Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νταξει εδω σημερα εχει αερα, κύμα, θα κανουμε σέρφ, παλευεται

και μεις φουλ γαστρίτιδα και εντερίτιδα (ελπίζω να αποβάλλω το λίπος), παλεύουμε να γράψουμε καμιά αράδα διατριβής και συνάμα να κρατήσουμε την διατροφή ως έχει 

άδικη η ζωή ... 

να περνάς τέλεια, κάνε βουτιά και για μας 

(έχω να βάλω μαγιό από πέρσι)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Γιατι η κοιλια του κατω ειναι ετσι; πολυ αθλια την θεωρω για το σωμα που χει.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1821303281425907&id=1472098683013037

είναι τίγκα στο φάρμακο... τα βυζιά του έχουν περισσότερα οιστρογόνα από τα δικά μου

• Like 1

Εγώ τον Άλεξ τον καταλαβαίνω πάντως

Και γω αν έκανα μπάνιο κάθε χρόνο στα νησιά φιτζι στα νησιά μπορα μπορα και στις Σεϋχέλλες, σιγά μην έκανα και στην Κύπρο!

Μαργαρίτα ανέβασε καμιά φώτο να γουστάρουμε ρε συ από τις τέλειες παραλίες που έχει το νησί σου!

• Like 5

1 μπάνιο ο ένας, τρία ο άλλος. Εγω έχω περάσει τα τριάντα κι έχω σίγουρα αλλα τόσα.

Χτες και σήμερα παγωμένη ομως η άτιμη. Μου θύμησε τα χειμερινά μπάνια. Αλλα απίστευτα καθαρή και κρυστάλλινη.

Πολύ ωραία η γυμναστικη στη θαλασσα. Συνδυάζω τρέξιμο με το ύψος της θάλασσας στο γόνατο, τις ασκησεις του Μαους για το στήθος και φυσικά πολύ κολύμπι σε διαφορα στυλ. Χωρια τις βουτιές και τα παιχνίδια με τα πιτσιρίκια. Σαν γυρνάω νιώθω τέτοια κούραση λες κι έτρεξα 10κ!

• Like 1

μπα, τρεξιμο εκτος θαλασσας εγω, στον παραλιακο πεζοδρομο, στην θαλασσα κολυμπι μονο, αρκει πιστευω και γυμναζει ολο το σωμα, δεν θα παθουμε τιποτα χωρις γυμναστηριο 2-3 βδομαδες, χαλαρα B)

Σε συμφερει να διαμορφωσεις εναν δικο σου χωρο και να αγορασεις τα βασικα οργανα και ειδη γυμναστικης ή δεν προκειται να κανω ποτε αποσβεση και καλυτερα να συνεχισω τις συνδρομες στα γυμναστηρια?

(Εχω τουλαχιστον 15 χρονια μπροστα μου...)

Σε συμφερει να διαμορφωσεις εναν δικο σου χωρο και να αγορασεις τα βασικα οργανα και ειδη γυμναστικης ή δεν προκειται να κανω ποτε αποσβεση και καλυτερα να συνεχισω τις συνδρομες στα γυμναστηρια?

Στατιστικα ειναι ελαχιστοι αυτοι που κατορθωνουν να κανουν γυμναστικη με βαρη στο σπιτι σε συστηματικη βαση ,η πλειοψηφια τα παραταει .Οι λογοι κυριως ειναι οτι πολυ λιγοι εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να εχουν ενα πληρες γυμναστηριο και καταφευγουν σε ημιμετρα  οπως αμφιβολης ποιοτητας κατασκευες που συνεισφερουν σε τραυματισμους και κανουν την ζωη του αθλουμενου δυσκολη .

Αλλος λογος ειναι οτι βαριεσαι ευκολα μονος σου και απο την αυτονοητη ελειψη οργανων και στο τελος τα παρατας .

Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα για αυτο λεγονται και εξαιρεσεις γιατι αφορουν ενα πολυ μικρο πσοοστο .

Συμπερασματικα δεν αξιζει  και ουτε αποσβεση θα κανεις αν μπεις στην διαδικασια να αγορασεις μηχανηματα .rack  ktlp για τους λογους που προαναφερα.

• Like 6

Στατιστικα ειναι ελαχιστοι αυτοι που κατορθωνουν να κανουν γυμναστικη με βαρη στο σπιτι σε συστηματικη βαση ,η πλειοψηφια τα παραταει .Οι λογοι κυριως ειναι οτι πολυ λιγοι εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να εχουν ενα πληρες γυμναστηριο και καταφευγουν σε ημιμετρα  οπως αμφιβολης ποιοτητας κατασκευες που συνεισφερουν σε τραυματισμους και κανουν την ζωη του αθλουμενου δυσκολη .

Αλλος λογος ειναι οτι βαριεσαι ευκολα μονος σου και απο την αυτονοητη ελειψη οργανων και στο τελος τα παρατας .

Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα για αυτο λεγονται και εξαιρεσεις γιατι αφορουν ενα πολυ μικρο πσοοστο .

Συμπερασματικα δεν αξιζει  και ουτε αποσβεση θα κανεις αν μπεις στην διαδικασια να αγορασεις μηχανηματα .rack  ktlp για τους λογους που προαναφερα.

+Tο ότι όταν κάποτε η ετήσια έκανε 400+ ευρώ, άντε να πεις ότι άξιζε και ότι θα έκανες απόσβεση (που δε θα έκανες για τους λόγους που λέει ο fotis13).

Τώρα με τη μέση ετήσια στα 100-150, με τίποτα

• Like 3

Εγώ τον Άλεξ τον καταλαβαίνω πάντως

Και γω αν έκανα μπάνιο κάθε χρόνο στα νησιά φιτζι στα νησιά μπορα μπορα και στις Σεϋχέλλες, σιγά μην έκανα και στην Κύπρο!

Μαργαρίτα ανέβασε καμιά φώτο να γουστάρουμε ρε συ από τις τέλειες παραλίες που έχει το νησί σου!

Sentosa island στην Σιγκαπούρη φέτος μην σε αφήσω παραπονεμένο. 

lVTBWrS.jpg

gUFnuO8.jpg

• Like 14

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε συμφέρει αρκεί να ξέρεις. Εγώ ένα πράγμα προτείνω μόνο και πάντα. Θα στείλω μια φωτό να καταλάβεις. power rack, μπάρα, δίσκοι και πάγκος που γίνεται επικλινήσής πάει γύρω στο 1500άρι με 2000 αλλά αν πάρεις τα VFM , κράταει μια ζωή . Και σιγά σιγά συμπληρώνεις. Τώρα αυτά είναι λεφτά, παλιά τα παίρναμε υπολογιστή του πιτσιρικά ή 2 βραδιές μπουζούκια ή ζάντες. Αν πάρεις και rack με τροχαλία, προσθέσεις αργότερα μια πλατφόρμα εφόσον σε παίρνει, μια προσθήκη για βυθίσεις και μεταβαλλόμενους αλτήρες, έχεις προσωπικό γυμναστήριο να ασκείσαι με ασφάλεια.

rogue-r6-power-rack-1.jpgAthleticSeries-Hero-Vertical-Retina-1024

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 8

Ειχα/εχω προσωπικο γυμναστηριο στο σπιτι.

Μια μπαρα,αλτηρες δυο ζευγαρια, δισκους απο 1,25(10)/2,5(4)/5(6)/10(6) κιλα. Στραβομπαρα, πολυμηχάνημα με τροχαλια, κωπηλατικη, πεκντεκ, ρακ, παγκο που γινοτανε επικλινης, κατακλινης και ειχε εξαρτημα για ασκησεις ποδιων οπως εκτασεις και καμψεις,μαξιλαρακι για καμψεις δικεφαλων, μονοζυγο ξεχωριστο και ενα παγκο για βυθισεις. Αν δεν εφευγα απο το χωριο σιγουρα θα ταν καλύτερο τωρα που μιλαω. Επελεξα να παω γυμναστήριο γιατι μετακομισα. Δεν ειμαι απο τους τυπους που θελουν παρεα για να κανουν κατι, το γουσταρω θα το κανω και σε σπηλια. Αν ποτε μου τα φερει η ζωη να ξαναγυρισω στο πατρικο, εννοειται οτι θα τα ξεσκονισω. Τωρα τα χαιρεται ο μικρος μου αδερφος

Ολα αγορασμενα απο μαγαζι για να μην κανω καμια ταρζανια και χω αλτηρες με λαθος κατανομη βαρους.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...