Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ανάποδες αρσεις; Προσεχε γιατι ολη υην πιεση την τραβα η μεση σου. Οπως και τα αναποδα shrugs. Καλη αλλα και επικινδυνη ασκηση 1
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 προφανώς το συγκεκριμένο το είπα για πλάκα αλλά τι το ανθυγιεινό έχουν αυτά τα 2; η μπανανα που βρισκεις στα σουπερ μαρκετ ειναι γενετικα τροποποιημενο στειρο φρουτο η κανονικη μπανανα εχει κουκουτσια. Τωρα για το αγελαδινο γαλα,ειμαι σιγουρος πως καποιος εδω μεσα θα ξερει να απαντησει
Lee80 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 καλυτερα να μην ανοιξουμε το κεφαλαιο γαλα γιατι θα κλαψουμε 1
gon1332 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ανάποδες αρσεις; Προσεχε γιατι ολη υην πιεση την τραβα η μεση σου. Οπως και τα αναποδα shrugs. Καλη αλλα και επικινδυνη ασκηση Αχά! Θέλει καλή υποστήριξη στο core. Αλλά τόσο καιρό που τα κάνω, δε νιώθω τίποτα. Απλά οι κοιλιακοί παθαίνουν ένα μικρό σοκ.
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Φάτε άφοβα μπανανα ο συνδυασμός υψηλής περιεκτικότητας σε κάλιο και χαμηλής σε αλάτι ρυθμίζει μέχρι και πίεση, περιέχει βιταμίνη β6 που ρυθμίζει μέχρι και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και ένα σωρό αλλά που βαριέμαι να γράφω μπείτε στα σούπερ μάρκετ και τσακίστε τες, ανθυγιεινή μπανανα πρώτη φορά το ακούσατε είμαι σίγουροςμην δίνεται σημασία φάτε άφοβα.. 2
wizzy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Wizzy αντιγράφω από τους ηλεκτρολύτες μου. Η διάλυση σε 500 ml νερό περιέχει: 300mg νάτριο 300mg κάλιο 112,5mg μαγνήσιο .... (άργησα λίγο, sorry!) Ποια είναι τα mg των στοιχείων που αναφέρεις που βρίσκονται σε κάθε ταμπλέτα των ηλεκτρολυτών που προτείνεις; Τα νούμερα που βλέπω μετά τη διάλυση σε νερό είναι εντυπωσιακά. Θα πρέπει να ψάξω περισσότερο να δω τι γίνεται με τους δικούς μου. Υ.Γ. 1: Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω το γεγονός ότι τους ηλεκτρολύτες Lanes τους βρίσκω προς πώληση μόνο σε ελληνικά φαρμακεία. Μου κάνει εντύπωση. Υ.Γ. 2: Άκυρο. Πωλούνται μόνο στην Ελλάδα επειδή είναι ελληνική εταιρία. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2016 από wizzy
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Φάτε άφοβα μπανανα ο συνδυασμός υψηλής περιεκτικότητας σε κάλιο και χαμηλής σε αλάτι ρυθμίζει μέχρι και πίεση, περιέχει βιταμίνη β6 που ρυθμίζει μέχρι και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και ένα σωρό αλλά που βαριέμαι να γράφω μπείτε στα σούπερ μάρκετ και τσακίστε τες, ανθυγιεινή μπανανα πρώτη φορά το ακούσατε είμαι σίγουρος μην δίνεται σημασία φάτε άφοβα.. το χειμωνα μπανανα μωρε, τωρα εχει αλλα φρουτα, χωρια που χαλαει/ωριμαζει εκπληκτικα γρηγορα τωρα το καλοκαιρι
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καστανή ή λευκή ζάχαρη; Το 'marketing' της δίαιτας και η πικρή πραγματικότητα ποσο τσαντιζομαι οταν βλεπω κητος και να πινει καφε με μαυρη ζαχαρη δειτε κι αυτο: Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν γελάνε μαζί σου στο γυμναστήριο;
wizzy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καστανή ή λευκή ζάχαρη; Το 'marketing' της δίαιτας και η πικρή πραγματικότητα ποσο τσαντιζομαι οταν βλεπω κητος και να πινει καφε με μαυρη ζαχαρη Πζηλέ, σε πρόλαβα.
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 το χειμωνα μπανανα μωρε, τωρα εχει αλλα φρουτα, χωρια που χαλαει/ωριμαζει εκπληκτικα γρηγορα τωρα το καλοκαιρι αυτο ειναι το λιγοτερο, οσο για την ωριμανση γινεται επειδη η μπανάνα εκλύει αιθυλένιο,μπορεις να το περιορισεις αλλα δεν αξιζει Καστανή ή λευκή ζάχαρη; Το 'marketing' της δίαιτας και η πικρή πραγματικότητα ποσο τσαντιζομαι οταν βλεπω κητος και να πινει καφε με μαυρη ζαχαρη η πραγματικα ακατεργαστη ζαχαρη ειναι αυτην https://www.amazon.com/Wholesome-Sweeteners-Organic-Sucanat-16-Ounce/dp/B000EA3M92 γνωμη μου βεβαια ειναι να μην ασχοληθει κανεις και απλα να την απορρίψει απ τη διατροφή του 1
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Πζηλέ, σε πρόλαβα. χαχα η πλακα ειναι οτι το ειχα διαβασει εφοσον παρακολουθω το θεμα λεϊτλυ, αλλα ειχα την εντυπωση οτι δεν ηταν το ιδιο, τεσπα, επαναληψη μητηρ μαθησεως πες
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δεν υπαρχει ανθυγιεινη τροφη, μονο ανθυγιεινη διατροφη.
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 η μπανανα που βρισκεις στα σουπερ μαρκετ ειναι γενετικα τροποποιημενο στειρο φρουτο η κανονικη μπανανα εχει κουκουτσια. Το ότι έχει γίνει επιλεκτική αναπαραγωγή, δε σημαίνει ότι είναι κάτι κακό. Απολύτως κανένα από τα φρούτα που τρως δεν υπάρχει που να μην είναι κάποιας σύγχρονης ποικιλίας. Επίσης, maus, σε κάποιους από μας στέλνουν αυγά από το χωριό (πεντανόστιμα) και εσπεριδοειδή παραγωγής (βόρεια Ελλάδα γαρ) και μπανάνες παραγωγής (άνοστες εντελώς). 2
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το ότι έχει γίνει επιλεκτική αναπαραγωγή, δε σημαίνει ότι είναι κάτι κακό. Απολύτως κανένα από τα φρούτα που τρως δεν υπάρχει που να μην είναι κάποιας σύγχρονης ποικιλίας. εεε,ειμαι γεωπονος μαν
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 εεε,ειμαι γεωπονος μαν Οπότε; ποιο φρούτο να τρώμε. Ποιο είναι αγνό έτσι όπως το εννοείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις