revolver1990 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Eίχαμε το crossfit, χάρη στον Σέλερη έχουμε το modfit! ίσως ο πιο fit mod!! (απ' όσους έχουνε ποστάρει, μην παρεξηγηθώ :ρ ) Δεν το έχει διαβάσει ακόμα ο stormrain τυχερέ! 2
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ελα Μαργαριτα εδω εισαι ο δικος σου . Ο φιλος μου σκεφτεται πολυ σοβαρα να αλλαξει φυσιοθεραπευτη και με κραζει που τον εστειλα μεσα στην φωλια Αυτό είναι το plan απο Σεπτέμβρη. Όχι ότι ξέρω πως γίνεται, αλλά θέλω μπόλικα κιλα σε μυική μαζά. Θα ξεκινησεις αρχικα απο το να βαλεις μυικα κιλα το μπολικα θα ακολουθησoyn αρκετα αργοτερα .1 βημα την φορα δεν θελω τρελες και νεανικους παρορμητισμους αχαχα 2
margaritagr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Χαχα να του πεις να κάτσει στ αυγά του , σημασία έχει να γίνει καλή δουλειά! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν το έχει διαβάσει ακόμα ο stormrain τυχερέ! Και ας ελπίσουμε να μην! Μεταξύ μας τώρα, το θεωρείς πιθανό να συνεχίζει το γυμναστήρι?? Κάτι μου λέει πως το 'χει ρίξει στα ξύδια και στα ταξίδια
Sellers Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Θα ξεκινησεις αρχικα απο το να βαλεις μυικα κιλα το μπολικα θα ακολουθησoyn αρκετα αργοτερα .1 βημα την φορα δεν θελω τρελες και νεανικους παρορμητισμους αχαχα Σα νεος κι εγω ειπα κ μια μαλακία παραπάνω. 1
vgiozo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Και υπάρχει κάποιος πολύ συγκεκριμένος τρόπος να επιταχύνει κανείς τη διαδικασία αύξησης της μυικής μάζας εκτός από - τη συστηματική γυμναστική που κάνει κάποιος στο γυμναστήριο (το συγκεκριμένο πρόγραμμά του) ; - τη προσεγμένη διατροφή (όχι ζάχαρες και σύνθετους υδατάνθρακες, περισσότερο καθαρό κρέας, λαχανικά, όσπρια) ;
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εχω κοψει την αεροβια σχεδον τελειως αυτη την περιοδο , λογω ελλειψης χρονου αλλα και γιατι σε συνδυασμο με την διατροφη που την κανω αρκετο τωρα θα εχουμε αρκετα μεγαλη μειωση μυικης μαζας και δεν το θελουμε αυτο . Οποτε περιοριζομαι μονο σε 20 λεπτα διαδρομο στο 6 που μου δινει γρηγορο περπατημα και με λιγη κλιση . Ειμαι και απο αυτους που δεν κολυμπανε πολυ στην θαλασσα γιατι βαριεμαι αλλα προτιμω την ηλιοθεραπεια. 3
DDevil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Και υπάρχει κάποιος πολύ συγκεκριμένος τρόπος να επιταχύνει κανείς τη διαδικασία αύξησης της μυικής μάζας εκτός από - τη συστηματική γυμναστική που κάνει κάποιος στο γυμναστήριο (το συγκεκριμένο πρόγραμμά του) ; - τη προσεγμένη διατροφή (όχι ζάχαρες και σύνθετους υδατάνθρακες, περισσότερο καθαρό κρέας, λαχανικά, όσπρια) ; Ναι υπάρχει. Τα χαπακια. Αλλα τι να κάνεις την μυική μάζα του 1 χρονου με μια μυικη μάζα που έχει αναπτυχθει εδω και 10 χρονια? η πρωτη ειναι για τη βιτρινα η δευτερη ειναι και βιτρινα και πραγματική. Επισης ποτε μη ξεχνάς οτι με τη πάροδο των χρονων ολα αυτα θα κρεμάσουν. Βλέπω κάτι παλιούς που έχουν παρατησει και κρεμάσανε τους λες άνετα χοντρούς. Αηδία. 1
Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εχω κοψει την αεροβια σχεδον τελειως αυτη την περιοδο , λογω ελλειψης χρονου αλλα και γιατι σε συνδυασμο με την διατροφη που την κανω αρκετο τωρα θα εχουμε αρκετα μεγαλη μειωση μυικης μαζας και δεν το θελουμε αυτο . Οποτε περιοριζομαι μονο σε 20 λεπτα διαδρομο στο 6 που μου δινει γρηγορο περπατημα και με λιγη κλιση . Ειμαι και απο αυτους που δεν κολυμπανε πολυ στην θαλασσα γιατι βαριεμαι αλλα προτιμω την ηλιοθεραπεια. Μια χαρά είναι το 20λεπτό στον διάδρομο, αν θες να κουράζεσαι λίγο περισσότερο απλά ανέβασε λίγο την κλίση, εγώ κάνω 40 λεπτά, 20 ποδήλατο συν 20 ελλειπτικό και είμαι κομπλέ από αεροβια! Επίσης είμαστε ίδιοι στην θάλασσα, ενώ το κολύμπι είναι η καλύτερη γυμναστική το βαριέμαι πολύ, μπορεί να πάω στην παραλία να κάτσω 6 ώρες και να κάνω συνολικά 5 λεπτά μπάνιο! Κάνω πάντως μέσα στην θάλασσα κάποιες ασκήσεις (χωρίς να κολυμπάω) που τούμπανιαζουν πολύ τα χέρια και ειδικά το στήθος! 2
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μια χαρά είναι το 20λεπτό στον διάδρομο, αν θες να κουράζεσαι λίγο περισσότερο απλά ανέβασε λίγο την κλίση, εγώ κάνω 40 λεπτά, 20 ποδήλατο συν 20 ελλειπτικό και είμαι κομπλέ από αεροβια! Επίσης είμαστε ίδιοι στην θάλασσα, ενώ το κολύμπι είναι η καλύτερη γυμναστική το βαριέμαι πολύ, μπορεί να πάω στην παραλία να κάτσω 6 ώρες και να κάνω συνολικά 5 λεπτά μπάνιο! Κάνω πάντως μέσα στην θάλασσα κάποιες ασκήσεις (χωρίς να κολυμπάω) που τούμπανιαζουν πολύ τα χέρια και ειδικά το στήθος! axxa τις κανω και εγω αυτες τις ασκησεις οταν δεν ειμαι σε πολυσυχναστες παραλιες που συνηθως ειμαι .1 φορα την βδομαδα κανεις 1 ωρα αεροβια? Ναι ρε αραγμα τι να πηγαινω πανω κατω? Λιωνουμε στην γυμναστικη ολο τον καιρο παραλια θελει χαλαρωμα .Εκτος αν παιζει beach volley που μπορω να παιζω με τις ωρες,kana sup ,το κολυμπι το βαριεμαι . 2
FreakBoy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μιας και ξανα αρχισα τα σκουωτ μετα απ πολυ καιρο ειναι λογικο να μην νιωθω τους τετρακεφαλους καθολου πιασμενους ενω τους δικεφαλους ακριβως το αντιθετο;;
Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μπα εγώ δεν μασάω τις κάνω, και με φουλ κόσμο που με κοιτάει και λέει 'τι κάνει ο τρελός' σίγουρα Όχι , 40 λεπτά κάνω κάθε φορά, 5 μέρες την βδομάδα και εάν έχω χρόνο πάω και έξω για τρέξιμο καμιά φοράΕίμαστε σε ηλικία που πρέπει να προσέχουμε το καρδιαγγειακό μας χαχα 1
vgiozo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ναι υπάρχει. Τα χαπακια. Αλλα τι να κάνεις την μυική μάζα του 1 χρονου με μια μυικη μάζα που έχει αναπτυχθει εδω και 10 χρονια? η πρωτη ειναι για τη βιτρινα η δευτερη ειναι και βιτρινα και πραγματική. Επισης ποτε μη ξεχνάς οτι με τη πάροδο των χρονων ολα αυτα θα κρεμάσουν. Βλέπω κάτι παλιούς που έχουν παρατησει και κρεμάσανε τους λες άνετα χοντρούς. Αηδία. Χαίρω πολύ, κατά το ήμισυ η ερώτηση ήταν ρητορική. ...δηλαδή όταν λες σε κάποιον να βάλει μυική μάζα, μπορεί να το κάνει αλλιώς παρά ακολουθώντας το πρόγραμμα που του δίνουν στο γυμναστήριο και προσέχοντας τη διατροφή του; ...κατά το άλλο ήμισυ η ερώτηση ήταν πρακτική, δηλαδή υπάρχουν μέθοδοι ασκήσεων (κιλά, διαδοχή ασκήσεων, ένταση, επαναλήψεις κοκ) που να προωθεί την ανάπτυξη μυικής μάζας περισσότερο απ' ότι άλλες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις