vgiozo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 μοσχαρίσια μπριζόλα δεν θα γίνεται στεγνή άμα τη φτιάξεις σε ψησταριά και φούρνο? εγώ στήθος κοτόπουλο τρώω και δεν τρως καθόλου γλυκά? Προσωπικά τη βάζω στο (προθερμασμένο) φούρνο πάνω σε αλουμινόχαρτο για 20-22 λεπτά - με λίγο ελαιόλαδο και πιπεράκι - και βγαίνει ζουμερή και μαλακή. Αν θες να κάνεις διατροφή, νομίζω το πιο εύκολο - εν τέλει - είναι να κόψεις τελείως τη ζάχαρη, διατηρώντας τις ποσότητες που έτρωγες πριν, αλλά λίγο πιο επιλεκτικά και με μπόλικη σαλάτα. Σημαντικό είναι να μάθεις να φτιάχνεις μερικά φαγητά (και λίγο πιο περίπλοκα) που σου αρέσουν, ώστε να μην τρως συνέχεια το ίδιο, γιατί και η επανάληψη στη διατροφή οδηγεί στη κούραση κι εν τέλει στη μη τήρησή της. ...εγώ πχ λατρεύω φασόλια (500γρ) με σπανάκι (1κιλό), καρότα (3-4), πιπεριές (1-2, πράσινη και κόκκινη/φλωρίνης), σκόρδο, κρεμμύδι (και καμιά φορά και λουκάνικο)... ...μαγειρεύω μεγάλη ποσότητα μία ή δύο φορές τη βδομάδα και όλες τις άλλες μέρες τρώω (εναλλάξ) από το έτοιμο, κι έτσι αποφεύγω - να παραγγέλνω από έξω (έξοδα και λιγότερη ποιότητα) - να τρώω σαβούρες επειδή βιάζομαι/βαριέμαι να μαγειρέψω. ...με 2 ώρες μαγείρεμα το πολύ μαζεμένες γλιτώνω τη καθημερινή ρουτίνα της κουζίνας και τρώω κι αυτό που θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Γλυκά όχι δεν τρώω. Το πρόβλημα δεν είναι η ζάχαρη αλλά το βούτυρο = πολλές, εντελώς άχρηστες θερμίδες και trans λιπαρά που είναι ό,τι χειρότερο για τον οργανισμό. Φτιάχνω παγωτό μόνος μου και προσθέτω στέβια = όλη η γλύκα, καμία θερμίδα + όλα τα θρεπτικά στοιχεία από το γάλα και τα φρούτα που προσθέτω. Να σου πω ένα μυστικό για το ψήσιμο κρεάτων στα κάρβουνα. Στην αρχή τα βάζεις στη χαμηλή σκάλα, πολύ κοντά στη φωτια για να αρπάξουν ελαφρώς (μην τα κάψεις!) και να "θωρακιστούν" απέξω ώστε να κρατήσουν τα υγρά τους. Έπειτα τα ανεβάζεις στην ψηλή σκάλα και τα ψήνεις αργά. Ποτέ, μα ΠΟΤΕ, δεν τα ανοίγεις για να δεις "αν έγιναν". Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να χάσουν όλα τα υγρά τους και να στεγνώσουν. Μάους, για σένα ρε: Γιάννη άλλος απολαμβάνει το φαΐ και άλλος την ζωή.. έτσι πάνε αυτά . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Γιάννη άλλος απολαμβάνει το φαΐ και άλλος την ζωή.. έτσι πάνε αυτά . Eγω ρε φιλε θελω να απολαμβανω και τα 2 και στο μετρο του δυνατου θεωρω οτι το κανω με το να χωριζω το ετος σε δυο 6μηνα .Ενα που τρωω σχεδον οτι θελω και ενα που πεφτει πικρα ατελειωτη με ελαχιστα διαλλειματα . Βεβαια αυτο δουλευει για μενα καλα για καποιον αλλον μπορει να ειναι απαλευτο .Εγω παλι δεν μπορω να προσεχω ολο τον χρονο γενικα δεν ειμαι του μετρου , ειμαι του ολα η ' τιποτα Με την υποσημειωση πως το 6μηνο που τρωω τα παντα λιωνω και στην αεροβια ασκηση ετσι αλλα για πραγματικο λιωσιμο οχι μαλακιες ... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 αυτην η φωτογραφια,περα απο την υπερβολη για να κανει κατανοητο το μνμ της,μου θυμισε τοτε που υπηρετουσα στην Κυπρο και στις εξοδους πηγαινα στο Μακαρειο Σταδιο εκει λοιπον,τις ωρες που πηγαινα ηταν μια παρεα πενηνταρηδων,παλιες καραβανες και ειχαν και φιλιες με τον φυλακα,ωραιοι τυποι, και καναν γυμναστικη καθαρα για λογους υγειας,ηταν ομως και ενας τυπος 56 χρονων που απλα ξεχωριζε,σωμα φετες,λευκανση δοντιων,μαλλια βαμενα και δε συμαζευεται,και ηταν τοσο αταιριαστος εμφανησιακα με τους φιλους του οσο και στη συμπεριφορα ειχε χωρισει,δεν εβλεπε τα παιδια του και οταν μιλουσε ελεγε για clubs και γκομενακια 19-20 χρονων ενω οι φιλοι του λεγανε τι εκαναν τα παιδια τους ή τι τους μαγειρεψε η γυναικα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εντομεταξύ το gym μου κλείνει 13 με 27 αλλα δεν με χαλάει γιατι σε όλα τα άλλα είναι κομπλέ , την έχω καταβρεί με την ποιότητα των μηχανημάτων και του κόσμου , θα τη δω ποδήλατο και προπονήσεις με αυτά που έχω που είναι μια χαρά για συντήρηση . έχει να δουλέψει και pokemon go εκείνες τις μέρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Eγω ρε φιλε θελω να απολαμβανω και τα 2 και στο μετρο του δυνατου θεωρω οτι το κανω με το να χωριζω το ετος σε δυο 6μηνα .Ενα που τρωω σχεδον οτι θελω και ενα που πεφτει πικρα ατελειωτη με ελαχιστα διαλλειματα . Βεβαια αυτο δουλευει για μενα καλα για καποιον αλλον μπορει να ειναι απαλευτο .Εγω παλι δεν μπορω να προσεχω ολο τον χρονο γενικα δεν ειμαι του μετρου , ειμαι του ολα η ' τιποτα Με την υποσημειωση πως το 6μηνο που τρωω τα παντα λιωνω και στην αεροβια ασκηση ετσι αλλα για πραγματικο λιωσιμο οχι μαλακιες ... Καλά εσύ είσαι ειδική περίπτωση Οι δραστηριότητες που κάνεις εσύ σε μια σεζόν άλλος θέλει τρεις ζωές για να τις κάνει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ρε συ φώτη, δλδ αν επιτρεπεται και με το παρδόν, τι δουλειά κάνεις; Πόση ώρα/ενέργεια από τη μέρα/μέρες/χρονο σου καταλαμβάνει η δουλειά σου; Θέλω να δω αν έχει να κάνει με έλλειψη πειθαρχίας και προσήλωσης από μέρους μου ή αν όντως μερικά επαγγέλματα είναι πιο "antilife" από άλλα. Σημερα δεν ειχα ορεξη, ηπια ενα καπουτσινακι, άραξα μιση ωρα στο "lounge" του γυμναστηριου και λεω "παμε". Μετά απο 2 χρόνια κατάφερα να κάνω 5*80/3*90/3*100/3*100 άρσεις, με ΣΩΣΤΗ τεχνική συν λοιπές ασκήσεις και hipthrust με 4*8*60 άνετα. Σημερα ηταν μια καλη μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ο Φώτης δε λέει τι δουλειά κάνει γιατί ειναι ζιγκολο (εξ ου και η έξτρα αεροβικη, μην τρως τον παπά για Πάρνηθα και τέτοια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 γιαννη σε ειδα σε ονειρο τρολλιά μεγάλη. Δεν σε εχω δει αλλα ήσουν "εσύ". Σε καποιο μερος, δεν το ξερω, σε βρίσκω στο ξεκάρφωτο και είσαι μεθυσμένος. Μου λες "παμε σε ενα μερος που ξερω αντεργκράου".Με οδηγεις σε ενα "καλυβι" φαση, χτυπας την πορτα και ειναι κρυφό μέρος με φρουτάκια φαση. (Πιο πριν στο όνειρό μου άνοιξα την πορτα καταλάθος, μπηκα και βγήκα). Λες θα παιξω και θα κερδισω χοντρά φράγκα να γουστάρουμε. Λιγο μετα, βγαίνεις ακομα πιο μεθυσμενος, με χαρτονομισμα 1000δολλάρια χαρουμενος κλπ. Εγώ προσέχω πως ήταν Καναδέζικα δολλάρια! xD Τhe end, και σορρυ για το οφτοπικ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Συνταγές με βρώμη (ασταδιάλα, με έπιασαν λιγούρες βραδιάτικα) http://www.eatthis.com/overnight-oat-recipes-for-weight-loss ...για πρωινό εγώ τη βγάζω 4/7 μέρες την εβδομάδα με - 4 κουταλιές σούπας νιφάδες φαγόπυρου - 3 κουταλιές βρώμη - 1 κουταλιά λιναρόσπορο - γάλα και στα τρελά προσθέτω - μισή μπανάνα (ή βατόμουρα ή γκότζυ μπέρυ σπανιότερα) - μισή κουταλιά ταχίνι ή φυστικοβούτυρο (αν πρόκειται να αθληθώ νωρίς το πρωί) Θέλω να δοκιμάσω και φυστίκια Αιγίνης, αλλά ο αναθεματισμένος καρπός είναι στα ύψη κοστολογικά....θα αρκεστώ με ηλιόσπορο ή/και μύγδαλα/καρύδια...κάτι για να αλλάζει η γεύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 κι εγω θελω να παρω φαγοπυρο κι ολο το ξεχναω εχω ενα 5κιλο βρωμη να καθεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αντεργκραουντ Γιάννης Είμαι σε φάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 το buckwheat το λατρεύω, τι ξεχωριστή γεύση και κυρίως αυτό το άρωμα, η οσμή του <3έχω καπου μια συνταγή για κρέπες με αλεύρι φαγόπυρου, οταν τη βρω θα την ποστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Φαγοπυρο ειβαι γαματη τροφη... δοκιμαστετο μαζι με κύμα... Στο πρωινο Προσθέστε κανελα και ταχινι, σπερνει Εγω θα αρχισω να κανω βαλφες με βρωμη και απο πανω φυστικοβουτυρο ή ταχινη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Με βάφλες φυστικοβούτυρο και ταχίνι πάει τσάμπα η προπόνηση λιβε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις