Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ντακον συμφωνώ με το να φτιάξεις γυμναστήριο στο σπίτι αν έχεις τον χώρο ~ διαφωνώ με αυτά που ανέβασες
Μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερη δουλειά με λιγότερα χρήματα, αν έχω χρόνο αργότερα θα το αναλύσω και θα ανεβάσω ενδεικτικά κάποια όργανα..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Η καφεΐνη έχει αφαιρεθεί από τον κατάλογο απαγορευμένων ουσιών από το 2004,χμ,δεν το ήξερα αυτό,νόμιζα ότι υπήρχαν

όρια που ήταν επιτρεπτή 

edit

τωρα προσεξα οτι εσυ ειχες ανοιξει και το θεμα με την υπερκαταναλωση καφεινης

τωρα γραφεις οτι δεν πινεις καφε και δεν εχεις θεμα οταν πιινεις

μηπως γραφεις για να γραφεις?

το μόνο θέμα που έχω με τον καφέ είναι λίγος πονοκέφαλος αν πιω πάρα πολύ και τη μέρα που το άνοιξα είχα πιεί πάρα πολύ καφέ , με μπουκάλα 2λιτρη και είχα απορία πως μπορείς να σταματήσεις αυτό τον πονοκέφαλο. Σα να είχα πιει μια μέρα πολύ αλκοόλ και να ρώταγα πως ξεμεθάς ένα πράγμα , δεν είναι οτι το κάνω αυτό 

τώρα είναι καλοκαίρι , το χειμώνα δεν πίνω καφέδες πίνω μόνο τσάι 

αλλα τώρα το καλοκαίρι να φτιάξω τσάι ζεστό δεν παίζει κ το ice tea δεν μου αρέσει 

• Like 1

το μόνο θέμα που έχω με τον καφέ είναι λίγος πονοκέφαλος αν πιω πάρα πολύ και τη μέρα που το άνοιξα είχα πιεί πάρα πολύ καφέ , με μπουκάλα 2λιτρη και είχα απορία πως μπορείς να σταματήσεις αυτό τον πονοκέφαλο. Σα να είχα πιει μια μέρα πολύ αλκοόλ και να ρώταγα πως ξεμεθάς ένα πράγμα , δεν είναι οτι το κάνω αυτό 

τώρα είναι καλοκαίρι , το χειμώνα δεν πίνω καφέδες πίνω μόνο τσάι 

αλλα τώρα το καλοκαίρι αν φτιάξω τσάι ζεστό , το ice tea δεν μου αρέσει 

δε παιζεσαι φιλε

Μακριά από την καφεΐνη ειδικά σε συμπλήρωμα γιατί την συνηθίζει ο οργανισμός και θέλει όλο και περισσότερο

και τα φάρμακα βοηθάνε στην δύσκολη προπόνηση αλλά μακριά,η καφεΐνη δεν είναι για τις δύσκολες προπονήσεις!

Επίσης αν πάτε σε κάναν καρδιολόγο με τίποτα ταχυκαρδίες πρώτα θα σας ρωτήσει αν πίνετε πολλούς καφέδες και μετά αν καπνίζετε..

Eγω καφεινη ειχα παρει σχετικα προσφατα :P οταν ημουν Γ λυκειου  νομιζω  και θυμαμαι τοτε οτι μου εχει προκαλεσει υπερδιεγερση  βεβαια και κρεατινη που επαιρνα πολυ παλια νομιζα πως θα τα σηκωσω ολα,  ειναι και θεμα ηλικιας,απειριας και αυθυποβολης νομιζω .

Γενικα πινω καθε μερα  1 καφε και καμμια φορα και 2  ,το πρωι να μην πιω καφε δεν παιζει για κανενα λογο   ειναι θεμα συνηθειας βεβαια.

• Like 2

Εμενα μ αρεσει το Λίπτον αλλα μ αρεσει και το πρασινο τσαι με μηλο της life (κρύα). Κυκλοφορει και τσαι χωρις ζαχαρη αλλα ειναι σαν νερο.

Εν τω μεταξυ παιρνω τη speedo τη σανιδούλα μου στη παραλια για να δουλέψω ποδια και με κοιτανε καλα καλα λες κ ειμαι alien. Στα παλια μου τα παπουτσια τους γραφω :D

• Like 3

To ice tea εχει ζαχαρη, εσυ μιλας για το ζεστο τσαι.

ναι , το ice tea δεν μου αρέσει , μόνο ζεστό πίνω γιαυτό κ πίνω μόνο το χειμώνα , βαριέμαι την διαδικασία τώρα να φτιάξω ζεστό και να το αφήσω να παγώσει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...