Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1


Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Spect~

    3615

  • yannis27gr

    3354

  • Liverpool89

    3202

  • bosei

    3183

Φωτο   απο την περασμενη Κυριακη ,αλλες 15 μερες ακομα  και θα ειμαι εκει που θελω πιστευω.

 

 

 

 

attachicon.gif13621475_709761659165264_372198965_o.jpg

Τώρα είσαι εκεί που θέλουν να είναι οι άλλοι :D

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα είσαι εκεί που θέλουν να είναι οι άλλοι :D

 

Πάνω σε ένα σκάφος, περιβαλλόμενος από το απέραντο γαλάζιο, με εξοπλισμό κατάδυσης, ένα ξένοιαστο ΣΚο;

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να μου κάνει τη χάρη ο τυπάς, κατέχω τη πατέντα στο μαγείρεμα ομελέτας στο φούρνο μικροκυμάτων...μόνο που εγώ βάζω και καμιά κουταλιά της σούπας ανθότυρο/μηζύθρα, αλλά και λίγο γάλα, γιατί "δένει" καλύτερα η ομελέτα όταν ψήνεται έτσι, γίνεται λιγότερο αφρώδης ("σουφλέ") ...

...καλό είναι επίσης στα μισά του χρόνου να ανοίξετε τον φούρνο και να ανακατέψετε λίγο το μίγμα...βοηθάει στο να ψηθεί πιο ομοιόμορφα...

 

Ωραιος, κατσε να το δοκιμασω. Σπρευ λαδιου για να μη κολλαει βαζεις; Εγω θα βαλω μια κουταλια λαδι και θα το επαλειψω γυρω γυρω.

 

 

Φωτο   απο την περασμενη Κυριακη ,αλλες 15 μερες ακομα  και θα ειμαι εκει που θελω πιστευω.

 

 

 

 

attachicon.gif13621475_709761659165264_372198965_o.jpg

 

Ζορικος. Μπραβο ρε φιλε εχεις δωσει πονο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιος, κατσε να το δοκιμασω. Σπρευ λαδιου για να μη κολλαει βαζεις; Εγω θα βαλω μια κουταλια λαδι και θα το επαλειψω γυρω γυρω.

 

 

Σπρέϋ λαδιού συγκεκριμένα όχι, λαδώνω όμως κανονικά το πιάτο πριν βάλω το αυγό για να αποφύγω να κολλήσει στα τοιχώματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aπο πότε οι γοργόνες βγαίνουν στην στεριά;

αχχα τι μλκς εισαι ρε Σελερα .

Αυτο  ξερεις παει  πακετο με το αλλο γραφικο "ευχαριστω για την αποδοχη "

 

Εγώ πάντως πήρα 1 κιλο σε ένα μηνα, ονειρο ζω!

Που το κολαμε αυτο που δεν μπορειτε να βαλετε κιλα το θελω και εγω .

 

1 και σημερα εμεινε και εγινα καπνος ενας μικρος τιτανικος και θα ειναι θαυμα αν σωθουμε .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά, άσχετο, αλλά γνωρίζει κανείς από ηλεκτρολητες; Μπορεί δλδ κάποιος να με βοηθήσει με το τι ακριβώς είναι αν είναι καλό η κακό,τι μάρκα προτείνετε και αν πουλάνε κάπου.

Ζητώ συγνώμη, που μπήκα ξεκουδουνη.

 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το τί είναι ηλεκτρολύτες.

 

Κι εδώ ένας οδηγός που είχε προταθεί από τον wizzy για το πως να φτιάξεις δικό σου ενεργειακό ποτό.

 

Υ.Γ.: Δεν είσαι καθόλου ξεκούδουνη. Δημόσιο είναι το thread.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ ενδιαφερουσα ερωτηση και ευχαριστουμε για την απαντηση! Δεν ειχα ιδεα ουτε εγω για τους ηλεκτρολυτες (μονο ακουστα) και μ' αρεσε που εμαθα. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά, άσχετο, αλλά γνωρίζει κανείς από ηλεκτρολητες; Μπορεί δλδ κάποιος να με βοηθήσει με το τι ακριβώς είναι αν είναι καλό η κακό,τι μάρκα προτείνετε και αν πουλάνε κάπου.

Ζητώ συγνώμη, που μπήκα ξεκουδουνη.

 

Ευχαριστώ.

 

Αν και με κάλυψε ο gon1332 με την απάντησή του, θα ήθελα να μου πεις με ποιου είδους άθλημα/γυμναστική δραστηριότητα ασχολείσαι, απλά για δω εάν έχω κάτι να προσθέσω.

 

Μάρκες και - ιδιαίτερα - γεύσεις, υπάρχουν πολλές. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις με τη συνταγή που πρότεινε ο gon1332. Εν τω μεταξύ, είμαι με την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο site με συνταγές για ηλεκτρολύτες το είχε προτείνει ο Mau-Maus, όχι εγώ. Ο λόγος είναι ότι η δική μου συνταγή είναι λίγο διαφορετική.

 

Συγκεκριμένα: Η δική μου συνταγή για "σπιτικούς" ηλεκτρολύτες έχει ως εξής: Σε 1 λίτρο νερό, στίβεις μισό λεμόνι, προσθέτεις ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι (συντηρητική ποσότητα, ε!) και λίγο αλάτι (= βάζεις λίγο αλάτι στη χούφτα του ενός χεριού, περνάς τον δείχτη του άλλου χεριού από πάνω κι όσοι κόκκοι "κολλήσουν" στο δάχτυλο, τους προσθέτεις στο μίγμα). Ανακατεύεις καλά, διότι το μέλι έχει την τάση να "κάθεται" στον πάτο του μπουκαλιού κι είσαι έτοιμη. (από εδώ)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλο χαμηλα οι ραχιαιοι κι αλλο πιο ψηλα η πλατη! Μη ξεχνας οτι ειναι ανταγωνιστές με τους κοιλιακους και μια γερη μεση ειναι απαραίτητη σε ολους!

 

Ζητα στο τζιμ να σου δειξουν ασκησεις, αν ψαξεις κι εσυ στο γκουγκλ θα βρεις και τις πιο απλες , στο στρωμα.

Μονο προσωπικη συμβουλη αν σε βαλουν σ ενα μηχανημα με βαρη, που ξεκινας σκυφτός και πας προς τα πισω, μακρια

οκ, καναμε και ραχιαιους, αυτους εδω:

 

πρωτη φορα νομιζω κανω, φαση ειχε

 

μαλιστα εκανα 3σετ (*18) κοιλιακους στην αρχη και 2 (*20) ραχιαιους και

απο ενα σετ απ το καθενα στο τελος και

λεω να το κανω καθε φορα αυτο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...