Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ντακον συμφωνώ με το να φτιάξεις γυμναστήριο στο σπίτι αν έχεις τον χώρο ~ διαφωνώ με αυτά που ανέβασες

Μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερη δουλειά με λιγότερα χρήματα, αν έχω χρόνο αργότερα θα το αναλύσω και θα ανεβάσω ενδεικτικά κάποια όργανα..

Άμα έχεις τη γνώση και την όρεξη , δε θέλεις τίποτα. Αλλά τα pins του power rack απλά δεν συγκρίνονται σε ασφάλεια όταν τα βάρη μεγαλώνουν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από μαους, φώτης και νίκοτς ποιός είναι φυσικός 100%; Θέλω να δείξω σε ένα παιδί πως όποιος είναι φουσκωτός δεν σημαίνει πως παίρνει και ουσίες.

:devil:

Λάθος παράδειγμα .Δεν τους λές και φυσικούς..

Ο Maus μετά από 99 χρόνια πάλης με τα σίδερα έκανε σκάτζα τα μόρια και τα άτομά τους...

Ο Φώτης ποιος ξέρει τι πίνει εκεί στα βάθη των ωκεανών με την γοργόνα και τον Μέγα Αλέξανδρο...

Και ο Νίκος έχει δεξαμενή σπίτι του γεμάτη πάγο και καφείνη και χώνεται μέσα κάθε βράδυ μέχρι να φουσκώσει σε Hulk ένα πράμα...

• Like 8

πες και το άλλο ,που έχω κάνει συμφωνία με το διάβολο,   :devil:

Αφού δεν έχεις τσίπα εσύ που τα κάνεις θα ντραπώ εγώ που σε ξεμπροστιάζω ?

Ναι ρε επειδή βαριέσαι να μαγειρεύεις κάθε μέρα τακίμιασες με τον Βελζεβούλη και σε αφήνει να κατεβαίνεις κάτω, κάθε δεύτερη πανσέληνο, να ετοιμάζεις την extra απαγορευμένη πρωτεΐνη σου.

Ααααχ σε έδωσα κανονικά...

post-68421-0-65470800-1469080662_thumb.jpg

• Like 2

Καλά, τσάι του βουνού δεν έχετε και πίνετε αυτά τα φακελάκια;

Oχι που να το βρουμε ρε δεν ξερω.

Γενικα τσαι πινω πολυ σπανια στο βουνο σε κανα  base camp  αλλιως μονο κρυο οποτε δεν ασχολουμαι .Ξερω μονο οτι υπαρχουν ποιοτητες εχει ολοκληρη ιστορια απο πισω δλδ σαν τον καφε .

Δλδ οταν λεει κατηγορια  junior τι ηλικια ειναι γιατι στην φωτο ειναι και ενας που δεν θα επρεπε καν να ειναι εκει λογω σωματοδομης .

Άμα έχεις τη γνώση και την όρεξη , δε θέλεις τίποτα. Αλλά τα pins του power rack απλά δεν συγκρίνονται σε ασφάλεια όταν τα βάρη μεγαλώνουν.

Εγω στο θεμα του home gym  συμφωνω με Dakon .

Παιζει μεγαλο ρολο το ποσα καλα ειναι τα μηχανηματα στο θεμα της ασφαλειας ειδικα σε racks και παντα με την προυποθεση πως μιλαμε για εναν που δεν γνωριζει και θελει να ξεκινησει τωρα .

Τωρα ο μαους το λεει με την δικη του εμπειρια και γνωσεις οποτε εκει σιγουρα κανεις δουλεια με πολυ λιγοτερα .

Από μαους, φώτης και νίκοτς ποιός είναι φυσικός 100%; Θέλω να δείξω σε ένα παιδί πως όποιος είναι φουσκωτός δεν σημαίνει πως παίρνει και ουσίες.

Ο maus κανει τοσα χρονια γυμναστικη οσο εισαι εσυ στην ζωη  και ειναι η δουλεια του  αν επαιρνε με την μυικη υποδομη που εχει θα ηταν τωρα σε αγωνιστικο επιπεδο και δεν ειναι .

Εγω κανω τεχνικες  βαθιες καταδυσεις  με αποσυμπιεση αν επαιρνα θα  ημουν αναπηρος η' νεκρος  λογω της υπεραζωτοσης  απαγορευονται δια ροπαλου .Επισης θα ειχα προβλημα και στα μεγαλα υψομετρα  και φυσικα κανω και  εγω βαρη οσα χρονια εισαι εσυ στην ζωη.

Ο Νικος ξεκινησε με τεραστια μειονεκτημα ηταν παχυσαρκος οπως και αλλα παιδια εδω μεσα sellers  κτλπ .Εκανε την μεγαλυτερη προσπαθεια  απο ολους μας  για να φτασει εκει που ειναι  και ειναι λιγο αδικο να το προσαπτεις σε "ουσιες"

Οποτε δειξε στον φιλο οποια φωτογραφια θες και πες αυτοι με  αυτο το background  που εχουν  ειναι ετσι χωρις ουσιες.

Δειξε και  μια δικη σου με μαγιο ομως στον φιλο σου αν δεν σε εχει δει  και πες  ετσι ειναι οσοι βαριουνται να γυμναστουν και γενικα βαριουνται και που αναπνεουν .

Για να εχει σημεια αναφορας  οχι τιποτα αλλο και να αποφασισει τι θελει να κανει .

(ο μονος λογος που απαντησα ειναι διοτι το ειδος της ερωτησης αν εμενε αναπαντητο θα ηταν σαν υπεκφυγη  κατα τα αλλα αλλο ενα χασιμο χρονου ηταν)

• Like 3

Αφού έχεις πει πως έχεις πάρει για κάποιο διάστημα κρεατίνη.

α 0κ.

Τοτε παιρνω παρα πολλα απο "ουσιες " τονους πρωτεινη ολα αυτα τα χρονια ,πολυ κρεατινη και γενικα εχω δοκιμασει σχεδον οτι συμπληρωμα υπαρχει ,ειμαι γενικα πολυ υπερ των "ουσιων ".

• Like 1

Εφυγε η γιαγιά μου σημερα το πρωι μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια τα τελευταια χρονια.

Τουλαχιστον εφυγε σπίτι της και ξεκουράστηκε πια...

Θα μου πειτε ασχετο με το νήμα, αλλα έπειδη με τους περισσότερους ειμαστε μια παρεα, ειπα να το μοιραστώ

• Like 3

Εφυγε η γιαγιά μου σημερα το πρωι μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια τα τελευταια χρονια.

Τουλαχιστον εφυγε σπίτι της και ξεκουράστηκε πια...

Θα μου πειτε ασχετο με το νήμα, αλλα έπειδη με τους περισσότερους ειμαστε μια παρεα, ειπα να το μοιραστώ

Τα θερμά μου συλλυπητήρια, να είστε γεροί να τη θυμάστε. ο άνθρωπος πραγματικά χάνεται όταν περιπέσει στη λήθη. 

Πραγματικά, μετά τη χρόνια ταλαιπωρία, αναπαύτηκε. 

Huge hug

• Like 2

α 0κ.

Τοτε παιρνω παρα πολλα απο "ουσιες " τονους πρωτεινη ολα αυτα τα χρονια ,πολυ κρεατινη και γενικα εχω δοκιμασει σχεδον οτι συμπληρωμα υπαρχει ,ειμαι γενικα πολυ υπερ των "ουσιων ".

Εντάξει απλά στην συζήτηση με το παιδί είχαμε βάλει την κρεατίνη στις ουσίες.

• Like 1

για πολλούς γενικά δεν υπάρχει διαχωρισμός είτε λέγεται πρωτεϊνη είτε κρεατίνη είτε αναβολικά αν τα δει ο άλλος σε κάνα κεσεδάκι γεμάτο σκόνη για "φάρμακο" του κάνει από εκεί βγαίνουν και τα αστεία με τις εικόνες με τους φουσκωτούς "μόνο πρωτεϊνη μαν μου" αυτοί το λένε και το εννούνε αλλά για κάποιον που δε ξέρει αυτά του φαίνονται εξωπραγματικά :P

Εντάξει απλά στην συζήτηση με το παιδί είχαμε βάλει την κρεατίνη στις ουσίες.

πες του οτι η βιταμιννη D ειναι στεροειδης ορμόνη να το τρελάνεις τελείως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...