vgiozo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Φαγοπυρο ειβαι γαματη τροφη... δοκιμαστετο μαζι με κύμα... Στο πρωινο Προσθέστε κανελα και ταχινι, σπερνει Εγω θα αρχισω να κανω βαλφες με βρωμη και απο πανω φυστικοβουτυρο ή ταχινη... Μια πολύ καλή συνταγή για σαλάτα, με φαγόπυρο για "γέμιση" είναι - 3/4 κιλού στραγγιστό γιαούρτι - ένα ξινόμηλο τριμμένο - 2/3 κεφάλια από παντζάρι βραστά και ψιλοκομμένα - μια σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη και κοπανισμένη - σπόρια ροδιού (ως διακοσμητική επικάλυψη ή και σε στρώση αν είστε μερακλήδες) - 3/4 καρύδια είτε χτυπημένα είτε διακοσμητικά στο πάνω μέρος - 200 γραμμάρια φαγόπυρο (στη κατσαρόλα ή σε ατμομάγειρα, αν έχετε ειδικό σκεύος) ...αυτά ανακατεμένα... Πολύ χορταστικό, πολύ εύγεστο, δροσερό και πικάντικο μαζί...προσωπικά κατάντησα να "κλέβω" κουταλιές από το τάπερ σε διάφορες στιγμές της ημέρας. Γίνεται μια χαρά πάντως και χωρίς το φαγόπυρο... ...το έχω δοκιμάσει κι έτσι και μάλλον μου άρεσε περισσότερο, αλλά αν το πιο "σκέτο" φαγόπυρο δεν σας ταιριάζει γευστικά έναντι του ρυζιού πχ, έτσι ανακατεμένο με άλλα υλικά μπορεί να φαγωθεί πιο εύκολα. Εγώ τις πρώτες-πρώτες φορές που το δοκίμασα δεν ενθουσιάστηκα...μετά πορώθηκα με τη "γήινη" γεύση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Με βάφλες φυστικοβούτυρο και ταχίνι πάει τσάμπα η προπόνηση λιβε Αντι να φαω το πρωινο μου με βρωμη θα την αλεσω να την κανω βαλφα, ποια η διαφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Wizzy sorry ρε συ, έχασα τις σελίδες. Λοιπόν, οι συγκεντρώσεις που έγραψα είναι ανά δύο δισκία, δηλαδή ανά 500ml. είναι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 ρε συ φώτη, δλδ αν επιτρεπεται και με το παρδόν, τι δουλειά κάνεις; Πόση ώρα/ενέργεια από τη μέρα/μέρες/χρονο σου καταλαμβάνει η δουλειά σου; Θέλω να δω αν έχει να κάνει με έλλειψη πειθαρχίας και προσήλωσης από μέρους μου ή αν όντως μερικά επαγγέλματα είναι πιο "antilife" από άλλα. Eχω δικη μου επιχειρηση(δεν εχει σημασια τι ακριβως) ,βασικα ειμαι η 3η γενια σε αυτη και εχω χρονο να κανω τις δραστηριοτητες μου ,-το εχω ξαναπει-γιατι ειμαι μαζι με τον πατερα μου που με αντικαθιστα οταν λειπω. Επισης δεν χρωσταω πουθενα ουτε 1 ευρω, δεν ειμαι παντρεμενος δεν εχω σκυλια- γατια και αρα εχω ευελικτο προγραμμα . Η δουλεια μου τρωει παρα πολλες ωρες καθημερινα με αποτελεσμα να πηγαινω gym to μεσημερι στο lunch break και ευτυχως εχω την δυνατοτητα να τρωω στην δουλεια .Εχω ελευθερα τα περισσοτερα σουκου του χρονου . Φυσικα δεν συγκρινεται με την δικη σου δουλεια που γνωριζω πωςειναι απο τις πιο δυσκολες . Τωρα π.χ ετοιμαζομαι για gym αλλα μετα το gym θα παω δουλεια και θα φυγω απο εκει στις 18¨00 κατ'εξαιρεση γιατι εχουμε να κανουμε καποια πραγματα . Ο Φώτης δε λέει τι δουλειά κάνει γιατί ειναι ζιγκολο (εξ ου και η έξτρα αεροβικη, μην τρως τον παπά για Πάρνηθα και τέτοια) Ζιγκολο δεν θα μπορουσα να ειμαι γιατι μου αρεσουν οι μικροτερες απο μενα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Eχω δικη μου επιχειρηση(δεν εχει σημασια τι ακριβως) ,βασικα ειμαι η 3η γενια σε αυτη και εχω χρονο να κανω τις δραστηριοτητες μου ,-το εχω ξαναπει-γιατι ειμαι μαζι με τον πατερα μου που με αντικαθιστα οταν λειπω. Επισης δεν χρωσταω πουθενα ουτε 1 ευρω, δεν ειμαι παντρεμενος δεν εχω σκυλια- γατια και αρα εχω ευελικτο προγραμμα . Η δουλεια μου τρωει παρα πολλες ωρες καθημερινα με αποτελεσμα να πηγαινω gym to μεσημερι στο lunch break και ευτυχως εχω την δυνατοτητα να τρωω στην δουλεια .Εχω ελευθερα τα περισσοτερα σουκου του χρονου . Φυσικα δεν συγκρινεται με την δικη σου δουλεια που γνωριζω πωςειναι απο τις πιο δυσκολες . Τωρα π.χ ετοιμαζομαι για gym αλλα μετα το gym θα παω δουλεια και θα φυγω απο εκει στις 18¨00 κατ'εξαιρεση γιατι εχουμε να κανουμε καποια πραγματα . Ζιγκολο δεν θα μπορουσα να ειμαι γιατι μου αρεσουν οι μικροτερες απο μενα κοιτα, η δουλειά μου ειναι απλά ΚΑΙ physically demanding. Αυτό ειναι όλο. Τώρα, στην εταιρια που δουλεύω, ειναι 7 με 3μιση το μεσημέρι, Δευτέρα με Παρασκευή. ΚΑΜΙΑ σχεση με horeca, που πιθανοτατα δουλευεις ολη μερα με ενα-δυο μικρα διαλείματα στη μέρα, ή απο τις 12/14 μέχρι 12 το βράδυ. Γιαυτό και μπορώ και παω γυμναστήριο μετα τις 3μιση. Αλλά στην ουσία, με το commute είμαι στο δρόμο στις 06:10 (BRUTAL) και γυρνάω περίπου στις 6μιση. Βλέπω βέβαια πως δουλεύουν οι coprorate τυποι εδώ. Μερικοι απο αυτους, έρχονται στις 9 παρά με ποδηλατάκι, τρώνε το πρωινό τους (τους το κανω εγω φαση), δουλευουν, 11μιση με 2 ειναι το lunch break, εχουν την καφετερια πανε για καφε, πανε στο γυμναστηριο, κατα τις 6 φεύγουν με το ποδηλατάκι πάλι. Κια γαμώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Wizzy sorry ρε συ, έχασα τις σελίδες. Λοιπόν, οι συγκεντρώσεις που έγραψα είναι ανά δύο δισκία, δηλαδή ανά 500ml. είναι εδώ Thanks man, είχα βρει τον πίνακα στο link. Άσε να το συζητήσουμε prive γιατί με ενδιαφέρει πολύ το θέμα. Btw, μικρό ατύχημα στο squash έβγαλε το αριστερό γόνατο και εμένα off για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι εάν δεν είχα δυνατά πόδια λόγω των ποδηλασιών, η ζημιά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Για αυτό παιδιά, do not forget leg day! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μετά από πολλές δοκιμές, κατέληξα στη συνταγή για πρωτεινικές πίτες για πρωινό. Πάει ως εξής: 500 μλ ασπράδι αυγού 100 γρ φιστίκι, θρυμματισμένο στο μούλτι 100 γρ αμύγδαλο, θρυμματισμένο 60 γρ σπόρια (ανάμεικτα άσπρα/μαύρα) 100 γρ μιξ σταφίδες/κράνμπερι 240 γρ βρώμη, αλεσμένη στο μούλτι να γίνει αλεύρι Τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Απλώνουμε τη λάσπη σε ταψί όπου έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 10-15'. Κόβουμε σε λωρίδες και διατηρείται στο ψυγείο για πολύ καιρό. Τα 100γρ μας δίνουν περίπου 260 θερμίδες και 13,5 πρωτείνη. Αν το θέλετε πιο πρωτείνικό, προσθέστε στο μίγμα 4 σκουπ. Θα παραμείνουν οι 260 θερμίδες στα 100γρ αλλά θα αυξηθεί η πρωτείνη στα 19,5γρ (η σκόνη πρωτείνη δεν καταστρέφεται με τόσο λίγο ψήσιμο). Τιπ: Αν θέλετε πιο θελκτική γεύση, υπάρχουν ασπράδια με γεύση φράουλα ή μπανάνα. Αλλιώς, έχει ενισχυτικά γεύσης. Στο τελευταίο μίγμα έριξα ένα πορτοκαλιού και θύμιζε κεικ πορτοκάλι. Τιπ2: Μπορείτε να απλώσετε πάνω φυστικοβούτυρο. Γίνετε πολύ πιο γευστικό αλλά ξεφεύγει σε θερμίδες. Για περίοδο όγκου είναι σούπερ επιλογή. Γεμάτο θρεπτικά συστατικά, καλά λιπαρά και σύνθετο υδατάνθρακα. Εγώ αυτό τρώω κάθε πρωί εδώ και μήνες και την έχω καταβρεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Εχουμε θεμα ... Ειχα συζητηση με ατομο του χωρου που η γνωμη του μετραει σχετικα με την αεροβια ασκηση μετα τα βαρη η' πριν . Να πω πως κανω αεροβια αμεσως μετα τα βαρη στο τελος της προπονησης οχι παντα φυσικα ας πουμε 3 φορες την βδομαδα . Αυτο για καποιον που θελει να βαλει μυς και ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο ειναι λαθος διοτι ολο το αιμα και το pump που εχει παει στους μυς που γυμναζες καταληγει στα ποδια με αποτελεσμα να χανεται μερος της δουλειας που εκανες πριν. Το να κανεις παλι την αεροβια πριν τα βαρη ειναι και αυτο λαθος διοτι χανεις ενεργεια και ριχνεις τα επιπεδα γλυκογονου πριν την κυριως προπονηση σου . Οποτε το ιδανικο ειναι η' να κανεις πολυ πρωι αεροβικη με το που ξυπνας που εχει πρακτικες δυσκολιες η' να αφιερωνεις 2 μερες την βδομαδα ξερω εγω μονο σε αυτο που επισης εχει πρακτικες δυσκολιες . Eγω τεινω να καταληξω πως επειδη δεν μπορω να κανω πολυ πρωι η' να αφιερωνω 2 μερες την βδομαδα μονο για αεροβια οταν ειμαι σε φουλ προγραμμα να μην κανω καθολου ξερω εγω ,διοτι ετσι και αλλιως κανω πολυ αεροβια για μεγαλα χρονικα διαστημα οταν δεν ειμαι σε gains mode on. Επαναλαμβανω τα παραπανω αφορουν ατομα που ειναι σε πολυ καλο επιπεδο και θελουν να βαλουν και αλλα μυικα κιλα .Οποτε μην πεταχτει κανας 20 κιλος η ' κανενας "σαπιος "και αρχισει τις αερολογιες ... Τι λετε εσεις λοιπον ? /discuss 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Εχουμε θεμα ... Ειχα συζητηση με ατομο του χωρου που η γνωμη του μετραει σχετικα με την αεροβια ασκηση μετα τα βαρη η' πριν . Να πω πως κανω αεροβια αμεσως μετα τα βαρη στο τελος της προπονησης οχι παντα φυσικα ας πουμε 3 φορες την βδομαδα . Αυτο για καποιον που θελει να βαλει μυς και ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο ειναι λαθος διοτι ολο το αιμα και το pump που εχει παει στους μυς που γυμναζες καταληγει στα ποδια με αποτελεσμα να χανεται μερος της δουλειας που εκανες πριν. Το να κανεις παλι την αεροβια πριν τα βαρη ειναι και αυτο λαθος διοτι χανεις ενεργεια και ριχνεις τα επιπεδα γλυκογονου πριν την κυριως προπονηση σου . Οποτε το ιδανικο ειναι η' να κανεις πολυ πρωι αεροβικη με το που ξυπνας που εχει πρακτικες δυσκολιες η' να αφιερωνεις 2 μερες την βδομαδα ξερω εγω μονο σε αυτο που επισης εχει πρακτικες δυσκολιες . Eγω τεινω να καταληξω πως επειδη δεν μπορω να κανω πολυ πρωι η' να αφιερωνω 2 μερες την βδομαδα μονο για αεροβια οταν ειμαι σε φουλ προγραμμα να μην κανω καθολου ξερω εγω ,διοτι ετσι και αλλιως κανω πολυ αεροβια για μεγαλα χρονικα διαστημα οταν δεν ειμαι σε gains mode on. Επαναλαμβανω τα παραπανω αφορουν ατομα που ειναι σε πολυ καλο επιπεδο και θελουν να βαλουν και αλλα μυικα κιλα .Οποτε μην πεταχτει κανας 20 κιλος η ' κανενας "σαπιος "και αρχισει τις αερολογιες ... Τι λετε εσεις λοιπον ? /discuss Θέλει να βάλει μύες σκέτο; ή μήπως να το συνδυάσει με καθάρισμα. για το δεύτερο, 20'HIIT (ή έστω και medium) πρωινή ή νυχτερινή. η αερόβια να απέχει τουλ. 6ωρο από την μυική προπόνηση. Και στην μυική προπόνηση έμφαση σε ένταση. Hulk mode on κοινώς. Και να ναι τύπου interval. *ελπίζω να μην ανήκω στους "σάπιους" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 εγώ πάντως σιχαίνομαι την αερόβια σαν τεμπελχανάς που είμαι και 2-3 φορες τη βδομάδα μετά τα βάρη κάνω tabata και αυτο ηταν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Θέλει να βάλει μύες σκέτο; ή μήπως να το συνδυάσει με καθάρισμα. για το δεύτερο, 20'HIIT (ή έστω και medium) πρωινή ή νυχτερινή. η αερόβια να απέχει τουλ. 6ωρο από την μυική προπόνηση. Και στην μυική προπόνηση έμφαση σε ένταση. Hulk mode on κοινώς. Και να ναι τύπου interval. *ελπίζω να μην ανήκω στους "σάπιους" Σωστη απαντηση . Μιλαμε για την περιπτωση που θελεις να βαλεις μυικα κιλα και αλλα απο αυτα που ηδη εχεις γιατι αν δεν εχεις η' νομιζεις πως εχεις ειναι ευκολο για αντρα , οχι για καθαρισμα . Απλα το προβλημα μου ειναι οτι εγω δεν μπορω να ακολουθησω ενα τετοιο προγραμμα δεν μου βγαινουν οι ωρες παρολο που αν μπορουσα θα ηταν το ιδανικο οπως το εθεσες σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Σωστά στα είπεΕννοείται πως η αεροβια όταν θέλουμε να κάνουμε σωστή δουλειά πρέπει να απέχει χρονικά από την αναεροβια άσκηση.Όσοι το έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα (όπως εγώ πριν χρόνια που έβαζα ξυπνητήρι για να πιω πρωτεΐνη) ή κάνουν νωρίς το πρωί την αεροβια η διαφορετική μέρα!Απλά αυτά είναι λεπτομέρειες που πρέπει να απασχολούν λίγους, για να φτάσει πχ ο οργανισμός να ρίξει τα επίπεδα του γλυκογονου πρέπει να έχει προηγηθεί καλή δουλειά και όχι πλάκα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Σωστη απαντηση . Μιλαμε για την περιπτωση που θελεις να βαλεις μυικα κιλα και αλλα απο αυτα που ηδη εχεις γιατι αν δεν εχεις η' νομιζεις πως εχεις ειναι ευκολο για αντρα , οχι για καθαρισμα . Απλα το προβλημα μου ειναι οτι εγω δεν μπορω να ακολουθησω ενα τετοιο προγραμμα δεν μου βγαινουν οι ωρες παρολο που αν μπορουσα θα ηταν το ιδανικο οπως το εθεσες σιγουρα. Καθαρά μυικά κιλά ακόμα και σε έναν άντρα με φυσικό τρόπο είναι κομματάκι ζόρικο για άμεσο διάστημα και δεν συσχετίζεται τόσο με την αεροβίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καθαρά μυικά κιλά ακόμα και σε έναν άντρα με φυσικό τρόπο είναι κομματάκι ζόρικο για άμεσο διάστημα και δεν συσχετίζεται τόσο με την αεροβίωση. Ναι ειναι αυτονοητο αυτο ,μιλαμε για μινιμουμ 5 γευματα την μερα και πρωτεινη ενδιαμεσα αρα για την περιπτωση που καποιος θα βαλει κιλα και δεν θα ειναι ολα καθαρα αλλα θα παρει και λιπος με στοχο την αυξηση του σωματικου βαρους παραλληλα με τα μεγιστα gains που μπορει να παρει στην προπονηση . Για αυτο και ειπα οχι για καθαρισμα αλλα για ογκο με οσο το δυνατον λιγοτερο λιπος μεσω της προσεγμενης διατροφης και φυσικα για ενα διαστημα 6-8μηνων ας πουμε και οχι μεσα σε 2 μηνες ξερω εγω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις