Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καποιος εδω ειχε μπει κι ειχε ζητησει αν ξερουμε

Που θα βρει λαστιχο που χε 3 λαστιχα σ ενα ... Δε ξερω πως να το περιγράψω καλυτερα, αλλα αυτος που θα το δει θα το θυμαται.

Ειδα λοιπον οτι εχει στα intersport

Κατα τ αλλα σημερα πια τελειωσα εξεταστικη και τεταρτη σαλπάρω. Εχω αγορασει και σανιδα κολύμβησης για αν εστιάσω στα ποδια στη θαλασσα. Καλα οσοι άσχετοι με δουν με η speedo θα νομίζουν οτι θελω να μαθω μπανιο Χαχαχα

Εχω στειλει με μεταφορική τα βαρη και το στρωμα, το λαστιχο, με

Περιμενουν. Μάσκες , πεδιλα, αναπνευστήρες κομπλε, τα asics μου, και το ποδηλατάκι μου να με περιμενει επισης.

Προγραμμα; Ξυπνημα θαλασσα για δραστηριοτητες , φαι, σπίτι ,μπανιο , υπνος προπονηση , υπνος :P

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Σημερα πηγα γυμναστήριο.

Ερχεται ενα ζευγαρι

Ο τυπος να δινει πονο, πιεσεις ωμων με 25κιλα, τον σποταρε η τυπισσα η οποια φορουσε λευκο κολαν με ενα ταφ ασπρο. Λεω σημερα μας τιναξες την γυμναστικη στον αερα..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γυρισα μωρακια (που να μην γυρναγα),μαζευτηκε πολυ δουλεια .

Η Μαλτα πολυ ωραια , καστρα ιπποτες κτλπ ,εκανα και μια καταδυση  στο Gotzo σε ενα ναυαγιο αλλα ηταν ψιλοfail η φαση γιατι ειχαμε πολυ κακη ορατοτητα και παραλιες γενικα ειχε μετριες .

Προπονηση στο   gym εκανα μια φορα μονο οπως ελεγα και  απο διατροφη παγωτα αυτο :P

Το ότι έχει γίνει επιλεκτική αναπαραγωγή, δε σημαίνει ότι είναι κάτι κακό. Απολύτως κανένα από τα φρούτα που τρως δεν υπάρχει που να μην είναι κάποιας σύγχρονης ποικιλίας.

Επίσης, maus, σε κάποιους από μας στέλνουν αυγά από το χωριό (πεντανόστιμα) και εσπεριδοειδή παραγωγής (βόρεια Ελλάδα γαρ) και μπανάνες παραγωγής (άνοστες εντελώς).

Ποοο και εγω σε ζηλευω για τα αυγα εχω φαει απο χωριο και ειναι τελειως διαφορετικα καμμια σχεση με  αυτα που τρωμε συνηθως .Φερε και απο εδω τιποτα :P

έχω την εντύπωση πως όλη η χλωρίδα κ πανίδα που καταναλώνουμε είναι γενετικά τροποποιημένη σε ένα βαθμό λόγο αναγκών, γιατί επικεντρωνόμαστε στις μπανάνες? Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει αλλα αν δεν είχε γίνει αυτό θα είχαμε πεθάνει απο την πείνα και λογικό είναι αφού είμαστε πολλοί περισσότεροι απ ότι θα μπορούσε να υποστηρίξει φυσικά ο πλανήτης μας και οι φυσικοί πόροι δεν θα ήταν αρκετοί
Έχω ακούσει κατα καιρούς πως όλα έγιναν για το κέρδος και άλλα αρνητικά σχετικά με τα γενετικά τροποποιημένα όμως ποιος δημιουργεί την ζήτηση ? γιατι αν δεν υπήρχε τόση ζήτηση δεν θα υπήρχε και αυτή η παραγωγή. Δεν μπορώ να θέλω 150 κοτόπουλα το χρόνο μόνο εγώ ο ένας και να περιμένω να υπάρχει παραγωγή απο την φύση (τυχαίο παράδειγμα) 

Aυτο ακριβως.

Καποιος εδω ειχε μπει κι ειχε ζητησει αν ξερουμε
Που θα βρει λαστιχο που χε 3 λαστιχα σ ενα ... Δε ξερω πως να το περιγράψω καλυτερα, αλλα αυτος που θα το δει θα το θυμαται.

Ειδα λοιπον οτι εχει στα intersport

Κατα τ αλλα σημερα πια τελειωσα εξεταστικη και τεταρτη σαλπάρω. Εχω αγορασει και σανιδα κολύμβησης για αν εστιάσω στα ποδια στη θαλασσα. Καλα οσοι άσχετοι με δουν με η speedo θα νομίζουν οτι θελω να μαθω μπανιο Χαχαχα

Εχω στειλει με μεταφορική τα βαρη και το στρωμα, το λαστιχο, με
Περιμενουν. Μάσκες , πεδιλα, αναπνευστήρες κομπλε, τα asics μου, και το ποδηλατάκι μου να με περιμενει επισης.
Προγραμμα; Ξυπνημα θαλασσα για δραστηριοτητες , φαι, σπίτι ,μπανιο , υπνος προπονηση , υπνος :P

Ζωαραααα και οσο σκεφτομαι πως θα εισαι ετσι ενα μηνα με πιανει μια τρελα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 9

Ποοο και εγω σε ζηλευω για τα αυγα εχω φαει απο χωριο και ειναι τελειως διαφορετικα καμμια σχεση με  αυτα που τρωμε συνηθως .Φερε και απο εδω τιποτα :P

yep.. τα σπιτικά αυγά εκτός απο άλλο χρώμα οι κρόκοι τους έχουν κ άλλη γεύση απο του εμπορίου. Συγκριτικά του εμπορίου είναι λες και τρως άχυρα και ποτέ δεν πέταξα κρόκο για να φάω ασπράδι απο αυτά, λολ . Δεν έχω κάποιοι κόλλημα με τα "βιολογικά" τα "δικά μας" που λένε πολλοί κλπ αλλα υπάρχει τεράστια διαφορά τουλάχιστον σε γεύση,όπως και στις ντομάτες , αυτές που αγοράζουμε απο το supermarket συνήθως δεν μυρίζουν , αυτές που κόβω απο τον κήπο μυρίζουν πολύ έντονα κ έχουν κ έντονη γεύση. Για κάποιον που δεν τον νοιάζει κ τόσο το φαγητό ίσως είναι ψηλά γράμματα, για κάποιον όμως που γουστάρει το καλό φαγητό , αυτός καταλαβαίνει πολύ τη διαφορά, δηλαδή προσωπικά αν η μόνη επιλογή μου ήταν να τρώω φαγητά άχυρα θα έτρωγα πολύ λίγο , ίσως ξέχναγα κ να φάω καμια φορά    :-D

• Like 2

ναι καμία σχέση , του εμπορίου όταν τις βράσεις παίζει να βρωμάνε και έχουν και μια γλίτσα . Πάντα είχαμε κ έχουμε κότες δικές μας , καμια φορά βάζουμε και γαλοπούλες 

Wizzy αντιγράφω από τους ηλεκτρολύτες μου. Η διάλυση σε 500 ml νερό περιέχει:

300mg νάτριο

300mg κάλιο

112,5mg μαγνήσιο

....

Kind reminder:

Ποια είναι τα mg των στοιχείων που αναφέρεις που βρίσκονται σε κάθε ταμπλέτα των ηλεκτρολυτών που προτείνεις; 

Τα νούμερα που βλέπω μετά τη διάλυση σε νερό είναι εντυπωσιακά. Θα πρέπει να ψάξω περισσότερο να δω τι γίνεται με τους δικούς μου.

yep.. τα σπιτικά αυγά εκτός απο άλλο χρώμα οι κρόκοι τους έχουν κ άλλη γεύση απο του εμπορίου. Συγκριτικά του εμπορίου είναι λες και τρως άχυρα και ποτέ δεν πέταξα κρόκο για να φάω ασπράδι απο αυτά, λολ . Δεν έχω κάποιοι κόλλημα με τα "βιολογικά" τα "δικά μας" που λένε πολλοί κλπ αλλα υπάρχει τεράστια διαφορά τουλάχιστον σε γεύση,όπως και στις ντομάτες , αυτές που αγοράζουμε απο το supermarket συνήθως δεν μυρίζουν , αυτές που κόβω απο τον κήπο μυρίζουν πολύ έντονα κ έχουν κ έντονη γεύση. Για κάποιον που δεν τον νοιάζει κ τόσο το φαγητό ίσως είναι ψηλά γράμματα, για κάποιον όμως που γουστάρει το καλό φαγητό , αυτός καταλαβαίνει πολύ τη διαφορά, δηλαδή προσωπικά αν η μόνη επιλογή μου ήταν να τρώω φαγητά άχυρα θα έτρωγα πολύ λίγο , ίσως ξέχναγα κ να φάω καμια φορά :-D

Τα καλύτερα αυγά στην Αθήνα τα παίρνεις από το Γεωπονικό. Όπως επίσης τυριά και απίστευτο κρασί.

http://tdd.aua.gr/announcements/announcements_nametablenum/96

• Like 3

Τα καλύτερα αυγά στην Αθήνα τα παίρνεις από το Γεωπονικό. Όπως επίσης τυριά και απίστευτο κρασί.

good to know αλλα είμαι Πάτρα και τα καλύτερα αυγά τα παίρνω απ τις κότες μου χαχα 

πάντως καλή φάση δεν το ήξερα :o

• Like 1

Εγω παλι Αθηνα μενω και το ηξερα αυτο.

Δλδ μπορω να παω στο γεωπονικο στην σχολη λεμε τωρα ε? και να παρω αυγα ξερω εγω τι φαση πουλαει λιανικη?

• Like 2

Κι εγω σπιτικά αυγά τρώω απο φίλους που έχουν κότες. Το μόνο μειονεκτημα ειναι οτι εφόσον δεν περνάνε απο λάμπα παστερίωσης, ελλοχεύει ο κίνδυνος σαλμονέλας.

Δεν ξέρω για σας αλλα εγω με τόση ζέστη αλλα και χίλιες άλλες δουλειές που βγήκαν δεν μπορώ να γυμναστω. Τη βγάζω με πολύ και καθημερινό κολύμπι κι αλλα παιχνίδια στη θαλασσα. Για πιο σοβαρά πράγματα, καλό Σεπτέμβρη.

Φωτη, στο σπήλαιο Δηρού έχεις βουτήξει; Οταν το επισκέφτηκα πριν καμία δεκαριά μέρες σε σκέφτηκα να το εξερευνεις.

• Like 1

Κι εγω σπιτικά αυγά τρώω απο φίλους που έχουν κότες. Το μόνο μειονεκτημα ειναι οτι εφόσον δεν περνάνε απο λάμπα παστερίωσης, ελλοχεύει ο κίνδυνος σαλμονέλας.

Δεν ξέρω για σας αλλα εγω με τόση ζέστη αλλα και χίλιες άλλες δουλειές που βγήκαν δεν μπορώ να γυμναστω. Τη βγάζω με πολύ και καθημερινό κολύμπι κι αλλα παιχνίδια στη θαλασσα. Για πιο σοβαρά πράγματα, καλό Σεπτέμβρη.

Φωτη, στο σπήλαιο Δηρού έχεις βουτήξει; Οταν το επισκέφτηκα πριν καμία δεκαριά μέρες σε σκέφτηκα να το εξερευνεις.

Πολύ καλό το κολύμπι. Βέβαια έχω ξενερώσει γιατί η θάλασσα έχει ζεστάνει και δεν το ευχαριστιέμαι. Με δυσκολία πάω..

Υπαρχουν συγκεκριμενες μερες που πωλούνται τροφιμα σε "εξωσχολικούς" , και ανακοινώνονται. Δεν εχουμε 365 μερες το χορνο απόθεμα :P

Οι τιμες ειναι λογικοτατες και τα έσοδα πανε στη σχολη.

Επισης πωλούνται και φυτα....

• Like 2

Δε-Τε-Πα 11-12 για αυγά αλλά όχι τώρα το καλοκαίρι,τον χειμώνα και όχι πάντα και είναι για όλους.

Επίσης κατά περιόδους να πάρεις και να φας φέτα από το γεωπονικό να σου φύγει το καφάσι από νοστιμιά.

Btw το γεωπονικό είναι ίσως το μόνο Ελληνικό ίδρυμα που βγάζει μεγάλο μέρος των εξόδων του από δικές του ενέργειες.

Όχι τόσο από προϊόντα που πουλάει αλλά απο σεμινάρια κ.λ.π που είναι άκρως ανταγωνιστικά σε τιμές και πολύ ουσιώδη και επιστημονικά, σε κατανοητά μαθήματα για επαγγελματίες π.χ μελισσοκομίας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...