Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Φώτη θα σε παντρευόμουν σε ένα παράλληλο σύμπαν. Πολύ καλός !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως πήρα 1 κιλο σε ένα μηνα, ονειρο ζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Φωτο απο την περασμενη Κυριακη ,αλλες 15 μερες ακομα και θα ειμαι εκει που θελω πιστευω. 13621475_709761659165264_372198965_o.jpg Τώρα είσαι εκεί που θέλουν να είναι οι άλλοι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τώρα είσαι εκεί που θέλουν να είναι οι άλλοι Πάνω σε ένα σκάφος, περιβαλλόμενος από το απέραντο γαλάζιο, με εξοπλισμό κατάδυσης, ένα ξένοιαστο ΣΚο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Να μου κάνει τη χάρη ο τυπάς, κατέχω τη πατέντα στο μαγείρεμα ομελέτας στο φούρνο μικροκυμάτων...μόνο που εγώ βάζω και καμιά κουταλιά της σούπας ανθότυρο/μηζύθρα, αλλά και λίγο γάλα, γιατί "δένει" καλύτερα η ομελέτα όταν ψήνεται έτσι, γίνεται λιγότερο αφρώδης ("σουφλέ") ... ...καλό είναι επίσης στα μισά του χρόνου να ανοίξετε τον φούρνο και να ανακατέψετε λίγο το μίγμα...βοηθάει στο να ψηθεί πιο ομοιόμορφα... Ωραιος, κατσε να το δοκιμασω. Σπρευ λαδιου για να μη κολλαει βαζεις; Εγω θα βαλω μια κουταλια λαδι και θα το επαλειψω γυρω γυρω. Φωτο απο την περασμενη Κυριακη ,αλλες 15 μερες ακομα και θα ειμαι εκει που θελω πιστευω. 13621475_709761659165264_372198965_o.jpg Ζορικος. Μπραβο ρε φιλε εχεις δωσει πονο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ωραιος, κατσε να το δοκιμασω. Σπρευ λαδιου για να μη κολλαει βαζεις; Εγω θα βαλω μια κουταλια λαδι και θα το επαλειψω γυρω γυρω. Σπρέϋ λαδιού συγκεκριμένα όχι, λαδώνω όμως κανονικά το πιάτο πριν βάλω το αυγό για να αποφύγω να κολλήσει στα τοιχώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 13621475_709761659165264_372198965_o.jpg Aπο πότε οι γοργόνες βγαίνουν στην στεριά; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 στην στερια ειναι; εγω νομιζα οτι μας γραφει απ το σκαφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Aπο πότε οι γοργόνες βγαίνουν στην στεριά; αχχα τι μλκς εισαι ρε Σελερα . Αυτο ξερεις παει πακετο με το αλλο γραφικο "ευχαριστω για την αποδοχη " Εγώ πάντως πήρα 1 κιλο σε ένα μηνα, ονειρο ζω! Που το κολαμε αυτο που δεν μπορειτε να βαλετε κιλα το θελω και εγω . 1 και σημερα εμεινε και εγινα καπνος ενας μικρος τιτανικος και θα ειναι θαυμα αν σωθουμε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Συγγνωμη αν ειμαι ακυρος εδω - αλλα τετοιο λαστιχο που μπορω να βρω οπως αυτο στο βιντεο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, άσχετο, αλλά γνωρίζει κανείς από ηλεκτρολητες; Μπορεί δλδ κάποιος να με βοηθήσει με το τι ακριβώς είναι αν είναι καλό η κακό,τι μάρκα προτείνετε και αν πουλάνε κάπου. Ζητώ συγνώμη, που μπήκα ξεκουδουνη. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Για το τί είναι ηλεκτρολύτες. Κι εδώ ένας οδηγός που είχε προταθεί από τον wizzy για το πως να φτιάξεις δικό σου ενεργειακό ποτό. Υ.Γ.: Δεν είσαι καθόλου ξεκούδουνη. Δημόσιο είναι το thread. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Πολυ ενδιαφερουσα ερωτηση και ευχαριστουμε για την απαντηση! Δεν ειχα ιδεα ουτε εγω για τους ηλεκτρολυτες (μονο ακουστα) και μ' αρεσε που εμαθα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, άσχετο, αλλά γνωρίζει κανείς από ηλεκτρολητες; Μπορεί δλδ κάποιος να με βοηθήσει με το τι ακριβώς είναι αν είναι καλό η κακό,τι μάρκα προτείνετε και αν πουλάνε κάπου. Ζητώ συγνώμη, που μπήκα ξεκουδουνη. Ευχαριστώ. Αν και με κάλυψε ο gon1332 με την απάντησή του, θα ήθελα να μου πεις με ποιου είδους άθλημα/γυμναστική δραστηριότητα ασχολείσαι, απλά για δω εάν έχω κάτι να προσθέσω. Μάρκες και - ιδιαίτερα - γεύσεις, υπάρχουν πολλές. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις με τη συνταγή που πρότεινε ο gon1332. Εν τω μεταξύ, είμαι με την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο site με συνταγές για ηλεκτρολύτες το είχε προτείνει ο Mau-Maus, όχι εγώ. Ο λόγος είναι ότι η δική μου συνταγή είναι λίγο διαφορετική. Συγκεκριμένα: Η δική μου συνταγή για "σπιτικούς" ηλεκτρολύτες έχει ως εξής: Σε 1 λίτρο νερό, στίβεις μισό λεμόνι, προσθέτεις ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι (συντηρητική ποσότητα, ε!) και λίγο αλάτι (= βάζεις λίγο αλάτι στη χούφτα του ενός χεριού, περνάς τον δείχτη του άλλου χεριού από πάνω κι όσοι κόκκοι "κολλήσουν" στο δάχτυλο, τους προσθέτεις στο μίγμα). Ανακατεύεις καλά, διότι το μέλι έχει την τάση να "κάθεται" στον πάτο του μπουκαλιού κι είσαι έτοιμη. (από εδώ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αλλο χαμηλα οι ραχιαιοι κι αλλο πιο ψηλα η πλατη! Μη ξεχνας οτι ειναι ανταγωνιστές με τους κοιλιακους και μια γερη μεση ειναι απαραίτητη σε ολους! Ζητα στο τζιμ να σου δειξουν ασκησεις, αν ψαξεις κι εσυ στο γκουγκλ θα βρεις και τις πιο απλες , στο στρωμα. Μονο προσωπικη συμβουλη αν σε βαλουν σ ενα μηχανημα με βαρη, που ξεκινας σκυφτός και πας προς τα πισω, μακρια οκ, καναμε και ραχιαιους, αυτους εδω: πρωτη φορα νομιζω κανω, φαση ειχε μαλιστα εκανα 3σετ (*18) κοιλιακους στην αρχη και 2 (*20) ραχιαιους και απο ενα σετ απ το καθενα στο τελος και λεω να το κανω καθε φορα αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις