Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και πιάσατε το θέμα πρωτεΐνη δεν είναι ούτε μήνας που ξανά άρχισα το γυμναστήριο θα ήταν σωστό να αγοράσω από τώρα κάνα κουβα η να το αφήσω για πιο μετά και να πορευτω για αρχή με ότι περνώ από την τροφή;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μιας και πιάσατε το θέμα πρωτεΐνη δεν είναι ούτε μήνας που ξανά άρχισα το γυμναστήριο θα ήταν σωστό να αγοράσω από τώρα κάνα κουβα η να το αφήσω για πιο μετά και να πορευτω για αρχή με ότι περνώ από την τροφή;

Αν τρως σωστά γιατί να πάρεις πρωτεΐνη ?

Εγώ δεν μπορώ να φάω μεγάλες ποσότητες οπότε προσπαθώ να καλύψω τις πρωτεϊνικές μου ανάγκες με whey.

+ το ότι δεν τρώω πουλερικά,κοτόπουλα κτλ.

Στη γεύση; ´η στα συστατικά; Ναι στο Α, όχι στο Β.

Αν μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας σε πρωτεΐνη μέσω τροφής ειναι πολύ καλυτερα απο τη σκόνη. Πρώτον γιατί ειναι καλύτερη η απορρόφηση, δεύτερον γιατί η τροφή βοηθά και στη καλύτερη λειτουργία των ορμονών.

• Like 1

Συμφωνώ με το Γιάννη και εγώ όταν τρώω σαν φυσιολογικός άνθρωπος κ όχι σαν ζώο τρώω μόνο τροφές , αλλα νταξ εγώ γουστάρω να τρώω δεν το κάνω με το ζόρι ακόμα και σε bulk  
θυμάμαι σε ένα forum του εξωτερικού παλιά που γινόταν της κακομοίρας ακόμα με τα συμπληρώματα και είχε ρωτήσει κάποιος αν κάνει κακό να τρέφεται αποκλειστικά με whey για να κάνει extreme cutting  :-D 
πρέπει να έγραψε πολλά χιλιόμετρα το κωλόχαρτο 

• Like 1

Στη γεύση; ´η στα συστατικά; Ναι στο Α, όχι στο Β.

Αν μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας σε πρωτεΐνη μέσω τροφής ειναι πολύ καλυτερα απο τη σκόνη. Πρώτον γιατί ειναι καλύτερη η απορρόφηση, δεύτερον γιατί η τροφή βοηθά και στη καλύτερη λειτουργία των ορμονών.

Και γεύση και συστατικά λέω αλλά ποια είναι καλή για διατροφή?

Το ψαρονέφρι είναι καλό?

Να επιλέγεις τη σειρά natarelle απο την εταιρεία Έδεσμα καθώς ειναι χωρίς συντηρητικά.

Το ψαρονέφρι εχει ελάχιστο λίπος. Εγω αυτό επιλέγω οταν βγαίνω έξω αν και λίγοι το ψήνουν σωστά, δυστυχώς.

• Like 1

\

Το ψαρονέφρι εχει ελάχιστο λίπος. Εγω αυτό επιλέγω οταν βγαίνω έξω αν και λίγοι το ψήνουν σωστά, δυστυχώς.

Πραγματικα το ψαρονεφρι μπορει να καταστραφει απο ενα κακο ψησιμο και ειναι απο τα καλα κομματια κρεατος με υψηλη περιεκτικοτητα σε πρωτεινη .

Γιαννη εγω το ψηνω πολυ καλα  ελα να φας, εσυ συμφερεις τρως λιγο χαχααχχα.

• Like 5

Πραγματικα το ψαρονεφρι μπορει να καταστραφει απο ενα κακο ψησιμο και ειναι απο τα καλα κομματια κρεατος με υψηλη περιεκτικοτητα σε πρωτεινη .

Γιαννη εγω το ψηνω πολυ καλα  ελα να φας, εσυ συμφερεις τρως λιγο χαχααχχα.

so true , μου έφτιαχνε η μάνα γιατι γενικά δε μαγειρεύω πέρα απο κανα πρωινό και μια μέρα ψήνω εγώ και χωρίς πλάκα ούτε σκύλος δεν το μάσαγε 

μόνο αυτός παίζει να το παλεύε χαχαχαχα

ενώ κότα είχα ψήσει και δεν είχε θέμα , αλλα οκ ήξερα οτι δεν θέλει πολύ ψήσιμο 

• Like 1

Μόνο ψαρονέφρι ´η μοσχαρίσια μπριζόλα ´η κότα χωρίς πέτσα αν θες κρέας με ελάχιστο λίπος.

Φώτη, τρώω πολύ. Δεν παχαίνω γιατί δεν τρώω γλυκά και βουτυροειδη. Αλλα φαγητό, κι ειδικά καλοψημένο... μην με υποτιμάς, τα φαινόμενα απατουν ;)

• Like 2

πέρα απο αυτά που λέει το άρθρο που έχουν συζητηθεί άπειρες φορές σε κάθε thread και forum όταν μιλάμε για γυμναστική , αυτό που γράφουν 194 γρ, 179γρ αντί για 190, 180γρ αντίστοιχα μου προκαλεί την ίδια ενόχληση με αυτούς που τρώνε με ανοιχτό στόμα και γενικά αυτή η μανία με το γραμάριο , μάθε με το μάτι πόσο είναι η ποσότητα που θες και κάνε δουλειά σου .. 

Φαντάζομαι σκηνικό να έχει μάθει ο άλλος να τρώει με το γραμμάριο σε φάση ψύχωσης και να του χαλάσει η ζυγαριά λίγο πριν ζυγίσει να φάει , ή να τελειώσει η μπαταρία 

• Like 3

Μόνο ψαρονέφρι ´η μοσχαρίσια μπριζόλα ´η κότα χωρίς πέτσα αν θες κρέας με ελάχιστο λίπος.

Φώτη, τρώω πολύ. Δεν παχαίνω γιατί δεν τρώω γλυκά και βουτυροειδη. Αλλα φαγητό, κι ειδικά καλοψημένο... μην με υποτιμάς, τα φαινόμενα απίστευτο είναιυν ;)

μοσχαρίσια μπριζόλα δεν θα γίνεται στεγνή άμα τη φτιάξεις σε ψησταριά και φούρνο?

εγώ στήθος κοτόπουλο τρώω

και δεν τρως καθόλου γλυκά?

Γλυκά όχι δεν τρώω. Το πρόβλημα δεν είναι η ζάχαρη αλλά το βούτυρο = πολλές, εντελώς άχρηστες θερμίδες και trans λιπαρά που είναι ό,τι χειρότερο για τον οργανισμό. Φτιάχνω παγωτό μόνος μου και προσθέτω στέβια = όλη η γλύκα, καμία θερμίδα + όλα τα θρεπτικά στοιχεία από το γάλα και τα φρούτα που προσθέτω.

Να σου πω ένα μυστικό για το ψήσιμο κρεάτων στα κάρβουνα. Στην αρχή τα βάζεις στη χαμηλή σκάλα, πολύ κοντά στη φωτια για να αρπάξουν ελαφρώς (μην τα κάψεις!) και να "θωρακιστούν" απέξω ώστε να κρατήσουν τα υγρά τους. Έπειτα τα ανεβάζεις στην ψηλή σκάλα και τα ψήνεις αργά.

Ποτέ, μα ΠΟΤΕ, δεν τα ανοίγεις για να δεις "αν έγιναν". Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να χάσουν όλα τα υγρά τους και να στεγνώσουν.

Μάους, για σένα ρε:

13729091_768438626631090_423419398346825

• Like 8

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...