margaritagr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κι εγώ τελειώνω το γεωπονικό, με κατεύθυνση μάλιστα στα τρόφιμα κι έχω βαρεθεί να διαβάζω ότι να ναι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Οπότε; ποιο φρούτο να τρώμε. Ποιο είναι αγνό έτσι όπως το εννοείς. νομιζω οτι τα βιολογικα εποχης ειναι ενας καλος γενικος μπουσουλας Κι εγώ τελειώνω το γεωπονικό, με κατεύθυνση μάλιστα στα τρόφιμα κι έχω βαρεθεί να διαβάζω ότι να ναι. πολυ χαιρομαι τι γνωμη εχεις για οσα ειπα? ειμαι πολυ περιεργος να μαθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 νομιζω οτι τα βιολογικα εποχης ειναι ενας καλος γενικος μπουσουλαςΝα σε ενημερώσω ότι οι δικοί μου καλλιεργούν βιολογικά ακτινίδια με πιστοποιήσεις κτλ και είναι μια χαρά τροποποιημένη ποικιλία. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει στην αγορά ποικιλία που να μην έχει προέλθει από επιλεκτική αναπαραγωγή. Επίσης, στα διπλανά χωράφια ραντίζουν μια χαρά. Είσαι σίγουρος ότι βιολογικά σημαίνει μη τροποποιημένα; Η evabb είχε γράψει κάποια στιγμή κάτι καλό για τη δαιμονοποίηση του όρου btw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Να σε ενημερώσω ότι οι δικοί μου καλλιεργούν βιολογικά ακτινίδια με πιστοποιήσεις κτλ και είναι μια χαρά τροποποιημένη ποικιλία. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει στην αγορά ποικιλία που να μην έχει προέλθει από επιλεκτική αναπαραγωγή. Επίσης, στα διπλανά χωράφια ραντίζουν μια χαρά. Είσαι σίγουρος ότι βιολογικά σημαίνει μη τροποποιημένα; σκεψου οτι το φυτοφαρμακο,μεσω του υδροφορου οριζοντα,μπορει να βρεθει στον ωκεανό -εχει βρεθει-ποσο μαλλον στο διπλα χωραφι αλλα,σου ξαναλεω,σαν γενικο μπουσουλα να προτιμας φρουτα και λαχανικα εποχης και βιολογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 σκεψου οτι το φυτοφαρμακο,μεσω του υδροφορου οριζοντα,μπορει να βρεθει στον ωκεανό -εχει βρεθει-ποσο μαλλον στο διπλα χωραφι αλλα,σου ξαναλεω,σαν γενικο μπουσουλα να προτιμας φρουτα και λαχανικα εποχης και βιολογικα. Θα τα προτιμήσω, απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί έγραψες ως κάτι αρνητικό το ότι η μπανάνα έχει προέλθει από τροποποιήσεις. Τι δεν έχει προέλθει από τροποποιήσεις; τα βιολογικά πάντως Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Θα τα προτιμήσω, απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί έγραψες ως κάτι αρνητικό το ότι η μπανάνα έχει προέλθει από τροποποιήσεις. Τι δεν έχει προέλθει από τροποποιήσεις; τα βιολογικά πάντως Όχι. δεν εγραψα μονο γενετικα τροποποιημενο,εγραψα και στειρο η φυσιολογικη μπανανα εχει κουκουτσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 δεν εγραψα μονο γενετικα τροποποιημενο,εγραψα και στειρο η φυσιολογικη μπανανα εχει κουκουτσια http://www.beautifulminds.gr/2013/04/11/giati-den-iparxoun-sporia-sti-mpanana/ Κι εγώ τελειώνω το γεωπονικό, με κατεύθυνση μάλιστα στα τρόφιμα κι έχω βαρεθεί να διαβάζω ότι να ναι. σε όλες τις επιστήμες ... και γω το αντιμετωπίζω σε πολύ μεγάλο βαθμό...τουλάχιστον, οξύνεται η κριτική σκέψη. Αποκτάς μια τριβή, έχει αντίκτυπο και στις περαιτέρω καθημερινές σου δραστηριότητες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 http://www.beautifulminds.gr/2013/04/11/giati-den-iparxoun-sporia-sti-mpanana/ σε όλες τις επιστήμες ... και γω το αντιμετωπίζω σε πολύ μεγάλο βαθμό...τουλάχιστον, οξύνεται η κριτική σκέψη. Αποκτάς μια τριβή, έχει αντίκτυπο και στις περαιτέρω καθημερινές σου δραστηριότητες. ειναι ενδιαφερον οτι αυτο αρχισε να γινεται απο το 1970 και μετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 δεν εγραψα μονο γενετικα τροποποιημενο,εγραψα και στειρο η φυσιολογικη μπανανα εχει κουκουτσια Νομίζω ότι το να χρησιμοποιείς τον όρο "γενετικά τροποποιημένο" (GMO) για να αναφερθείς στην ανάπτυξη ποικιλιών είναι καταχρηστικό και προάγει σύγχυση. Ο όρος έχει ιδιαίτερα σύγχρονο και συγκεκριμένο περιεχόμενο. GMOs (or “genetically modified organisms”) are organisms whose genetic material has been artificially manipulated in a laboratory through genetic engineering, or GE. This relatively new science creates unstable combinations of plant, animal, bacteria and viral genes that do not occur in nature or through traditional crossbreeding methods http://www.nongmoproject.org/learn-more/what-is-gmo/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Η μπανανα είναι από τα πιο χρήσιμα φρούτα και ειδικά για όσους γυμνάζονται! Τρώει ο Μπολτ πριν τις κούρσες του, τρώει ο φεντερελ ανάμεσα στο σετ του, τρώνε όλοι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του πλανήτη έχεις δει ποτέ κανέναν από αυτούς να φτύνει τα κουκούτσια??~~~Rulez φίλε επειδή καταναλώνω άπειρα αυγά στην ζωή μου, δεν φαντάζεσαι πόσο τους ζηλεύω όσους έχουν πρόσβαση σε κοτέτσι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 έχω την εντύπωση πως όλη η χλωρίδα κ πανίδα που καταναλώνουμε είναι γενετικά τροποποιημένη σε ένα βαθμό λόγο αναγκών, γιατί επικεντρωνόμαστε στις μπανάνες? Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει αλλα αν δεν είχε γίνει αυτό θα είχαμε πεθάνει απο την πείνα και λογικό είναι αφού είμαστε πολλοί περισσότεροι απ ότι θα μπορούσε να υποστηρίξει φυσικά ο πλανήτης μας και οι φυσικοί πόροι δεν θα ήταν αρκετοίΈχω ακούσει κατα καιρούς πως όλα έγιναν για το κέρδος και άλλα αρνητικά σχετικά με τα γενετικά τροποποιημένα όμως ποιος δημιουργεί την ζήτηση ? γιατι αν δεν υπήρχε τόση ζήτηση δεν θα υπήρχε και αυτή η παραγωγή. Δεν μπορώ να θέλω 150 κοτόπουλα το χρόνο μόνο εγώ ο ένας και να περιμένω να υπάρχει παραγωγή απο την φύση (τυχαίο παράδειγμα) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Συγγνωμη αν ειμαι ακυρος εδω - αλλα τετοιο λαστιχο που μπορω να βρω οπως αυτο στο βιντεο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Σε καταστήματα αθλητικών ειδών; Αν μένεις Σαλονικα, πανε μια βόλτα στο mega outlet εγω απο κεί τα πήρα. Ωραίες ασκησεις https://m.youtube.com/watch?v=iYpGrrLcafE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Σε καταστήματα αθλητικών ειδών; Αν μένεις Σαλονικα, πανε μια βόλτα στο mega outlet εγω απο κεί τα πήρα. Ωραίες ασκησεις https://m.youtube.com/watch?v=iYpGrrLcafE τι πήρες (αν μπορείς δείξε εικόνα) και πόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κλασικά λάστιχα με χειρολαβές σε τρία επίπεδα σκληρότητας (φωτο δεν μπορώ να ανεβάσω δεν είμαι σπιτι). Γύρω στα δέκα ευρω έκαστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις