DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πιστευω η πιο ασφαλης ασκηση για ραχιαίους αμα δεν ξέρεις ειναι να ξαπλώσεις μπρουμιτα σε ένα στρωμα να βάλεις τα χερια στο σβέρκο και να σηκώνεσαι λιγο κανεις 10-20 επαναληψεις επι 3 σετ και εισαι οκ.
Captn Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πιστευω η πιο ασφαλης ασκηση για ραχιαίους αμα δεν ξέρεις ειναι να ξαπλώσεις μπρουμιτα σε ένα στρωμα να βάλεις τα χερια στο σβέρκο και να σηκώνεσαι λιγο κανεις 10-20 επαναληψεις επι 3 σετ και εισαι οκ. οχι μαν,σκεψου μονο πως ετσι ο κορμος κανει μια κινηση που δεν κανει στην κανονικη του ζωη, οταν ειναι ορθιος ο ανθρωπος που τραβαει τον κορμο του πιο πισω ?? εχει πολλες καλες ασκησεις για ραχιαιους,στα εθνικα σταδια που εχω προπονηθει ειχαν τον παγκο εκτασεων μπορεις να βαλεις και μπαρα επισης
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 αν εκανε γυμναστηριο καιρο και ΞΑΦΝΙΚΑ χωρις καποιο προφανη λογω π.χ. ελειψη υπνου, ενιωθε καποιος ζαλη τοτε ναι,να ανυσυχησει και να το ψαξει αλλα μπαινοντας αποτομα μετα απο καιρο ειναι φυσιολογικο και επομενο να ζοριστει και να ζαλιστει αυτο που του ειπες να παει να κανει εξετασεις είναι σαν να ειπε την αλλη μερα της προπονησης οτι ηταν πιασμενος και συ να του λες πανε κανε φυσιοθεραπεια για να σου περασει. Ειμαι χρονια στον στιβο και ξερω τι γινεται,επισης ειμαι 100% βεβαιως οτι ο τυπος τωρα αν πηγαινε συστηματικα γυμναστηριο δε θα χει τα ιδια συμπτωματα και αν ζαλιζεται θα υπαρχει λογως πχ κουραση ή ανεβοκατεβασμα ινσουλινης΄ή κατι τετοιο τι αθλημα κανεις? Τα άνοιξες καθόλου τα link ;Sorry αν σε προσβάλω γιατί ΕΣΥ ξέρεις(και είσαι βέβαιως 100%)αφού είσαι αθλητής και γυμνάζεσαι στα εθνικά στάδια. Ο ταπεινός μη αθλητής σου λέει ότι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πιστοποιημένοι αθλητές μπορεί να πάσχουν από υπερτροφία του μυοκαρδίου και να μήν το ξέρουν. Οι θάνατοι από αυτό λόγω έντονης άσκησης ,καταπόνησης και μη γνώσης του προβλήματος φτάνει ΚΑΘΕ χρόνο το 2/100000. Για αυτό πάμε σε γιατρό να είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ. EDIT Και ενώ σου την λέω και προσπαθώ να πω ότι ΕΙΣΑΙ λάθος πατάς like από κάτω Τι να πω....παραδίδομαι 1
gon1332 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Έχω καιρό να ανεβάσω φώτο. Απλά έτυχε, οπότε αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, σημερινή: 14
Captn Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τα άνοιξες καθόλου τα link ; Sorry αν σε προσβάλω γιατί ΕΣΥ ξέρεις αφού είσαι αθλητής και γυμνάζεσαι στα εθνικά στάδια. Ο ταπεινός μη αθλητής σου λέει ότι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πιστοποιημένοι αθλητές μπορεί να πάσχουν από υπερτροφία του μυοκαρδίου και να μήν το ξέρουν. Οι θάνατοι από αυτό λόγω έντονης άσκησης ,καταπόνησης και μη γνώσης του προβλήματος φτάνει ΚΑΘΕ χρόνο το 2/100000. Για αυτό πάμε σε γιατρό να είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ. η αλήθεια είναι πως οχι δεν το άνοιξα το λινκ σε εμπιστεύομαι οτι τα στοιχειά που παραθετεις ειναι ειλικρινή ομως εχεις παρεξηγησει αυτο που ειπα,δε θα το επαναλαβω ξανα εδω,ηδη το εγραψα αρκετες φορες εαν δε θελεις να καταλαβεις ειναι δικαιωμα σου
DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 οχι μαν,σκεψου μονο πως ετσι ο κορμος κανει μια κινηση που δεν κανει στην κανονικη του ζωη, οταν ειναι ορθιος ο ανθρωπος που τραβαει τον κορμο του πιο πισω ?? εχει πολλες καλες ασκησεις για ραχιαιους,στα εθνικα σταδια που εχω προπονηθει ειχαν τον παγκο εκτασεων μπορεις να βαλεις και μπαρα επισης Εγω εδω που ειμαι φιλε έχει κάτι καρατε και κατι γυμναστηρια που σου λενε οτι θα πληρώσεις 40 ευρω το μήνα και θα έρχεσαι 3 φορές την εβδομάδα στην Αθηνα με 50 ευρω έκανα την προπονησουλα μου καθε μερα χωρις να με περιοριζει κανεις στα βαρη και ειχα και 3 φορές την εβδομάδα προπονηση ειτε πυγμαχια ειτε κραβ μαγκά. Αυτο ειναι το κακο με τις επαρχιες ειναι πισω σε κάποια πραγματα. Οποτε σκέφτηκα να βάλω το 40αρι στη τσέπη μου και να προπονούμαι έξω. Αλτηράκια - καμψεις - μονοζυγο - καθισματα βασικα μπορεις να κάνεις πολλες ασκησεις με το βάρος του σώματος τωρα που θα κατεβω Αθηνα θα πάω να παρω καινουργια γάντια , κάτι εξτρα βάρη για τα αλτηράκια και ενα στρωμα + ενα σχοινάκι. Οποτε έχω ενα κινητο γυμναστηριο μαζι με την κουνια για τα παιδιά την οποια χρησιμοπιοιώ για μονοζυγο Με αυτα ολα 45λετπη προπονηση χωρις τα διαλειμματα βγαινει άνετα. Βάζοντας και ενα 5λεπτο - 7λεπτο ενα τρεξιμο χαλαρο για ζέσταμα και αλλα 5 λεπτά τις διατάσεις (ποδια - χέρια)
Captn Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εγω εδω που ειμαι φιλε έχει κάτι καρατε και κατι γυμναστηρια που σου λενε οτι θα πληρώσεις 40 ευρω το μήνα και θα έρχεσαι 3 φορές την εβδομάδα στην Αθηνα με 50 ευρω έκανα την προπονησουλα μου καθε μερα χωρις να με περιοριζει κανεις στα βαρη και ειχα και 3 φορές την εβδομάδα προπονηση ειτε πυγμαχια ειτε κραβ μαγκά. Αυτο ειναι το κακο με τις επαρχιες ειναι πισω σε κάποια πραγματα. Οποτε σκέφτηκα να βάλω το 40αρι στη τσέπη μου και να προπονούμαι έξω. Αλτηράκια - καμψεις - μονοζυγο - καθισματα βασικα μπορεις να κάνεις πολλες ασκησεις με το βάρος του σώματος τωρα που θα κατεβω Αθηνα θα πάω να παρω καινουργια γάντια , κάτι εξτρα βάρη για τα αλτηράκια και ενα στρωμα + ενα σχοινάκι. Οποτε έχω ενα κινητο γυμναστηριο μαζι με την κουνια για τα παιδιά την οποια χρησιμοπιοιώ για μονοζυγο Με αυτα ολα 45λετπη προπονηση χωρις διαλειμματα βγαινει άνετα. Βάζοντας και ενα 5λεπτο - 7λεπτο ενα τρεξιμο χαλαρο για ζέσταμα και αλλα 5 λεπτά τις διατάσεις (ποδια - χέρια) αν θελεις να κανεις αυτη την ασκηση μπορεις να ξαπλωσεις σε ενα παγκο ή χαμηλο τοιχο,να βαλεις ενα φιλο σου να κατσει πανω σου και να κανεις κανονικα καμψεις του κορμου το καναμε σε ενα παραπληξικο σταδιο που δεν ειχε σχεδον τπτ θα κοιταξω αν βρω βιντεο
DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Έχω καιρό να ανεβάσω φώτο. Απλά έτυχε, οπότε αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, σημερινή: πουλαπ.jpg Ειναι τρομερή ασκηση ο μονοζυγος. Βασικα με καμψεις - μονοζυγο και καθισματα μονο αν και θα φανει περιεργο πιστευω και μια καλη διατροφη σε 2 χρονια έχεις φτιάξει πολυ καλο αποτελεσμα. Και το καλυτερο ειναι αυτη η κουνια που ειναι Π εκει μπορεις να κανεις και μονοζυγο (με τη διαφορα οτι τα χέρια θα πιάνουν πλάγια) ετσι την κανω εγω τουλαχιστον , και μετα ανεβαινεις πάνω και κάνεις και βυθισεις! 1
Mikeasdf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αθλητισμος = γυμναστικη Γυμναστηριο = γυμναστικη ?????
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Την επόμενη φορά, μαζί με τα ad hominem σχόλια, θα φύγει και όποιος τα εκφράσει. Τελευταία προειδοποίηση. 2
Captn Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 σχετικα με τους ραχιαιους,εμεις κανουμε σε καθε προπονηση 3 σετ ραχιαιους-κοιλιακους στην προθερμανση,ενα σετ αναμεσε σε ΚΑΘΕ ασκηση και αλλα τρια στην αποθερμανση,ακομα και σε διπλη προπονηση και εχει τυχει να κανω και 9 προπονησεις την εβδομαδα γιατί όχι και μπανάνα μέσα και λίγο παγωμένο γάλα κλπ σκας στη προπόνηση με milk shake μες στην ενέργεια θα βγαίνει δεν ξερω τι ειναι πιο ανθυγιεινό, οι μπανάνες ή το αγελαδινο γάλα?
παπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μαους, εισαι τουμπανο αγοριναααα. Υγ: την μεζουρα που λεγαμε... 2
the other one Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 δεν ξερω τι ειναι πιο ανθυγιεινό, οι μπανάνες ή το αγελαδινο γάλα? προφανώς το συγκεκριμένο το είπα για πλάκα αλλά τι το ανθυγιεινό έχουν αυτά τα 2; 1
gon1332 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ειναι τρομερή ασκηση ο μονοζυγος. Βασικα με καμψεις - μονοζυγο και καθισματα μονο αν και θα φανει περιεργο πιστευω και μια καλη διατροφη σε 2 χρονια έχεις φτιάξει πολυ καλο αποτελεσμα. Και το καλυτερο ειναι αυτη η κουνια που ειναι Π εκει μπορεις να κανεις και μονοζυγο (με τη διαφορα οτι τα χέρια θα πιάνουν πλάγια) ετσι την κανω εγω τουλαχιστον , και μετα ανεβαινεις πάνω και κάνεις και βυθισεις! Να προσθέσω και handstand push ups. Για δυνατούς ώμους, traps και υποστηρικτικούς σε όλο το χέρι και τη μέση. Βασικά τί έχω παρατηρήσει. Ξεκίνησα με τις 6 βασικές κινήσεις: push ups pull ups handstands squats leg raises bridges Όσο βελτιώνομαι και αρχίζω και δουλεύω επαναληπτικά πιο σύνθετες ασκήσεις, παρατηρώ πως κάποιες ομάδες συγχωνεύονται. Πχ στο πρόγραμμά μου την ημέρα των pull ups κάνω και pull overs και tucked front levers. Στα pull overs, για να ανεβάσεις πόδια πάνω, προαπαιτούμενο είναι δυνατοί κοιλιακοί. Μετά κάνεις ένα ανάποδο deadlift και για να σηκωθείς πάνω από τη μπάρα θέλεις δύναμη σε traps. Τα front levers έχουν κι αυτά μέσα κοιλιακούς ισομετρικά. Επίσης αν κάνεις pull ups με L-sit πάλι τα ίδια. Τα squats έχουν κι αυτά κοιλιακούς ισομετρικά. Έχω ας πούμε ενώσει προπονήσεις κολιακούς-ραχιαίους (leg raises-bridges) σε μία μέρα, εφόσον αυτά τα 2 χρησιμοποιούνται παντού για την υποστήριξη τους σώματος σε όλες τις άλλες προπονήσεις μου. Τέλος, αυτό που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι πως έχοντας αποκτήσει μία κάποια (μικρή αλλά μπαίνω στο νόημα) εμπειρία με bodyweight training και βλέποντας και νιώθοντας το σώμα μου, νιώθω πως μετά από κάθε προπόνηση, οι μύες που δούλεψαν αγκαλιάζουν στην ουσία εκείνες τις περιοχές σαν ένας ενιαίος μυς. Αυτό νομίζω είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της προπόνησης. Άρχισα επίσης να αποκτώ και "πελάτες". Φέρνω μαζί μου και φίλους μου και τους βάζω πρόγραμματα αναλόγως το επίπεδό τους (σαφώς να είναι μικρότερο από το δικό μου..πράγματα που έχω κάνει/δοκιμάσει). Είναι ενθουσιασμένοι από τη δουλειά που γίνεται. Προφανώς είμαι από πάνω τους συνέχεια. Έτσι μαθαίνω κι εγώ καλύτερα να σκέφτομαι τί είναι καλύτερο για κάποιον αναλόγως το background του. Αυξάνω το λεξιλόγιό μου στην ουσία. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις