Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μπα εγώ δεν μασάω τις κάνω, και με φουλ κόσμο που με κοιτάει και λέει 'τι κάνει ο τρελός' σίγουρα Χαχαχα Όχι , 40 λεπτά κάνω κάθε φορά, 5 μέρες την βδομάδα και εάν έχω χρόνο πάω και έξω για τρέξιμο καμιά φορά Είμαστε σε ηλικία που πρέπει να προσέχουμε το καρδιαγγειακό μας χαχα πολυ καλα ειναι 40 λεπτα 5 μερες την βδομαδα ,εγω gym δεν κανω τοσο και δεν κανω παντα οταν παω .Αλλα επειδη κανω πολυ εξω με τις αλλες δραστηριοτητες σιγουρα συνολικα κανω παρα πολυ .Απλα δεν κανω ολο τον χρονο και αυτο με σωνει . Παντως οι ασκησεις μεσα στην θαλασσα στηθος ειδικα τουμπανιαζει πολυ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μαους, τι ασκησεις στη θαλασσα λες; Θέλω κάτι να συνδυάσω με το κολύμπι. Vgiogo, αυτό που λες θέλει ψάξιμο γιατί αλλάζει απο άτομο σε άτομο και ίσως να σου δώσει ενα 5% boost. Αν κατεβαίνεις σε αγώνες αυτή η μικρη διαφορά μπορεί να σημαίνει και διάκριση. Για το δικό μας, μη αγωνιστικό επίπεδο, ειναι αδιάφορη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Παντως οι ασκησεις μεσα στην θαλασσα στηθος ειδικα τουμπανιαζει πολυ .Όντως! Ειδικά εμένα που πρήζονται αμέσως τα βυζιά, κάνω 5λεπτά συνεχόμενα χωρίς σταμάτημα και βγαίνω έξω διπλάσιος από όταν μπήκα! Όντως πολύ τουμπανιασμα.. Γιάννη κυρίως κάτι σαν πεκ ντεκ και κροσοβερ! Το νερό λίγο πιο κάτω από το στήθος και κάνε με την αντίσταση του νερού την κίνηση που κάνεις στο πεκ ντεκ ! Καπακι την κίνηση ανάποδα κτλ κτλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Γιάννη κυρίως κάτι σαν πεκ ντεκ το νερό λίγο πιο κάτω από το στήθος και κάνε με την αντίσταση του νερού την κίνηση που κάνεις στο πεκ ντεκ ! Καπακι την κίνηση ανάποδα κτλ κτλ Καλα ειπα εγω κανουμε την ιδια αμεσως το καταλαβα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εγώ κάνω και μία που εξομειώνει pull ups. Στην ουσία σπρώχνεις το νερό από μπροστά προς τα πίσω, με την κίνηση των χεριών να θυμίζει pull ups. Στην αρχή της άσκησης τα χέρια είναι σε προέκταση μπροστά. Στο τέλος της κίνησης, οι αγκώνες ακουμπούν lats. Εννοείται το σώμα είναι οριζοντιομένο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Βάλτε κανα βίντεο ρε μλκς, μερικοί δεν το χουμε με τις περιγραφές! Του Μαους την κατάλαβα, αυτή του γκον με τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εγώ πήρα για τη θάλασσα το "μανταλάκι" μύτης για να μη μπάζω με τον αέρα, και το δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά κ ήταν μια πανωλεθρία. Επειδή έχω συνηθίσει να βγάζω αέρα από τη μύτη , κατέληγα να φυσάω με κλειστή μύτη λες και είμαι δύτης που θέλει να εξομοιώσει την πίεση Χαχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Βάλτε κανα βίντεο ρε μλκς, μερικοί δεν το χουμε με τις περιγραφές! Του Μαους την κατάλαβα, αυτή του γκον με τίποτα. Χαχαχα. Νομίζω πρόσθιο λέγεται αυτό που περιέγραψα. Δε ξέρω αν το κάνω σωστά. Αλλά έχει το ίδιο effect με τα pull ups και bar dips μαζί πάνω-κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Οι γνωστες πιεσεις νερου με χερια Ποδια κανω Σκουοτ.προβολες.σουμο σκουοτ.ρομειν deadlift.και γαμπες Κανω τα ιδια καιρο καμια φορα αντι προβολες κανω πρεσσα πχ.να αλλαξω κτ αλλο να μαθω κανενα αλλο σκουοτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 BTW, κατάφερα και σηκώνομαι από ουδέτερη στάση σε full front lever. Δε μένω πάνω ώρα. Τώρα απλά θέλει να ανεβάσω επαναλήψεις και στη συνέχεια αρνητικά. Τέλος να αυξήσω χρόνους σαν ισομετρική. Είναι κάτι κι αυτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Εγώ πήρα για τη θάλασσα το "μανταλάκι" μύτης για να μη μπάζω με τον αέρα, και το δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά κ ήταν μια πανωλεθρία. Επειδή έχω συνηθίσει να βγάζω αέρα από τη μύτη , κατέληγα να φυσάω με κλειστή μύτη λες και είμαι δύτης που θέλει να εξομοιώσει την πίεση Χαχαχα Mα με μασκα και αναπνευστηρα δεν εισαι ρε τι να το κανεις το μανταλακι ? "Εξισωνουμε" την πιεση καλυτερα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δε λέω για το snorkeling ρε, για το ελεύθερο λέω, κλείνω τη μύτη γιατί μ ενοχλεί το νερό που έρχεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Χαίρω πολύ, κατά το ήμισυ η ερώτηση ήταν ρητορική. ...δηλαδή όταν λες σε κάποιον να βάλει μυική μάζα, μπορεί να το κάνει αλλιώς παρά ακολουθώντας το πρόγραμμα που του δίνουν στο γυμναστήριο και προσέχοντας τη διατροφή του; ...κατά το άλλο ήμισυ η ερώτηση ήταν πρακτική, δηλαδή υπάρχουν μέθοδοι ασκήσεων (κιλά, διαδοχή ασκήσεων, ένταση, επαναλήψεις κοκ) που να προωθεί την ανάπτυξη μυικής μάζας περισσότερο απ' ότι άλλες; Προοδευτικότητα βάρους στην αρχή, αύξηση επαναλήψεων όταν κολλήσεις, μείωση διαλλειμάτων όταν κολλήσεις και σε αυτό. Όλα στις μικρότερες δυνατές δόσεις κάθε φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Προοδευτικότητα βάρους στην αρχή, αύξηση επαναλήψεων όταν κολλήσεις, μείωση διαλλειμάτων όταν κολλήσεις και σε αυτό. Όλα στις μικρότερες δυνατές δόσεις κάθε φορά. ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά έχω μερικές διευκρινιστικές ερωτήσεις. 1) Τί θεωρείς εσύ "προοδευτικότητα βάρους"; Δηλαδή -> πόσα κιλά θα προσθέτεις και -> πόσο θα εξασκείσαι στο νέο βάρος, δλδ για πόσο χρόνο, ώστε το σώμα σου να προσαρμοστεί και να το υπερβεί; 2) Αν κολλήσεις σε ένα βάρος, πώς θα αυξήσεις τις επαναλήψεις σε αυτό το βάρος; Μήπως η αύξηση των επαναλήψεων πρέπει να γίνει στο αμέσως προηγούμενο βήμα, με το βάρος που έβγαιναν οι επαναλήψεις; 3) Άν κολλήσεις σε ένα βάρος (δεν βγαίνει η άσκηση) σε τί θα ωφελήσει η μείωση των διαλειμμάτων μεταξύ των επαναλήψεων; Αυτό που λες, θα μου φαινόταν πιο λογικό αν γινόταν στο τελευταίο βάρος που έβγαιναν οι ασκήσεις... ...δηλαδή να προετοιμάζεσαι για την αύξηση του βάρους, αυξάνοντας την δυσκολία στην ακριβώς προηγούμενη βαθμίδα βάρους...έτσι νομίζω πως μπορείς να πετύχεις την προοδευτικότητα που λες, "χτίζοντας" πάνω σε γερές βάσεις κι όχι στον αέρα. Αλλιώς, όπως το διατυπώνεις, μου ακούγεται ως συνταγή για τραυματισμούς... ...δυστυχώς αρκετοί που μπαίνουν "αποφασισμένοι" στο γυμναστήριο καταλήγουν να κάνουν ασκήσεις που τελικά δεν τους ωφελούν, αντίθετα τους βλάπτουν, θεωρώντας πως έτσι πετυχαίνουν το "grind-effect" που ίσως περισσότερο ψυχολογικά μπερδεύουν με τη σωστή άσκηση, καταλήγοντας να θεωρούν το "κάψιμο" θετικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Φίλε μου μην το κουράζεις, για progressive overload μιλάει ο Dakon, και είναι η πιο βασική μεθοδολογία στην προπόνηση με βάρη. Χωρίς progressive overload η άσκηση με βάρη δεν έχει νόημα (πέραν του πρώτου μήνα). Site: εδώγια περισσότερες πληροφορίες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις