Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δεν υπάρχει νορμαλ.

Να φτιαξουμε;

Πχ θα ελεγα...

Ο φωτης ειναι πανω απο το νορμαλ

Ο μαους πανω κοντα στο νορμαλ

Εγω αρκετα κατω απο το νορμαλ.

Υγ φωτη μαους παρτε μεζουρα και μετρηστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να φτιαξουμε;

Πχ θα ελεγα...

Ο φωτης ειναι πανω απο το νορμαλ

Ο μαους πανω κοντα στο νορμαλ

Εγω αρκετα κατω απο το νορμαλ.

Υγ φωτη μαους παρτε μεζουρα και μετρηστε.

Δε σε βλέπω να φτάνεις normal σε αυτή τη δεκαετία τουλάχιστον με τα στάνταρ που έθεσες. :D

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.bodybuilding.com/fun/drobson207.htm

https://www.muscleandstrength.com/tools/ideal-measurements

πχ, εμενα οι στοχοι μου αναλογα με τον καρπο/αστραγαλο/γονατο/λεκανη/κεφαλι ειναι εξωπραγματικοί :P

λαιμος: 43εκ, ειμαι στα 37

χερια: 45,7, ειμαι στα 31

στηθος: 132, ειμαι στα 90

μεση: 76, ειμαι στα 80

ποδια: 66, ειμαι στα 56

γαμπες: 50, ειμαι στα 37

με λιγα λογια, δεν παιζει να φτασω τις αναλογιες που προδιαγράφει ο reeves :P

Επεξ/σία από tehAllantin
  • Like 1

Xωρίς καμιά μα καμιά όρεξη για αντιπαραθέσεις...,,,

Με αυτά τα συμπτώματα πας στον γιατρό. Πάει και τελείωσε.. Ίσως να τον φοβίσεις και λιγάκι για να πάει μία ώρα αρχύτερα

Τι πάει να πει νέος η γέρος ?

Το έμφραγμα του μυοκαρδίου βαράει άνετα και νεαρούς αθλητές.

http://www.sport-fm.gr/article/30479

http://www.onmed.gr/ygeia/item/325752-ypertrofiki-myokardiopatheia-aitia--symptomata

Το  (απολυτα λογικο και επομενο) ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

αν εκανε γυμναστηριο καιρο και ΞΑΦΝΙΚΑ χωρις καποιο προφανη λογω π.χ. ελειψη υπνου, ενιωθε καποιος ζαλη τοτε ναι,να ανυσυχησει και να το ψαξει

αλλα μπαινοντας αποτομα μετα απο καιρο ειναι φυσιολογικο και επομενο να ζοριστει και να ζαλιστει

αυτο που του ειπες να παει να κανει εξετασεις είναι σαν να ειπε την αλλη μερα της προπονησης οτι ηταν πιασμενος και συ να του λες πανε κανε φυσιοθεραπεια για να σου περασει.

Ειμαι χρονια στον στιβο και ξερω τι γινεται,επισης ειμαι 100% βεβαιως οτι ο τυπος τωρα αν πηγαινε συστηματικα γυμναστηριο δε θα χει τα ιδια συμπτωματα 

και αν ζαλιζεται θα υπαρχει λογως πχ κουραση ή ανεβοκατεβασμα ινσουλινης΄ή κατι τετοιο

Κοιλιακούς και ραχιαιους μπορώ να κάνω κάθε μέρα άφοβα σωστά;

τι αθλημα κανεις?

Κοιλιακούς και ραχιαιους μπορώ να κάνω κάθε μέρα άφοβα σωστά;

Γενικά ναι αλλά αυτό είναι λίγο αμφιλεγόμενο πολλοί λένε πως είναι οκ αν κάνεις κάθε μέρα άλλοι λένε πως είναι καλύτερο να αφιερώνεις λίγο χρόνο 1-2 φορές τη βδομάδα και να τους αντιμετωπίζεις σαν κανονική μυική ομάδα ( κυρίως τους κοιλιακούς, ραχιαίους πιάνεις και με ασκήσεις πλάτης )

• Like 1

Κανε μερα παρα μερα. Πιο πολυ νομιζω οι ραχιαιοι χρειαζονται εστω 1 μερα ξεκουραση.

Δευτερα - Τεταρτη - Παρασκευη αντε και αλλη μια μέρα απο ενα 45λεπτο καθαρο προπονηση (χωρις τα διαλλείματα) και με μια σωστη διατροφη και εισαι τζετ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίδια εποχή, ίδια ακριβώς τοποθεσία, ίδιο σώμα το μόνο που αλλάζει είναι η χρονολογία μιας και πρόκειται για σχεδόν μια δεκαετία διαφορά, τι έγινε ρε φίλε από τα 30 στα 40 και δεν μεγάλωσα καθόλου, λες να είμαι βαμπίρ;; :-)

Θέλετε να ζείτε μια υγιή ζωή για πάντα? θέλετε να σας κοιτούν με θαυμασμό οι γύρω σας; Απλά μην τρώτε σαν κοιλιόδουλοι και σαν ζώα, κάντε μια ισορροπημένη διατροφή, ούτε δίαιτες ούτε αηδίες και αφιερώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον μισή ωρίτσα την ημέρα για 3/4 φορές την εβδομάδα! Αυτό είναι. . Τόσο απλό.. Ούτε υπερβολές ούτε φάρμακα ούτε πολλά συμπληρώματα ούτε τίποτα! Απλά προσπαθήστε να φιλτράρετε καλά τις πληροφορίες και τις συμβουλές που διαβάζετε στο νετ ..
Θα σας πω ένα πολύ απλό παράδειγμα ,ξεκινάει ένας την άσκηση, την γυμναστική από το σημείο μηδέν και ας υποθέσουμε ότι μέσα σε έναν χρόνο το καλύτερο που μπορεί να καταφέρει,το τέλειο είναι να κάνει 10 βήματα μπροστά! Με σωστή καθοδήγηση διατροφικά και προπονητικά μπορεί να κάνει 5 βήματα, με ακόμη καλύτερη μπορεί να κάνει 7 ή αν τα κάνει όλα τέλεια να φτάσει και στα 10! Αν όμως η συμβουλές που παίρνει από αδαείς τύπους είναι όλες λάθος και δεν κάνει τίποτα σωστά μπορεί να περάσει ένας χρόνος και αυτός όχι μόνο να μην έχει κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά προς την βελτίωση αλλά να έχει κάνει και 10 βήματα προς τα πίσω!
Να είναι σε χειρότερη κατάσταση από όταν ξεκίνησε , αντι να φτιάξει να καταστρέψει την υγεία του δηλαδή.
Ρωτάει πχ ένας εδώ για ραχιαίους και βγαίνει ο άλλος και του λέει να κάνεις αυτήν που κάθεσαι όρθιος και πιάνεις τα κιλά ορθή γωνία με τεντωμένα τα πόδια και τα σηκώνεις!
Μιλάμε για έγκλημα, λίγο ευαισθησία να έχει ο άλλος στην μέση και την δοκιμάσει ήρθε ασθενοφόρο και τον πήρε με το φορείο!!
Προσέξτε πολύ λοιπόν τις συμβουλές που σας δίνουν, απο εμενα κρατήστε την πιο σημαντική, κάντε υποχρεωτικά εξετάσεις αίματος και καρδιολογικο έλεγχο και μην ακούτε όποιον σας λέει το αντίθετο, είναι απλά επικίνδυνος!

Επεξ/σία από Mau-Maus
  • Like 21

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...