πίτες  γαλοπούλα τυρί Φιλαδέλφεια , μια σοκολατίνα ενα τσις κέικ πως τις λενε αυτές τις μαλακίες και 3-4 χυμούς !

εννοείται μεττα ήμουν ολη νύχτα στην τουαλέτα ..

Ρε τωρα που σκεφτομαι να βαλω εγω κιλα ,χανεις εσυ? θα συντονιστουμε τι θα γινει ?

• Like 2

Παντα πριν την προπονηση τρωω μπανανα ή κανα σνικερς, αναλογα. Ξεκιναω στις 4 κ εχω τελειωσει το lunch break στις 2. 2 ωρες δλδ, ειναι καλα. Μετα χαλαρωνω gym lounge choko πρωτειναρα. Και μετα το ντουζακι, καμια 30-40 λεπτα απο την πρωτεινη σαντουιτσακια(2) με τυρι ρανδομ αλλαντικο (ham/turkey/roastbeef)φυλλα σαλατας,300μλ χυμπ πορτοκαλι και 1-2 κυπελακια φρουτα, κυριως πεπονι ανανα πορτοκαλι.

Γενικα, δεν ετρωγα για καν 16 ωρο απο 21:00 τελευταιο γευμα κ μετα το επομενο 13:30 (με το που ξυπναω δεν κατςβαινει τπτ, μετα αρχιζω δουλεια). Πλεον τρωω καμια μπανανα κατα τις 7 και 200-300γρμ oats porridge με κανελα κ αποξηραμενα κρανμπερις. Αισιως, 71κιλα.

:rolleyes:

γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου?

Γενικα, δεν κατεβαινει μπουκια οταν ξυπναω. Κ στις 6 το πρωι, ειμαι ισα ισα να παρω τρενο/λεωφορειο να παω στη δλεια. Εκει, απο 7 μεχρι 1μιση δεν ανασαινω. (Τωρα ομως τρωω στα πεταχτα στις 10 το porridge). Οποτε, κ η μπανανα που τρωω στις 7 κατι ειναι. Λεω να πινω καζεινη πριν κοιμηθω.

Την τράβηξα για καιρό την διατροφή και έπεσα στα πιο λίγα κιλά που εχω πέσει εδω και 20 χρόνια , 87κ από 92 που ήμουν πριν κανα 2μηνο!  παω χθες βράδυ στο σπίτι μιας φίλης που το ψυγείο της ειναι σαν μίνι μάρκετ και κάνει το λάθος να μου πει πως αδυνάτισα και πως φαίνεται! τι το θελε? το πλήρωσε με δυο μεγάλες αραβικές πίτες  γαλοπούλα τυρί Φιλαδέλφεια, μια σοκολατίνα ενα τσις κέικ πως τις λενε αυτές τις μαλακίες και 3-4 χυμούς !

Εννοείται μετά ήμουν όλη νύχτα στην τουαλέτα ..

Μ@λ@κ@, δεν παλεύεσαι...!  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Σιδερενιος wizzy 

[...]

Ευχαριστώ φίλε.

Μυικη ενδυμωση(υπερτροφια?) εχουμε με αυξηση ή εναλλαγη κιλων/σετ/επαναληψεων σωστα?Με αλλαγες στην ταχυτητα των επαναληψεων μπορουμε να πετυχουμε κατι? ή απλα υπαρχει κινδυνος για καποιο τραυματισμο?

Σιδερενιος wizzy 

Σε άνθρωπο που τραυματίστηκε στο γόνατο και πρόσφατα postαρε αυτό, το "σιδερένιος" δε μου ακούγεται και καλή ευχή.  :P

Να πούμε "πάντα γερός και δυνατός" καλύτερα;

• Like 1

Ποσο δύσκολο ειναι να κανεις κανό; Λέω να δοκιμάσω την Πέμπτη το απόγευμα (οικογενεια επιτρέποντος).

Λιβε, με τη δουλειά που έχεις, νομίζω πως θα έπρεπε να μην χάνεις κιλά. Μπορείς να εκμεταλλευτείς το οτι σηκώνεις βάρη στη δουλειά και να φτιάξεις επιπλέον μυς. Αλλα αυτό προϋποθέτει να βάζεις βάρος, όχι να χάνεις.

Γιαννη αλλο η δουλεια αλλο η γυμναστικη. Στην δουλεια ουτε τον καμποσο κάνω ουτε πχ θα πάρω τρια κιβωτια το παω χαλαρα μεχρι εκει που με παίρνει... στο γυμναστήριο ναι θα παιξω στα ορια. Εχασα γιατι η δουλεια ειναι βαρια, αλλα τρωω ατακτες ωρες ειδικα μετα τις 14:00.

Τι να κανω θα δω πως θα παει... μπορει να δει σε καλο, αλλα τον χειμωνα θα δειξει. Πιστευω οτι θα χρειαστω δυο εβδομαδες ξεκουρασει μετα που θα σταματησω την δουλεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...