Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Περιλαμβάνει μπάρα, όλο το σετ κιλών (προσθέτεις μόνο 20άρες από εκεί και πέρα). Δουλεμένο setup (σε περσοναλάδικο) Και έχει 300 μεταφορικά από Γερμανία. Από Ελλάδα δεν ξέρω τι βρίσκεις. Τα λάστιχα αντικαθιστούν τροχαλίες και μειώνουν το βάρος για τα pullups. Βοηθούν για πληθώρα ασκήσεων και αποκατάσταση. Το ίδιο τα μπαλάκια και το foam roller. Και για τα deadlift βάλε κάτι στο πάτωμα αν και είναι bumper plates. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 ωραία πρόταση και ποιοτικό gear. Πάντως όποιος θέλει να φτιάξει σοβαρό home gym καλό είναι να μαζέψει και να δώσει κάτι παραπάνω παρά να αγοράσει κακής ποιότητας εξοπλισμό. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα να ρίξεις 2-3 χιλιάρικα καλύτερα άστο. Εννοείται πως θα έχεις μέσα και ένα διάδρομο , μπορεί το τρέξιμο έξω να είναι επιλογή αλλα αν βρέχει κτλ δεν παλεύεται συν οτι σε πολλές περιοχές όπως η δική μου είναι αδύνατο να πας για τρέξιμο , θα πρέπει να φύγεις μισή με μια ώρα απόσταση πήγαινε κ άλλο τόσο έλα για να βρεις κατάλληλη περιοχή χωρίς λακούβες κάθε μέτρο και σκύλους που πετάγονται απο χωράφια. καλά είναι βέβαια τα βίντεο του youtube αλλα καλύτερα είναι όποιος ξεκινάει χωρίς ιδέα απο γυμναστική να περνάει λίγους μήνες σε κάποιο γυμναστήριο με κάποιο καλό επαγγελματία για να αποφύγει τους τραυματισμούς κτλ.Εχω φτάσει να κάνω καλά κιλά σε πάγκους , squat etc όταν με ενδιέφεραν τα κιλά(δεν με ενδιαφέρουν anymore) και απο τραυματισμούς δεν είχα ποτέ , μόνο μια φορά είχα όταν ξεκίναγα που δεν ήξερα και έκανα μαλακίες. Πάω στοίχημα όμως πως αν είχα σοβαρό home gym τότε και δεν είχα πάει να μάθω να γυμνάζομαι θα είχα μαζέψει πολλούς τραυματισμούς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ποια ειναι η γνωμη σας για τον καφε?Εχω ακουσει απο αρκετους πως βοηθαει πριν την γυμναστικη εφοσον ειναι εντελως σκετος,απο αλλους πως πρεπει να τον αποφευγουμε γιατι υπαρχει προβλημα με την κορτιζολη(??) και εχω δει ορισμενους που πινουν σε συνδιασμο με ενεργειακα ποτα και αναψυκτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Perma-bulk. Υπολογίζω κάπου στο 15% bf,75 kg.Έπεσε σχεδόν η διπλάσια πρωτεΐνη για να ξεκολλήσω από τα 72kg-73kg μιας και δεν μπορώ να φάω όσο πρέπει. Μέχρι την Άνοιξη θέλω να φτάσω 80kg και μετά cut στα 75. Λίπος...πολύ λίπος. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 η καφεΐνη είναι διεγερτικό άρα βοηθάει στο να βγει μια δύσκολη προπόνηση ειδικά αν δεν πίνεις πολλούς καφέδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ποια ειναι η γνωμη σας για τον καφε?Εχω ακουσει απο αρκετους πως βοηθαει πριν την γυμναστικη εφοσον ειναι εντελως σκετος,απο αλλους πως πρεπει να τον αποφευγουμε γιατι υπαρχει προβλημα με την κορτιζολη(??) και εχω δει ορισμενους που πινουν σε συνδιασμο με ενεργειακα ποτα και αναψυκτικα. Ειναι αναλογα τον οργανισμο ,εγω εχω ανοησια στην καφεινη δεν με πιανει δλδ και μιση ωρα πριν να πιω καφε μετα κοιμαμαι ας ειναι και διπλος εσπρεσσο .Αλλους και ο γαλλικος τους τσιτωνει ε για αυτους ειναι καλη φαση boostaroyn με το τιποτα μια χαρα . Τωρα αυτο με την κορτιζολη ουτε καν το εχω ακουσει, για τιποτα υποχονδριους θα ειναι κλασικα χαχααχ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μακριά από την καφεΐνη ειδικά σε συμπλήρωμα γιατί την συνηθίζει ο οργανισμός και θέλει όλο και περισσότερο και τα φάρμακα βοηθάνε στην δύσκολη προπόνηση αλλά μακριά,η καφεΐνη δεν είναι για τις δύσκολες προπονήσεις!Επίσης αν πάτε σε κάναν καρδιολόγο με τίποτα ταχυκαρδίες πρώτα θα σας ρωτήσει αν πίνετε πολλούς καφέδες και μετά αν καπνίζετε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ειναι αναλογα τον οργανισμο ,εγω εχω ανοησια στην καφεινη δεν με πιανει δλδ και μιση ωρα πριν να πιω καφε μετα κοιμαμαι ας ειναι και διπλος εσπρεσσο αυτό ρυθμίζεται εύκολα με μια μικρή αποχή απο τον καφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 σε συμπλήρωμα έχω την εντύπωση πως παρέχει μαζί την καφεΐνη απο αρκετούς καφέδες οπότε ναι δεν το κόβω σαν καλή λύση γενικότερα ή τουλάχιστον όχι για συνέχεια δεν έχω πάρει ποτέ σκέτη για βοήθημα ούτε πίνω καφέ pre-workout, είναι καθαρά θέμα απόλαυσης το αν θα πιω καφέ, όπως και η coca cola light που όντως δεν κάνει καλό αλλα μου αρέσει και όπως κ άλλα πράγματα που δεν είναι healthy.Σε γενικές γραμμές δεν κόβομαι τόσο για το healthy part,θα βαριόμουνα πολύ να ζήσω σαν καλόγηρος, αυτό που κάνω είναι να κρατάω τα ανθυγιεινά της ζωής περιορισμένα Απο τον καφέ προτιμώ βέβαια το τσάι με γεύση φρούτων , όλο το χειμώνα σπάνια πίνω καφέ και αν πιω είναι freddo espresso αλλα τσάι πίνω 2-3 κανάτες τη μέρα με το φαγητό μουΤα διεγερτικά καλό είναι να αποφεύγονται ή τουλάχιστον να μην γίνεται χρήση τους συχνά και σε ποσότητες Ειναι αναλογα τον οργανισμο ,εγω εχω ανοησια στην καφεινη δεν με πιανει δλδ και μιση ωρα πριν να πιω καφε μετα κοιμαμαι ας ειναι και διπλος εσπρεσσο . μια απ τα ίδια αυτό ρυθμίζεται εύκολα με μια μικρή αποχή απο τον καφέ κι όμως όλο το χειμώνα είχα πιει 1-2 καφέδες και τώρα το καλοκαίρι έπινα 1-2 τη μέρα και τύχαινε να πίνω πριν τον ύπνο , δεν είχα θέμα , κοιμόμουν αμέσως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 κι όμως όλο το χειμώνα είχα πιει 1-2 καφέδες και τώρα το καλοκαίρι έπινα 1-2 τη μέρα και τύχαινε να πίνω πριν τον ύπνο , δεν είχα θέμα , κοιμόμουν αμέσως hello επινες λες 2-3 κανατες τσαι την μερα και το τσαι ειναι επισης διεγερτικο επισης δεν ειναι καλο να πινεις καφε/τσαι/ με το φαγητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 hello επινες λες 2-3 κανατες τσαι την μερα και το τσαι ειναι επισης διεγερτικο επισης δεν ειναι καλο να πινεις καφε/τσαι/ με το φαγητο το τσαι που έπινα ήταν 2 πυραμίδες Lipton σε κανάτα χ 2-3 τη μέρα, δεν ήταν και κάτι extreme , αφού δεν πίνω καφέ αυτό που λες με το φαγητό δεν το ήξερα αλλα δεν μπορώ να πω οτι με νοιάζει , μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 το τσαι που έπινα ήταν 2 πυραμίδες Lipton σε κανάτα χ 2-3 τη μέρα, δεν ήταν και κάτι extreme , αφού δεν πίνω καφέ αυτό που λες με το φαγητό δεν το ήξερα αλλα δεν μπορώ να πω οτι με νοιάζει , μου αρέσει πυραμιδα? fucking hell μια φορα ηπια πυραμιδα και δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ αληθεια τωρα το γιατι σου αρεσει υπαρχει εξηγηση,αλλα δεν ειναι της παρούσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 πυραμιδα? fucking hell μια φορα ηπια πυραμιδα και δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ αληθεια τωρα το γιατι σου αρεσει υπαρχει εξηγηση,αλλα δεν ειναι της παρούσης πρέπει να έχεις πολύ ευαίσθητο οργανισμό , να υποθέσω πως την ακούς και με μια μπύρα ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 πρέπει να έχεις πολύ ευαίσθητο οργανισμό , να υποθέσω πως την ακούς και με μια μπύρα ? καμια σχεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 το τσαι που έπινα ήταν 2 πυραμίδες Lipton σε κανάτα χ 2-3 τη μέρα, δεν ήταν και κάτι extreme , αφού δεν πίνω καφέ edit τωρα προσεξα οτι εσυ ειχες ανοιξει και το θεμα με την υπερκαταναλωση καφεινης τωρα γραφεις οτι δεν πινεις καφε και δεν εχεις θεμα οταν πιινεις μηπως γραφεις για να γραφεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις