Demetra_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ολιγοημερες κλαιν ... Για ηλεκτρολυτες μιλαμε ετσι? και ρωτησα τον wizzy πως προσθετει καλιο και η Δημητρα απαντησε μπανανα!? βρε συ εγώ σου είπα πως δεν χρειάζεται ρόφημα, με μια μπανάνα είσαι κομπλέ μια χαρά είναι και οι ολιγοήμερες ειδικά αν συνδυαστούν με φυσική (γυμναστηριακή) δραστηριότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 βρε συ εγώ σου είπα πως δεν χρειάζεται ρόφημα, με μια μπανάνα είσαι κομπλέ μια χαρά είναι και οι ολιγοήμερες ειδικά αν συνδυαστούν με φυσική (γυμναστηριακή) δραστηριότητα ρε κοπελια χαιρω πολυ ,ξερω απο τροφες ποιες ειναι οι πηγες καλιου ,η απορια μου αφορουσε με ποια μορφη βαζει το καλιο μεσα στους αυτοσχεδιους ηλεκτρολυτες του οχι γενικα απο που να παρουμε καλιο τρωγοντας κατι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ρε κοπελια χαιρω πολυ ,ξερω απο τροφες ποιες ειναι οι πηγες καλιου ,η απορια μου αφορουσε με ποια μορφη βαζει το καλιο μεσα στους αυτοσχεδιους ηλεκτρολυτες του οχι γενικα απο που να παρουμε καλιο τρωγοντας κατι ... σορρυ χάθηκε στη μετάφραση, αναφερόμουν στην κοπελιά που ρώτησε εξ αρχής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ρε κοπελια χαιρω πολυ ,ξερω απο τροφες ποιες ειναι οι πηγες καλιου ,η απορια μου αφορουσε με ποια μορφη βαζει το καλιο μεσα στους αυτοσχεδιους ηλεκτρολυτες του οχι γενικα απο που να παρουμε καλιο τρωγοντας κατι ... Κάλιο έχει στο λεμόνι που βάζει στο μίγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Κάλιο έχει στο λεμόνι που βάζει στο μίγμα. 138 mg ανά 100g. Μιέχ. Για φυσική πηγή όμως πολύ καλό. Καλύτερα βάλε πορτοκάλι, έχει παραπάνω, ή χυμό ντομάτας. Μετά βέβαια θα κάνεις κοκτέιλ αντί για ηλεκτρολύτες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 οκ , αλλα καλιο πως προσθετεις? Φώτη, όπως είπε κι ο yannis27gr πιο πάνω, το κάλιο περιέχεται στο λεμόνι (δες το πινακάκι στα δεξιά), στην αναλογία που αναφέρει ο Physics_Rulez. Πρακτικά, στους ηλεκτρολύτες του εμπορίου που έβαλα ως παράδειγμα στο προηγούμενο post μου, σε κάθε ταμπλέτα περιέχεται 70mg κάλιου. Εάν υποθέσουμε ότι ένα λεμόνι ζυγίζει 100γρ, τότε το μισό λεμόνι της συνταγής μου περιέχει σχεδόν την ίδια ποσότητα κάλιου με τους ηλεκτρολύτες του εμπορίου. Εάν είναι πιο βαρύ, περιέχει περισσότερη ποσότητα, εάν είναι πιο ελαφρύ και θεωρείς ότι δεν σε "φτάνει", απλά στίβεις λίγο περισσότερο λεμόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Φώτη, όπως είπε κι ο yannis27gr πιο πάνω, το κάλιο περιέχεται στο λεμόνι (δες το πινακάκι στα δεξιά), στην αναλογία που αναφέρει ο Physics_Rulez. Πρακτικά, στους ηλεκτρολύτες του εμπορίου που έβαλα ως παράδειγμα στο προηγούμενο post μου, σε κάθε ταμπλέτα περιέχεται 70mg κάλιου. Εάν υποθέσουμε ότι ένα λεμόνι ζυγίζει 100γρ, τότε το μισό λεμόνι της συνταγής μου περιέχει σχεδόν την ίδια ποσότητα κάλιου με τους ηλεκτρολύτες του εμπορίου. Εάν είναι πιο βαρύ, περιέχει περισσότερη ποσότητα, εάν είναι πιο ελαφρύ και θεωρείς ότι δεν σε "φτάνει", απλά στίβεις λίγο περισσότερο λεμόνι. Wizzy αντιγράφω από τους ηλεκτρολύτες μου. Η διάλυση σε 500 ml νερό περιέχει: 300mg νάτριο 300mg κάλιο 112,5mg μαγνήσιο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Και αν μία στο εκατομμύριο ήταν σύμπτωμα καρδιακής προσβολής,τι θα έλεγες στο παληκάρι; " Ούπς!! Λάθος ;; Ο πεθερός μου έφυγε στα χέρια μου όταν σκάβαμε τον κήπο και το μόνο σύμπτωμα που είχε ήταν μια έντονη ξαφνική ζάλη . Ούτε να πονέσει δεν πρόλαβε!!! συγκρινεις ενα νεο παιδι με τον πεθερο σου? οκ το οτι ηταν καιρο εκτος και εκανε με την μια ενα απαιτητικο προγραμμα ηταν απολυτα λογικο και επομενο να ζορισει τον οργανισμο του και να εχει σκοτοδίνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ^^του το φύλαγες ένα μήνα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν μια χαρά ηλεκτρολύτες σε καλή τιμή. https://www.skroutz.gr/s/7520319/Lanes-Electrolytes-Vitamine-B-C-E-%CE%93%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%A0%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B9-20tabs.html Για το καλοκαίρι βουνό/ποδήλατο ό,τι πρέπει. ρε συ αυτο εχει ασπαρταμη! εκει κανονικα τελειωνει η κουβεντα για μενα, περα απ αυτο δεν λεει τις μορφες των βιταμινων,αυτο παντα μεταφραζεται στις λιγοτερο απορροφησιμες μορφες, ^^του το φύλαγες ένα μήνα ε; τωρα το ειδα και σκεφτηκα να βοηθησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 ρε συ αυτο εχει ασπαρταμη! Καταλαβαίνω ότι έχεις τις επιφυλάξεις σου λόγω του όλου hype που έχει δημιουργηθεί για την ασπαρτάμη ανά τα έτη, αποδεδειγμένα χωρίς λόγο τελικά σύμφωνα με όλους τους ευρωπαϊκούς αρμοδίους θεσμούς, αλλά ειδικά σε τόσο μικρή ποσότητα, πολύ μικρότερη από την ΣΗΠ, τι σε χαλάει; Επίσης, πρότεινε κάτι καλύτερο! Ειδικά το καλοκαίρι στο βουνό, λόγω της θερμοκρασίας αλλά και της έντασης της προπόνησης, καταναλώνω σίγουρα 1,5lt την εβδομάδα τώρα που τα βάζω κάτω, που δε νομίζω ότι είναι πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Παιδες, οι τρικεφαλοι μαζι με τους δικεφαλους μου ειναι 31εκ σε χαλαρωση. Μεχρι πλυ ειναι το "νορμαλ"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Παιδες, οι τρικεφαλοι μαζι με τους δικεφαλους μου ειναι 31εκ σε χαλαρωση. Μεχρι πλυ ειναι το "νορμαλ"; Αν έχεις τρόπο τότε είσαι κομπλέ! Φαντάζομαι αρκεί να υπάρχει συμμετρία με το υπόλοιπο σώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) συγκρινεις ενα νεο παιδι με τον πεθερο σου? οκ το οτι ηταν καιρο εκτος και εκανε με την μια ενα απαιτητικο προγραμμα ηταν απολυτα λογικο και επομενο να ζορισει τον οργανισμο του και να εχει σκοτοδίνες Xωρίς καμιά μα καμιά όρεξη για αντιπαραθέσεις...,,, Με αυτά τα συμπτώματα πας στον γιατρό. Πάει και τελείωσε.. Ίσως να τον φοβίσεις και λιγάκι για να πάει μία ώρα αρχύτερα Τι πάει να πει νέος η γέρος ? Το έμφραγμα του μυοκαρδίου βαράει άνετα και νεαρούς αθλητές. http://www.sport-fm.gr/article/30479 http://www.onmed.gr/ygeia/item/325752-ypertrofiki-myokardiopatheia-aitia--symptomata Το (απολυτα λογικο και επομενο) ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2016 από TEOKOS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αν έχεις τρόπο τότε είσαι κομπλέ! Φαντάζομαι αρκεί να υπάρχει συμμετρία με το υπόλοιπο σώμα. Δεν υπαρχουν αναλογιες για τους αντρες οπως αυτες τις μαλακκες για τις γυναικες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις