revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μιας και λέτε για πρωτεΐνες,τσίμπησα την cookies&cream 5kg 53 ευρώ. Έχει σήμερα 30% έκπτωση.(Η γνωστή εταιρία,να μην λένε ότι κάνουμε και promo) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μιας και λέτε για πρωτεΐνες,τσίμπησα την cookies&cream 5kg 53 ευρώ. Έχει σήμερα 30% έκπτωση.(Η γνωστή εταιρία,να μην λένε ότι κάνουμε και promo) 5kg στα 53€; Όχι 5lbs (δηλαδή 2273g); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 5kg συγκεκριμένα 63 ευρώ με τα μεταφορικά από UK. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Εφυγε η γιαγιά μου σημερα το πρωι μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια τα τελευταια χρονια. Τουλαχιστον εφυγε σπίτι της και ξεκουράστηκε πια... Θα μου πειτε ασχετο με το νήμα, αλλα έπειδη με τους περισσότερους ειμαστε μια παρεα, ειπα να το μοιραστώ συλλυπητήρια Μαργαρίτα , τουλάχιστον ξεκουράστηκε όπως είπες , ο θάνατος καμια φορά είναι ανακούφιση Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2016 από Vapir 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Revo 50 ευρώ για 5 κιλά πρωτεΐνη Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις ούτε συστατικά ούτε τίποτα, η τιμή και μόνο μιλάει από μόνη της και λέει να μην πετάς τα λεφτά σου και να μην βάζεις μαλακιες στον οργανισμό μου μιας και τα μισά κιλά από αυτά είναι ζάχαρη! Μαργαρίτα να ζήσετε να την θυμάστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Revo 50 ευρώ για 5 κιλά πρωτεΐνη Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις ούτε συστατικά ούτε τίποτα, η τιμή και μόνο μιλάει από μόνη της και λέει να μην πετάς τα λεφτά σου και να μην βάζεις μαλακιες στον οργανισμό μου μιας και τα μισά κιλά από αυτά είναι ζάχαρη! Myprotein....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν λέει κάτι ζάχαρη είναι! Σαν να παίρνεις γυαλιά ηλίου με 1 ευρώ είναι, τόσο καλή.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Με 7 πήρα εγώ, μόνο για την μόστρα Προτείνεται κανένα εγκεφαλικό άθλημα η εγκεφαλική γυμναστική. Σε φάση να χρησιμοποιείς και το μυαλό σου. Το πινγκ πονγκ μου έρχεται μόνο στο μυαλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Revo 50 ευρώ για 5 κιλά πρωτεΐνη Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις ούτε συστατικά ούτε τίποτα, η τιμή και μόνο μιλάει από μόνη της και λέει να μην πετάς τα λεφτά σου και να μην βάζεις μαλακιες στον οργανισμό μου μιας και τα μισά κιλά από αυτά είναι ζάχαρη! Μαργαρίτα να ζήσετε να την θυμάστε. Ειναι σε προσφορα ,δεν ειναι η κανονική της τιμη αυτη, στα 100γρ εχει 4 ζαχαρη(και 82 πρωτεΐνη) . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εφυγε η γιαγιά μου σημερα το πρωι μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια τα τελευταια χρονια. Τουλαχιστον εφυγε σπίτι της και ξεκουράστηκε πια... Θα μου πειτε ασχετο με το νήμα, αλλα έπειδη με τους περισσότερους ειμαστε μια παρεα, ειπα να το μοιραστώ Zωη σε σας Μαργαριτα , Παει η γιαγιακα σου προλαβε ομως και εχει συνεισφερει σε πολυ καλο δωρο ,Ετσι να την θυμασαι με ωραιες εικονες. Στο θεμα της πρωτεινης παντως πρωτη φορα που δεν εχω παρει εδω και 4 μηνες για να δω αν θα βοηθουσε στο στεγνωμα και νομιζω πως ηταν καλυτερα που δεν πηρα αυτο το διαστημα σε σχεση παντα και με την διατροφη που κανω .Βεβαια απο τελη Σεπτεμβριου θα ξαναπαρω . Γενικα και στην πρωτεινη ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις , 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ειναι σε προσφορα ,δεν ειναι η κανονική της τιμη αυτη, στα 100γρ εχει 4 ζαχαρη(και 82 πρωτεΐνη) . 5Κιλά πρωτεΐνη είναι μόνο πρωτεΐνη 'όγκου' αυτές τις πρωτεΐνες να τις αποφεύγετε είναι τίγκα στους υδατάνθρακες κακής ποιότητας, έχω γράψει πολλές φορές πως μπορείς να μετατρέψεις μια καθαρή πρωτεΐνη σε πρωτεΐνη όγκου βρες τε τα μηνύματα αν θέλετε δεν έχω χρόνο να τα ξανά γράφω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 οι bulk πρωτεινες απο Αγγλια ειναι μια χαρα ποιοτικες, μερικες εχουν αναρτημενες και αναλυσεις,η mp και η gn μαλιστα εχουν και πρωτες υλες απο grass fed cows η τιμη τους,γυρω στα 60 ευρω τα 5 κιλα,δεν ειναι χαμηλη,ειναι κανονικη,σε διαφορα sites στην Ελλαδα που τις μεταπουλουν η τιμη ανεβαινει 20-30 ευρω οι bulk ειναι πιο φθηνες απο τις brand names για τον απλο λογο οτι δεν ξοδευουν σε διαφημιση,θυμαμαι πριν λιγα χρονια παιρναμε με 30 ευρω την πεντακιλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Με 7 πήρα εγώ, μόνο για την μόστρα Προτείνεται κανένα εγκεφαλικό άθλημα η εγκεφαλική γυμναστική. Σε φάση να χρησιμοποιείς και το μυαλό σου. Το πινγκ πονγκ μου έρχεται μόνο στο μυαλό. Η εκμάθηση μουσικού οργάνου. Θεωρείται γυμναστικη για το μυαλό (ψάξε αν θες το σχετικό βίντεο απο το Ted). Μια πρωτεΐνη μπορεί να βγει σε πολύ χαμηλή τιμή επειδή εχει κακή διαλυτοτητα ´η κακή γεύση και ο κόσμος δεν την προτιμά. Δεν ειναι απαραίτητο να ειναι τιγκα στη ζάχαρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 http://www.myprotein.com/sports-nutrition/hard-gainer-extreme/10615587.html Αυτή είναι πρωτεινη όγκου http://www.myprotein.com/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html Αυτή απλή whey. 4gr ζάχαρη στα 100 είναι νορμάλ,αν κρίνω και από την gold standard.Επίσης, υποθέτω ότι οι τιμές είναι χαμηλές γιατί εκτός από το -30% δεν υπάρχουν και μεσάζοντες/μεταπωλητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μαους η myproteinπαραγει μονη της, εχει δικια της φιρμα, δικους της αθλητες και πολυ καλα ποιοτικα προιοντα. Σε συγκριση με αυτα που μας πλασαρουν εδω ειναι χιλιες φορες καλυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις